Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada rabiacım senin kızda zayıfladı bi o yana bi bu yana sallanmaktan:1: hoş benim civcivim de aşağı kalmıyo...

Son düzenleme:
siteyi hemen ekledim süpermiş...

evet aslında iyi ama 5 ayda 5 kilo diye öyle dediydim... gerçi 5 ayın 5 indede rejim yapmadım sadece 2 ayı rejimle geçti...

tamamdır kaptanişko:1:
kaptanişko ha:60: ay ilahi:9:
site güzeldir, ordaki bütün tariflerin olduğu bir de kitap var. tarifler, fotoğraflar hepsi profesyonel olmuş. ayrıca tarifler de tutuyor, ben denedim. için rahat olsun.
ha bak 2 aylık rejimle 5 kg süper, ayrıca bugün o rakamın altındasın. ya bir de üstünde olsaydın? yarın ise inşallah bugünkü rakamdan aşağıda olacaksın.

kaptanişko ha:60: ay ilahi:9:
site güzeldir, ordaki bütün tariflerin olduğu bir de kitap var. tarifler, fotoğraflar hepsi profesyonel olmuş. ayrıca tarifler de tutuyor, ben denedim. için rahat olsun.
ha bak 2 aylık rejimle 5 kg süper, ayrıca bugün o rakamın altındasın. ya bir de üstünde olsaydın? yarın ise inşallah bugünkü rakamdan aşağıda olacaksın.

evet inş öyle olcak o yüzden şimdiki kilomuda yazdım tarih attım bi 5 ay sonra vay be dicem inş ne kadar zayıflamışım.... bu arada kalamadım bi türlü doyamıyom buraya ve size... kaçmam lasım geç kalcam yoksa... görüşürüz...:79:

Ne güzel çocuğun büyürken yanındasın işte.
Ben o zaman sana hemen bir soru daha sorsam.
Atama olduğu gibi eş durumuyla aynı ile çıkabiliyor mu tayinin?

hayır canım benim önce mecburi hizmet süremi doldurmam lazım 1 yıl gibi daha sonra eşim asistan hekim olduğu için yanına tayin yaptırabiliriz
ama önce benim atanmam lazım

canım, benim genç kızken 85'di. bebiş olunca 90'ı falan geçti, tutamadık kendisini:60:
şimdi ise 80 falan sanırım, daha aşağı değilse yani:36:

çok küçülürlerse görürüm ben seni:76:
kol için de şunlara bir göz at bakalım:
Amazing Arms in Minutes: Flab-Fighting Arm Workout
Arm Exercises for Women: Get Sleek, Sexy Arms | Women's Health Magazine

eşinin tıp alanında olduğunu tahmin etmiştim zaten, bu kadar yoğun diye bahsedince sen. Allah kolaylık versin, zor bir meslek. size çok az vakit ayırabiliyor belli ki. inşallah uzmanlıktan sonra rahatlar.

demekki sıkılaşıyor ayy inşallah benimde sıkılaşır
ben sevmiyorum büyük göğüs

nerden aladın rabia çok dikkatlisin
sağol canım ben kimseye tavsiye etmem dr evlenmeyi
eşimede diyorum ne olurdu öğretmen olsaydın da hep beraber olsaydık
ama söylediğin gibi seneye daha az nöbet tutacak inşallah

gerçekten zormuş canım bende eşim bi sat geç gelse bunalıma bağlıyodum şükrettim halime sen anlatınca.... allah kolaylık versin...
taklıyon kız

..

sağol canım
sende bir saatte ne bulanım takılıyon kız onlarında hakkı azcık arkadaşlarıyla görüşmek

Selaaaaaaaaaaaam 13. takımın fıstıklarııııııııııı :52::52: şimdi geldimmmmmm anca eve cuma günü işe başlıyorummmmmmm artık sadece akşamları online olabilicem sanırım nasıl olcak ortam nasııııı vs vs çok mrk ediyorum yaa :52: herşey iyi olur inş.

siz napıyorsunuzzzz ayy bir geçmişe bakim gene kaynatmışsınız bol bol :9::9:

Merhaba!

yarışmalara katılmak isteyenler sayfasından 13. takıma çağırıldım, buraya yazmaktan başka ne yapmalıyım?:32:

Hoşgeldiiiiiiiin canım :71::71:

yyaaa canım olsun ya boşver olabilir:1: ama bu dondurma olayı bizdede başladı çokkk fena napsak kine:)

dondurmayı benden çok seven olamaz herhalde :52::52: bende bir oturuşta bir kilo dondurma yerdim ama diyette lightini bile yemiyorum yemeyinnnnnn anacum yemeyin :60: :60:

merhabaaa :10: ben de senden sonra geldimmm, en yeni biziz sanırım :61: ben de merakla bekliyorum....

sende hoşgeldin canııııııımm :71::71:

hayır canım benim önce mecburi hizmet süremi doldurmam lazım 1 yıl gibi daha sonra eşim asistan hekim olduğu için yanına tayin yaptırabiliriz
ama önce benim atanmam lazım

demekki sıkılaşıyor ayy inşallah benimde sıkılaşır
ben sevmiyorum büyük göğüs

nerden aladın rabia çok dikkatlisin
sağol canım ben kimseye tavsiye etmem dr evlenmeyi
eşimede diyorum ne olurdu öğretmen olsaydın da hep beraber olsaydık
ama söylediğin gibi seneye daha az nöbet tutacak inşallah

sağol canım
sende bir saatte ne bulanım takılıyon kız onlarında hakkı azcık arkadaşlarıyla görüşmek

Teşekkür ederim.
Mecburi hizmet süresi kalktı falan diye duymuştum demek ki yanlış duymuşum.

Selaaaaaaaaaaaam 13. takımın fıstıklarııııııııııı :52::52: şimdi geldimmmmmm anca eve cuma günü işe başlıyorummmmmmm artık sadece akşamları online olabilicem sanırım nasıl olcak ortam nasııııı vs vs çok mrk ediyorum yaa :52: herşey iyi olur inş.

siz napıyorsunuzzzz ayy bir geçmişe bakim gene kaynatmışsınız bol bol :9::9:

Tatiller ne çabuk geçiyor değil mi?

merhaba arkadaşlar..nasılsınız ben hala kötüyüm..hatta daha kötü..bir fırsat bulup girmek yazmak nasip olmadı ..sorun eşimle nedeni belli, değil hatta her gün bir saçmalık sonrası bir anda kendimizi tartışırken buluyoruz..ve hepte o gece görevine gideceği güne denk geliyor sorunu çözemeden işe gidiyor sabahada zaten iş iştne geçmiş oluyor..hergün canım daha fazla yanmaya başladı..gereksiz anlamsız yersiz konular çok üzgünüm..size yazmak istedim..kilom 61-62 arası gidip geliyor..zaten diyet felan düşünecek durumda değilim morlamen çöktüm sizi daha fazla üzmek istemiyorum....ağlasam çözüm değil sussam çözüm değil......:14:

merhaba arkadaşlar..nasılsınız ben hala kötüyüm..hatta daha kötü..bir fırsat bulup girmek yazmak nasip olmadı ..sorun eşimle nedeni belli, değil hatta her gün bir saçmalık sonrası bir anda kendimizi tartışırken buluyoruz..ve hepte o gece görevine gideceği güne denk geliyor sorunu çözemeden işe gidiyor sabahada zaten iş iştne geçmiş oluyor..hergün canım daha fazla yanmaya başladı..gereksiz anlamsız yersiz konular çok üzgünüm..size yazmak istedim..kilom 61-62 arası gidip geliyor..zaten diyet felan düşünecek durumda değilim morlamen çöktüm sizi daha fazla üzmek istemiyorum....ağlasam çözüm değil sussam çözüm değil......:14:

Sorunlarınızı bilmiyorm daha önceden ama umarım bir an önce atlatırsınız.
Bazen tartışmalar başlayınca insanlar sürekli hazırda bulunup daha da artıyor.
Kısa bir tatil yapma şansınız yok mu? Biraz yumuşatsanız arayı.
yada güzel bir akşam yemeği.

*********güncelleme**********

günlük mesaj sayımı görevini aşağıdaki gibi paylaştırıyorum. herkes 2 gün yapacak. böylelikle bir görev paylaşımı da sağlamış oluruz:97: temelde nasıl yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama yine de hatırlatayım. bugün 15 haziran. 14 haziran gününü sayıyoruz. yani ben dünkü mesajları sayıyorum. dün yazılan ilk günaydın mesajından başlayarak, ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar sayıyorum. aşağıda belirttiğim tarihlerde işi olanlar ortisiyle veya başka bir arkadaşıyla değiş tokuş yapabilirler.

22 haziran - 23 haziran : elmaliturta
24 haziran - 25 haziran : neslivicdan
27 haziran - 28 haziran : ikbal05
29 haziran - 30 haziran : dryrgp
1 temmuz - 2 temmuz : eski bir masal
4 temmuz - 5 temmuz : ferdici
6 temmuz - 7 temmuz : ozlemmtekinn
8 temmuz - 9 temmuz : roseking35
burada adımı görmeyince içim tuhaf oldu..
ahanda ağlattınız beni :43::14:..birdne kendimi çok yanlız hissettim burası bunları yazacak yer değil belki ama içimden ne geliyorsa yazmak paylaşmak istedim....

İçimden bir ses Bu yaz sonu okula süper bi fizikle döneceğimi söylüyor.:52: GAliba bu yaz uzun uzun yaya yaya zayıflayacağım ya.Hissediyorum.:31:Hadi inşallah diyelim Allah'ın iznini de alalım:27:

metabolizma hızlandıran içecek falan gördüm orda.Ondan içmem lazım.tarifini paylaşan Özlemcime teşekkür ettim.Çok faydalı bi paylaşım olmuş.

Ya ilaç yardımı almak geldi bu gün aklıma.ama vazgeçtim metabolizmamı bozar diye..Aranızda ilaçla zayıflama deneyimi olan var mı acaba? :26:

tabiiiiiii kii canım yazın sonunda hepimizde büyük değişmeler olacak inş. :9::9: ayrıca ne ilacı daha 20 yaşındasın sen diyet ve sporla çok rahat kilo verebilirsin :20::20:

günayddııııııııııın 13. rtakımın güzel hatunları:52::52::52:ben döndümm :66::66: umarım hepiniz iyidir kiloları güzel güzel veriyorsunuzdur

son olarak kardeşlerimi de uğurladım üzüldüm çoook :43::43: ama yavaş yavaş alışıyorum çooook yoruldum

benim diyet 2 gündür güme gitti:59::59: ama aldığım 500 gr mı 3 günde vereceğim

Allah kavuştursun canım :21: bu aralar kaçamak yapmak yok o zaman cumaya ne kaldı şurda :20:

Dün akşamki gönderilerinizi okuyorum , demek burda esas ekşın akşamları oluyor.Ben mahrumum maalesef.Olsun okumak da güzel , aynı anda obezite derneğinin yazılarını da okuyorum.:68:Şu şişmanlık her problemin başlangıç noktası.:37:
Ben aynı zamanda spor kulubune de üyeyim , ancak her zaman gitmeye fırsatım olmuyor , belki sizin gazınızla daha sık giderim.

ben spor salonuna geçen yaz gidiyordum ama malum o sıcakta birde ramazandı hiç gidesim yoktu öyle zamanlarda verdigin parayı ve erittiğin kalorileri düşün iyi gaza gelirsin :60::60:

teşekkür ederim özlem gurbette olmak çok zor
onlar gidince kendimi çok yanlız hissettim
kadınlar kulübüne takılıp yanlızlığımı unutuyorum:kkk:

takıııııııl bizeeee hayatını yaşaaaa :60::60:

Çok mutlu oldum, 2 günde 1 kilo vermişim .:66::66::66:

süpeer tebrik ederim :21::21:

Acıktım Vallahi.:56:Öğlen sebze ve bulgur var , cacık da vardır umarım.Ölçülü şekilde yerim.Çorba ve tatlı da yemeyeceklerim arasında.Aslında yemediklerimi yazsam daha mı moral olur ki?
Dün akşam mesela dondurma yemedim , ekmek yemedim , oğlanın yemediği pamuk şeker vardı , yemedim (normalde yerdim 2 saniyede:17:)

iyi fikirmiş bak bu :9::9::9:

21.06.2011

eski_bir_masal: 32 :65:
elmalıturta: 21 :64:
ozlemmtekinn: 19 :64:

sezinonur: 17 :66:
dryrgp: 16 :66:
neyneyse: 12 :66:
moonros: 11 :66:

chika: 9 :32:
_ferdici_: 5 :32:
sementa33: 5 :32:
hayata: 4 :31:
hamutran: 4 :31:
roseking35: 2 :31:
kedican: 1 :31:

ipek61: 0
neslivicdan: 0
ikbal05: 0
azra_beril: 0
fundurtan: 0
sakaleynmaster: 0 (izinli)

bu defa da fazla yazdım sanırsam.. mesaj sayısı 0 olanlardan kimler izinli emin değilim sadece sakaleynmaster'dan eminim.. Sanırım neslihan ve ikbal de izinliydi dün için?

eline sağlık ortimuuuuuuu :52::52:

Sorunlarınızı bilmiyorm daha önceden ama umarım bir an önce atlatırsınız.
Bazen tartışmalar başlayınca insanlar sürekli hazırda bulunup daha da artıyor.
Kısa bir tatil yapma şansınız yok mu? Biraz yumuşatsanız arayı.
yada güzel bir akşam yemeği.

malesef tatil fırsatımız yok..şu an için yok..eşimin izin tarihi belli olmuyor...:((
arayı yumaştıryoruz ertesi gün başka birşey çıkıyor biz küs kalmayız uzatmayızda ama bazen böyle ardarda geliyor..:((

Şöyle bir kavanoz Nutella yanında pötübör bisküvi ile ne güzel olurdu...:9::1:

:79::45:Yok yok şaka yaptım , kendinize gelin.Gidin hemen marketten salatalık alın yiyin ya da 2 bardak su.

:60::60: hem aklımıza sokuyorsun hem şaka diyorsun böyle şaka olur mu bu bize yapılır mı ? :60::60: gerçi bu sıcakta da nutella hiç çekilmez

kızlar az önce dolabımdaki
2 lt kolayı döktüm baklava ve doğum gününden kalan pasta vardı onlarıda çöpe sıyırdım
gece kardeşim çiğ köfte yapmştı ben kalanını ertesi gün yemeyi çook severim büyük bir tabak vardı onu da döktüüüm
evdeki antep fıstıklarınıda( malum burası antep ve gelen misafire ikram için çok alıyoruz ) kardeşimle kararamana gönderdim

ohhh hepsinden kurtuldum yesemmi yemesemmi diye nefsimi zorluyprdum

:46::46::46::46::46: en iyisini yapmışsında keşke çöpe dökmeseydin canum ya sokak hayvanlarına vs verseydin gerçi o civarda sayıları nedir bilemicemde :9:

Back
X