Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bir ara takılmıştım baya bu noktaya ama inanmıyorum doğru olduğuna.
Bisiklet için de söyleniyor aynı şey ama zannetmiyorum.

ben hergün sahilde pisiklet sürerim şu kadar sölim kızlar bacaklarım acaip sıkılaşmaya başladı basenlerim gidiyor artı kalcamda sekle girdi genisleme yok yaniiiii mutlaka bisiklet kullanın durumunuz varsa eve kondüsyon bisikleti alın :1:

iyi aksamlar kizlar..:71:
bugunku yediklerim..

sabah:1 bardak sut 4 kasik cornflakes..

oglen:ton balikli sandwic, soda..

aksam:1 adet haslanmis tavuk bud haslanmis sebze cok az bir yemek kasigi kadarda wok makarnasi..

az once cok acikmistim dayanamadim 2kucuk salatalik yedim...
gunu boyle tamamlamayi dusunuyorum ins..:66:

bu arada butun gun disardaydim bol bol yurudum:42:

Wok makarnası nedir acaba?
Ne güzel bir menüdür bu özeniyorum düzenli menülere.

valla canim ben kendi adima cevaplayim cocuklari cok seviyorum cocuklugumda bile ilerde buyuyunce anne olucam derdim..
cok sukur allahima hamd olsun cenabi allah dileyen herkese tattirsin ins...:16:

:nazar::nazar: Ne güzel hep mutlu ol bebişin ve eşinle ..

ben de eşimle evlenmeden önce gece kavramını yitirmiştim canım:1: yani aynı yollar:1:
kavuşma zamanın yaklaşıyor canım, bence özlem çektiğin için sıkıntılısın. biraz daha sabır.:97:

ahh canını kahve istetecek kadar yazdırmışım:1:
güzel bir kahve yapıp, içmişsindir umarım:)
bana gerçekten çok faydalı bilgiler verdin. ben o preslerin ne işe yaradığını bile bilmiyordum:78:
kahve makinem amerikada yaşarken vardı,ama yer kaplıyor diye o tarz makineleri sevmiyorum. pres tarzı düşüneceğim. bir fiyat araştırması yaptıktan sonra tabi.
bir sorum daha var sana türk kahvesi gibi yapılabilir mi peki bu kahveler? yani starbuckstan veya başka yerden türk kahvesi iriliğinde bir öğütme sağlanabiliyor mu? ben o tarzı da çok seviyorum.
bu arada neskafenin de 200 gr'ı gold blend olanalr yazdığın fiyatı buluyor. çok pahalı, hem de faydası az. evde bulunması iyi oluyor, onu da tüketirim ama bundan sonra senden öğrendiklerim ışığında kahve alışverişimi yapmayı düşünüyorum. çok teşekkür ederim canım.:71:

teşekkür ederim bilgiler için canım.:16:
süt konusunda canını sıkma, bizim elimizde olmuyor çoğu zaman. bir mucize işte. inşallah mama ile de gelişimi güzel olur.

hoşgeldin canım.
ben seni davet ettiğimi hatırlayamadım ama aramıza katılmak istiyorsan katılabilirsin.

O zaman bir türlü netleşemedi gitti.
Valla artık iyice sıkıntılandım.
1 yıl daha böyle sorun olacak ama nasıl geçer bilmiyorum.
Sorunlar da öldürüyor bazen.

ah deli kız:61:
bir de yazmış ben panik atağım diye. hemen kabuğuna çekiliverdin. canım, bak inşallah çok büyük bir şey yok. Allahın izniyle düzelecek bir şey gibi duruyor. bak bu merete rağmen kilo vermişsin sen, doktor sana veremezsin dediği halde. buna rağmen de hamiş olabilirsin, gönlünü ferah tutmalısın.

ben hep severdim çocukları, çok şükür rabbim bana da lütfetti.

çok güzel canım, afiyet olsun.
wok makarnası nasıl oluyor?
su ne kadar içtin?
niye hiç yeşil çay göremiyorum?

Ben hiç çocuk istemiyorum da genelde böyle oluyor diyorlar ondan merak ettim Neyneysecim.

neslüüm benide ye benideeeee yakın takibimdesin çok kaçamak yaptın bu aralar :47::47: :60:

Selam ben gazi oldum babetlerim yüzünden sen nassın :60:

:60::60: gossip turtaa :60::60: tşk ettim bu arada kaptişim :9:

amannnnn al bacum eline bir gramer kitabı bul internetten iki ingiliz chat chat chat sonrada git sultanahmete pratige dök ben öyle öğrendim inat ettim ingilizceyi okulda pek bişi öğretmediler şimdi de brezilyalı buldum netten bir kaç tane portekizce ögreniyorum ocakta kısmetse gitmek istiyorum rioya :60::60:

Ayy ne kötüdür o acı.
Yara mı yoksa su mu topladı?
Su topladıysa tuzlu su iyi gelebilir.

bugünkü menü
sabah 2 haşlanmış yumurta
öğlen 7 yk tavuk göğsü haşlama baharatlı
ara 3 yk kaşığı daha tavuk göğsü
akşam 1 kase yulaflı yogurt
3 bardak çay 45 dk spor ve 4lt suuu

slm kızlar aranıza yenı katıldım..boyum 163 kılom 68.3
6aylık bebegım var dogumdan 66 ıle cıktım bu aralar 70e kdr cıktım bı haftada 68e ınfdım.yardımlarınıızı beklıom.bu arada emzırdıgım ıçın herseyden azar azar yıyorum

hoşgeldin canımm :71::71: maviyeşil nickini görünce maviyeşil light püskevitleri geldi aklıma hep onlardan yerimde :60::60:

slm kızlarrrrrrrrrrr özledim sizi.... bir kaç gündür sizden de diyetimden de ayrı kaldım diyebilirim... ama zaten pek yiyemiyorum çünkü midem ya küçülmüş yada stresten almıyor...
doktora gittim bugün kan testini tekrar yaptı ultrson filan istedi... sanırım troidler yavaş çalışıyo sonuçları yarın göstercem ama ultrasyonu çeken iltihap geçirmişsin ondan olmuş gibi bişiy dedi... bide bir sürü kişide varmış.. anlatanlar falan oldu bişiy olmuyo günde bir ilaç alıyosun sadece diyolar... düzene sokuyormuş o ilaç yarın doktordan daha ayrıntılı bir açıklama alırım heralde... hala kafam biras karışık.... doktora sordum diyet yapıyorum ondan olmaz demi dedim...ondan olmaz ama diyette zayıflayamamaış olabilirsin dedi... yooo dedim 79 kiloydum ilk 6 kilo verdim o zaman daha çok zayıflayacakmışsın zayıflayamamamışsın dedi... bakalım yarın ne olucak... hala biras korkum var açıkçası bide bende biraz panik atak var herşeyin en kötüsünü düşünüyorum galiba... ama inş iyi olacak...
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş pek takip edemedim... hoşgelmişler ...

ay canım düşündüğün kdr kötü çıkmamış sonuçlar. tiroidin yavaş çalıştıgı halde kilo verebilmişsin sen bu süper hapla beraber düzene girdikçe daha iyi olucaksın eminim :16::16:

bugünkü menü
sabah 2 haşlanmış yumurta
öğlen 7 yk tavuk göğsü haşlama baharatlı
ara 3 yk kaşığı daha tavuk göğsü
akşam 1 kase yulaflı yogurt
3 bardak çay 45 dk spor ve 4lt suuu

Ne güzel su içmişsin sen öyle. :46::46:
Sporun da gayet iyi.
Güne de kuvvetli başlayıp hafif bitirmişsin.
Alkışlıksın.:46::46:

okudum anladim kabul ediyorum:68:

hoşgeldin canım:80:

karne tatili sonrası çok sıkıntılı hafta geçirdim..AMA RABBİM OKADAR SIKINTININ ARDINDAN SEVİNDİRDİ..
3 yıldır eşim ankaraya tayin bekliyordu çok yere başvurdk çok bekledk ve en son tartışmamızn ertesi günü tayin haberimiz geldi..EŞİM ARTIK ANKARDA:nazar::62:...ilk başta sevinemedik :14::(((peşepeşe sorun yaşayınca inanırmısınız daha yeni yeni idrak ediyoruz..bir sorun olmazsa yine aranızdayım..:26:
bu sabah ki kilom 61.5 dünya kaçamkla :69:..kusura bakmayın birden ayrıldım ama o günlerde herşey çok saçma ve anlamsız geldi ..helek,i kilo veme işi çok gerilerde kalmıştı benim için..:50:
fırsat buldukça eskisi gibi katılım yapmaya çalışacağım..:9::42:

hadi hayırlısı olsun canım tayin işiniz sorunların üzerine iyi gelmiştir:61:

HERKESEEE TEKRARDAN GÜNAYDIN KIZLARRRR BUGÜN İTİBARİYLE 1HAFTA PROTEİN DİYETİ YAPIYORUMMMM YETERR ARTIK HIZLANMAK LAZIMMM HAYDİ BİSMİLLAH YA ALLAHH:60:
SABAH İŞE GELMİCEKTİM PATRON ZORLA ÇAĞARDI NİYE GELMİYON DEDİ AYY YİNE Mİ AYNI MEVZULAR YA DEDİM BIRAKTIM YA İŞİ DEDİM :57:NEYSE GELDİK BAKALIM ZAM KAÇ PARA YAPCAK 700DEN 800 YAPTI 850DEDİ VARMI ARTTIRAN :1:Bakalımmmmm

1250 olsun düz hesap:66:

gayet güzel bir menü, maşallah:nazar:
sporuna da yorum yok zaten:nazar::nazar:

tşk ederimm eskibirmasla sanada tşk edeirm bu arada quotelerime bişi olmuş yok bazıları :s valla sırf sabah spor yapmak için 6 ya ceyrek kala kalktım minderde yarım saat aerobic sopa vs yaptım tabi bunun sonucu az kaldı derste uyuyodum ama olsun deger buna :60: :60:

tmm canım tşk ederimmmm

kız sen topkapı tarafında mısın dün ordaydımmm gez gezz öldümmm heheee evet cnm hararet bastı yine 4lt kadarcıkkk

canım şube topkapı diye geçiyorda davutpaşa metrosunu bilir misin ordan çıkınca hemen karşıda kale iş merkezi var orası ay bir daha gelirsen uğra bana da hbr ver :60::60:

Ayy ne kötüdür o acı.
Yara mı yoksa su mu topladı?
Su topladıysa tuzlu su iyi gelebilir.

su toplamış oda patlamış kendi kendine yara olmuş yani durmadan da yürüdüm şirket içinde aşağı yukarı ondan tabi ayaklarım rahat edemediki

Son düzenleme:
Selam 13. takımın nadide üyeleri.:3:

Dediğim gibi evde internetim olmadığı için sizi ancak işe gelince takip edebiliyorum ve paylaşımda bulunuyorum.Sabah hevesle yazılarınızı okumaya başlarken bölümde toplantı yaptık ve herkesin yıllık iznini bir an önce kullanması söylendi , bu da demektir ki benim buraya bildirimde bulunmam imkansız hale gelecek , oysaki ne de hevesli başmalıştım buraya yazmaya , yazdıklarınızı severek okuyordum.

Demek o ki ,daha deneme haftasında sınıfta kaldım ve gruba dahil olamayacağım.Önümüzdeki haftalarda imkan olursa ve takımda yer olursa tekrar başvuruda bulunacağım ve elbette bu süre içinde yazdıklarınızı fırsat bulursam okumaya çalışacağım.Şevklenmek için.

Hepinize sevgiler şimdilik.
:3:

sen diyete devam et sakın bırakma izin bittimi yine aramızda görmek isteriz seni:61:

protein diyetimin 1,günü ve öğlen haşlama tavuk göğsü yedim baharatta ekledim ama tadı çok yavan yaww:60:başka önerisi olan varmıı kızlarr:27:

haşlama tavuk bende sevmiyorum fırın poşedine at tavuğu içinede bir iki tane domates rendele baharatlarla harmanla yumuşacık yağsız çok lezzetli oluyor öyle:81:

tşk ederimm eskibirmasla sanada tşk edeirm bu arada quotelerime bişi olmuş yok bazıları :s valla sırf sabah spor yapmak için 6 ya ceyrek kala kalktım minderde yarım saat aerobic sopa vs yaptım tabi bunun sonucu az kaldı derste uyuyodum ama olsun deger buna :60: :60:

canım şube topkapı diye geçiyorda davutpaşa metrosunu bilir misin ordan çıkınca hemen karşıda kale iş merkezi var orası ay bir daha gelirsen uğra bana da hbr ver :60::60:

su toplamış oda patlamış kendi kendine yara olmuş yani durmadan da yürüdüm şirket içinde aşağı yukarı ondan tabi ayaklarım rahat edemediki

Bir kaç gün bence olabildikçe rahat ayakkabılar giy, hoş farklı yapamazsın da.

o yediklerimden sonra bir bardak ayran içtim 2 saat evvel..

bir saat önce eşimle minik oğlumla yürüyüşe çıktık 45 dkk...

şimdi twist ve ip atlayıp duş alıcam.. sonra mis bir uyku :66:

gelirim uyumadan yine.. :52:

kızlar sizce cuma günü 90'ı görür müyüm ahahah 5 günde 5 kilo :60::60::60:

şaka bi yana tartıda 89'u göriyim ölürüm herhalde :60:

sabahtan beri 2.5 lt su içtim. henüz yemek yemedim.. oğlanı uyutucam şimdi akşam 5-6 gibi yerim...

ev işlerim çooooook şükür bitti tertemiz bir ortam gibisi yok.. 3 gündür çorbaya döndü ev yaw..

sizler napiyosunuz kimler var?

hemen gitsin istiyorum bende haftada beşer beşer:52: vermem gereken 16 kilo beni beliyor daha:31:

ah deli kız:61:
bir de yazmış ben panik atağım diye. hemen kabuğuna çekiliverdin. canım, bak inşallah çok büyük bir şey yok. Allahın izniyle düzelecek bir şey gibi duruyor. bak bu merete rağmen kilo vermişsin sen, doktor sana veremezsin dediği halde. buna rağmen de hamiş olabilirsin, gönlünü ferah tutmalısın.

ben hep severdim çocukları, çok şükür rabbim bana da lütfetti.

çok güzel canım, afiyet olsun.
wok makarnası nasıl oluyor?
su ne kadar içtin?
niye hiç yeşil çay göremiyorum?

tsk ederim..:70:
wok cin yemegi canim tel gibi makarna benzeri bir sey tavuk ve sebzeyle birlikte..
su cok fazla icemedim malesef:17:ama 3 fincan yesil cayimi ictim:34:

kızlar bugün çok midem bulanıyor halsizim üşütmüşüm galiba
menüm

kiraz bir avuç
karpuz bir dilim
3 bardak siyah çay bir dilim ekmek
2 çatal omlet
5 tane ince gofretlerden yedim

akşamda tavuklu pilav ayran yemeği düşünüyorum

yürüyüşümü ve egzersizimi yapmadım çok halsizim

geçmiş olsun canım dikkat et kendine:26:

ahh canını kahve istetecek kadar yazdırmışım:1:
güzel bir kahve yapıp, içmişsindir umarım:)
bana gerçekten çok faydalı bilgiler verdin. ben o preslerin ne işe yaradığını bile bilmiyordum:78:
kahve makinem amerikada yaşarken vardı,ama yer kaplıyor diye o tarz makineleri sevmiyorum. pres tarzı düşüneceğim. bir fiyat araştırması yaptıktan sonra tabi.
bir sorum daha var sana türk kahvesi gibi yapılabilir mi peki bu kahveler? yani starbuckstan veya başka yerden türk kahvesi iriliğinde bir öğütme sağlanabiliyor mu? ben o tarzı da çok seviyorum.
bu arada neskafenin de 200 gr'ı gold blend olanalr yazdığın fiyatı buluyor. çok pahalı, hem de faydası az. evde bulunması iyi oluyor, onu da tüketirim ama bundan sonra senden öğrendiklerim ışığında kahve alışverişimi yapmayı düşünüyorum. çok teşekkür ederim canım.:71:

evet içiyorum şu an mmm :68:

işine yaradıysa ne mutlu canım

türk kahvesi gibi derken? anlamadım filtre kahveyi türk kahvesi gibi kaynatarak pişirmek mi?
bilmiyorum ki denenebilir ama hiçbir fikrim yok şu an... hiç düşünmedim de.
ama birileri denemiştir kesin yani olsa bilirdik.
şöyle düşünüyorum, türk kahvesi çok ince çekilmiş oluyor, bütün filtrelerden sızar diye belki filtrelenmiyordur... bir tek bu geliyor aklıma...
araştıracağım ama bunu, bişey bulursam, neden aynı şekilde pişirilmediğine dair sana söylicem :126:

türk kahvesi de zararlı diye soruyorsan, öyle değil. yani onu da pişiriyorsun kahvesi telve olarak dibe çöüyor, yutmuyorsun sonuçta. suda çözünmüyor.
bence en sağlıklısı ve en güzel kokanı o aslında. ama bir yudumluk bişey hemen bitiyor =)

Ne güzel su içmişsin sen öyle. :46::46:
Sporun da gayet iyi.
Güne de kuvvetli başlayıp hafif bitirmişsin.
Alkışlıksın.:46::46:
inşşş cuma günü de alkışlık olurummm zaten 1 kilo almıştımm :(

hadi hayırlısı olsun canım tayin işiniz sorunların üzerine iyi gelmiştir:61:

1250 olsun düz hesap:66:
keşke olsa ama 900de kaldık neyse onada şükürrr:37:

gelirim inşşş kız otarafları pek bilmiyom zati metrobüsle geldim şirinevlere kadar gittim ahh dedim artık ineyim iki hva alayım :60:
sen diyete devam et sakın bırakma izin bittimi yine aramızda görmek isteriz seni:61:

haşlama tavuk bende sevmiyorum fırın poşedine at tavuğu içinede bir iki tane domates rendele baharatlarla harmanla yumuşacık yağsız çok lezzetli oluyor öyle:81:

evet cnm haşlama tadını bende beğenmedim neslişimin de bi tarifi var bugün verdi sende verdin tşk ederim onları yaparım artıkkk :27:ayyy içimde ya tavık çıkcak artık ya yımırtaaa:60:

rabiişşş bu arada verdiğin sitede doldurdum formu olmam gereken kilo 58 çıktıı :60:hele ki bi bilek ölçümü varya benim ki düşük oluyo :60:haydi bakalım hayırlısı

inşşş cuma günü de alkışlık olurummm zaten 1 kilo almıştımm :(

keşke olsa ama 900de kaldık neyse onada şükürrr:37:

gelirim inşşş kız otarafları pek bilmiyom zati metrobüsle geldim şirinevlere kadar gittim ahh dedim artık ineyim iki hva alayım :60:

evet cnm haşlama tadını bende beğenmedim neslişimin de bi tarifi var bugün verdi sende verdin tşk ederim onları yaparım artıkkk :27:ayyy içimde ya tavık çıkcak artık ya yımırtaaa:60:

rabiişşş bu arada verdiğin sitede doldurdum formu olmam gereken kilo 58 çıktıı :60:hele ki bi bilek ölçümü varya benim ki düşük oluyo :60:haydi bakalım hayırlısı

Böyle kaçamaksın gidersen hafta sonuna kadar o 1 kilo gider hatta fazlası da gidebilir ..

iyiki 13. takimdayim:66:
super bir takim ruhu olustu burada ins hepimiz kilolari verir cibik kraker gibi oluruz:1:
bu arada 13 takimin bayanlari hepinize gelsin:71:

Ayy :17::17:
Ama insan direkman da anlamaz ki Neyneysecim ..
Sabah ezanını duymadan uyumuyoruz sonra saat kaça kadar uyuyorum normal olarak.
Canım hiçbirşey istemiyor hiç yiyesim de yok.
Koku bile midemi bulandırdı zor yedim onu.
Sıkılıyorum azıcık sorun olsa üstümde bir huzursuzluk var ondan sanırım.
Düzelir umarım bir an önce.

bende bir kaç gündür ezanda yatıyorum öğlen 2 gibi kalkıyorum:52: acilen uyku düzenimizi oturtmamız lazım

slm kızlar aranıza yenı katıldım..boyum 163 kılom 68.3
6aylık bebegım var dogumdan 66 ıle cıktım bu aralar 70e kdr cıktım bı haftada 68e ınfdım.yardımlarınıızı beklıom.bu arada emzırdıgım ıçın herseyden azar azar yıyorum

slm kızlarrrrrrrrrrr özledim sizi.... bir kaç gündür sizden de diyetimden de ayrı kaldım diyebilirim... ama zaten pek yiyemiyorum çünkü midem ya küçülmüş yada stresten almıyor...
doktora gittim bugün kan testini tekrar yaptı ultrson filan istedi... sanırım troidler yavaş çalışıyo sonuçları yarın göstercem ama ultrasyonu çeken iltihap geçirmişsin ondan olmuş gibi bişiy dedi... bide bir sürü kişide varmış.. anlatanlar falan oldu bişiy olmuyo günde bir ilaç alıyosun sadece diyolar... düzene sokuyormuş o ilaç yarın doktordan daha ayrıntılı bir açıklama alırım heralde... hala kafam biras karışık.... doktora sordum diyet yapıyorum ondan olmaz demi dedim...ondan olmaz ama diyette zayıflayamamaış olabilirsin dedi... yooo dedim 79 kiloydum ilk 6 kilo verdim o zaman daha çok zayıflayacakmışsın zayıflayamamamışsın dedi... bakalım yarın ne olucak... hala biras korkum var açıkçası bide bende biraz panik atak var herşeyin en kötüsünü düşünüyorum galiba... ama inş iyi olacak...
bu arada yeni arkadaşlar gelmiş pek takip edemedim... hoşgelmişler ...

özlemcim bak kötü birşey çıkmamış çok şükür üzülme sıkma bu kadar kendini doktorundanda daha detaylı bilgi alırsın tedavi yöntemleri hakkında tedavisini olursun bişiciğin kalmaz bebiş sahibi olursun inşallah bu arada 1 yıllık evliydin demi yanlış hatırlamıyorsam bebiş ne zaman yapıcan:66:

Back
X