• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada her ay başımızın tacı ünlü konuğumuz yine tam zamanında gelerek(regl) o dertten bari kurtardı beni..ama okadar ağrı kesici içtimki ilk defa regl olduğumu anlayamdım:37::30:..oy ben nerelere gidem hangi dağlara çıkamda şu sıkıntılardan kurtulam yarabbi..:84::24::60::60:neys eiçinizi karartım az kahakalar atamda rahatlayın..:60::60:oh oh göbecikte atam gerçek hayatta hastalıktna bunları yapamıyorum ama sanalda yapayım bariiiiiiiii:52::66::64::60::21:oh oh yandan ...yok ben bu halimi beğendmedim topğiğin en büyüğü benim sanırım.sizlere nasıld a güzel örnek oluyorum..:(((

Son düzenleme:
gülşah öğle uykusu çok fazla uyuyorsun bu kadar beslenme düzenine rağmen bu uyku yüzünden kilo veremiyorsun.yarım saat kestir tabi sabah çok erken kalkıyorsan yoksa öğle uykusu kilo aldırı canım..

günaydın..
berbat bir geceden sonra gün aydınmı acaba bu gece sabah olmayacak sandım ..o derece kötüydü..rabia ben sıkıldım hastalık ve hastalık muhabbetinden izin istiyorum ..daha fazla dayanamayacağım..:59::43:
ömrü hayatımada bu kadar hastalık görmedim .aralık ayından beri uğraşıyoruz ..tam geçti diyoruz hop geri başlıyor..yapmadığımız kalmadı sorun nerde bilemiyorum..birazdan doktora gideceğim..spor yaptığım gün saçımı kurutmadım sinüzit faranjit mahvetti resmen..kendimeden geçtim oğlum sabaha kadar ateş öksürük o öksürdü benim içim yandı başında oturup ağladım resmen..halada öksürüyor..limonlu ballı ıhlamur ekinezyalı mentollu soğuk algınlığı şurubu immuzinc ..daha neler bilemiyorum..moral olsun diye hastada olsam hergün her fırsatta hava aldırmya çıkartıyorum..yemekleri sarımsaklı ve etli yapıyorum yok yok yok...hatta eşimle full sevgi modundayız ki evdeki pozitif enerji çoğalsın diye dualarımı hiç yazmayayım deli olucam..her doktora gittiğimde salgın var diyorlar çevreme bakıyorum evet salgın var AMAM BİZİM EVDE SADECEEEEEEEEEEEEE:52::84:sabah sabah daha doğrusu her sabah böyle mesajlar yazmaktan sıkıldım..
bu cuma kilo bildirimi yapayım ondan sonra izinli olayım rabia sinir krizlerindeyim:37:.. sizlerden aldığım destek beni azda olsa ayakta tutuyor..ama diyet topiğini neye çevirdim ..kimseye bir faydam yok..:17:izin niye istiyorsun dersen aslında bunuda tam bilmiyorum menücanlara dikkat ediyorum daha doğrusu alışkanlık oldu..:nazar:ama bir şeyi sağlıklı huzurlu yapmak var..bride can derdindeyken arada yapmaya çalışmak var..:59::2:
neyse çok yazdım..kızıda doyurup doktora gideceğim hepinizi kocaman öpüyorum..:54:sevgiyle sağlıklı kalın..:16:

canım hastalık bu senin elinde değilki sabret ALLAH hepimizi birşeylerle sınıyor,bol bol dua edelim,birbirimize ALLAH tez zamanda şifa versin seni ve evlatlarını beterinden korusun.

yemedim valla tatmadım bile:62:
:
sana kocaman aferımmmm
vallatebrıkler o sıcacık pogacaalrı yapıp pısmesıne tanık olup tatmamak ırade ısı
çocuğun yatarken önce sporunu yap derim. o zaman sporsuz kalmazsın. bir de eğer uzun süre yapamıyorsan kısa parçalara böl. 20 dk lık 3 parça yeter de artar bile.
benim oğlum uzun bir zamandır sadece öğlen ve akşam yatıyor canım. o da dediğim gibi saati şaşarsa yatıramıyoruz:97:
benım kuzu
sabah uyanır 1 saat sonra tekrar uyur bugun 2.5 3 saat uyutmayıp temızlıgımı yapayım
uykusu cok gelsın yemegını yedırıp
yatırayım bu aradada temızlıgımı yapayım
uyuyuncada kosu bandında yuruyeyım

bende sade ve tam boydan istiyorum beğendiklerim hep yarım.

hangı sehırdesın

5 altıncılek
1 bard maydonoz suyu

kahvaltım
1 dılım ekm
1 dılım peynır 1 dom
1 salatalık
1 haslama yumrt

Son düzenleme:
sende hos geldın gunaydınn

ayyycok severım yaz sıcagında peynır tulum peynırı ama soguk karpuz ohhhhh mıs gıbı baska bısı ıstemem ama kalorılı ıste

canım ankarada goksu parkı var yapay gol ıcerısınde ordek kugu kaz var pıknık masaları ıle cevrılı
esım akşam yemegımızı al dedı acık havaya gıdelım dedı gıttık
evet pıknık gıbı oldu kacamakta yapmadım

bakımlı olmak ıyı
ıyı bı baslangıc yapmıssın bende bugun gundekı arkadaslarımla konustum
pek uymadıya onlara ......
ferdıcı canım ben 67 ye kadar ındıydım sımdık 69.6 yım

catlalar ıcın lıerac ın serum u ıyı gelıo denedım ama duzenlı olacak pahalı
sabah akşa sureceksın

domates salatalık taylan kumelı sınırsız yıyebıırsınız kalorısı yok enecek kadra az
hem dıyettekı kısı sınırsız yıyebılecegım bısı var deyıp moral buluyoo
bı ınsan en fazla 5 tane yıyebılır demıstı

fıle canım masallah azımlısın benı nesfıt hıc tutmuyoo acıkıom

tekbır setrems tugba ya bakalbılırsınben susulu sevmıyorum sade agır olmalı tesetturun mantıgına aykırı
pardesu dunyasında bulabılırsın

canım benımoglumun oksurugune turp denedım ılac nane bal gecmedı en son 3 yemek kasıgı bal a 1 tatlı kasıgı toz zencefıl koydum sabah akşam 1 cay kasıgı ıcırdım 5 ayda gecmeyen oksuruk 3 gunde gectı

canım etlıkle arası cok ama esım sevıyor
ende esım salı persembe cuma akşamı 11 de gelıyor yogun
her zman olmuyor ama ınsalalh devamı gelır dun canım nasıl mangal ıstedı mıllet akşam mangalları yakmıs mıssss gıbıydı
rabıacım bu cumartesı tatıle cıkacagız sabah 6 da yolculuk var ınsalalh
persembeye geecegız 20 mayısta bıldırım yaparım sonrakı haftada yaparım ama 21-26 mayıs arası yokum haber vereyım
ayy hiç sorma canım ya bende 66ları gördüydüm ama bi baktım 69lardayımm:53:oyüzden tartıya çıkmak ta istemiyorumm :52:
k.öncesi: ballı limonlu su ve elma:)
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta ve zeytin ve 1 dilim ekmek + 1 form plus
ara: çeyrek simit ve 1 bardak ayran
öğle: 1 tabak z.yağlı fasülye ve pul biberli yoğurt, dolu dolu 2 yk
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: 2 kepçe mercimek çorbası ve bol salata

birazdan karpuz yiyeceğim inşallah:56: canımı çektirdiniz:1: karpuzum kabak çıktı:63:ama iyi yönü ne biliyor musunuz? az şekerli:82:

su: belirsiz:1:
spor: öğleden önce ve sonra dışardaydık:10:
rabiş hatundan herzamanki gibiii mikemmelll bi menü dahaa :nazar:
bakımlı olmak insana kendini çok iyi hissettiriyor ya bende youtobeden 100 taneye yakın saç yapımı ile ilgili vieolar indirdim saçıma sardım yavaş yavaş uzmanlaştım sanırım kuaföremi gittin etkisi alıyorum etraftan:34:

inşallah 1 değil 2 kilo verirsin:66:

yemedim valla tatmadım bile:62:

çoktan erimişsindir canım hem yüzme hem temizlik hemde koşu:46:

menün güzel canım sporda öyle akşam acıkmadınmı :65:
aynennn canım bakı9mlı olmak önemli benimde saçlar dökülüyo diye dün akşam zeytinyağı sürdüm saçlaraa beklettim 1 saate yakın yağlı yağlıı annemde bağırıyo bitlencen diye töbe yaa:9::9:ama hiç dökülmedii güzel yanı o 2 belki 3tel ancaa:27:
bu arada her ay başımızın tacı ünlü konuğumuz yine tam zamanında gelerek(regl) o dertten bari kurtardı beni..ama okadar ağrı kesici içtimki ilk defa regl olduğumu anlayamdım:37::30:..oy ben nerelere gidem hangi dağlara çıkamda şu sıkıntılardan kurtulam yarabbi..:84::24::60::60:neys eiçinizi karartım az kahakalar atamda rahatlayın..:60::60:oh oh göbecikte atam gerçek hayatta hastalıktna bunları yapamıyorum ama sanalda yapayım bariiiiiiiii:52::66::64::60::21:oh oh yandan ...yok ben bu halimi beğendmedim topğiğin en büyüğü benim sanırım.sizlere nasıld a güzel örnek oluyorum..:(((

heheheee ayy biz bu konuğu sevmiyoz zatiii yaa :32:içimizi karartmadınn ablam ya güldürdün hattaa şimdidenn geçmişlerr olsunnn

bu aradaaa tüm takımaaaa günaydınlarrrrrrr hayırlı sabahlarrrrrrr

kızlar bu arada dün kayıt yaptırdım ve başladım sporuma ama niyeyse çok terleyemiyorum ben yaaa anlamış deilim :53:su gibi olmam lazım ama olmuyooooo :52:iyi mi kötü mü sizce? spor sonrası eve gittimm bide ne görimm ev boyanmışş heryer her yerdee haydaaaa:27:annem dedi sen mutfağa girr ben buraları hallederim :27:çok yoruldum ya mutfaktaykende saçlara zeytinyağını sürdümm :9:evde zeytinyağını kullanmıyoruz boş durmasın bi işe yarasın bariiii dimi ama:60:

sana kocaman aferımmmm
vallatebrıkler o sıcacık pogacaalrı yapıp pısmesıne tanık olup tatmamak ırade ısı

benım kuzu
sabah uyanır 1 saat sonra tekrar uyur bugun 2.5 3 saat uyutmayıp temızlıgımı yapayım
uykusu cok gelsın yemegını yedırıp
yatırayım bu aradada temızlıgımı yapayım
uyuyuncada kosu bandında yuruyeyım

hangı sehırdesın

ayy hiç sorma canım ya bende 66ları gördüydüm ama bi baktım 69lardayımm:53:oyüzden tartıya çıkmak ta istemiyorumm :52:

aynennn canım bakı9mlı olmak önemli benimde saçlar dökülüyo diye dün akşam zeytinyağı sürdüm saçlaraa beklettim 1 saate yakın yağlı yağlıı annemde bağırıyo bitlencen diye töbe yaa:9::9:ama hiç dökülmedii güzel yanı o 2 belki 3tel ancaa:27:

heheheee ayy biz bu konuğu sevmiyoz zatiii yaa :32:içimizi karartmadınn ablam ya güldürdün hattaa şimdidenn geçmişlerr olsunnn

bu aradaaa tüm takımaaaa günaydınlarrrrrrr hayırlı sabahlarrrrrrr[/QUOTE
günaydın,ben ığdırdayım hatta ilçesindeyim.

bakımlı olmak insana kendini çok iyi hissettiriyor ya bende youtobeden 100 taneye yakın saç yapımı ile ilgili vieolar indirdim saçıma sardım yavaş yavaş uzmanlaştım sanırım kuaföremi gittin etkisi alıyorum etraftan:34:

menün güzel canım sporda öyle akşam acıkmadınmı :65:
evet bakımlı olmaya karar verenlerden biri de benim:52: ama işin kötü tarafı bakımlı olmayı bilmiyorum:52:geçen gittim bi ruj aldım bir göz kalemi ve bi rimelim var bunlarla bişiler yapmaya çalışıyorum tırnaklarımı şekillendirecem ama bi yerinden kessem öbür tarafı yamuk yumuk oluyo zamanla düzelir heralde:1:

canım valla dün akşam 8 gibi ders verdim.Kız koydu önüme cevizli,ballı kurabiyeleri.Ye ye diye tutturdu.Karnım aç ama acayip şekilde aç.Ben de dedim yok bu saatte yenmez onlar dedim.Vazgeçti ısrardan.Ama aklımın bi kenarında duruyolar o kurabiyeler nasıl yemedim hayret ettim valla.

günaydın..
berbat bir geceden sonra gün aydınmı acaba bu gece sabah olmayacak sandım ..o derece kötüydü..rabia ben sıkıldım hastalık ve hastalık muhabbetinden izin istiyorum ..daha fazla dayanamayacağım..:59::43:
ömrü hayatımada bu kadar hastalık görmedim .aralık ayından beri uğraşıyoruz ..tam geçti diyoruz hop geri başlıyor..yapmadığımız kalmadı sorun nerde bilemiyorum..birazdan doktora gideceğim..spor yaptığım gün saçımı kurutmadım sinüzit faranjit mahvetti resmen..kendimeden geçtim oğlum sabaha kadar ateş öksürük o öksürdü benim içim yandı başında oturup ağladım resmen..halada öksürüyor..limonlu ballı ıhlamur ekinezyalı mentollu soğuk algınlığı şurubu immuzinc ..daha neler bilemiyorum..moral olsun diye hastada olsam hergün her fırsatta hava aldırmya çıkartıyorum..yemekleri sarımsaklı ve etli yapıyorum yok yok yok...hatta eşimle full sevgi modundayız ki evdeki pozitif enerji çoğalsın diye dualarımı hiç yazmayayım deli olucam..her doktora gittiğimde salgın var diyorlar çevreme bakıyorum evet salgın var AMAM BİZİM EVDE SADECEEEEEEEEEEEEE:52::84:sabah sabah daha doğrusu her sabah böyle mesajlar yazmaktan sıkıldım..
bu cuma kilo bildirimi yapayım ondan sonra izinli olayım rabia sinir krizlerindeyim:37:.. sizlerden aldığım destek beni azda olsa ayakta tutuyor..ama diyet topiğini neye çevirdim ..kimseye bir faydam yok..:17:izin niye istiyorsun dersen aslında bunuda tam bilmiyorum menücanlara dikkat ediyorum daha doğrusu alışkanlık oldu..:nazar:ama bir şeyi sağlıklı huzurlu yapmak var..bride can derdindeyken arada yapmaya çalışmak var..:59::2:
neyse çok yazdım..kızıda doyurup doktora gideceğim hepinizi kocaman öpüyorum..:54:sevgiyle sağlıklı kalın..:16:

çok geçmiş olsun yaa.Nazara inanır mısınız? ben inanıyorum cidden 3 kuluvellah 1 elham okuyup dışarı çıkarken ayetel kürsi okuyun.Çok saçma gelebilir bu önerim ama nazar oluyo bazen.

bu aradaaa tüm takımaaaa günaydınlarrrrrrr hayırlı sabahlarrrrrrr

günaydıııın:21:

evet bakımlı olmaya karar verenlerden biri de benim:52: ama işin kötü tarafı bakımlı olmayı bilmiyorum:52:geçen gittim bi ruj aldım bir göz kalemi ve bi rimelim var bunlarla bişiler yapmaya çalışıyorum tırnaklarımı şekillendirecem ama bi yerinden kessem öbür tarafı yamuk yumuk oluyo zamanla düzelir heralde:1:

canım valla dün akşam 8 gibi ders verdim.Kız koydu önüme cevizli,ballı kurabiyeleri.Ye ye diye tutturdu.Karnım aç ama acayip şekilde aç.Ben de dedim yok bu saatte yenmez onlar dedim.Vazgeçti ısrardan.Ama aklımın bi kenarında duruyolar o kurabiyeler nasıl yemedim hayret ettim valla.

çok geçmiş olsun yaa.Nazara inanır mısınız? ben inanıyorum cidden 3 kuluvellah 1 elham okuyup dışarı çıkarken ayetel kürsi okuyun.Çok saçma gelebilir bu önerim ama nazar oluyo bazen.

sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır.

günaydın grubunuza katılmaktan mutluluk duyarım çünkü çok istekli ve biribirine destek olan bir grup gibi görünüyor.
:3:

Son düzenleme:
demı ben sımdık son gaz 65 ı gormeye calısıyorum
inşşş bende istiyomm spora da başladım ama iştahım mı açıldı ne yinee:9:spordan sonra acıkıyorum yaa önerisi olan var mı?

3kulhü 1 elham ve ayetel kürsi konusunda bende katılıyorum canım gerçekten öyle valla
kurabiyeleri yemediğin içinde tbr eidyorumm:nazar:
ve tırnaklara gelince bence önce izin ver bi uzasınlar kendin kesme git bi kuaföre manikür yaptır onlar düzeltmesini de yapar ondan sonra öle kendin kesmeye başlarsın ben öle yapmayı düşünüyorum :70:sadece bi tavsiye

tam olarak ne yapıyoruz cuma sabah tartılıp kilo yazıyoruz başka? ben ilk defa diyet grubuna girdim de:????

Son düzenleme:
inşşş bende istiyomm spora da başladım ama iştahım mı açıldı ne yinee:9:spordan sonra acıkıyorum yaa önerisi olan var mı?

3kulhü 1 elham ve ayetel kürsi konusunda bende katılıyorum canım gerçekten öyle valla
kurabiyeleri yemediğin içinde tbr eidyorumm:nazar:
ve tırnaklara gelince bence önce izin ver bi uzasınlar kendin kesme git bi kuaföre manikür yaptır onlar düzeltmesini de yapar ondan sonra öle kendin kesmeye başlarsın ben öle yapmayı düşünüyorum :70:sadece bi tavsiye
canım spordan sonra böyle buz gibi bi ayran olabilir bence.Protein kaynaklı.Ya da yine soğuk bi meyve olabilir.Malum vücut çalışmış ısınmış motoru soğutmak lazım:52:

haklısın aslında ya manikür konusunda.Bi gidip bakım yaptırmak lazım.Kendim kesmeyle olmuyo cidden uzasın bakalım ellerim bişeye benzer inşallah:1:

kızlar yazlık pardesü almak istiyorum.bu aralar alan veya beğendiğiniz varmı, yardım bekliyorum.

file canım bende tunik tarzı bişi almak istiyorum ama az daha kilo vereyim diyorum öyle modellere bakıyorum beğenmiyorum birinin üstünde görünce hoşuma gidiyooo bende çok kararsızım o konudaa resimleri görmk lazımm:53:
ARKADAŞLAR ALVİNA DİE Bİ MARKA VAR. ONUN ÜRÜNLERİ GENELDE HOŞ OLUYOR. BEN ORDAN ALIRIM PARDESÜ Y A da tuniklerimi. pardon büyük harfle yazmışım.

başım çatlıyor ilaç içtim ben en iyisi az uzanayım....
yanlız topiğin en hastalıklısıda benim ha :27::52::84::37:hergün birşey var gerçi sinüzit için inatla doktora gitmiyorum sürnüyorum anca ..burda sizin başınız şişiriyorum ya hastayım vırt vırt ..sanki siz doktorsunuz burya yazınca iyileşeceğim ya..:37::53::76:
geçen gazetede okudum. saf zeytinyağı her burun deliğine 2 damla damlatılırsa hergün sinüzite iyi geliyormuş. bende de var. iyi geliyor. çok geçmiş olsun.

tam olarak ne yapıyoruz cuma sabah tartılıp kilo yazıyoruz başka? ben ilk defa diyet grubuna girdim de:????

canım evet kilolarımızı her cuma bildiriyoruz,bazı kurallar var kaptan sana yazacak kabul edesin ve birlikte kilolardan kurtuluruz ama sadece kilo değil bütün sorunlarımızı paylaşıyoruz.

canım spordan sonra böyle buz gibi bi ayran olabilir bence.Protein kaynaklı.Ya da yine soğuk bi meyve olabilir.Malum vücut çalışmış ısınmış motoru soğutmak lazım:52:

haklısın aslında ya manikür konusunda.Bi gidip bakım yaptırmak lazım.Kendim kesmeyle olmuyo cidden uzasın bakalım ellerim bişeye benzer inşallah:1:

ama benim spordan sonra karnım acıkıyooo ya:9:aynen bende uzatim gidicem maniküre:9:zaten işyerinde yemek yapmaktan eller mahfoluyo :17:

Back
X