• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menümüde verem..

sabah kahvalti istemedi canim.. galeta yedim tuzlu,baharatli.. dazira dizir evden ciktiggim icin yemek yeme fistatimda olmadi..1 elma yedim..
calismada bi aciktim bi aciktim saolsun ablanin biri pizza yapip getirmis 2 dilim yedim..saat gecti sanirim 8 bucuk 9 a geliyodu..
saat 11 bucukta eve geldim 1 fincan yesil cay,su tam olarak bilmiyorum ama 1.5 lt ye yakin su ictim..

saat burda 1 yeni yaticam..cok yoruldum.. iyi geceler,kim bilir siz kacinci rüyanizi görüyosunuz :97:
öptüm sekerler..:54::71:

geçen hafta sonuncu olan takımımız bu hafta 3. olmuş çok sevindim hemen hemen herkes kilo vermiş:66: tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum bu haftada aynı performansı kendim dahil herkesten bekliyorum:64:

kimsecikler gelmemiş uyuyormusunuz kızlar

uyandığımdan beri 1 tepsi çikolatı kurabiye 1 tepsi patatesli poğaça 1 tepsi fırında köfteli patlıcan sarması yaptım:52:

merak etmeyin hiç birini tatmadım bile:46: kardeşlerim arkadaşlarını davet edicekler bugün hazırlıklar onlara

sabah sabah bunları yapıp üstüne müsli yedim :44: kendi kendime kızdım sonra en başında kilo almaya başladığım anda boğazımı tutup böyle 25 kilo alıncaya kadar ne beklersin demi ama neyse olan oldu artık bi anlık canım sıkıldı o kadar güzel şeyler yapıp tadamamak zoruma gitti açıkçası:41:

sağlık olsun napalım aldığım gibi vermesinide bilirim:62:

günaydınnn larr kızlarrr fıstığım ellerine sağlıkkk ahh onlardan yemek vardı şimdii:60::53:

bu arada kızlar, hiç sonuç listelerine bakmıyorsunuz??!!

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-42.html#post19287521

geçen hafta sonuncu olan bizler, bu hafta 3.'yüz:65::62::66::64:
bakıyoruz bakmazmıyız..tebrikler 3 bildirimizde eksiklilk var iyimi kötümü bilemem ama güzel bir derece..
bugünkü menü
sabah kahvaltı öncesi 1 salatalık
kahvaltı 1 kase nesfit ve süt
ara 1 salatalık
öğlen karpuz peynir 3 dilim ekmek
akşam 1kase nesfit ve süt
eve gelince 2dilim ekmek arasına birAZ peynir ve 1 bardak cacık

günboyu 3lt su 2 fincan yeşilçayy
:46::9:
ben 14 takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım
bu ceza yönetmini beğenmiyorum..kilo vermek için rendice edici olmaya gerek yok..çocukmuyuzki böyle bir yöntem uyguluıyorsunuz....:20:
Sevgili takım arkadaşlarım ; bugün çok kötü bi gün geçirdim.ağlaya ağlaya da çare yok.Neyse çok ama çok değer verdiğim arkadaşım yalan söyledi bana.Çok kötü oldum.Parçalayasım geldi işbirlikçi o kişiliksiz kızı.Saldım kendimi.Parkta ağlaya ağlaya dondurma yedim.Off off..Çok değer vermiştim ama ben ya..spor salonundaki tartı bozukmuş yau bi de o çıktı :19: nası bi gün geçirdim uff.
neyse yediklerimi yazacam:
saat 2ye kadar hiçbirşey :25:

saat 2 gibi
1 porsiyon dondurma
tam 12 dilim kepekli ekmek
ve 300 gram yoğurt
el ayası kadar tavuk eti derisiz
saat 4 gibi
1 porsiyon dondurma
5 muz
su yok
spor 2 saat yürüyüş( sinirden:47:)

spor salonundaki kız yarına düzeltecez dedi tartıyı bakalım artık.ne hevesliydim tartılmaya.Diyetim bozulmadı değil mi ufff:85:
n eyaptın ya..başkalarına kızığ kendini mahvetmişsin..herkese fazla güvenmemk gerek.ozaman yıkım daha az olur..
12 dilim kepek ekmek doğrumu yanlışmı yazdın:52::47:
bişicikler olmaaaz :21:

ağğğ ben de listedeyim değil mi yaa ? açıklama yaptım ama uff :50: üzgünüm çok..
kilo bildiriminr özen gösterirseniz memnun olurz.takım adına yarışıyoruz ..evine bir baskül alda kurtul kız bu dertten.böyle olmaz..yada perşembeden tartıl sorun varsada 1 gün önceden öğrenmiş olursun.
ay canım benim:16:
hiç de saçma sapan hazırlamamışsın listeyi. önemli olan vaktinde paylaşım alanına bir liste bırakabilmek.. hatalı olmuş, eksik olmuş mühim değil. sen de bir liste oluşturabilmek için vargücünle çalıştın. takımımız adına ve kendim adına çok teşekkür ederim canım. asumancım da hızır gibidir, Allah gönlüne göre versin her şeyi.. onun ve senin yardımlarınla bir cumayı daha kazasız belasız atlattık, çok şükür.

he kız hesaplaman da yanlış olmuş. ad1 ayrıldıktan sonra yeni bir kural gelmişti. onun bu yenilikten haberi olmadığı için alınan kiloyu direk yansıtmış. ben paylaşıma durumu bildirdim.
saol canım.o anda elimden geleni yaptım.:26:.ad1 saolsun gerçektne hızır gibi geldi o an anam sıpalarımda sanki buraya oturmamı bekliyorlar..:47:
tabiki dikkate alıcam :))

tükettiğim sıvı miktarı

gün boyu 3.5 lt su içtim.
1 litre 5'i bir yerde çay
1 büyük bardak ballı limonlu su
2 bardak şekersiz siyah çay.

sabah kahvaltım:
* 4 yeşil zeytin
* 1 haşlanmış yumurta
* 1 dilim yağsız peynir
* 2 bardak şekersiz çay
* 1 dilim ekmek

ara :
* 1 bardak 5'i bir arada çay
* 3 bardak su.

öğlen:
* 1 bardak 5'i bir yerde çay
* su (ne kadar içtiğimi hatırlamıyorum)

ara:
aynı yine.
ekstra bir fincan kahve.

saat 4 gibi (akşam yemeğim):
* 2 tane milföy.
* su

ara:
aynı yine.
bir avuç çekirdek (tuzsuz).

Şimdi bir soda içicem. Milföy için bişey demeyin :))
500 gramlık paketti 10 yaprak var içinde.
100 gramında 330 Kalori varmış. ben 100 gram bile yemedim :))

iki öğün besleniyorum (yemek olarak) içecekler her daim var.
istediğimi yiycem ama erken saatte ve ölçüyü kaçırmadan.
bir hafta bu şekilde beslenmek istiyorum. bakalım cumaya kadar irademe sahip çıkabilecekmiyim. biraz bedenimi dinlemek istiyorum :8:
akşamları en geç 8 de yemek yemeyi kesersek vücut leptin hormonu salgılayarak yağlarımız yakıyormuş.dün tvde prof dedi..ben 6 yemek yemeyi kesemnin faydasını baya gördüm...:34:

:9::9:heryerde problemim ben yaww:9::9:

:9::9:asumanla hakkından geldiniz kızlarr emeğinize sağlık

saol arkadaşım..:9:
ne problemi kız :70:bu 13 lere fazla takılma ..ama uyarılaırda gözden kaçırma.:34:

Son düzenleme:
ay canım benim:16:
hiç de saçma sapan hazırlamamışsın listeyi. önemli olan vaktinde paylaşım alanına bir liste bırakabilmek.. hatalı olmuş, eksik olmuş mühim değil. sen de bir liste oluşturabilmek için vargücünle çalıştın. takımımız adına ve kendim adına çok teşekkür ederim canım. asumancım da hızır gibidir, Allah gönlüne göre versin her şeyi.. onun ve senin yardımlarınla bir cumayı daha kazasız belasız atlattık, çok şükür.
he kız hesaplaman da yanlış olmuş. ad1 ayrıldıktan sonra yeni bir kural gelmişti. onun bu yenilikten haberi olmadığı için alınan kiloyu direk yansıtmış. ben paylaşıma durumu bildirdim.

günaydın kızlar. inşallah herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür.
rabiacım dün listeyi hazırladım ama sanırım hata varmış,kusura bakma hayatım yaa.:(( ayrıldığımdan beri kurallarda değişiklik yoktur sandım. ama ne yalan söyleyim, amonra gelen arkadaşın kilosunu bölün dediğinde biara şüphelendim ama yinede bakmadım kuralara. :))rabiacım keşke sana sorsaydım. kilo alan arkadaşın kilosuda bölünüyormu artık hayatım ona göre bileyimde bir dahaki sefere yanlışlık olmasın.
3. oldunuz tebrik ediyorum ama umarım sonucu çok etkilememişimdir.
neyse,dilerim hayırlısı ile istediğiniz kilolara gelirsiniz.
herkesi çok çok öpüyorum. ihtiyac olursa elimden geleni yaparım canlar.
Rabiacım sizlerinde herşey gönlünüzce olsun dilerim hayatım. :70:
Allah a emanet olun. :71:

paylaşım alanına bakmak aklıma gelmiyor. :77:tamam rabiacım konuyu öğrendim hayatım. kilo alanında kilosu bölünüyormuş. :9:

hepinizi tekrar öptüm.

Günaydın kızlarrrr :)
umarım herkes iyidir. öncelikle hepinize iyi hafta sonları diliyorum :)

sabah kahvaltım:

4 yeşil zeytin
3 bardak şekersiz çay
yağsız peynir
ve yumurta
bir dilim de ekmek :)

5'i bir yerde çayım. ve yarım litre su içtim şimdiye kadar.

dünden bugüne 200 gram vermişim. bakalım cumaya inş güzel bir kilo veririm. cumaya kadar tartılmayacağım.

görüşürüz kızlar öpüldünüz :54:

günaydın arkadaşlar ya h. sonu eşim evde olunca benim kahvaltı kaçıyo biraz en büyük savaşı hafta sonu sabah vericem heralde... kolay gelsin herkese...

sabah kahvaltım:

4 yeşil zeytin
3 bardak şekersiz çay
yağsız peynir
ve yumurta

dünden bugüne 200 gram vermişim. bakalım cumaya inş güzel bir kilo veririm. cumaya kadar tartılmayacağım.

günaydin derya,sanada iyi hafta sonlari..tekrar hosgeldin, burda olmana sevindim..:71:

günaydın arkadaşlar ya h. sonu eşim evde olunca benim kahvaltı kaçıyo biraz en büyük savaşı hafta sonu sabah vericem heralde... kolay gelsin herkese...

günaydin özlem..sabah olmasi sorun deil bence bisekilde gider..yani kötü örnek olmayimda..:97:

günaydin,tünaydin arkadaslarim hepinize iyi hafta sonlari..:71:

uyandığımdan beri 1 tepsi çikolatı kurabiye 1 tepsi patatesli poğaça 1 tepsi fırında köfteli patlıcan sarması yaptım:52:

merak etmeyin hiç birini tatmadım bile:46: kardeşlerim arkadaşlarını davet edicekler bugün hazırlıklar onlara

sabah sabah bunları yapıp üstüne müsli yedim :44: kendi kendime kızdım sonra en başında kilo almaya başladığım anda boğazımı tutup böyle 25 kilo alıncaya kadar ne beklersin demi ama neyse olan oldu artık bi anlık canım sıkıldı o kadar güzel şeyler yapıp tadamamak zoruma gitti açıkçası:41:

sağlık olsun napalım aldığım gibi vermesinide bilirim:62:
yapıp yememek gerçekten zor oluyor canım, haklısın. ama senin de belirttiğin gibi kilolarımız çok artmadan önce bu durumu düşünmeliyiz. şimdi dikkat etme zamanı. kilolarını verdikçe zaten az miktarlarda her istediğinden yersin. kendini mahrum kalmış hissetme. hem zaten sen o yaptıklarının hepsinin tadına daha evvel bakmıştın, öyle düşün. bu seferlik kendileriyle görüşmüyorsun:1:

günaydın kızlar. inşallah herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür.
rabiacım dün listeyi hazırladım ama sanırım hata varmış,kusura bakma hayatım yaa.:(( ayrıldığımdan beri kurallarda değişiklik yoktur sandım. ama ne yalan söyleyim, amonra gelen arkadaşın kilosunu bölün dediğinde biara şüphelendim ama yinede bakmadım kuralara. :))rabiacım keşke sana sorsaydım. kilo alan arkadaşın kilosuda bölünüyormu artık hayatım ona göre bileyimde bir dahaki sefere yanlışlık olmasın.
3. oldunuz tebrik ediyorum ama umarım sonucu çok etkilememişimdir.
neyse,dilerim hayırlısı ile istediğiniz kilolara gelirsiniz.
herkesi çok çok öpüyorum. ihtiyac olursa elimden geleni yaparım canlar.
Rabiacım sizlerinde herşey gönlünüzce olsun dilerim hayatım. :70:
Allah a emanet olun. :71:
asumancım,
bir an belki sıralamada bir üste falan geçebiliriz diye düşündüm ama baktım çok etkilemiyormuş.
yani çok önemli değil canım. dün 1-2 takım listesini paylaşıma eklememeiş. sen ve sakalaeynmaster olmasaydı biz de nerdeyse o duruma düşecektik. ayrıca kardeş takımımız da uğramış, onlara da ayrıca teşekkür edicem.

sabah kahvaltım:

4 yeşil zeytin
3 bardak şekersiz çay
yağsız peynir
ve yumurta

çok güzel bir kahvaltı deryacım.
bu arada tekrar hoşgeldin.
geçmişi okumak daha nasip olmadı ama lütfen bundan sonra bu kadar uzun süre takımdan kopmalar olmasın, tamam mı?

evet, özlemcim. en büyük imtihanı haftasonları veriyoruz ne yazık ki.

Sevgili takım arkadaşlarım ; bugün çok kötü bi gün geçirdim.ağlaya ağlaya da çare yok.Neyse çok ama çok değer verdiğim arkadaşım yalan söyledi bana.Çok kötü oldum.Parçalayasım geldi işbirlikçi o kişiliksiz kızı.Saldım kendimi.Parkta ağlaya ağlaya dondurma yedim.Off off..Çok değer vermiştim ama ben ya..spor salonundaki tartı bozukmuş yau bi de o çıktı :19: nası bi gün geçirdim uff.
neyse yediklerimi yazacam:
saat 2ye kadar hiçbirşey :25:

saat 2 gibi
1 porsiyon dondurma
tam 12 dilim kepekli ekmek
ve 300 gram yoğurt
el ayası kadar tavuk eti derisiz
saat 4 gibi
1 porsiyon dondurma
5 muz
su yok
spor 2 saat yürüyüş( sinirden:47:)

spor salonundaki kız yarına düzeltecez dedi tartıyı bakalım artık.ne hevesliydim tartılmaya.Diyetim bozulmadı değil mi ufff:85:
canım benim, yolun başındasın. hayatta daha nice dönekliklerle karşılaşabilirsin. hayat dediğimiz şey bu deneyimlerin bütünü. yalnız ben sana bir şey söyleyeyim, hiçbir zaman başkasına olan öfkeni kendi vücudundan çıkarma. elin kızına kızmışsın ve gelip kendi midene, kendi vücuduna işkence etmişsin. ne gerek vardı böyle kötü beslenmeye.. dondurmanı da 5 muzunu da keyifli olduğun zamanlara sakla. her ne yiyeceksen bundan keyif al önce. birine sinirlendiğinde de hıncını o kşiden çıkar. git bağır çağır, rezil et ne yaparsan yap.

senin tartılma konun sorunlu ne yazık ki. seni listeye aldım ama bu şekilde geç vakitte bildirim yapmanı kabul edemem. sana da uygunsa perşembe günleri tartılıp bildirim yapmanı istiyorum.

ağğğ ben de listedeyim değil mi yaa ? açıklama yaptım ama uff :50: üzgünüm çok..
açıklama yaptığın için zaten listeye aldım ve kilonu aynı geçtim ama bu 1 sefere mahsus. paylaşımların iyi olduğu için ve takıma güzel adapte olduğun için bu müsamahayı gösterdim. üstte de belirttiğim gibi tartılma sorununu çözmeliyiz.

menümüde verem..

sabah kahvalti istemedi canim.. galeta yedim tuzlu,baharatli.. dazira dizir evden ciktiggim icin yemek yeme fistatimda olmadi..1 elma yedim..
calismada bi aciktim bi aciktim saolsun ablanin biri pizza yapip getirmis 2 dilim yedim..saat gecti sanirim 8 bucuk 9 a geliyodu..
saat 11 bucukta eve geldim 1 fincan yesil cay,su tam olarak bilmiyorum ama 1.5 lt ye yakin su ictim..

saat burda 1 yeni yaticam..cok yoruldum.. iyi geceler,kim bilir siz kacinci rüyanizi görüyosunuz :97:
öptüm sekerler..:54::71:
düzensiz beslenmişsin ebrucum. güzel kilo verdiğin için pizzaların ödül olsun ama diyetten kopmak yok, tamam mı?

Back
X