Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
moonros canım dukan diyetini bulamadım nette kitabı varmış canım nette e-book da yok satın almak lazım sen kitabımı aldın
hürrem aşığı olmuşum bu dizi çıkınca ne iş ne güç her şeyi boş veriyorum.
günaydın..
berbat bir geceden sonra gün aydınmı acaba bu gece sabah olmayacak sandım ..o derece kötüydü..rabia ben sıkıldım hastalık ve hastalık muhabbetinden izin istiyorum ..daha fazla dayanamayacağım..
ömrü hayatımada bu kadar hastalık görmedim .aralık ayından beri uğraşıyoruz ..tam geçti diyoruz hop geri başlıyor..yapmadığımız kalmadı sorun nerde bilemiyorum..birazdan doktora gideceğim..spor yaptığım gün saçımı kurutmadım sinüzit faranjit mahvetti resmen..kendimeden geçtim oğlum sabaha kadar ateş öksürük o öksürdü benim içim yandı başında oturup ağladım resmen..halada öksürüyor..limonlu ballı ıhlamur ekinezyalı mentollu soğuk algınlığı şurubu immuzinc ..daha neler bilemiyorum..moral olsun diye hastada olsam hergün her fırsatta hava aldırmya çıkartıyorum..yemekleri sarımsaklı ve etli yapıyorum yok yok yok...hatta eşimle full sevgi modundayız ki evdeki pozitif enerji çoğalsın diye dualarımı hiç yazmayayım deli olucam..her doktora gittiğimde salgın var diyorlar çevreme bakıyorum evet salgın var AMAM BİZİM EVDE SADECEEEEEEEEEEEEE:84:sabah sabah daha doğrusu her sabah böyle mesajlar yazmaktan sıkıldım..
bu cuma kilo bildirimi yapayım ondan sonra izinli olayım rabia sinir krizlerindeyim.. sizlerden aldığım destek beni azda olsa ayakta tutuyor..ama diyet topiğini neye çevirdim ..kimseye bir faydam yok..
izin niye istiyorsun dersen aslında bunuda tam bilmiyorum menücanlara dikkat ediyorum daha doğrusu alışkanlık oldu..
ama bir şeyi sağlıklı huzurlu yapmak var..bride can derdindeyken arada yapmaya çalışmak var..
:2:
neyse çok yazdım..kızıda doyurup doktora gideceğim hepinizi kocaman öpüyorum..sevgiyle sağlıklı kalın..
![]()
bu arada her ay başımızın tacı ünlü konuğumuz yine tam zamanında gelerek(regl) o dertten bari kurtardı beni..ama okadar ağrı kesici içtimki ilk defa regl olduğumu anlayamdım..oy ben nerelere gidem hangi dağlara çıkamda şu sıkıntılardan kurtulam yarabbi..:84:
neys eiçinizi karartım az kahakalar atamda rahatlayın..
oh oh göbecikte atam gerçek hayatta hastalıktna bunları yapamıyorum ama sanalda yapayım bariiiiiiiii
oh oh yandan ...yok ben bu halimi beğendmedim topğiğin en büyüğü benim sanırım.sizlere nasıld a güzel örnek oluyorum..
((
sabah doktora gittim..virla enfeksiyona çevirmiş sadece soğuk algınlığı ilaçalrı verceğim dedi..sinüzit demedi.antibiyotikte vermeyeceğim dedi..ve hepsi pıturcık hanımdna dedi oda yanımdyadı okuldna geliyor ama az kaldı bitiyor dedi..ve 3 ay rahatsınız dedi..sevineyimmi üzüleyimmi.okul başalyınca devammı yanni..
ilaçlrımı içitm az daha iyiyim oğlumda iyi uyuyor öksürüğü hafaledi ıhlamur veriyorum iyi geldi..ve sabah malesef bende ballı ıhlamur içtim..
kahvaltı niyetine 1 elma 5 cherry domates yedim.Neden cherry domates? çünkü o indirime girmiştibirazdan yemek yiyecem normal ama bilmiyorum ne yiyeceğimi.uff:44:
şimdi bişiler yedim kahvaltı niyetine.
Kefir(208 kalori)
kepekli ekmek(150 kalori)
1 bardak süt(89 kalori)
yok almadım kitabı çünkü bulamadım burda türkçesini.Ama netten çok şey okudum.moonros canım dukan diyetini bulamadım nette kitabı varmış canım nette e-book da yok satın almak lazım sen kitabımı aldın
amin yaa.Açlıktan ölcek gibi olma nöbetleri geçti de şu istediğimi yiyememe işinin meyvesini almak istiyorum.:18: bu hafta sen de tartıl.ben de margarini bırakmanı öneririm canım bence daha hızlı vermene yarar sağlar.menulerine akiyorumda masallah cok guzel menulerin.. bu hafta baya verirsin gibime geliyo..
darisi basima:97: bende cok dikkat ettim bu hafta ama cok verememissem söz verdim kesicem margarini.. hala yiyiyo olmam bile anormal ama kendime cok liberalim sanirim:78:
hahaha ya ben tl yi lt gördümyok canım ya hay allah ilahi sen1 TL yani 1 türk lirası yani 1 milyon:)
![]()
nası yapıyon canım ya maşallah ne yetenekben tırnaklarıma önce cila sürüyorum üzerine kürdanla gül çiçek küçük küçük kalpler yapıyorum üzerine bir kat daha cila süper oluyor dene bak canım düz oje sürmezsin bidaha
şu dukan diyetine bende bakayım bi
günaydın hayılrı sabahlar..günaydınnn kızlarrrr hayırlı sabahlarrrrr
günaydın kızlar iki gündür giremiorum cok yogun calısıorum smdi de ise gidiorum aksam gircm
sen yine mi izin istedinsana izin yok canım, onu sen yaz bir kenara.
ortine gelince öyle gelip de sorunlarım var demeyle olmuyor. isterseniz izinli yazın demiş, çekmiş gitmiş. 3 gün bekliycem yoksa diskalifiye edeceğim. biraz saygı bekliyor insan. şurda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. cevap bile beklemeden çekip gitmek hiç yakıştıramadım doğrusu.
günaydın hayılrı sabahlar..
ortim günaydın sen iyice bizi bıraktın ya..hergün girip menü payalaşımı yapmak zorundasın bizlere yorum yapmak zorundasın..bir 10 dk cık ayırsan bunların hepsini yapabilirsin..böyle devam edersen kaptan olaya el atacak gibi..ben uyarayımda..
günaydıııınnngünaydınnn kızlarrrr hayırlı sabahlarrrrr
günaydın kızlar,bu gün burası yağmurlu.
günaydınnnn bacımgünaydıııınnn
günaydın size deYağmur mu uvv çekilmez yağmur yaa.Burası yanıyo sıcaktan
![]()
Sabah:
1 bardak su
Kahvaltı:
1 bardak süt (89 kcal)
1 porsiyon müsli (175 kcal)
şimdi spora gitcem.Dünün acısını çıkarmam lazım dana gibi uyudum dün şimdi hareket zamanıı![]()
bol enerjili günler bayanlar cuma yaklaşıyooo![]()
zaten ben de bi diyetisyenin yazısında okumuştum 30 dk. da hızlı hızlı kalori yakınca karbonhidrattan gidiyomuş eğer şöylee yaya yaya 70 dk orta tempoda yürürsen yağ yakmaya başlıyomuş vücut.Herkes bişiler diyo hareketsiz kalmayalım da ister 30 dk ister 130 dk. sporumuzu yapalım ki metabolizmamız hızlansıngünaydınnnn bacım
cuma mııı oyy benim karnım hala şişşş yada bana mı öle geliyoo nedirr yemek yemek istiyorummmmmiştahım kapansın diye türk kahvesi içtimm
bana mısın demiyoo
bugünde gitcem spora 3gün üstüste :26:
bu arada intten de araştırdım zayıflamayla sporda terlemenin bi ilgisi yokmuşşben onların yalancısıyım
karnımm acıktııı sabah 7:30da yaptım kahvaltımı yaaa:84:
cuma kilo bildiriminden sonra sıkı bi diyete gireyim kilomu tam bilerekk yediğime içtiğime dikkat edeyim sporla beraberr destekleyerek bakalımm sonuç 1 ayda nolcakk![]()
bayramınız kutlu olsun,ay okul zamznında ne severdik 19 mayısı .
Spordan geldim.
bu gün ağırlık çalıştım kas yapayım diye.
120 kolla,100 bacakla ağırlık kaldırdım.
20 mekik çektim.
30 dk tempolu koşu yaptım (300 kalori gösterdi ibre)
sonra 1 elma yedim 11.30 gibi
Şimdi de öğle yemeğimi hazırlıyorum.
Öğle menüm:
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt(yüzde 5 yağ içerenlerden)
cherry domateslerimden![]()