• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öğlen yediğim 2 dilim ekmek ve arada yediğim 1 avuç fıstık dukanı bozar mı ya ?:26:

diğer herşey güzel
Sabah
2 bardak süt.
Öğlen
Tavuk
ve 2 dilim ekmek
Ara
1 avuç fıstık.
şimdiye kadar 2 litre su.

Dukan bozuldu ama diyete devam.
diyete devam..bozuldu diye aksatma sakın..:13:
daha akşama 1 saat bisiklete binecem inşallah şu işlerimi biraz yoluna koyayımda şöyle temmuz 25 e kadar 8 kilo versem süpeeeeer olur yahu. herkes güzel kilolar versin inşallahhh
:9::29:
bende bugün sabah 1 saat yürüyüş yaptım...
isveç diyeti 2. gün
sabah:
1 sade neskafe
2 şeker

öğlen
4-5 nuget
4-5 dilim sucuk
2-3 domates

akşam
2-3 kaşık yoğurt
2 ince dilim salam

akşamda bunları yiyeceğim bu kadar...

KİLO VERMEKKKK ZAYIF OLMAKKKKK İSTİYORUM HEMDE ÇOOOKKKK İSTİYORUMMM :16:
menü güzel..bende kilo vermek ve zayıf olmak istiyorum..:29:
peıyorum herhalde atılacam gruptan ya hayırlısı. bugün biraz kaçamak oldu
azıcık sucuklu yumurta
5-6 tane kızarmış patates
3 zeytin iki iç dilim domates salatalık
sabah yedim bunları öğle yok
şimdi nescafe içiyorum
evi temizledim
akşamada ekmeksiz saçta az yağlı tavuk yapıp yiyeceğim görüşürüzzzzz
erkendne yediği,n içi,n no problem ..akşam kadar yakarsın..ama tekrarı olmamalı..sonra alışkanlık olur..öğleye kayar derken bakmış diyet gitmiş..:34:
herkese günaydınnn...
bugün berbat bi boğaz ağrısıyla uyandım üzerine hastalandım:84::84::84: birazdanda sınava gidicem, yarın da yine iş görüşmesine çağırdılar aynı yerden... hastayken canım hiç bişiy yapmak istemiyo:50:
kusura bakmayın benim mod bugün kötü:14:
neyse yinede herkeslere iyi hafta sonları dilerim:79:
geçmiş olsun..sınavda başarılar..işi görüşmende iyi geçer inşallah..
çok güzel menü verdin canım, maşallah sana:nazar::nazar::nazar:

fıstık yağlı biraz ama badem bu miktarda normal.

çok güzel canım. sen de isveç diyetine uygun güzel bir menü vermişsin:nazar::nazar:

nektarin miii, bayılırım:125:
:56:bende bayılırım..:13:
yok canım, amerika çalışmadım. evlendikten sonra gittim ve daha çok dil kursu ve gezme gibi işlerle uğraştım:1: toplamda 1 yıl kaldım. en son tam iş bulmuştum, türkiyeye dönmemiz gerekti.
çörekotlu yumurtam iyi tutmuş anlaşılan:60:

protein ağırlıklı diyetler açlık hissettirmiyor. ben de dün haşlanmış tavuk göğsü yedim. üstüne başka hiçbir şey yiyesim gelmedi. süper bir duygu tokluk hissi.

hah şöyle canım. tartı hemen düzelmiş bak. cuma günü güzel sonuçlar bekliyorum.

kızmam canım:16:
bir yerde okumuştum ben, böyle canın bir şey çekiyorsa, onu hayal edersen içindeki yeme hissini önlüyormuş. ben de size hayal etme fırsatı sundum işte:60:

kermes ortamları tehlikelidir canım, çok iyi biliyorum. bu kadar şeyi yedikten sonra midenin rahatsız olması da iyiye işaret. demek ki artık mide bunları istemiyor.

ufak tefek kaçmış noktalar var. yalnız haftasonu faktörüyle düşünürsek iyi bence.

amin canım, Allah hepimizin neşesini artırsın:1:

gayet güzel, afiyet olsun semine.:16:
evet kermes ortamı tehlikeli salınd aetkilemzedi am işte..miğdme çok feci oldu bende sevindim..düzene alışmış..:62:
günaydınn:16:
rossman'da varmış sanırım, öyle mi? inşallah gidersin deryacım. yalnız gidemezsen eti'nin bir yulaf ezmesi miydi öyle bir şey var. o da olabilir diye okudum bir yerde.

heheh gidemedim.abimler bize geldi kardeş toplantısı yaptık oturduk..:1:4 kardeş oturup sohbet ettik..:nazar::46:

bu gün hep evde ve oturarak geçti.şimdi leslie 2 mil yapacağım..
menüm..
sabah 1 bardak su
kahvaltı
1 yumurta
az peynir
1 su bardağı süt
az teryağı
çay kaşığı reçel
4 dilim sucuk
öğle
az tavuk göğsü
2 kaşık yoğurt
2 cin biber
3 dilim karpuz..
ara
2 ceviz.
akşam
az tavuk göğsü
1 kepçe
mercimek çorbası..
yarım dilim ekmek..
hafta sonu menü karıuştı biraz ama idare eder.:1:
yarın tekrar tam asılacağım..:34:

akşam akşam çok kötü birşey oldu..
spor sonrası çocukalları yıkayacaktım.banyoyu hazırladım..o arada kızımada hazırlanmsını söyledim..peşimdede ufaklık benlen dolanıyor..yatma saatleri yaklaştığı için önce yıkamaya karar verdim..oğlumun küveti banyoya aldım suyu açtım tepden duştan su akıyor full sıcak su..kızım içerden seslendi anahtarım nerde yusufuda alıp banyodan çıktım..kıza yönelmemle yusufun banyoya geri girmesi bir oldu kapının arkasında anahtar ve oğlum kendini banyoya kilitledi:84::84:..AMAN ALLAHIM İÇERDE KAYNAR SU AKIYOR VE BANYO BAŞLI BAŞINA TEHLİKE.:59:.bi anda çılgına döndüm çocuk içerde küveti su dolu tepeden kaynar su akıyor ayakları çıplak her şey olablirdi..su vanamız dışarda olduğu için hemen suyu kapattım ağlayarak eşimi aradım çilingir ara diye oda gece görevinde..adamıda korkuttuk gelmeye kalksa ilçede görevli en hızlı 1.5 saate geleblir. aklımdan çok şey geçti....sıpa kapıyı açacağına kilitliyor neyseki öyle korkak değil ağlamadı hiç. dışardan hep seslendim.bi, ara sesi çıkmadı aklım gitti..oğlum diyorum tık yok..:84::37:herşey var babasının traş bıçağı ,ustura, kolazet, su dolu küvet..ayakları çıplak banyo ıslak ömrümden ömür gitti..kapıyı kırmayı denedim olmadı..tornavidayla tek tek vidaları söktüm o arada abimlerde geldi anahtarı düşürüp dışardan başka anahtar takıp açtık..klozeti karıştırmış içindeki koku gidericiyi sökmüş:52::53:..banyoda yaptıramadım hala elim ayağım titriyor..çocuklar rahatlasın diye bekliyorum yatıracağım..:59:bunlan geçmiş olsun....kaçbin kalori yakmışımdır hala terliyorum..:52::50:

Son düzenleme:
spor sonrası çocukalları yıkayacaktım.banyoyu hazırladım..o arada kızımada hazırlanmsını söyledim..peşimdede ufaklık benlen dolanıyor..yatma saatleri yaklaştığı için önce yıkamaya karar verdim..oğlumun küveti banyoya aldım suyu açtım tepden duştan su akıyor full sıcak su..kızım içerden seslendi anahtarım nerde yusufuda alıp banyodan çıktım..kıza yönelmemle yusufun banyoya geri girmesi bir oldu kapının arkasında anahtar ve oğlum kendini banyoya kilitledi:84::84:..AMAN ALLAHIM İÇERDE KAYNAR SU AKIYOR VE BANYO BAŞLI BAŞINA TEHLİKE.:59:.bi anda çılgına döndüm çocuk içerde küveti su dolu tepeden kaynar su akıyor ayakları çıplak her şey olablirdi..su vanamız dışarda olduğu için hemen suyu kapattım ağlayarak eşimi aradım çilingir ara diye oda gece görevinde..adamıda korkuttuk gelmeye kalksa ilçede görevli en hızlı 1.5 saate geleblir. aklımdan çok şey geçti....sıpa kapıyı açacağına kilitliyor neyseki öyle korkak değil ağlamadı hiç. dışardan hep seslendim.bi, ara sesi çıkmadı aklım gitti..oğlum diyorum tık yok..:84::37:herşey var babasının traş bıçağı ,ustura, kolazet, su dolu küvet..ayakları çıplak banyo ıslak ömrümden ömür gitti..kapıyı kırmayı denedim olmadı..tornavidayla tek tek vidaları söktüm o arada abimlerde geldi anahtarı düşürüp dışardan başka anahtar takıp açtık..klozeti karıştırmış içindeki koku gidericiyi sökmüş:52::53:..banyoda yaptıramadım hala elim ayağım titriyor..çocuklar rahatlasın diye bekliyorum yatıracağım..:59:bunlan geçmiş olsun....kaçbin kalori yakmışımdır hala terliyorum..:52::50:

Allahıım :50: Ay bi an olay burda olmuş g,ibi oldum.Uff çok geçmiş olsun canım:50: Allah'tan ucuz atlatmışsın yaa :50:

Ya valla o diyeti bu diyeti diye diye farkettim de erteliyorum habire bazı şeyleri..Az yesem sık yesem daha çok kilo vercem ya..Bi de kiloyu çok fazla düşünüyorum.Her yerde aklımda o.Ne kadar az yemem gerek dedikçe çok yiyesim geliyor.Bi gün az yiyorum bugün gibi mesela Sonra mahrum olduğum şeyleri düşünüyorum.Kendimi nasıl zor tutuyorum.Çok zor bu işler ya gerçekten.Neden bununla sınanıyoruz? Haftalardır Arkadaşımla mağza dolaşıyoruz o beğenmediği için bi,şey almıyor ben de bana olmadığı bazen de üstümde güzel durmadığı için almıyorum.Çoğunun bedeni olmuyo zaten.Büyük beden kıyafetlere gelince...Pahalı,Çuval gibi,bana benim 10 yaş yaşlı halimi hatırlatıyorlar.Öğle arası tavuklu sandviçimi yerken arkadaşımla o daha akşama kadar bişi yemem dedi.Bunu düşündüm o saatten beri.Neden az yiyemyorum.Neden onun gibi ben de yemek dışında bişiyler düşünemiyorum.Neden Markete gittiğimde elime rahatlıkla cips paketini alıp kasadan geçiremiyor ve yediğim şeylerin hesabını kitabını yapmadan yiyemiyorum? Kuzenim geçen yaz olduğu gibi bu yaz da ''salatalık ye'' diyecek bunu bekliyorum.Onun dediği gibi iradesizim ve yemekten çok başlka şeyler düşünsem bu halde olmam.Nolmuşsun tombiş,şişko,off yanaklara bak lafları gelecek ve gene beni bulacak.Kuzenim sinsi gülümsemesini üstüme dikecek.Ben orda moralim bozulmamış gibi yapacağım eve gelecek bol bol ağlayacağım.Aygül yalnızsın çünkü sen o marketten aldığın çikolatayla mutlusun diyeceğim.Diyet kararı alacağım sonra maksimum 3 gün yapacağım o diyeti sonra uff diyerek saldıracağım ne varsa..Bu halim böyle devam edecek asla gıdısız bi fotoğraf çekinemeyeceğim asla yüzüğü taktığımda elime yakışmayacak ve her makyaj yaptığımda yüzüm terden sırılsıklam olacak 10 yaş yaşlı görüneceğim.Benden büyük zayıf kızlar belki de bana abla diyecekler.Otobüste yer vermek için kalktığımda kalkmasan daha hayırlıydı bakışlarını hep göreceğim ve hep umursanmayan olup etrafı en çok umursayan olacağım.Çok bozuk moralim.:85:

bende bugün sabah 1 saat yürüyüş yaptım...
isveç diyeti 2. gün
sabah:
1 sade neskafe
2 şeker

öğlen
4-5 nuget
4-5 dilim sucuk
2-3 domates

akşam
2-3 kaşık yoğurt
2 ince dilim salam

akşamda bunları yiyeceğim bu kadar...

KİLO VERMEKKKK ZAYIF OLMAKKKKK İSTİYORUM HEMDE ÇOOOKKKK İSTİYORUMMM :16:
canlar ya akşam bu kadar az yemeğe nasıl dayanıyosunuz???? bir kaç kişinin akşam menüsü böle açlıktan ölür insan gibi geliyo bana merak ediyorum... bu arada bende çooookkk istiyorum...
çok geçmiş olsun cnm... neyseki bişiy olmamış senin yaramaza...:emir_bebek::nazar:
Ya valla o diyeti bu diyeti diye diye farkettim de erteliyorum habire bazı şeyleri..Az yesem sık yesem daha çok kilo vercem ya..Bi de kiloyu çok fazla düşünüyorum.Her yerde aklımda o.Ne kadar az yemem gerek dedikçe çok yiyesim geliyor.Bi gün az yiyorum bugün gibi mesela Sonra mahrum olduğum şeyleri düşünüyorum.Kendimi nasıl zor tutuyorum.Çok zor bu işler ya gerçekten.Neden bununla sınanıyoruz? Haftalardır Arkadaşımla mağza dolaşıyoruz o beğenmediği için bi,şey almıyor ben de bana olmadığı bazen de üstümde güzel durmadığı için almıyorum.Çoğunun bedeni olmuyo zaten.Büyük beden kıyafetlere gelince...Pahalı,Çuval gibi,bana benim 10 yaş yaşlı halimi hatırlatıyorlar.Öğle arası tavuklu sandviçimi yerken arkadaşımla o daha akşama kadar bişi yemem dedi.Bunu düşündüm o saatten beri.Neden az yiyemyorum.Neden onun gibi ben de yemek dışında bişiyler düşünemiyorum.Neden Markete gittiğimde elime rahatlıkla cips paketini alıp kasadan geçiremiyor ve yediğim şeylerin hesabını kitabını yapmadan yiyemiyorum? Kuzenim geçen yaz olduğu gibi bu yaz da ''salatalık ye'' diyecek bunu bekliyorum.Onun dediği gibi iradesizim ve yemekten çok başlka şeyler düşünsem bu halde olmam.Nolmuşsun tombiş,şişko,off yanaklara bak lafları gelecek ve gene beni bulacak.Kuzenim sinsi gülümsemesini üstüme dikecek.Ben orda moralim bozulmamış gibi yapacağım eve gelecek bol bol ağlayacağım.Aygül yalnızsın çünkü sen o marketten aldığın çikolatayla mutlusun diyeceğim.Diyet kararı alacağım sonra maksimum 3 gün yapacağım o diyeti sonra uff diyerek saldıracağım ne varsa..Bu halim böyle devam edecek asla gıdısız bi fotoğraf çekinemeyeceğim asla yüzüğü taktığımda elime yakışmayacak ve her makyaj yaptığımda yüzüm terden sırılsıklam olacak 10 yaş yaşlı görüneceğim.Benden büyük zayıf kızlar belki de bana abla diyecekler.Otobüste yer vermek için kalktığımda kalkmasan daha hayırlıydı bakışlarını hep göreceğim ve hep umursanmayan olup etrafı en çok umursayan olacağım.Çok bozuk moralim.:85:

moral bozmak yok... kötü düşünmek yok... hepimiz zayıflıycaz çünkü bunu çok istiyoruz... bir kadın bişeyi çok isterse kimse ona engel olamaz. aksini söyleyen var mı arkadaşlar??? o yüzden sende hedefine odaklan tabiki sende yiyeceksin o cipslerden. sadece şuanda sağlıklı beslenmeye karar verdin o kadar. :34:

arkadaşlar eve yeni girdim sınavdan sonra kayınvaldemlere gittik. acayip boğazım ağrıyo. şuan atkıyla sarılı şekilde oturuyorum bu sıcakta düşünün. öteki hastalıkta cabası oldu. menümü çok bozmadım sayılır ama spor yapamıyorum karn ağrısından. bu hafta kilomu korusam yeter bana.menümüde veriyim...
sabah
peynirli omlet
1 domates
4 zeytin
1 dlm peynir
1dlm çavdar ekm.

öğlen
kaşarlı tost
ayran

akşam
1 tbk patlıcan yemeği
3 çatal çubuk makarna

ara
5 yeni dünya
10 erik
4 badem

ve bol bitki çayı

arkadaşlar boğaz ağrısını geçiren bi formül bilen varsa çok acil lasım...:59:

arkadaşlar gelen giden yok bende çok yorgunum yatıyorum, bişiy sorcam yalnız benim ortimden haberi olan var mı geçmişi okuyorum hep ama hatırlayamadım bi yere filan mı gitçekti ben kaçırdım. merak ettim yok ortalıklarda..ortim nerdesin????
neyse tekrar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar olsun:79:

herkese günaydınnn...
bugün berbat bi boğaz ağrısıyla uyandım üzerine hastalandım:84::84::84: birazdanda sınava gidicem, yarın da yine iş görüşmesine çağırdılar aynı yerden... hastayken canım hiç bişiy yapmak istemiyo:50:
kusura bakmayın benim mod bugün kötü:14:
neyse yinede herkeslere iyi hafta sonları dilerim:79:

arkadaşlar eve yeni girdim sınavdan sonra kayınvaldemlere gittik. acayip boğazım ağrıyo. şuan atkıyla sarılı şekilde oturuyorum bu sıcakta düşünün. öteki hastalıkta cabası oldu. menümü çok bozmadım sayılır ama spor yapamıyorum karn ağrısından. bu hafta kilomu korusam yeter bana.menümüde veriyim...
sabah
peynirli omlet
1 domates
4 zeytin
1 dlm peynir
1dlm çavdar ekm.

öğlen
kaşarlı tost
ayran

akşam
1 tbk patlıcan yemeği
3 çatal çubuk makarna

ara
5 yeni dünya
10 erik
4 badem

ve bol bitki çayı

arkadaşlar boğaz ağrısını geçiren bi formül bilen varsa çok acil lasım...:59:

gecmis olsun canim..dikat et.. insallah is görüsmesine kadar biraz dha toparlanirsin..ayrica is görüsmendede basarilar..:71:

menunde oldukca güzel.. sevgiler..

Son düzenleme:

:53: bunla gecmis olsun canim yaa..cok sükür bisi olmamis.. :52: yaktigin kalorileri dusunde moralin yerine gelsin bari.. ( ne bicim bi teselli bu ya..:27::57:) :70::54:

oyy kiyamam..moralin gercekten bozuk.. sikma canini:70: hepimizin durumu ayni iste..benimde bugune kadar diyetlerim her pazartesi baslar,carsambada biter o carsambaya kadar gecen 3 gunun acisida fazlasiyla cikardi..:57: bu halimizden kurtulmak icin burdayiz.. hem sen iradelisin,takip ediyorum menulerini..ama basta dedigine katiliyorum..az yesek,sik yesek,saglikli beslensek diyet yapmak yerine daha iyi olur tabi.. ama sen bilirsin,ne yapmak istiyosan onu yap ama moralini bozma.. moral bizim icin cok önmeli..sinir,streste sisiriyo..ayrica abartma canim benim, o kadarda degil..:47::45:

bugun cok gec geldim..yarin insallah toparlanmis olarak bulurum seni..:40: :54:

Son düzenleme:
iyi geceler...calismam vardi yine bugun gec geldim.. nasil bi gundu bugun yaa herkesin basindan bisi gecmis.. biri hasta,birinin cocugu,birinin moral taban yapmis, ben düstüm!! e kalan saglar bizimdir..:37:

evet yaa düstüm hemde nasil..gulenmi,aglanmi.. calismada yan tabure bostu oraya geceyim derken biraz hizlica gecmis olmaliyim kii bi dustum!! tabure kirildi:1: tabi benim canakta:60: belimin uzerine dustum..korktum,panik yaptim benle birlikte herkes tabi... birden uyustu belim..kalkinca anladimkii belim degil sukur altina gelmis..kuyruk sokumuna..cok agriyo..oturamiyom,hareket edemiyom..ta cigerimden cekiyo valla.. yarin doktora gidicem..migrende tuttu 2,3 gundur aksamlari fena.. onun icinde gidicem..offff!!!:85: cok agriyo ama düsüs anim cok komikti aklima geldikce guluyom..:1:

menumu verimde yatayim bende...

sabah 1 crosan, 2.5 dilim ekmek herzamankinden peynir,domates,maydonos,nane,1 fincan siyah,1 fincan yesil cay...

saat 3 bucukta 1 siyah ekmekten (brötchen) sandevic,domates,kasar ve maruldan olusan.. su az ictim
baska biside yemedim..aciktim ama yemek dusuncek halim yok:50: dusunmeyimde zati bu saatten sonra..:61: iyi geceler..öpüyorum hepinizi..:kkk:

canlar ya akşam bu kadar az yemeğe nasıl dayanıyosunuz???? bir kaç kişinin akşam menüsü böle açlıktan ölür insan gibi geliyo bana merak ediyorum... bu arada bende çooookkk istiyorum...
moral bozmak yok... kötü düşünmek yok... hepimiz zayıflıycaz çünkü bunu çok istiyoruz... bir kadın bişeyi çok isterse kimse ona engel olamaz. aksini söyleyen var mı arkadaşlar??? o yüzden sende hedefine odaklan tabiki sende yiyeceksin o cipslerden. sadece şuanda sağlıklı beslenmeye karar verdin o kadar. :34:
Moral bozmak yok kötü düşünmek yok.İyi günler gelecek.bu hallerime güldüğüm günlerimievet bu aralar sağlıklı besleniyorum.Cips iyi de sevmiyoruz o kadar.belki biraz sağlığımız yerine gelince di mi? Gülşahdı değil mi? teşekkür ederim :61: Ha boğaz için sıcak süt bal karıştırıp iç.Onu yapıyoruz iyi geliyo.İnşallah sana da şifasını verir.

oyy kiyamam..moralin gercekten bozuk.. sikma canini:70: hepimizin durumu ayni iste..benimde bugune kadar diyetlerim her pazartesi baslar,carsambada biter o carsambaya kadar gecen 3 gunun acisida fazlasiyla cikardi..:57: bu halimizden kurtulmak icin burdayiz.. hem sen iradelisin,takip ediyorum menulerini..ama basta dedigine katiliyorum..az yesek,sik yesek,saglikli beslensek diyet yapmak yerine daha iyi olur tabi.. ama sen bilirsin,ne yapmak istiyosan onu yap ama moralini bozma.. moral bizim icin cok önmeli..sinir,streste sisiriyo..ayrica abartma canim benim, o kadarda degil..:47::45:

bugun cok gec geldim..yarin insallah toparlanmis olarak bulurum seni..:40: :54:
:70: evet kilo vermek konusunda bilmediğim şey yok.Bi diyetisyene asistan olabilecek kadar çok şey biliyorum.Uygularken kaçamak oluyo sen yapamıyon işte deyip moralimi bozuyorum.halbuki kaçamaksız diyet olur mu? olur da her zaman olmaz ki.İnsanız.Abartıp yemekten iyidir o durum.bunun doğruluğuna kendimi inandırdım.dün sabaha bunu düşündüm.teşekkürler hem de çok.:61:

iyi geceler...calismam vardi yine bugun gec geldim.. nasil bi gundu bugun yaa herkesin basindan bisi gecmis.. biri hasta,birinin cocugu,birinin moral taban yapmis, ben düstüm!! e kalan saglar bizimdir..:37:

evet yaa düstüm hemde nasil..gulenmi,aglanmi.. calismada yan tabure bostu oraya geceyim derken biraz hizlica gecmis olmaliyim kii bi dustum!! tabure kirildi:1: tabi benim canakta:60: belimin uzerine dustum..korktum,panik yaptim benle birlikte herkes tabi... birden uyustu belim..kalkinca anladimkii belim degil sukur altina gelmis..kuyruk sokumuna..cok agriyo..oturamiyom,hareket edemiyom..ta cigerimden cekiyo valla.. yarin doktora gidicem..migrende tuttu 2,3 gundur aksamlari fena.. onun icinde gidicem..offff!!!:85: cok agriyo ama düsüs anim cok komikti aklima geldikce guluyom..:1:

menumu verimde yatayim bende...

sabah 1 crosan, 2.5 dilim ekmek herzamankinden peynir,domates,maydonos,nane,1 fincan siyah,1 fincan yesil cay...

saat 3 bucukta 1 siyah ekmekten (brötchen) sandevic,domates,kasar ve maruldan olusan.. su az ictim
baska biside yemedim..aciktim ama yemek dusuncek halim yok:50: dusunmeyimde zati bu saatten sonra..:61: iyi geceler..öpüyorum hepinizi..:kkk:
ayy çok geçmiş olsun gerçekten.kendinize dikkat et ya.Aman düşmek falan.Doktoru da aksatma git film milm ne varsa çektir hallet.Sağlık herşeyden önemli.:70:

GÜNAYDIN....kahvaltı öncesi buray bakmak farz oldu:9::16:..ama önce mama yemeliyiz...:56:
hehe:1: günaydııın..Herkeslere günaydıııın!

herkese günaydın arkadaşlar...
deryacm aynen senle aynı fikirdeyim doktora gidicem şimdi buraya girmeden gidemiiyorum:60:
ordan kuaföre gidicem ordan eve gelince vaktim kalırsa girerim kalmassa iş görüşmesinden sonra girerim. nasıl iş görüşmesi olcaksa ağzım burnum tıkalı yutkunamıyom. adamın suratına şöle blgamlı bi hapşırık attım mı alır beni işe:60::60::60::60::60::60:bunada ağlancak haline gülmek derler heralde.
hepinizi öptüm tekrar :16: görüşürüz....

Back
X