• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar laptopun şarjı her an bitebilir.. şarj kayınvalidemin uyuduğu odada.. bugün bizde kaldı da.. eğer biterse şimdiden iyi geceler demiş olayım.... ama bitene kadar burdayım:)
tamam canım:1: şarjın dayandığı yere kadar artık:) eşin nöbette falan mı? kayınvalden sizde olduğuna göre:44:

*********güncelleme**********

günlük mesaj sayımı görevini aşağıdaki gibi paylaştırıyorum. herkes 2 gün yapacak. böylelikle bir görev paylaşımı da sağlamış oluruz:97: 1 haftalık olarak vermedim çünkü önce bir deneme yapalım istedim. temelde nasıl yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama yine de hatırlatayım. bugün salı günü ve ben dünkü mesajları sayıyorum. dün yazılan ilk günaydın mesajından başlayarak, ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar sayıyorum. aşağıda belirttiğim tarihlerde işi olanlar ortisiyle veya başka bir arkadaşıyla değiş tokuş yapabilirler.

3 haziran - 4 haziran : ferdici
6 haziran - 7 haziran : ozlemmtekinn
8 haziran - 9 haziran : moonros
10 haziran - 11 haziran : roseking
13 haziran - 14 haziran : sakaleynmaster
15 haziran - 16 haziran : sementa33
17 haziran - 18 haziran : ipek61

Son düzenleme:
bu arada uyandırmma pahasına şarjımı aldım pek bilgisayardan anlamaz ama anladıysa bizi gelin gece gece napıyo diye düşünüyodur:1:

iyi yapmışsın canım:16:
oğluna düşkün demek ki:97:

:60: garibine gitmiştir bence:1:

evet baya düşkün biz evlencez diye gün sayarken vah vah çok yaklaştı diyodu.. çok ağladı evlenirkende.. halbusem evde bi oğlu daha var... onu verirken napçak bilmem?

Kaptan mesaj mesajını-nası bi tamlama:1:-gördüm.Anlaşıldı.8-9 haziran benim:34: Şimdilik herkeslere iyi geceler.Ders çalışıp uyuycam.Güzel pazarlar diliyorum size. yarın herşey güzel olur İnşallah.:29:

evet baya düşkün biz evlencez diye gün sayarken vah vah çok yaklaştı diyodu.. çok ağladı evlenirkende.. halbusem evde bi oğlu daha var... onu verirken napçak bilmem?
kayınvalden bir ilginçmiş yaw:52: oğlunu evlendirirken ağlayanı hiç duymamıştım. genelde kız anaları ağlar:5:

Kaptan mesaj mesajını-nası bi tamlama:1:-gördüm.Anlaşıldı.8-9 haziran benim:34: Şimdilik herkeslere iyi geceler.Ders çalışıp uyuycam.Güzel pazarlar diliyorum size. yarın herşey güzel olur İnşallah.:29:
mesaj mesajımı görmene sevindim canım:1:tamlaman da güzelmiş:1:
hadi iyi geceler sana. Allah zihin açıklığı versin. güzel bir pazar geçirirsin inşallah.:70:

ortim sağol ilgilendiğin için öncelikle kardeşim aldı şarjı malum haftasonu arkadaşlarıyla beraberlerdi yeni geldi eve benide uyku tutmadı bir türlü mesaj sayımını yapayım uyumadan bende menümüde paylaşayım

sabah
yok

öğlen
2 küçük kabak dolması
1 kepekli ekmek

akşam
1 küçük kutu ton balığı
salata

aralardada form çay su tükettim bol bol

listemiz aşağıdaki gibidir:3:

ebruli_hayat 13:65:
moonros 11:46:
elmaliturta 11:46:
ipek61 11:46:
ferdici 10:64:
sakaleynmaster 10:64:
ozlemmtekinn 9:62:
neyneyse 6:21:
roseking35 4:41:
sementa33 4:41:
file76 1:50:

iki gündür gelen tüm misafirlerim ne kadar zayıflamışsın ne kadar incelmişsin dedi:66:..iki gündür çok motive oldum..hatta dün o kalabalıkta hiç kaçamaksız yedim..:nazar:yine o yorgunluğa 6 da son yemeğimi yedim..:46:karnım ilk defa guruldadı çok aktif biğr günden az yemek yiynce açlığı hissetim..ama dedim bu senin kilo vermene dalalet yeme bir şey yat uyu derya..:51::1:

listemiz aşağıdaki gibidir:3:

ebruli_hayat 13:65:
moonros 11:46:
elmaliturta 11:46:
ipek61 11:46:
ferdici 10:64:
sakaleynmaster 10:64:
ozlemmtekinn 9:62:
neyneyse 6:21:
roseking35 4:41:
sementa33 4:41:
file76 1:50:
aaaaa benim yerime sen mi saydın guzummm sırAYIMI karıştırdınn:52::52:
iki gündür gelen tüm misafirlerim ne kadar zayıflamışsın ne kadar incelmişsin dedi:66:..iki gündür çok motive oldum..hatta dün o kalabalıkta hiç kaçamaksız yedim..:nazar:yine o yorgunluğa 6 da son yemeğimi yedim..:46:karnım ilk defa guruldadı çok aktif biğr günden az yemek yiynce açlığı hissetim..ama dedim bu senin kilo vermene dalalet yeme bir şey yat uyu derya..:51::1:

:66:süperrrrrr bacım yaa maşallahhh sanaa:nazar:

dünkü menüm
sabah 2dilim ekmek peynir zeytin domates ve 2 çatal helva
ara yeşilçay 1 badem
öğlen 1porsiyon dönerr:52:2yk pilav yarım domates 1 biber 2 parça patatess
ara yok
akşam 8:30da eve geldim o saatte bişi yiyemezdim 1 bardak yy süt içtim sonrasında 3yk yoğurta bolca pul biberr koydum yedim 1yk taze fasulye (niye yediysem sanki doyurdu):36:

bakalım bugün neler olucak ızgara yapıcaz sanırım bugünnnnn:52:

bence çok güzel bir menü olmuş,suyunuda iyi içtiysen ohh ohhh:21:

allahımmmm yaaaa,bana ilham verdin kız:34:ne güzel darısı bizim başımızaaaa amiinnn.bende verirsem 5 kilo bu ay bende yiyeceğim ama iskender değil,1 kilo dondurmaaaa:30:

ben bu söze bayıldım yaaa dur bunu güzelce yazıp duvarıma asayım ben:46:ama bir farkla ömür boyu göbeğimdeeeeeee:52:ne yazıkki benim sırf göbekten oluşuyor vücudum:1:

:

evet evet söz harikaymış :1:

evet cnm zaten anladığım kadarıyla yaşında çok yok galiba daha.. bende iş mağduruyum biliyosun:) ama daha gencim daha bulurum ne biliyim kpss yi kazanırım v.s. kendimi avutuyorum. inş senin de istediğin gibi olur... bu arada senin bu forumda baya kilo verdiğini farkettiğimden beri geçmişteki yazılarını okuyorum bugüne kadar neler yapmışsın nasıl vermişsin... yardımcı olucağını düşünüyorum.. :16:

bende iş mağdurlarındanım zaten iş yok güç yok evde otura otura almadıkmı bu kiloları :47::47::27:

her zamanki gibi süpersin canım.Diyet hayatına yerleşmiş artık:nazar:
dünkü menüm
sabah 2dilim ekmek peynir zeytin domates ve 2 çatal helva
ara yeşilçay 1 badem
öğlen 1porsiyon dönerr:52:2yk pilav yarım domates 1 biber 2 parça patatess
ara yok
akşam 8:30da eve geldim o saatte bişi yiyemezdim 1 bardak yy süt içtim sonrasında 3yk yoğurta bolca pul biberr koydum yedim 1yk taze fasulye (niye yediysem sanki doyurdu):36:

bakalım bugün neler olucak ızgara yapıcaz sanırım bugünnnnn:52:

gayet iyi bi menü canım:80:

Back
X