• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah bir girdim birdaha uğrayamdım..gelen giden bitmedi maşallah. öğlen abimle eşi geldi..5 kadra onlarla oturduk ..onlar kalktı annme ardaı size geliyoruz diye torunların ayakkabı almış saolsun dayı dede anneanne geldi..onlar çok oturmadılar ama.işte onalr gitti eşim iştne geldi...biraz sorunlu sıkıntlı bir gündü....sonuç idare eder..eşimle bir kaç gündür ufak açplı bir sourn yaşıyorduk en sonunda bugün oturup konuştuk..
kaç gündür menü paylaşımım olmuyor.:((:17:

evet kızlar gelelim genel toplama:
sabah:
3 kaşık müsli yarım bardak süt
Ara:
yok
öğlen:
ara:
yok
Akşam
arkadaşlarla mangal yaptık orda yedim.
4 dilim kepek ekmeği
2 el ayasında tavuk ızgara(marineli)
3 bardak kola
1 domates
1 közlenmiş biber
su:2 litre;4 yudum soda
spor:arkadaşlarla voleybol.Akşam konserinde hoplama zıplama.

sabah 2 adte kayısı kurusu su
kahvaltı 1 yumurta
2 dilim ekmek
2 çay akşığı bal
az bıçak ucu tereyağı
1 bardak süt
ara
yok
öğlen
haşlam tavuk göğsü
1 bardak ayran
3 yaprak marul
ara yok
akşam
2 adet tavuk burger ve az haşlama tavuk göğsü
1 dilim ekmek
su 3 litre
spor tam oğlanı uyutup koşu bandında yürüyecektim abimler aradı size geliyoruz diye..:59:

meraba kızlar geldim :))

sabah kahvaltım:

5'i bir yerde çayım.
10 dkk sonra

6 zeytin
yarım domates
1 tatlı kaşığı çikolata
bir dilim ekmek
yarım haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz çay

ara : su bitki çayı
öğlen : su ve bitki çayı

ara : su

akşam: 16:00
2 parça yağsız ızgarada pişmiş tavuk (derisiz)
3 tane köz biber (yağsız yine)
roka, taze soğan, dere otu (her birinden bir tutam)
1 dilim ekmek

Tükettiğim su mikrarı:
3.5 litre su
1 litre bitki çayı
2 bardak çay.

Spor:
sabah uyandığımdan beri dötüm yer görmedi :60: işlerim bitti.. şimdi biraz yürüyüş yapabilirsem yapıcam.. ve duş alıcam. yine gelirim kızlar... hafta sonu pek kimse yok :19:
menü güzel..harekette var tamamdır adaş..:34::29:
selam kızlar

dün bugün evde misafir eksik olmadı maşallah şimdi herkes gitti sarma sarcaz annemle menümüde sıkıştırıyım araya hemen

sabah
1 tane ıspanaklı börek(merak etmeyin küçücüktü ayrıca yağsız ve çok incecik hamuru vardı)
domates
peynir

ara yok

öğlen
2 salatalık 5 tane domates yedim ekmeksiz

ara
1 adet portakal

şimdilik bu kadar sonra görüşürüz yine:54:
:nazar::46:
çıkma teklifimi kabul ettiğin için teşekkürler:62::62::62:

hemen kendimi tanıtayım sana ortim adım gülşah 24 yaşındayım bekarım 1 nisandan beri bu forumla tanıştım hedefim 50 kilo en çok çıktığım kilo 76:50: 1 mart 2011 den beri verdiğim kilo 9. uzun soluklu bir maraton bizi bekliyor.

orti istememin sebebi gerçi bütün arkadaşlar birbirimize destek oluyoruz tabiki ama 2 kişi birbirimizden daha çok sorumlu olmamız bizim lehimize olur diye düşünüyorum mesela gülşah spor yapmamışsın koş çabuk 1 saat sporunu yap hemen gel gibi direktifler verebilirsin bana. yapmazsan kel kalasın koca bulama inşallah gibi:60::60::60:

ver gaz ver gaz bana:66: tabiki bende sana:66:

ne diyorsun ortim:64:
ver gazı ver gazı..:1::9:
slm kızlar nasılsınız.kusura bakmayın ya paylaşımda bulunamıyorum.biliyorsunuz misafirim var.10 gün falan kalacaklar.tekrar söyleyeyimde unutmayın.çünkü biraz geçmişe baktımda yanlış anlaşılmalar falan olmuş:19:neyse kızlar.10 gün sonra inşallah paylaşımlara tam gaz devam etcem.yalnız moralimi bozan bişe oldu kızlar çokk üzgünüm çokkk.tam kahvaltı masasındaydık ve yeğenime annesi yemek yedirmeye çalışıyordu yeğenim birden bana döndü.anne bende halam gibi şişko olursam güçlü olurmuyum,bende onun gibi şişko olcam dedi:59::58:güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.eşim, kardeşlerim hepsi başladılar gülmeye.bende gülüyordum sonra birden ağlamaya başladım.hepsi napıyosun saçmalama falan dediler ama ben bozuldum işte.neyse kızlar kusura bakmayın bir içimi dökeyim dedim.şimdi dünkü menümü yazayım.

sabah peynir,zeytin domates,

ara:1 gözleme

akşam:salata,yoğurt,biraz bal.

bunlar aklımda kaldı.herkezi öptm kızlar:)
ah ufaklıklar ..üzme kendini..biraz sabır ve azimle sende incecik olursun..
ara gözleme çok 1 adet gözleme 4 dilm ekmek
2 çorba kaşığı zeytin yağı birşey daha vardı hatırlayamadım ama tek gözleme yiyince bunları yemiş oluyormuşuz..az gelsede malesef kalorisi çok..
bu arada sabah erken çıkıcam demiştim ama kalkamadım şimdi sınav çıkışına gidicem.. menümde veriyim. bir muz 3 kaşık yulaf ve süt bugün dikkatliyim:34:
:1::80:
günaydın kızlar:79:
ferdici canım hedef kilon neydi? bildirmeyi unutmuşuz.
iyi geceler..:37::9::29:

sabah:
Ara:
yok
öğlen:
ara:
yok
Akşam
4 dilim kepek ekmeği
3 bardak kola
1 domates
1 közlenmiş biber
:46::34::9:
merhaba aranıza bu cuma katıldım 80 kiloyum 65 olmak istiyorum boyum 173 cm. ara ara girip bir şeyler yazmaya çalışacağım. şu ticker factory y ekeleyemedim nedense. bugün ne yedim

sabah
1 simit
biraz peynir
10 tane yeşil zeytin

ara
bir fincan kahve

öğlen 5 kaşık pirinç pilavı

şimdilik bu kadar

sonrasında şöyle düşünüyorum

ara
2 elma

akşam
6 kaşık sebze yemeği
1 tane biber dolması
ekmek yokkk

ara
1 elma
1 salatalık

her sabah yarım saat bisikjelete biniyorum.
aynı zamanda çalışıyorum ve hep işe giderken yürümeyi tercih eiyorum
evde mekik falan çekip kendimce spor hareketleri yapıyorum
olur mu bilmem artık
hoş geldin..:54::71:
bende kaptan yardımcısı.. adım derya 2 çocuk annesiyim 38 yaşındayım ankarada yaşıyorum..:9:
öğlen sadece pilavmı yedin yanında salata yeseydin faydası olurdu..
aralrında meyvaya fazla ağırlık verme ..ve su miktarı çok önemli..sporun güzel :34:

eşim hasta erken yattı..günün yorgunluğunu atmak için duş aldım peşinden xtra jelimi sürüdm yüzümede maske yaptım bir güzelde e vitamini kapsülü uyguladım..artık yatıp dinlenme vakti..hepinize iyi geceler..:16:

:3::3::3:

hemen kendimi tanıtayım sana ortim adım gülşah 24 yaşındayım bekarım 1 nisandan beri bu forumla tanıştım hedefim 50 kilo en çok çıktığım kilo 76:50: 1 mart 2011 den beri verdiğim kilo 9. uzun soluklu bir maraton bizi bekliyor.

orti istememin sebebi gerçi bütün arkadaşlar birbirimize destek oluyoruz tabiki ama 2 kişi birbirimizden daha çok sorumlu olmamız bizim lehimize olur diye düşünüyorum mesela gülşah spor yapmamışsın koş çabuk 1 saat sporunu yap hemen gel gibi direktifler verebilirsin bana. yapmazsan kel kalasın koca bulama inşallah gibi:60::60::60:

ortim yaşıtmışız bu arada bende 24 yaşındayım izmirde yaşıyorum bir yıllık evliyim darısı sana olsun bu arada:) haklısın gerçekten birbirimize karşı sorumlu olmak daha dikkatli olmamızı sağlayabilir ben bugün şirinceye gittim malum orda diyet hiçbişiy yoktu ne yesem aklıma hep bu forum geldi. ben varım yani:8: ama önce sanırım senin beni izaya sokman gerekçek:4:iki gündür diyetim bozuldu gezmek iyi gelmiyo bana otur evde yap sebze yemeğini deme :6:neyse gülşahçım artık biribirimizi kamçılarız inş. öpüldün iyi geceler:3:

kızlar bu arada forumda dolaşırken yeni birşey okudum benim gibi su içmeyi unutanlara faydası dokuncak birşey . hergün bileğinize 8 lastik takıyorsunuz her bardak suda 1 tanesini çıkarıyorsunuz. ben yarın 10 tane takıcam çünkü su içmek hiç aklıma gelmiyor. paylaşmak istedim.

bu arada yasemin hoş geldin...:3:

iyi geceler canlarım :)) yarın bir tartılacağımmmmmm :) cumadan yarına ne fark edicek. beslenme şeklimi değiştirdiğim için sadece denemek istiyorum. merak yani (:

ben yatıyorum yarın ölmez sağ kalırsak görüşürüz çok öptüm hepinizi :69::71::71::54:

sabah:
Ara:
yok
öğlen:
ara:
yok
Akşam
4 dilim kepek ekmeği
3 bardak kola
1 domates
1 közlenmiş biber

cvp yazmadan çıkamadım :52:

menün süper ama kola yakışmamış bu listeye :20: valla kızlar menülerde kola görmek istemiyorum ben :63:

evet şimdi iyi geceler :66:

Son düzenleme:
merhaba aranıza bu cuma katıldım 80 kiloyum 65 olmak istiyorum boyum 173 cm. ara ara girip bir şeyler yazmaya çalışacağım. şu ticker factory y ekeleyemedim nedense. bugün ne yedim

sabah
1 simit
biraz peynir
10 tane yeşil zeytin

ara
bir fincan kahve

öğlen 5 kaşık pirinç pilavı

şimdilik bu kadar

sonrasında şöyle düşünüyorum

ara
2 elma

akşam
6 kaşık sebze yemeği
1 tane biber dolması
ekmek yokkk

ara
1 elma
1 salatalık

her sabah yarım saat bisikjelete biniyorum.
aynı zamanda çalışıyorum ve hep işe giderken yürümeyi tercih eiyorum
evde mekik falan çekip kendimce spor hareketleri yapıyorum
olur mu bilmem artık

hosgelmissin yasemin..:80: menunu ve sporlarini görünce motive gelmis oldugunu anladim..ne guzel..:nazar: devami gelsin..sevgiler..:71:

slm kızlar nasılsınız.kusura bakmayın ya paylaşımda bulunamıyorum.biliyorsunuz misafirim var.10 gün falan kalacaklar.tekrar söyleyeyimde unutmayın.çünkü biraz geçmişe baktımda yanlış anlaşılmalar falan olmuş:19:neyse kızlar.10 gün sonra inşallah paylaşımlara tam gaz devam etcem.yalnız moralimi bozan bişe oldu kızlar çokk üzgünüm çokkk.tam kahvaltı masasındaydık ve yeğenime annesi yemek yedirmeye çalışıyordu yeğenim birden bana döndü.anne bende halam gibi şişko olursam güçlü olurmuyum,bende onun gibi şişko olcam dedi:59::58:güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.eşim, kardeşlerim hepsi başladılar gülmeye.bende gülüyordum sonra birden ağlamaya başladım.hepsi napıyosun saçmalama falan dediler ama ben bozuldum işte.neyse kızlar kusura bakmayın bir içimi dökeyim dedim.şimdi dünkü menümü yazayım.

sabah peynir,zeytin domates,

ara:1 gözleme

akşam:salata,yoğurt,biraz bal.

bunlar aklımda kaldı.herkezi öptm kızlar:)

ay ben sana kiyamam yaa üzüldüm valla..regl olcam heralde alinganligim,duygusalligim ustumde..okuyunca sanki ben yasamis gibi oldum..:59: uzulme canim hep beraber atlaticaz :70: :54:

ne güzell... kiskandim,bende istiyom bi orti banane..:84: hep birlikte yol aliyoruz fakat bu yolaa varmi bana ortak olacak?? :97:

kızlar bu arada forumda dolaşırken yeni birşey okudum benim gibi su içmeyi unutanlara faydası dokuncak birşey . hergün bileğinize 8 lastik takıyorsunuz her bardak suda 1 tanesini çıkarıyorsunuz. ben yarın 10 tane takıcam çünkü su içmek hiç aklıma gelmiyor. paylaşmak istedim.

aaa guzelmis,saol paylastigin icin..bende yapicam..az iciyorum bende..

iyi geceler,kimsecikler kalmamis yine herzaman oldugu gibi.. deryaa seni görüyorum iyi geceler canim..

ben yine hemen bi gecmise baktim ayagimin tozuyla.. bi selam etmeden..:61: alistiniz zati en son selam vermeme,hep aynisini yapiyom:57:

menümü yazim hemen.. sabah 3 dilim kizarmis ekmek üzerine malumunuz sey:17:beyazpenir,domates,taze maydanos,nane,1 haslanmis yumurta..

aksam calismam vardi yine gitmeden yedimki orda atistirmayim diye.. 2 dilim ekmekle 2 tabak domates corbasi,2 yk rende kasar.. saat 4 te..

baska bisi ymedim..sahi orda 1 dilim baklava.. simdide yesil cay iciyorum..regl olcam heralde..bi tuhafim..alinganlik,duygusallik yani sira istah acikligi hersey var.. umarim kazasiz belasiz atlatirim bu haftayi..sevgiler arkadaslarim..iyi geceler..öpüldünüz..:71::54:

:3::3::3:

ortim yaşıtmışız bu arada bende 24 yaşındayım izmirde yaşıyorum bir yıllık evliyim darısı sana olsun bu arada:) haklısın gerçekten birbirimize karşı sorumlu olmak daha dikkatli olmamızı sağlayabilir ben bugün şirinceye gittim malum orda diyet hiçbişiy yoktu ne yesem aklıma hep bu forum geldi. ben varım yani:8: ama önce sanırım senin beni izaya sokman gerekçek:4:iki gündür diyetim bozuldu gezmek iyi gelmiyo bana otur evde yap sebze yemeğini deme :6:neyse gülşahçım artık biribirimizi kamçılarız inş. öpüldün iyi geceler:3:

dün şirinyerdeydim demiştin sanırım anladım izmirde olduğunu bende izmirdeyim:34: diyet bozuluyor ara ara olsun zararın neresinden dönsek kardır hadi bakalım bugün yeniden ipleri eline al yediklerine dikkat et canım:64:

su içmeyi bende unutuyorum hep güzel fikir aslında:34:

ne güzell... kiskandim,bende istiyom bi orti banane..:84: hep birlikte yol aliyoruz fakat bu yolaa varmi bana ortak olacak?? :97:

kıs ebru özlem foruma gelmeden öncede basbas bağırdım orti istiom die sen nie görmedin beni :52:

günaydın kızlar

dün erken yattım bugün erken kalktım oh be sanırım uykumu düzene soktum ve şimdi kahvaltımı ediyorum.müsliyle şu paket bitsin tövbe bidaha almıcam bunu nestle ve special k güzeldi:53:

Back
X