• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydııııııınnnn!!!!:52::52:

Az yemek ne güzel şey midem Teşekkür ediyo bana :51:

Kızlar Rejime devam :52:

Sabah:

3 kaşık müsli + yarım bardak süt.

herkese hayırlı pazarlar..

günaydın..
nasılsınız...gülşah diyete sadık kalırsan birden baskülünde öyle güzel oynamalar görebilrisin..bir günde vermemişsindir epeydir düzenli besleniyorsun onun artısı bu ..
MELİKE orti diyete devam buraya takılmayda devam derim ama sen bilrisin..
DERYA benimde çok yüksek çıkartı önce 24oo felandı sanırım sonra birye daha var orda ideal kilonu hesaplayıp ona göre verdiği yer daha matıklı bana 1100 dedi o uygun ve mantıklı geldi..ideal kilomu hesapladan bak ..orda verdiği günlük kalori daha mantıklı..

Son düzenleme:
markette var canım ülkerin special k, nestelin nesfiti, etiformun müslisi var evde yapmak istiyorsan yine marketlerde sadece yulaf ezmesi satılıyor onlar daha ucuz onlardan alıp içine kuru üzüm kayısı fakan karıştırabilirsin yada taze meyvede doğrayabilirsin

evet aramız bozuk küsüsüz görüşmüyorum:1::1::1:

benim hala bir ortim yok yada herkes orti bana kimse kalmadı:66::66::66:

seve seve ortin olurum cnm:64:

bu arada sabah erken çıkıcam demiştim ama kalkamadım şimdi sınav çıkışına gidicem.. menümde veriyim. bir muz 3 kaşık yulaf ve süt bugün dikkatliyim:34:

günaydın kızlar:79:
ferdici canım hedef kilon neydi? bildirmeyi unutmuşuz.

benim hala bir ortim yok yada herkes orti bana kimse kalmadı:66::66::66:
talibin çıkmış canım:1:

canlarım uyandım ben lale devrini izliodum en son film bitmeden uyumuşum:1: menümü paylaşamadım bugün hemen yazayım

sabah
etiformu müsli :95:

öğle
2 tane kepekli ekmekten tost domatesli peynirli
1 bardak ayran

ara
1 tane salatalık

akşam
3 tane köfte
bol salata
mercimek çorbası

ya bide bugün tartıya bi çıktım 67.100 gram çıktı:52: yok artıkım dedim dünden beri 1 kilo 200 gram vermiş olamam herhalde demi:52:
işte sabredersen birden gider kilocuklar. tartıya yansıması vakit alıyor canım. tebrik ederim seni. bu hafta dikkat et, cuma günü listeye güzel bir satır yazalım.:46:

Günaydınnnnnnn . . .

sabah kahvaltım:

5'i bir yerde çayım.
10 dkk sonra

6 zeytin
yarım haşlanmış yumurta
yarım domates
1 tatlı kaşığı çikolata
bir dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay

bahçemi temizliycem bugün.. akşama kadar ancak gelirim işlerimi bitirip...

çok öptüm hepinizi.. Allah'a emanet olunnn :71:

Son düzenleme:
merhaba aranıza bu cuma katıldım 80 kiloyum 65 olmak istiyorum boyum 173 cm. ara ara girip bir şeyler yazmaya çalışacağım. şu ticker factory y ekeleyemedim nedense. bugün ne yedim

sabah
1 simit
biraz peynir
10 tane yeşil zeytin

ara
bir fincan kahve

öğlen 5 kaşık pirinç pilavı

şimdilik bu kadar

sonrasında şöyle düşünüyorum

ara
2 elma

akşam
6 kaşık sebze yemeği
1 tane biber dolması
ekmek yokkk

ara
1 elma
1 salatalık

her sabah yarım saat bisikjelete biniyorum.
aynı zamanda çalışıyorum ve hep işe giderken yürümeyi tercih eiyorum
evde mekik falan çekip kendimce spor hareketleri yapıyorum
olur mu bilmem artık

slm kızlar nasılsınız.kusura bakmayın ya paylaşımda bulunamıyorum.biliyorsunuz misafirim var.10 gün falan kalacaklar.tekrar söyleyeyimde unutmayın.çünkü biraz geçmişe baktımda yanlış anlaşılmalar falan olmuş:19:neyse kızlar.10 gün sonra inşallah paylaşımlara tam gaz devam etcem.yalnız moralimi bozan bişe oldu kızlar çokk üzgünüm çokkk.tam kahvaltı masasındaydık ve yeğenime annesi yemek yedirmeye çalışıyordu yeğenim birden bana döndü.anne bende halam gibi şişko olursam güçlü olurmuyum,bende onun gibi şişko olcam dedi:59::58:güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.eşim, kardeşlerim hepsi başladılar gülmeye.bende gülüyordum sonra birden ağlamaya başladım.hepsi napıyosun saçmalama falan dediler ama ben bozuldum işte.neyse kızlar kusura bakmayın bir içimi dökeyim dedim.şimdi dünkü menümü yazayım.

sabah peynir,zeytin domates,

ara:1 gözleme

akşam:salata,yoğurt,biraz bal.

bunlar aklımda kaldı.herkezi öptm kızlar:)

merhaba aranıza bu cuma katıldım 80 kiloyum 65 olmak istiyorum boyum 173 cm. ara ara girip bir şeyler yazmaya çalışacağım. şu ticker factory y ekeleyemedim nedense. bugün ne yedim

HOŞGELDİN CANIM.
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız.kusura bakmayın ya paylaşımda bulunamıyorum.biliyorsunuz misafirim var.10 gün falan kalacaklar.tekrar söyleyeyimde unutmayın.çünkü biraz geçmişe baktımda yanlış anlaşılmalar falan olmuş:19:neyse kızlar.10 gün sonra inşallah paylaşımlara tam gaz devam etcem.yalnız moralimi bozan bişe oldu kızlar çokk üzgünüm çokkk.tam kahvaltı masasındaydık ve yeğenime annesi yemek yedirmeye çalışıyordu yeğenim birden bana döndü.anne bende halam gibi şişko olursam güçlü olurmuyum,bende onun gibi şişko olcam dedi:59::58:güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.eşim, kardeşlerim hepsi başladılar gülmeye.bende gülüyordum sonra birden ağlamaya başladım.hepsi napıyosun saçmalama falan dediler ama ben bozuldum işte.neyse kızlar kusura bakmayın bir içimi dökeyim dedim.şimdi dünkü menümü yazayım.

canım, misafirin olduğunu okudum. sorun yok.:42:
bu arada tirajıkomik bir olay yaşamışsın ama bu durum seni daha fazla kamçılasın. bu hafta güzel kilolar ver ve zayıf biri olacağını kafana yerleştir.

seve seve ortin olurum cnm:64:

çıkma teklifimi kabul ettiğin için teşekkürler:62::62::62:

hemen kendimi tanıtayım sana ortim adım gülşah 24 yaşındayım bekarım 1 nisandan beri bu forumla tanıştım hedefim 50 kilo en çok çıktığım kilo 76:50: 1 mart 2011 den beri verdiğim kilo 9. uzun soluklu bir maraton bizi bekliyor.

orti istememin sebebi gerçi bütün arkadaşlar birbirimize destek oluyoruz tabiki ama 2 kişi birbirimizden daha çok sorumlu olmamız bizim lehimize olur diye düşünüyorum mesela gülşah spor yapmamışsın koş çabuk 1 saat sporunu yap hemen gel gibi direktifler verebilirsin bana. yapmazsan kel kalasın koca bulama inşallah gibi:60::60::60:

ver gaz ver gaz bana:66: tabiki bende sana:66:

ne diyorsun ortim:64:

talibin çıkmış canım:1:

işte sabredersen birden gider kilocuklar. tartıya yansıması vakit alıyor canım. tebrik ederim seni. bu hafta dikkat et, cuma günü listeye güzel bir satır yazalım.:46:

evet canım ya çok sevindim bir isteyenim var artıkım:64:

sabrediyorum canım sabretmezmiyim inşallah bu cumada güzel haberler vericem en azından şunu biliyorum bu hafta kilo almıcam yada aynı kalmıcam yarım kilo bir kilo neyse mutlaka vericem bir ara 3 hafta takılmıştım biliyorsun:63: sanırım şimdi verme moduna geçtim hazır veriyorken sporumuda eksik etmicem diyetimede gayet güzel devam edicem:46:

sabah
1 simit
biraz peynir
10 tane yeşil zeytin

ara
bir fincan kahve

öğlen 5 kaşık pirinç pilavı

şimdilik bu kadar

sonrasında şöyle düşünüyorum

ara
2 elma

akşam
6 kaşık sebze yemeği
1 tane biber dolması
ekmek yokkk

ara
1 elma
1 salatalık

her sabah yarım saat bisikjelete biniyorum.
aynı zamanda çalışıyorum ve hep işe giderken yürümeyi tercih eiyorum
evde mekik falan çekip kendimce spor hareketleri yapıyorum
olur mu bilmem artık

hoşgeldin canım aramıza:80:

hakikaten insan gülsemi ağlasamı. kilo konusunda bende çok hassaslaştım emin ol bende ağlardım:53: ama hiç üzülme tam tersi bir etki yapması lazım moral bozukluğundan ziyade daha çok istek daha çok hırs:62:

selam kızlar

dün bugün evde misafir eksik olmadı maşallah şimdi herkes gitti sarma sarcaz annemle menümüde sıkıştırıyım araya hemen

sabah
1 tane ıspanaklı börek(merak etmeyin küçücüktü ayrıca yağsız ve çok incecik hamuru vardı)
domates
peynir

ara yok

öğlen
2 salatalık 5 tane domates yedim ekmeksiz

ara
1 adet portakal

şimdilik bu kadar sonra görüşürüz yine:54:

meraba kızlar geldim :))

sabah kahvaltım:

5'i bir yerde çayım.
10 dkk sonra

6 zeytin
yarım domates
1 tatlı kaşığı çikolata
bir dilim ekmek
yarım haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz çay

ara : su bitki çayı
öğlen : su ve bitki çayı

ara : su

akşam: 16:00
2 parça yağsız ızgarada pişmiş tavuk (derisiz)
3 tane köz biber (yağsız yine)
roka, taze soğan, dere otu (her birinden bir tutam)
1 dilim ekmek

Tükettiğim su mikrarı:
3.5 litre su
1 litre bitki çayı
2 bardak çay.

Spor:
sabah uyandığımdan beri dötüm yer görmedi :60: işlerim bitti.. şimdi biraz yürüyüş yapabilirsem yapıcam.. ve duş alıcam. yine gelirim kızlar... hafta sonu pek kimse yok :19:

HOŞGELDİN CANIM.
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

8) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

okudum anladım kusura bakmayın hergün 5 mesaj yazabilir miyim bilmiyorum. çalışıyorum akşam saat 10 gibi ancak evde olurum hafta içi ama yazmaya çalışırım yine. akşam biraz fazla kaçırdım bu arada yemeği can sıkıntısından neyse görüşürüz

yalnız moralimi bozan bişe oldu kızlar çokk üzgünüm çokkk.tam kahvaltı masasındaydık ve yeğenime annesi yemek yedirmeye çalışıyordu yeğenim birden bana döndü.anne bende halam gibi şişko olursam güçlü olurmuyum,bende onun gibi şişko olcam dedi:59::58:güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.eşim, kardeşlerim hepsi başladılar gülmeye.bende gülüyordum sonra birden ağlamaya başladım.hepsi napıyosun saçmalama falan dediler ama ben bozuldum işte.neyse kızlar kusura bakmayın bir içimi dökeyim dedim.şimdi dünkü menümü yazayım.
ayy canım yaa:58: seni çok iyi anlıyorum o küçük çocuklar ne kadar tatlı gözükseler de böyle 2 lafla mahvediyorlar morali.Ama sen kaptanımızın da dediği gibi bu olaydan daha da hırs yap giütcek bu kilolar de.İnatlaş.İnancını ve hırsını kamçılasın bu.Hep destek tam destek :13:

Back
X