günaydın..
berbat bir geceden sonra gün aydınmı acaba bu gece sabah olmayacak sandım ..o derece kötüydü..rabia ben sıkıldım hastalık ve hastalık muhabbetinden izin istiyorum ..daha fazla dayanamayacağım..

ömrü hayatımada bu kadar hastalık görmedim .aralık ayından beri uğraşıyoruz ..tam geçti diyoruz hop geri başlıyor..yapmadığımız kalmadı sorun nerde bilemiyorum..birazdan doktora gideceğim..spor yaptığım gün saçımı kurutmadım sinüzit faranjit mahvetti resmen..kendimeden geçtim oğlum sabaha kadar ateş öksürük o öksürdü benim içim yandı başında oturup ağladım resmen..halada öksürüyor..limonlu ballı ıhlamur ekinezyalı mentollu soğuk algınlığı şurubu immuzinc ..daha neler bilemiyorum..moral olsun diye hastada olsam hergün her fırsatta hava aldırmya çıkartıyorum..yemekleri sarımsaklı ve etli yapıyorum yok yok yok...hatta eşimle full sevgi modundayız ki evdeki pozitif enerji çoğalsın diye dualarımı hiç yazmayayım deli olucam..her doktora gittiğimde salgın var diyorlar çevreme bakıyorum evet salgın var AMAM BİZİM EVDE SADECEEEEEEEEEEEEE

:84:sabah sabah daha doğrusu her sabah böyle mesajlar yazmaktan sıkıldım..
bu cuma kilo bildirimi yapayım ondan sonra izinli olayım rabia sinir krizlerindeyim

.. sizlerden aldığım destek beni azda olsa ayakta tutuyor..ama diyet topiğini neye çevirdim ..kimseye bir faydam yok..

izin niye istiyorsun dersen aslında bunuda tam bilmiyorum menücanlara dikkat ediyorum daha doğrusu alışkanlık oldu..

ama bir şeyi sağlıklı huzurlu yapmak var..bride can derdindeyken arada yapmaya çalışmak var..

:2:
neyse çok yazdım..kızıda doyurup doktora gideceğim hepinizi kocaman öpüyorum..

sevgiyle sağlıklı kalın..