- 15 Haziran 2009
- 3.265
- 96
- 688
sanırım
gerçi ebeveynler her çocukta hata yapacak yeni konular bulurlar bence
önemli olan böyle zararsız şeyler olması tabi, Allah öyle büyük şeyler vermesin.:96:
amin canım kimseye...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım
gerçi ebeveynler her çocukta hata yapacak yeni konular bulurlar bence
önemli olan böyle zararsız şeyler olması tabi, Allah öyle büyük şeyler vermesin.:96:
kaptanişko hasiteyi hemen ekledim süpermiş...
evet aslında iyi ama 5 ayda 5 kilo diye öyle dediydim... gerçi 5 ayın 5 indede rejim yapmadım sadece 2 ayı rejimle geçti...
tamamdır kaptanişko![]()
bu arada rabiacım senin kızda zayıfladı bi o yana bi bu yana sallanmaktanhoş benim civcivim de aşağı kalmıyo...
kızlar kayınvalidemlerdeyiz akşam yemeğe... bende hazırlanıyım artıkın öptüm hepinizi gece gelirim gine:)
![]()
oh oh yemek yapma derdinden de kurtuldunkızlar kayınvalidemlerdeyiz akşam yemeğe... bende hazırlanıyım artıkın öptüm hepinizi gece gelirim gine:)
![]()
kaptanişko haay ilahi
site güzeldir, ordaki bütün tariflerin olduğu bir de kitap var. tarifler, fotoğraflar hepsi profesyonel olmuş. ayrıca tarifler de tutuyor, ben denedim. için rahat olsun.
ha bak 2 aylık rejimle 5 kg süper, ayrıca bugün o rakamın altındasın. ya bir de üstünde olsaydın? yarın ise inşallah bugünkü rakamdan aşağıda olacaksın.
benim kızın yaptığı hareketi sürekli yapsan bel falan kalmazbu arada rabiacım senin kızda zayıfladı bi o yana bi bu yana sallanmaktanhoş benim civcivim de aşağı kalmıyo...
Ne güzel çocuğun büyürken yanındasın işte.
Ben o zaman sana hemen bir soru daha sorsam.
Atama olduğu gibi eş durumuyla aynı ile çıkabiliyor mu tayinin?
canım, benim genç kızken 85'di. bebiş olunca 90'ı falan geçti, tutamadık kendisini
şimdi ise 80 falan sanırım, daha aşağı değilse yani
çok küçülürlerse görürüm ben seni:76:
kol için de şunlara bir göz at bakalım:
Amazing Arms in Minutes: Flab-Fighting Arm Workout
Arm Exercises for Women: Get Sleek, Sexy Arms | Women's Health Magazine
eşinin tıp alanında olduğunu tahmin etmiştim zaten, bu kadar yoğun diye bahsedince sen. Allah kolaylık versin, zor bir meslek. size çok az vakit ayırabiliyor belli ki. inşallah uzmanlıktan sonra rahatlar.
gerçekten zormuş canım bende eşim bi sat geç gelse bunalıma bağlıyodum şükrettim halime sen anlatınca.... allah kolaylık versin...
taklıyon kız
..
Merhaba!
yarışmalara katılmak isteyenler sayfasından 13. takıma çağırıldım, buraya yazmaktan başka ne yapmalıyım?![]()
yyaaa canım olsun ya boşver olabilirama bu dondurma olayı bizdede başladı çokkk fena napsak kine:)
merhabaaaben de senden sonra geldimmm, en yeni biziz sanırım
ben de merakla bekliyorum....
hayır canım benim önce mecburi hizmet süremi doldurmam lazım 1 yıl gibi daha sonra eşim asistan hekim olduğu için yanına tayin yaptırabiliriz
ama önce benim atanmam lazım
demekki sıkılaşıyor ayy inşallah benimde sıkılaşır
ben sevmiyorum büyük göğüs
nerden aladın rabia çok dikkatlisin
sağol canım ben kimseye tavsiye etmem dr evlenmeyi
eşimede diyorum ne olurdu öğretmen olsaydın da hep beraber olsaydık
ama söylediğin gibi seneye daha az nöbet tutacak inşallah
sağol canım
sende bir saatte ne bulanım takılıyon kız onlarında hakkı azcık arkadaşlarıyla görüşmek
Selaaaaaaaaaaaam 13. takımın fıstıklarııııııııııışimdi geldimmmmmm anca eve cuma günü işe başlıyorummmmmmm artık sadece akşamları online olabilicem sanırım nasıl olcak ortam nasııııı vs vs çok mrk ediyorum yaa
herşey iyi olur inş.
siz napıyorsunuzzzz ayy bir geçmişe bakim gene kaynatmışsınız bol bol![]()
merhaba arkadaşlar..nasılsınız ben hala kötüyüm..hatta daha kötü..bir fırsat bulup girmek yazmak nasip olmadı ..sorun eşimle nedeni belli, değil hatta her gün bir saçmalık sonrası bir anda kendimizi tartışırken buluyoruz..ve hepte o gece görevine gideceği güne denk geliyor sorunu çözemeden işe gidiyor sabahada zaten iş iştne geçmiş oluyor..hergün canım daha fazla yanmaya başladı..gereksiz anlamsız yersiz konular çok üzgünüm..size yazmak istedim..kilom 61-62 arası gidip geliyor..zaten diyet felan düşünecek durumda değilim morlamen çöktüm sizi daha fazla üzmek istemiyorum....ağlasam çözüm değil sussam çözüm değil......![]()
burada adımı görmeyince içim tuhaf oldu..*********güncelleme**********
günlük mesaj sayımı görevini aşağıdaki gibi paylaştırıyorum. herkes 2 gün yapacak. böylelikle bir görev paylaşımı da sağlamış oluruz:97: temelde nasıl yaptığımızı hepimiz biliyoruz ama yine de hatırlatayım. bugün 15 haziran. 14 haziran gününü sayıyoruz. yani ben dünkü mesajları sayıyorum. dün yazılan ilk günaydın mesajından başlayarak, ertesi günkü ilk günaydın mesajına kadar sayıyorum. aşağıda belirttiğim tarihlerde işi olanlar ortisiyle veya başka bir arkadaşıyla değiş tokuş yapabilirler.
22 haziran - 23 haziran : elmaliturta
24 haziran - 25 haziran : neslivicdan
27 haziran - 28 haziran : ikbal05
29 haziran - 30 haziran : dryrgp
1 temmuz - 2 temmuz : eski bir masal
4 temmuz - 5 temmuz : ferdici
6 temmuz - 7 temmuz : ozlemmtekinn
8 temmuz - 9 temmuz : roseking35
İçimden bir ses Bu yaz sonu okula süper bi fizikle döneceğimi söylüyor.GAliba bu yaz uzun uzun yaya yaya zayıflayacağım ya.Hissediyorum.
Hadi inşallah diyelim Allah'ın iznini de alalım
![]()
metabolizma hızlandıran içecek falan gördüm orda.Ondan içmem lazım.tarifini paylaşan Özlemcime teşekkür ettim.Çok faydalı bi paylaşım olmuş.
Ya ilaç yardımı almak geldi bu gün aklıma.ama vazgeçtim metabolizmamı bozar diye..Aranızda ilaçla zayıflama deneyimi olan var mı acaba? :26:
günayddııııııııııın 13. rtakımın güzel hatunlarıben döndümm
umarım hepiniz iyidir kiloları güzel güzel veriyorsunuzdur
son olarak kardeşlerimi de uğurladım üzüldüm çoookama yavaş yavaş alışıyorum çooook yoruldum
benim diyet 2 gündür güme gittiama aldığım 500 gr mı 3 günde vereceğim
Dün akşamki gönderilerinizi okuyorum , demek burda esas ekşın akşamları oluyor.Ben mahrumum maalesef.Olsun okumak da güzel , aynı anda obezite derneğinin yazılarını da okuyorum.Şu şişmanlık her problemin başlangıç noktası.
Ben aynı zamanda spor kulubune de üyeyim , ancak her zaman gitmeye fırsatım olmuyor , belki sizin gazınızla daha sık giderim.
teşekkür ederim özlem gurbette olmak çok zor
onlar gidince kendimi çok yanlız hissettim
kadınlar kulübüne takılıp yanlızlığımı unutuyorum![]()
Çok mutlu oldum, 2 günde 1 kilo vermişim .![]()
Acıktım Vallahi.Öğlen sebze ve bulgur var , cacık da vardır umarım.Ölçülü şekilde yerim.Çorba ve tatlı da yemeyeceklerim arasında.Aslında yemediklerimi yazsam daha mı moral olur ki?
Dün akşam mesela dondurma yemedim , ekmek yemedim , oğlanın yemediği pamuk şeker vardı , yemedim (normalde yerdim 2 saniyede)
21.06.2011
eski_bir_masal: 32
elmalıturta: 21
ozlemmtekinn: 19
sezinonur: 17
dryrgp: 16
neyneyse: 12
moonros: 11
chika: 9
_ferdici_: 5
sementa33: 5
hayata: 4
hamutran: 4
roseking35: 2
kedican: 1
ipek61: 0
neslivicdan: 0
ikbal05: 0
azra_beril: 0
fundurtan: 0
sakaleynmaster: 0 (izinli)
bu defa da fazla yazdım sanırsam.. mesaj sayısı 0 olanlardan kimler izinli emin değilim sadece sakaleynmaster'dan eminim.. Sanırım neslihan ve ikbal de izinliydi dün için?
Sorunlarınızı bilmiyorm daha önceden ama umarım bir an önce atlatırsınız.
Bazen tartışmalar başlayınca insanlar sürekli hazırda bulunup daha da artıyor.
Kısa bir tatil yapma şansınız yok mu? Biraz yumuşatsanız arayı.
yada güzel bir akşam yemeği.
Şöyle bir kavanoz Nutella yanında pötübör bisküvi ile ne güzel olurdu...
:79:Yok yok şaka yaptım , kendinize gelin.Gidin hemen marketten salatalık alın yiyin ya da 2 bardak su.
kızlar az önce dolabımdaki
2 lt kolayı döktüm baklava ve doğum gününden kalan pasta vardı onlarıda çöpe sıyırdım
gece kardeşim çiğ köfte yapmştı ben kalanını ertesi gün yemeyi çook severim büyük bir tabak vardı onu da döktüüüm
evdeki antep fıstıklarınıda( malum burası antep ve gelen misafire ikram için çok alıyoruz ) kardeşimle kararamana gönderdim
ohhh hepsinden kurtuldum yesemmi yemesemmi diye nefsimi zorluyprdum