diyete devam..bozuldu diye aksatma sakın..:13:Öğlen yediğim 2 dilim ekmek ve arada yediğim 1 avuç fıstık dukanı bozar mı ya ?:26:
diğer herşey güzel
Sabah
2 bardak süt.
Öğlen
Tavuk
ve 2 dilim ekmek
Ara
1 avuç fıstık.
şimdiye kadar 2 litre su.
Dukan bozuldu ama diyete devam.
daha akşama 1 saat bisiklete binecem inşallah şu işlerimi biraz yoluna koyayımda şöyle temmuz 25 e kadar 8 kilo versem süpeeeeer olur yahu. herkes güzel kilolar versin inşallahhh

menü güzel..bende kilo vermek ve zayıf olmak istiyorum..bende bugün sabah 1 saat yürüyüş yaptım...
isveç diyeti 2. gün
sabah:
1 sade neskafe
2 şeker
öğlen
4-5 nuget
4-5 dilim sucuk
2-3 domates
akşam
2-3 kaşık yoğurt
2 ince dilim salam
akşamda bunları yiyeceğim bu kadar...
KİLO VERMEKKKK ZAYIF OLMAKKKKK İSTİYORUM HEMDE ÇOOOKKKK İSTİYORUMMM![]()

erkendne yediği,n içi,n no problem ..akşam kadar yakarsın..ama tekrarı olmamalı..sonra alışkanlık olur..öğleye kayar derken bakmış diyet gitmiş..peıyorum herhalde atılacam gruptan ya hayırlısı. bugün biraz kaçamak oldu
azıcık sucuklu yumurta
5-6 tane kızarmış patates
3 zeytin iki iç dilim domates salatalık
sabah yedim bunları öğle yok
şimdi nescafe içiyorum
evi temizledim
akşamada ekmeksiz saçta az yağlı tavuk yapıp yiyeceğim görüşürüzzzzz

geçmiş olsun..sınavda başarılar..işi görüşmende iyi geçer inşallah..herkese günaydınnn...
bugün berbat bi boğaz ağrısıyla uyandım üzerine hastalandım:84::84::84: birazdanda sınava gidicem, yarın da yine iş görüşmesine çağırdılar aynı yerden... hastayken canım hiç bişiy yapmak istemiyo
kusura bakmayın benim mod bugün kötü
neyse yinede herkeslere iyi hafta sonları dilerim:79:
çok güzel menü verdin canım, maşallah sana
fıstık yağlı biraz ama badem bu miktarda normal.
çok güzel canım. sen de isveç diyetine uygun güzel bir menü vermişsin
nektarin miii, bayılırım:125:

evet kermes ortamı tehlikeli salınd aetkilemzedi am işte..miğdme çok feci oldu bende sevindim..düzene alışmış..yok canım, amerika çalışmadım. evlendikten sonra gittim ve daha çok dil kursu ve gezme gibi işlerle uğraştımtoplamda 1 yıl kaldım. en son tam iş bulmuştum, türkiyeye dönmemiz gerekti.
çörekotlu yumurtam iyi tutmuş anlaşılan
protein ağırlıklı diyetler açlık hissettirmiyor. ben de dün haşlanmış tavuk göğsü yedim. üstüne başka hiçbir şey yiyesim gelmedi. süper bir duygu tokluk hissi.
hah şöyle canım. tartı hemen düzelmiş bak. cuma günü güzel sonuçlar bekliyorum.
kızmam canım
bir yerde okumuştum ben, böyle canın bir şey çekiyorsa, onu hayal edersen içindeki yeme hissini önlüyormuş. ben de size hayal etme fırsatı sundum işte
kermes ortamları tehlikelidir canım, çok iyi biliyorum. bu kadar şeyi yedikten sonra midenin rahatsız olması da iyiye işaret. demek ki artık mide bunları istemiyor.
ufak tefek kaçmış noktalar var. yalnız haftasonu faktörüyle düşünürsek iyi bence.
amin canım, Allah hepimizin neşesini artırsın
gayet güzel, afiyet olsun semine.![]()

günaydınn
rossman'da varmış sanırım, öyle mi? inşallah gidersin deryacım. yalnız gidemezsen eti'nin bir yulaf ezmesi miydi öyle bir şey var. o da olabilir diye okudum bir yerde.
heheh gidemedim.abimler bize geldi kardeş toplantısı yaptık oturduk..