• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oğlum simiti çok seviyor. ona alınca ben de kendimi zor tutuyorum:) çeyrekle iyi durdum yine canım. bir de ben uyumuşum oğluşu yatırırken. ondan fazla yemek yemeye vaktim olmadı:1:
geç yatan çocuk iyi oluyor canım. bizimkini birazdan yatırırız inşallah ve sabah da 8 gibi kalkar Allahın izniyle. o zaman öğünler düzgün çıkıyor.

sımıtıde ben ck sevıyorum
hafta sonu kahvaltıda esım almıs

evet cocouklar erken kalkınca
duzene gırıyoruz
satt 10 da kalkınca duzen sasıyor

canım, tatiliniz güzel geçer inşallah.
bu aralar hakikaten senden spor göremiyorum. tatilde bol bol hareket et. yediklerini de yakmış gelmiş olursun.

demı koca totomu kaldırsam ıyı olacak tatılde yuzerım ınsallah
yuruyuselrde yaparız

yani bir de bizimki 10'da kalkarsa öğle uykusuna yatmıyor. sinir oluyorum öyle olunca. benim dengem şaşıyor.
ayyy zormus senınkı gercı buyuk benımkı daha 14 aylık

sende hos geldın gunaydınn

ayyycok severım yaz sıcagında peynır tulum peynırı ama soguk karpuz ohhhhh mıs gıbı baska bısı ıstemem ama kalorılı ıste

canım ankarada goksu parkı var yapay gol ıcerısınde ordek kugu kaz var pıknık masaları ıle cevrılı
esım akşam yemegımızı al dedı acık havaya gıdelım dedı gıttık
evet pıknık gıbı oldu kacamakta yapmadım

bakımlı olmak ıyı
ıyı bı baslangıc yapmıssın bende bugun gundekı arkadaslarımla konustum
pek uymadıya onlara ......
ferdıcı canım ben 67 ye kadar ındıydım sımdık 69.6 yım

catlalar ıcın lıerac ın serum u ıyı gelıo denedım ama duzenlı olacak pahalı
sabah akşa sureceksın

domates salatalık taylan kumelı sınırsız yıyebıırsınız kalorısı yok enecek kadra az
hem dıyettekı kısı sınırsız yıyebılecegım bısı var deyıp moral buluyoo
bı ınsan en fazla 5 tane yıyebılır demıstı

fıle canım masallah azımlısın benı nesfıt hıc tutmuyoo acıkıom

tekbır setrems tugba ya bakalbılırsınben susulu sevmıyorum sade agır olmalı tesetturun mantıgına aykırı
pardesu dunyasında bulabılırsın

canım benımoglumun oksurugune turp denedım ılac nane bal gecmedı en son 3 yemek kasıgı bal a 1 tatlı kasıgı toz zencefıl koydum sabah akşam 1 cay kasıgı ıcırdım 5 ayda gecmeyen oksuruk 3 gunde gectı

canım etlıkle arası cok ama esım sevıyor
ende esım salı persembe cuma akşamı 11 de gelıyor yogun
her zman olmuyor ama ınsalalh devamı gelır dun canım nasıl mangal ıstedı mıllet akşam mangalları yakmıs mıssss gıbıydı
rabıacım bu cumartesı tatıle cıkacagız sabah 6 da yolculuk var ınsalalh
persembeye geecegız 20 mayısta bıldırım yaparım sonrakı haftada yaparım ama 21-26 mayıs arası yokum haber vereyım

bende sade ve tam boydan istiyorum beğendiklerim hep yarım.

demı koca totomu kaldırsam ıyı olacak tatılde yuzerım ınsallah
yuruyuselrde yaparız
ayyy zormus senınkı gercı buyuk benımkı daha 14 aylık
çocuğun yatarken önce sporunu yap derim. o zaman sporsuz kalmazsın. bir de eğer uzun süre yapamıyorsan kısa parçalara böl. 20 dk lık 3 parça yeter de artar bile.
benim oğlum uzun bir zamandır sadece öğlen ve akşam yatıyor canım. o da dediğim gibi saati şaşarsa yatıramıyoruz:97:

sabah
3 kayısı kurusu
su
kahvaltı
1 yumurta
az peynir
3 dilim sucuk kıızm hem sucuklu yumurta istiyor hemd esucukalrı seç azalt diyor..
ara
5 tane erik
öğle
4 kaşık kısır
2yaprak marul
ara
yok
akşam
el ayası haşalam tavuk göğsü
pul biberli 3 adette cin biberi
ve çay abrdağı limonata
su 3 litre
spor bol koşturmaca..(kraliçe tacını devredecek bu gidişle)

ben geldim.. :79:
bugun 9 da kalkmisim kahvalti kahvaltida fix yine 2 dilim ekmek.margarin,peynir,4 zeytin,domates,maydanos,1 fincan yesil cay..

ögle yuzmeye gittik amcamla beraber..yuzmeden ciktik, gel döner yiyelim dedi.. dedimki amca gel biz eve gidek yumurta kiram guzel kahvalti gibi yiyem olur dedi.. bu arada saat 3..neyse eve geldik ama karnimiz nasil ac.. ben acligima uydum 6 yumurta kirdim peynirli,maydanoslu :52: ikimiz yedik.. 3,5 dilim ekmekle:78: bucugu noluyo diceksiniz son dilim cok geldi amcamla paylastik :1: yaa yuzmede attigim tum kalorileri aldim sanirim.. :50: sonra eve gelince uzandim uyuyamadim ama..saat 6 bucukta temizlige giristim..8 bucuktada yarim saat kosuya ciktim..simdi yesil cayimi icicem..3 te nasil yediysem o kadar temizlik,kosu hala tokum yaa..

kimse yok ha.. :50: ne zaman yakalicam ben hepinizi bi arada yaa.. yine ugrarim..görüsürüz..:71:

bugun 9 da kalkmisim kahvalti kahvaltida fix yine 2 dilim ekmek.margarin,peynir,4 zeytin,domates,maydanos,1 fincan yesil cay..

ögle yuzmeye gittik amcamla beraber..yuzmeden ciktik, gel döner yiyelim dedi.. dedimki amca gel biz eve gidek yumurta kiram guzel kahvalti gibi yiyem olur dedi.. bu arada saat 3..neyse eve geldik ama karnimiz nasil ac.. ben acligima uydum 6 yumurta kirdim peynirli,maydanoslu :52: ikimiz yedik.. 3,5 dilim ekmekle:78: bucugu noluyo diceksiniz son dilim cok geldi amcamla paylastik :1: yaa yuzmede attigim tum kalorileri aldim sanirim.. :50: sonra eve gelince uzandim uyuyamadim ama..saat 6 bucukta temizlige giristim..8 bucuktada yarim saat kosuya ciktim..simdi yesil cayimi icicem..3 te nasil yediysem o kadar temizlik,kosu hala tokum yaa..

ahh canım ahhh inşallah yediklerini eritmişsindir.valla bu yumurta olayına şaşıyorum ben eşimle en aç olduğum zaman bile 4 ten fazla kırıp yemedik yani:)ama yumurtada çok kalori yok diye biliyorum ben.birkereciktende bişe olmaz üzülmeeeee

kızlar, maşallah bugün çok aktifiz, çok canlıyız topik olarak:nazar:
evet süper tempolu bi gün:15:

k.öncesi: ballı limonlu su ve elma:)
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta ve zeytin ve 1 dilim ekmek + 1 form plus
ara: çeyrek simit ve 1 bardak ayran
öğle: 1 tabak z.yağlı fasülye ve pul biberli yoğurt, dolu dolu 2 yk
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: 2 kepçe mercimek çorbası ve bol salata

birazdan karpuz yiyeceğim inşallah:56: canımı çektirdiniz:1: karpuzum kabak çıktı:63:ama iyi yönü ne biliyor musunuz? az şekerli:82:

su: belirsiz:1:
spor: öğleden önce ve sonra dışardaydık:10:

kabak karpuzdan pollyanacılık oynadık süper ya :1:

ahh canım ahhh inşallah yediklerini eritmişsindir.valla bu yumurta olayına şaşıyorum ben eşimle en aç olduğum zaman bile 4 ten fazla kırıp yemedik yani:)ama yumurtada çok kalori yok diye biliyorum ben.birkereciktende bişe olmaz üzülmeeeee

insallahh.. valla bende coktandir böyle yememistim..artik ne kadar aciktiysak sen düsün..acikan doymam sanirmis,susayan kanmam sanirmis..bizimkide o hesap oldu..:1: erimisimdir yaa..saat 3 te yedim ta. bide ustune temizlik,yuruyüs..yesil cay.. yani muyorum erimistir..:97:

Kahvaltı:
400 ml kefir(208 kalori)
70 gr. ekmek(150 kalori)
Ara:
1 elma+5 cherry domate
Öğlen:
10 kaşık civarı ıspanak sote
Ara:
5 cherry domates+1 elma
Akşam yok
Su:2 litre
Spor:50 dk bisiklet çevirme,90 kol çalışma,60 mekik
bunun yanında 2 kez 4.kata in,çık ve 15 dk.orta tempoda yürüme.

iyi geceler bayanlar.Hepinizi öpüyorum.Bu grubu seviyorum:16:

Kahvaltı:
400 ml kefir(208 kalori)
70 gr. ekmek(150 kalori)
Ara:
1 elma+5 cherry domate
Öğlen:
Ara:
5 cherry domates+1 elma
Akşam yok

sanada iyi geceler canim..:54:

geçmiş olsun canım nane lımon iyi gelir.

3 aylık yazılmışsın hayırlı olsun.

diyet yaparken uyku saati de önemli canım. kendine uyumamak için bir uğraş bulmalısın.

çok güzel canım. menü de spor da.

afiyet olsun spor da güzel su az:20:

öğle uykusuna yatıyorum 2 saat bünyem alışık zor oluyor çok uzun zamandır aslında gün içerisinde 1 2 saat mutlaka uyurum neden acaba:51:

en son takımda izne ayrıldığımda kaç olduğumu bile hatırlamıyorum çünkü tartı okadar çok oynadı ki:5:69u bile gördüm kızlarr ya ama şimdi düşmüşümdürr öle tahmin ediyorum bakalım cumaya kadar kaç olcak bitsin artık bu çileeee çekememm bile bilee:9:

kızlar bu arada 1haftadır tırnakları mı da uzatıyorum dediğiniz gibi kendime kısa hedefler belirliyorum :44:kendimize bakmalıyızzz ne o salmışım kendimii bakmıyorum hiç yaa :52:

bakımlı olmak insana kendini çok iyi hissettiriyor ya bende youtobeden 100 taneye yakın saç yapımı ile ilgili vieolar indirdim saçıma sardım yavaş yavaş uzmanlaştım sanırım kuaföremi gittin etkisi alıyorum etraftan:34:

bugünkü menüm kızlar:

uyandıktan 5 dk sonra:5 altın çilek ,2 bardak su
sabah:1 dilim karpuz:60:biraz peynir ve 1 dilim ekmek.

ara:2 kurabiye küçük ama.

akşam:5 kaşık kadar susuz barbunya,3 kaşık kadar bulgur pilavı,1 bardak ayran.

saat 9-10 gibi de karpuz yerim belki yada süt içerim bakalım.

kızlar tartıda çok güzel şeyler görüyorum,allahın izniyle 1 kilo falan vercem bu hafta:):66:

inşallah 1 değil 2 kilo verirsin:66:

kolay gelsın
poğaacalarda yeme sakın :27:

yemedim valla tatmadım bile:62:

çoktan erimişsindir canım hem yüzme hem temizlik hemde koşu:46:

Kahvaltı:
400 ml kefir(208 kalori)
70 gr. ekmek(150 kalori)
Ara:
1 elma+5 cherry domate
Öğlen:
Ara:
5 cherry domates+1 elma
Akşam yok

menün güzel canım sporda öyle akşam acıkmadınmı :65:

çok hareketli bir gün geçirdim akraba ziyareti akrabaların bize ziyareti çokta geç gittiler duş aldım banyo yaptım anca bu saat oldu yarın bide erkenden çıkmam lazım nasıl kalkıcam bilmiyorum hiçte uykkum yok.

menümü yazayım bari uyumaya çalışayım biraz

sabah
etiformun yulaf ezmesini aldım ne iğrenç bişi onu yedim içine altınçilek kayısı falan doğradım

ara
yeşilçay

öğlen
yumurtalı pırasalı patates salatası

ara
form plus çay
2 adet grissinii

akşam
5 kaşık kısır içinden hep yeşilliklerini seçtim bulguru çok azdı

spor yapamadım malesef çünkü regl oldum off regl dönemim çok ağır geçiriyorum o yüzden 3 gün kadar spor yapamam 2 ağrı kesici aldım sanırım birazda bu sebeple uyuyamıyorum yarın akşam üzeri girerim büyük ihtimalle kaynanam aradı işlerimi halletikten sonra öğleden sonra ona gidicem ağladı telefonda canım benim ya üzülüyor kadın bide rüyasında beni görmüş aşırı zayıflamışım iskelet olmuşum hala daha bak ne kadar güzel oldum diyormuşum ona oda naptın kendine gülşah diye ağlıyormuş rüyasında kıyamam ya özledi beni bende onu salmaz beni akşama kadar şimdi hasret gidermiş oluruz hem:43:

günaydın..
berbat bir geceden sonra gün aydınmı acaba bu gece sabah olmayacak sandım ..o derece kötüydü..rabia ben sıkıldım hastalık ve hastalık muhabbetinden izin istiyorum ..daha fazla dayanamayacağım..:59::43:
ömrü hayatımada bu kadar hastalık görmedim .aralık ayından beri uğraşıyoruz ..tam geçti diyoruz hop geri başlıyor..yapmadığımız kalmadı sorun nerde bilemiyorum..birazdan doktora gideceğim..spor yaptığım gün saçımı kurutmadım sinüzit faranjit mahvetti resmen..kendimeden geçtim oğlum sabaha kadar ateş öksürük o öksürdü benim içim yandı başında oturup ağladım resmen..halada öksürüyor..limonlu ballı ıhlamur ekinezyalı mentollu soğuk algınlığı şurubu immuzinc ..daha neler bilemiyorum..moral olsun diye hastada olsam hergün her fırsatta hava aldırmya çıkartıyorum..yemekleri sarımsaklı ve etli yapıyorum yok yok yok...hatta eşimle full sevgi modundayız ki evdeki pozitif enerji çoğalsın diye dualarımı hiç yazmayayım deli olucam..her doktora gittiğimde salgın var diyorlar çevreme bakıyorum evet salgın var AMAM BİZİM EVDE SADECEEEEEEEEEEEEE:52::84:sabah sabah daha doğrusu her sabah böyle mesajlar yazmaktan sıkıldım..
bu cuma kilo bildirimi yapayım ondan sonra izinli olayım rabia sinir krizlerindeyim:37:.. sizlerden aldığım destek beni azda olsa ayakta tutuyor..ama diyet topiğini neye çevirdim ..kimseye bir faydam yok..:17:izin niye istiyorsun dersen aslında bunuda tam bilmiyorum menücanlara dikkat ediyorum daha doğrusu alışkanlık oldu..:nazar:ama bir şeyi sağlıklı huzurlu yapmak var..bride can derdindeyken arada yapmaya çalışmak var..:59::2:
neyse çok yazdım..kızıda doyurup doktora gideceğim hepinizi kocaman öpüyorum..:54:sevgiyle sağlıklı kalın..:16:

Back
X