ben de eşimle evlenmeden önce gece kavramını yitirmiştim canım

yani aynı yollar

kavuşma zamanın yaklaşıyor canım, bence özlem çektiğin için sıkıntılısın. biraz daha sabır.:97:
ahh canını kahve istetecek kadar yazdırmışım

güzel bir kahve yapıp, içmişsindir umarım:)
bana gerçekten çok faydalı bilgiler verdin. ben o preslerin ne işe yaradığını bile bilmiyordum:78:
kahve makinem amerikada yaşarken vardı,ama yer kaplıyor diye o tarz makineleri sevmiyorum. pres tarzı düşüneceğim. bir fiyat araştırması yaptıktan sonra tabi.
bir sorum daha var sana türk kahvesi gibi yapılabilir mi peki bu kahveler? yani starbuckstan veya başka yerden türk kahvesi iriliğinde bir öğütme sağlanabiliyor mu? ben o tarzı da çok seviyorum.
bu arada neskafenin de 200 gr'ı gold blend olanalr yazdığın fiyatı buluyor. çok pahalı, hem de faydası az. evde bulunması iyi oluyor, onu da tüketirim ama bundan sonra senden öğrendiklerim ışığında kahve alışverişimi yapmayı düşünüyorum. çok teşekkür ederim canım.
teşekkür ederim bilgiler için canım.

süt konusunda canını sıkma, bizim elimizde olmuyor çoğu zaman. bir mucize işte. inşallah mama ile de gelişimi güzel olur.
hoşgeldin canım.
ben seni davet ettiğimi hatırlayamadım ama aramıza katılmak istiyorsan katılabilirsin.