Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

27 haziran 28 haziran arası mesaj sayımları:

eski_bir_masal: 22 :65::65::65:
neyneyse: 15 :65::65::65:
_ferdici_: 15
:65::65::65:
elmaliturta: 13 :65::65:
dryrgp: 11 :65::65:
neslivicdan: 11
:65::65:
hamutran: 9 :66::66:
serena-: 8 :66::66:
roseking35: 7
:66::66:
sakaleynmaster: 4 :31:
chika: 4
:31:
kedican: 3 :20:
Elisya: 3 :20:
maviyesil1999: 3 :20:
ozlemmtekinn: 2 :20:
sezinonur: 1 :20:

Eline sağlıkk ..

Herkese merhaba, kandiliniz mubarek olsunn:) ben de regl oldum ama odem icin kiraz sapi kaynatip icicem cunku cuma zayiflamadigimi gorursem motivasyonum kaybolur kendimi yemeye verebilirim:p bugun yediklerimi yazayim hemen..

kahvalti;
1 kase yogurt
yarim grissini

ogle;
yarim kasarli tost

emeğine sağlık rekorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bol hareketle mümkün canım, gördüğüm kadarıyla da 2 dk oturmuyorsun zaten:1:
inşallah korursun.
oh oh maşallah:)
bana da takım iyi geliyor. ben de hamur işi yapmayı çok severim. yapınca da mis kokular, sıcak sıcak derken irade sıfırlanıyor.
afiyet olsun canım.
ayran aşına bayılırımm:56:
bir ara takımda bir arkadaş yazmıştı ama kim hatırlamıyorum. marankinin hicri takvime göre 3 aşamalı bir detoks tarifi var. ben ilk aşamayı kaçırdım ama 2 ve 3. aşamayı yapabilirim sanırım. sadece kiraz yiyorsun canım. sitesinde vardı, ekleyim:
AHMET MARANK : Maranki Kiraz Detoksu ile Yaza Salkl Girin!
etinin yulaf ezmesi var, bütün marketlerde bulursun canım. yulaf kepeği bulamıyorsan o da olur diye okumuştum ben.
senin de kandilin mübarek olsun deryacım.
canım sne protein diyetimi yapoıyorsun..yulaf unu da yulaf kepeiği yokluğund akullanılıyor..ama yulaf kepeği kulanman gerek onuda gurme netten alablirsin..yada fitiz market netten yani.bi bak istersen..

dukan diyeti yapıyorum canımm yulaf unu kullansam olmazz mıı:((

Öff bu kiraz sapi cayi iggreeenncc:D cok aci, döktüm lavaboya valla.. Ödem attirici baska seyler arastiricam artik:/

emeğine sağlık rekorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dukan diyeti yapıyorum canımm yulaf unu kullansam olmazz mıı:((
dukan diyetine hoş geldin..ne zaman başladın..kaç gün atak yaptın..yulaf kepeği çok önemli mutlaka edin derim..birde kabızlık çekmemek için gojiberry kullanıyorlar..ben alamdım yulaf kepeği yetiyor..ve su mutlaka en 1.5 litre su araştırmışssındır ama ben yinede hatırlatmak istedim..

:9:eline sağlık..
evet cnm çok şükür dizimin sesi kesildi. MR çektiricem önümüzdeki günlerde.. çok korkuyorum ameliyat olur diye... ama bu ara akşam dışarda yürüyüş yapıyorum ve dediğin gibi kaç gündür hiç durmadım. sürekli hareket halindeyim ÇOK ŞÜKÜR :nazar: şimdi bi evde yarım saat yüriyim diyorum birde akşam yemeğinden sonra dışarda yürürüm yine bi 45 dkk.. kilo vermem yine hızlandı ilk başlardaki gibi. inş böyle devam eder ve önümüzdeki haftalarda artık 8'li rakamları da görürüm.. gün geçtikçe tartıda rakamlar eksildikçe öyle çok heyecanlanıyorum ki anlatamam.. sanki gün geçtikçe yeni bir ben doğuyor kendime olan güvenim kat kat artıyo.. bilmiyorum sizlerde böyle oluyormu..
hamilelikten önce 70 kilo iken aldığım bir montum vardı çok beğenerek almıştım ama doğumdan sonra hiç giyemedim.. ve kaç yıldır saklıyordum ve her hafta deniyorum.. kollarım incelmiş çünkü kolları beni hiç sıkmadı.. nasıl mutlu oluyorum. Allah'ım sağlık ve zayıflık gibisi yok..

dizini içok zorlama kilo verdikçe sorunun kalmaz gibime geliyor....
o montu bu kış rahat rahat giyersin..

öğle

bir dolu kase ayran aşı çorbası çok tok tutuyor tavsiye edrim

su ve yeşil çayı her zaman yazmıyorunm genelde çok tüketirim zaten
yürüyüşümü de yaptım:8::8:

Öff bu kiraz sapi cayi iggreeenncc:D cok aci, döktüm lavaboya valla.. Ödem attirici baska seyler arastiricam artik:/

Lipton'undu galiba, kiraz saplı form çayı var, tadı da güzel.. Bi dene istersen?
Yada ödem atmak için, sabah kahvaltıdan bi 20 dk önce, yarım demet maydonozu yıkayıp saplarıyla rondoya at, yarım limon suyu ve 1 su bardağı da içme suyu ekle iyice çektir, iç, bi de onun tadını dene eğer içebilirsen, o da iyi ödem atar..

dünkü menümü yazamdım..
sabah
yulaf kepeği galetası..çeyreğini yiyebildim..
yanında 1 bardak yy yağlı süt..
öğle
ızgara tavuk göğüsü bol kekikli..
1 bardak ayran
akşam
yine kalan tavuk göğsünü yedim..yanınd a1 bardak ayran ve 1 bardak acılı şalgam suyu
25 dk spor..leslie hatunla
3.5 litre su..
sorunlu sıkıtılı günlerde diyeti bozduğum için sil baştan 3 gün atakla başladım..bugün 2.günüm..

Lipton'undu galiba, kiraz saplı form çayı var, tadı da güzel.. Bi dene istersen?
Yada ödem atmak için, sabah kahvaltıdan bi 20 dk önce, yarım demet maydonozu yıkayıp saplarıyla rondoya at, yarım limon suyu ve 1 su bardağı da içme suyu ekle iyice çektir, iç, bi de onun tadını dene eğer içebilirsen, o da iyi ödem atar..

tesekkur ederim markete gidince bakicam o caya mutlaka, cunku maydonozla da pek aram yok:)

dukan diyetine hoş geldin..ne zaman başladın..kaç gün atak yaptın..yulaf kepeği çok önemli mutlaka edin derim..birde kabızlık çekmemek için gojiberry kullanıyorlar..ben alamdım yulaf kepeği yetiyor..ve su mutlaka en 1.5 litre su araştırmışssındır ama ben yinede hatırlatmak istedim..

:9:eline sağlık..

dizini içok zorlama kilo verdikçe sorunun kalmaz gibime geliyor....
o montu bu kış rahat rahat giyersin..
tşk ederim cnm dün ilk günümdü güzeldi su 4 lt ve spor vardı 5gün yapmayı düşünüyorum cumaya kadar yani aktara yulaf kepeğini sordum yulaf unu var dedi yok dedim yulaf kepeği olcak tok tutması için mi dedi evet dedim ondan aldım ama emin deilim ya olur mu olmaz mı diye sence olur mu ?:37:

yeşilçay içç canım en basiti :68:

slm kızlar doktordan geldim yarından itibaren ilacımı kullanmaya başlıycam... vücut bazı bünyelerde troidi tanımayıp onu mikrop gibi algılayıp ona savaş açıyomuş yani antikor üretiyormuş... bende iltihap deyince gripten filan oldu sanmıştım... yani yapıcak bişiy yok allah daha kötüsünü vermesin... bebek içinde şimdi hemen yapma ben söylicem doğru zamanı dedi... bende 1- 2 yıla düzelir heralde dedim.. ne bir iki yılı bir iki aya iner normal seviyeye dedi... inş zamanı gelince sağlıklı bi bebiş istiyorum ama daha 1 yıl filan sonra istiyodum zaten:emir_bebek: allahın izniyle olur inş..
bööööllleee işte şimdilik hastalık olayını kapatmak istiyorum artık 3 günde deli stres yaşadım belk 3 aylık ağladım yaniii.... bu perş ve cuma düğünler var gidip kafamı dağıtıcam temmuzun ortasındada eşimin bi hafta izni var belki bi kaç gün tatile gidicez bende biraz rahatlamış olucam... diyete gelince şok diyetleri derhal bıraktım... sağlıktan önemlisi yok... hormonlarım düzene girince zaten düzenli beslenme ve sporla veririm diye düşünüyorum...

özlemcim bak kötü birşey çıkmamış çok şükür üzülme sıkma bu kadar kendini doktorundanda daha detaylı bilgi alırsın tedavi yöntemleri hakkında tedavisini olursun bişiciğin kalmaz bebiş sahibi olursun inşallah bu arada 1 yıllık evliydin demi yanlış hatırlamıyorsam bebiş ne zaman yapıcan:66:
canım cevabı yukarda verdim galiba...
kızlar bir kaç gündür düzgün giremiyorum misafirimiz var dün yazmıştım gerçi halam geldi 4-5 yıldır görmüyorduk boşanmış eşinden:31: gelinide istemiyormuş kalcak kimseside yok çok zor bir durum gerçekten gel bizde kal dedik bugün gitti yine oğluna yarından sonra bizde kalmaya devam edicek bu arada bende ilaçlarımı kullanıyorum hastalığım hala devam ediyor bugün yine acile gittim miğde bulantısı ve 4 gündür kesilmeyen ishal şikayetiyle 2 tane hapım yan etki yapmış ağır gelmiş onları bıraktım . tabi düzenim bozuldu hepten yattığım kalktığım saat belli değil hiç düzelme çabası içerisindeyim 4 gün kadarda diyete ara verdim tabi ölçülü şekilde yiyorum herşeyden fazla kaçırmamaya özen gösteriyorum tartıda bir 400 gram fazlalık var cumadan beri ama napıyım gerçekten kendimi taşıyamaz duruma geldim çok bişi yediğim yokta yiyip yatıyorum yiyip yatıyorum hep spor falan yapamıyorum şu dönemi bir atlatabilsem toparlıcam kendimi:31:

geçmiş olsun cnm acil şifalar herkese... deryacım seninde dizin inş iyi olur...

bu arada bende regl dönemindeyim bu hafta onuda atlatmış olucam... haftaya düzenli sporuma dönerim sanırım:10:

slm kızlar doktordan geldim yarından itibaren ilacımı kullanmaya başlıycam... vücut bazı bünyelerde troidi tanımayıp onu mikrop gibi algılayıp ona savaş açıyomuş yani antikor üretiyormuş... bende iltihap deyince gripten filan oldu sanmıştım... yani yapıcak bişiy yok allah daha kötüsünü vermesin... bebek içinde şimdi hemen yapma ben söylicem doğru zamanı dedi... bende 1- 2 yıla düzelir heralde dedim.. ne bir iki yılı bir iki aya iner normal seviyeye dedi... inş zamanı gelince sağlıklı bi bebiş istiyorum ama daha 1 yıl filan sonra istiyodum zaten:emir_bebek: allahın izniyle olur inş..
bööööllleee işte şimdilik hastalık olayını kapatmak istiyorum artık 3 günde deli stres yaşadım belk 3 aylık ağladım yaniii.... bu perş ve cuma düğünler var gidip kafamı dağıtıcam temmuzun ortasındada eşimin bi hafta izni var belki bi kaç gün tatile gidicez bende biraz rahatlamış olucam... diyete gelince şok diyetleri derhal bıraktım... sağlıktan önemlisi yok... hormonlarım düzene girince zaten düzenli beslenme ve sporla veririm diye düşünüyorum...

bu arada bende regl dönemindeyim bu hafta onuda atlatmış olucam... haftaya düzenli sporuma dönerim sanırım:10:

çok sevindim cnm bak 1-2 aya düzelir demiş doktorunda ne güzell rabbim daha kötülerinden korusunnn bizlerii

Geçmiş olsun tamamaen rahatlamışsındır artık.
bir kaç aya tamamen düzelirsin ne güzel ..
Bak en önemlisi sağlık tabiki..

o kadar kahveden sonra uyumuşsundur inşallah.
bu arada sen de epey geç saate kadar oturuyorsun sanırım. yani çalışıyorsun.
sorma kaptanım, çok zor uyudum yaa, amacım zaten uyumamı engellemekti ama biraz abartmışım sanırım:1: bu ara çalışmalarım yoğun, ondan geç saate kadar oturuyorum. bir de burda 1 saat geri ya, az kaldı 21 gün sonra memleketteyimmm :72:

çok sevindim cnm bak 1-2 aya düzelir demiş doktorunda ne güzell rabbim daha kötülerinden korusunnn bizlerii
amin cnm....saol..
Geçmiş olsun tamamaen rahatlamışsındır artık.
bir kaç aya tamamen düzelirsin ne güzel ..
Bak en önemlisi sağlık tabiki..

inş canım alışıcam bunada artık yapacak bşy yok seminenin dediği gibi allah daha kötülerinden korusun...

Sen de bu saatlere kadar ödev hazırladın galiba.
Az kaldı ama, o kadar kahveden sonra midenin aklına başka yiyecekler olduğu gelmemiştir zaten

evet canım, bu ödev derdi bitmedi gitti. az kaldı ,sabır sabır , aslında o kadar kahve içince acaba kilo alırmıyım diye de korktum ama neyseki bişe olmadı :1:

özlem çok çok geçmiş olsun canım kendini çok yıprattın boşyere değerlerin en kısa zamanda normale döner inşallah canım

Back
X