tamam canımkızlar laptopun şarjı her an bitebilir.. şarj kayınvalidemin uyuduğu odada.. bugün bizde kaldı da.. eğer biterse şimdiden iyi geceler demiş olayım.... ama bitene kadar burdayım:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canımkızlar laptopun şarjı her an bitebilir.. şarj kayınvalidemin uyuduğu odada.. bugün bizde kaldı da.. eğer biterse şimdiden iyi geceler demiş olayım.... ama bitene kadar burdayım:)
tamam canımşarjın dayandığı yere kadar artık:) eşin nöbette falan mı? kayınvalden sizde olduğuna göre:44:
iyi yapmışsın canımyok cnm eşimde evde oğluyla kahvaltı etmek istiyodu ne zamandırda:) bende kal dedim napıyım ya yufka yürekliyim![]()
bu arada uyandırmma pahasına şarjımı aldım pek bilgisayardan anlamaz ama anladıysa bizi gelin gece gece napıyo diye düşünüyodur![]()
iyi yapmışsın canım
oğluna düşkün demek ki:97:
garibine gitmiştir bence
![]()
kayınvalden bir ilginçmiş yawevet baya düşkün biz evlencez diye gün sayarken vah vah çok yaklaştı diyodu.. çok ağladı evlenirkende.. halbusem evde bi oğlu daha var... onu verirken napçak bilmem?
mesaj mesajımı görmene sevindim canımKaptan mesaj mesajını-nası bi tamlama-gördüm.Anlaşıldı.8-9 haziran benim
Şimdilik herkeslere iyi geceler.Ders çalışıp uyuycam.Güzel pazarlar diliyorum size. yarın herşey güzel olur İnşallah.
![]()
iyi geceler canımkızlar benimde çok uykum geldi herkese iyi geceler... tatlı rüyalar![]()
aaaaa benim yerime sen mi saydın guzummm sırAYIMI karıştırdınnlistemiz aşağıdaki gibidir
ebruli_hayat 13
moonros 11
elmaliturta 11
ipek61 11
ferdici 10
sakaleynmaster 10
ozlemmtekinn 9
neyneyse 6
roseking35 4
sementa33 4
file76 1![]()
iki gündür gelen tüm misafirlerim ne kadar zayıflamışsın ne kadar incelmişsin dedi..iki gündür çok motive oldum..hatta dün o kalabalıkta hiç kaçamaksız yedim..
yine o yorgunluğa 6 da son yemeğimi yedim..
karnım ilk defa guruldadı çok aktif biğr günden az yemek yiynce açlığı hissetim..ama dedim bu senin kilo vermene dalalet yeme bir şey yat uyu derya..
![]()
bence çok güzel bir menü olmuş,suyunuda iyi içtiysen ohh ohhh
allahımmmm yaaaa,bana ilham verdin kızne güzel darısı bizim başımızaaaa amiinnn.bende verirsem 5 kilo bu ay bende yiyeceğim ama iskender değil,1 kilo dondurmaaaa
ben bu söze bayıldım yaaa dur bunu güzelce yazıp duvarıma asayım benama bir farkla ömür boyu göbeğimdeeeeeee
ne yazıkki benim sırf göbekten oluşuyor vücudum
:
evet cnm zaten anladığım kadarıyla yaşında çok yok galiba daha.. bende iş mağduruyum biliyosun:) ama daha gencim daha bulurum ne biliyim kpss yi kazanırım v.s. kendimi avutuyorum. inş senin de istediğin gibi olur... bu arada senin bu forumda baya kilo verdiğini farkettiğimden beri geçmişteki yazılarını okuyorum bugüne kadar neler yapmışsın nasıl vermişsin... yardımcı olucağını düşünüyorum..![]()
her zamanki gibi süpersin canım.Diyet hayatına yerleşmiş artıkiki gündür gelen tüm misafirlerim ne kadar zayıflamışsın ne kadar incelmişsin dedi..iki gündür çok motive oldum..hatta dün o kalabalıkta hiç kaçamaksız yedim..
yine o yorgunluğa 6 da son yemeğimi yedim..
karnım ilk defa guruldadı çok aktif biğr günden az yemek yiynce açlığı hissetim..ama dedim bu senin kilo vermene dalalet yeme bir şey yat uyu derya..
![]()
dünkü menüm
sabah 2dilim ekmek peynir zeytin domates ve 2 çatal helva
ara yeşilçay 1 badem
öğlen 1porsiyon dönerr2yk pilav yarım domates 1 biber 2 parça patatess
ara yok
akşam 8:30da eve geldim o saatte bişi yiyemezdim 1 bardak yy süt içtim sonrasında 3yk yoğurta bolca pul biberr koydum yedim 1yk taze fasulye (niye yediysem sanki doyurdu)
bakalım bugün neler olucak ızgara yapıcaz sanırım bugünnnnn![]()