Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzel gidiyor canım ,göbekte çıktı :1:
Eki Görüntüle 228805 bak size özel :1:
valla gülüm hayırlısı olsun inşallah enes çok istiyordu kız olsun kız olsun allah gönlümüze göre de verdi bakalım inşallah sağlıcakla doğar ,büyütürüz .

Allah'ım Hayırlı bir hamilelik sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin.. bende 70 li kilolara geldiğimde biraz tadını çıkardıktan sonra ikinci bebeği düşünüyoruz Allah kısmet ederse.. seni şimdi gördümya nasıl özendim anlatamam :9: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm :16:

Allah'ım Hayırlı bir hamilelik sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin.. bende 70 li kilolara geldiğimde biraz tadını çıkardıktan sonra ikinci bebeği düşünüyoruz Allah kısmet ederse.. seni şimdi gördümya nasıl özendim anlatamam :9: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm :16:
amin canım benim.kilolarıda zamanla verirsin inşallah gülüm ben azimli görüyorum 13. takımdakileri ,sonrada hayırlısıyla bebiş geliverir ,darısı sana ve rabişe diyeyim o zaman

ohhh kuzum benim hedefine çok az kalmış.. MAŞALLAH SANA :nazar:

teşkr ederim tatlım.. :32:
az kaldı ama gitmek bilimyo yaaa çok inatçııı 60 a bi ulaşsam 58 -55 e kadar düşmeyi düşünüyom tabi bakalımm nolcak
ne güzel kilocuklar verilmiş .
sakalaynmaster ve ferdicim ayrıca tebrikler size.
tşk ederim ablacımmm
kilo tikırını değişsen..63.5 çok güzel tebrikler..
tmm cnm değişicem
valla gülüm hayırlısı olsun inşallah enes çok istiyordu kız olsun kız olsun allah gönlümüze göre de verdi bakalım inşallah sağlıcakla doğar ,büyütürüz .

oy oy göbişee bakkk heleee :nazar:ablama enesciğide öpüyorum çokk :38:

vee kızlarr buügn itibariyle atak evremi bitiripp seyir evresine geçiyorumm öğlen yemeğinde melemen yapıyorum onu yicemmm kilocuklar seyir evresinde veriliyomuş bakalımmmmm bu hafta 1 kilo vermiş gözüküyorum ama tartıda 65.5 lara kadar görmüştümmm :27: 63.5 u görünce rahat ettim ya şurda 3.5 kilo kalmışşş gitmiyooo göbeğimde gitmiyooooo sarkık duruyo yaa :14::14:varmı bi önerisi olannn karın gerdirme operasyonumu yaptırsam neee :60::60:

dünkü menü..
2 kaşık goji beryy 1 bardak su..
sabah
1 yumurta
1 bardak yy yağlı süt..
az peyaz peynir..
2 zeytin..
ara yok
öğlen
körili bol acılı ızgara tavuk göğsü
3 kaşık yoğurt
ara
1 bardak yy yağlı süt..
akşam
2 kase cacık bol naneli ..
1 küp şeker kadar karpuz..
3.5 litre su..
abimlere oturmaya gidiyorum.akşama kadar yokum hepinizi öptüm canlar..
tam protein olmuş süper:nazar:
neler neler yemişim:)
eee hedefe ulaşmak kolay değil deme benim gibi mısırlarla dondurmalarla olmazdı bu iş elbet.... ama bugün çok kararlı gördüm kendimi.... 60 ları görücem bende başka yolu yok... şişko özlemin makus kaderi değişecek...
8'li rakamlara çok az kaldı.. Allah'ım sana şükürler olsun.. ne diyebilirim ki...

hepinize çok ama çok teşekr ederim burda olduğum için herzaman çok mutlu oldum iyi günde kötü günde destek bulduk birbirimizde.

kimimizin yaşı daha çok genç kimimiz anneyiz ablayız,

hepiniz iyiki varsınız.. burası olmasaydı belkide böyle azimle bu kiloyu veremezdim. buraya geldiğimde kendi çabamla 6 kilo vermiştim. şimdi sizlerle zoru başarıyorum..

hepiniz iyiki varsınız...

:16::16::16::16::16::16::16::16::16:
inş canım hep birlikte istediğimiz rakamlara inicez....:70:

allah kolaycacık kucağına almayı nasip etsin.... bende 60 olursam biraz tadını çıkardıktan sonra istiyorum hem o zaman borçlarda biter benm tshlarda dengeye girer.... zaten başladığım kiloya onlar yüzünden döndüm.... nasılsa tshlarım bozuk diyet yapsamda vereemicem diye diye rejimi bırakmıştım... halbuki o güne kadar hiç kilo alıp bildirim yapmamıştım.... 300-500 de olsa gidiyodu gene.... hain tsh.....:47:

vee kızlarr buügn itibariyle atak evremi bitiripp seyir evresine geçiyorumm öğlen yemeğinde melemen yapıyorum onu yicemmm kilocuklar seyir evresinde veriliyomuş bakalımmmmm bu hafta 1 kilo vermiş gözüküyorum ama tartıda 65.5 lara kadar görmüştümmm :27: 63.5 u görünce rahat ettim ya şurda 3.5 kilo kalmışşş gitmiyooo göbeğimde gitmiyooooo sarkık duruyo yaa :14::14:varmı bi önerisi olannn karın gerdirme operasyonumu yaptırsam neee :60::60:
cnm bu dukanı nerden takip ediyosun ben internetten baktım biraz 10 gün sıfır ekmek sadece protein diyodu aman yapamam dedim 10 gün ekmeksiz dayanılırmı??? sen nasıl yapıyosun????

Son düzenleme:
kızlar bende biraz yokum.. dün ev doluydu akşamda yürüyüşe gidince evi doğru düzgün toparlıyamadım..

işlerimi bitirince uğrararım yine..

birde bugün benim meyve günümdü ama dünden sonra evde meyve kalmamış..

sabah bi kase spical k yedim (light süt ile)
1.5 litre su içtim.

öğlende spical k yerim.. akşam üstü çıkar meyve alırım. akşamı meyveyle geçiririm kilo almam dimi :18::18::18:

kızlar selam!

erken geldim bugün, güzeelce kahvaltımı yaptım, sonra ortalığı topladım falan.

sabah
limonlu su

kahvaltı
1 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 2 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 fincan çay

2 saat sonra ara
1 ceviz, 3 badem, 1 tatlı kaşığı bal

Kızlar merhaba herkese.
Şöyle bir geçmişi okudum.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Ayyildiz karnın çok ama çok güzel aman nazar değmesin.:nazar:

güya ben 5 günde 5 kilo diyetine başlıyacaktım misfir gelince yattı artık pazartesi başlarım

derya senin ikinci yapışın değilmi memnunsun galiba

aslında dukan diyeti süper ama ben kh yapamam

cnm bu dukanı nerden takip ediyosun ben internetten baktım biraz 10 gün sıfır ekmek sadece protein diyodu aman yapamam dedim 10 gün ekmeksiz dayanılırmı??? sen nasıl yapıyosun????
kitabını okumayı öneriyolar ama ben okumadım :(
intte bilgileri var cnm kk dada var bilgileri 4 gün atak evresi yaptım saf protein şimdide seyir evresine geçtim bu evre inmek istediğin kiloya kadarr sürdürebiliyosun şuan seyir evresindeyim bu evrede izin verilen sebzelerden yiyebiliyosun ama her gün değil belli günleri var sıfır karbonhidrat sanırım güçlendirme evresinde ekmeğe izin var oakadar dikkat etmedim daha :60: ekmeksizzz çok rahatt yaaa mikemmellllllllll:27:

güya ben 5 günde 5 kilo diyetine başlıyacaktım misfir gelince yattı artık pazartesi başlarım

derya senin ikinci yapışın değilmi memnunsun galiba

aslında dukan diyeti süper ama ben kh yapamam

Ben de düşünüyordum aslında bu hafta 5 günde 5 kiloyu ama sanırım doğaçlama daha iyiyim ben ..
Geçen sefer derya baya kilo vermiiş tam uymamasına rağmen.

13 .TAKIM 216. ETAP

_ferdici_ ( 64.5 / 63.5 / 1.0 / 1.55%)
ozlemmtekinn (74.1 / 75.9/ -1.8 / -2.43%)
elmaliturta ( 67.4 / 66.8 / 0.3 / 0.45%) Geçen hafta bildirim yapamadığı için verdiği kilo 2’ye bölündü.
chika (96.0 / / / %)
dryrgp( 92.3 / 91.2 / 1.1 / 1.19%)
neyneyse ( 62.7 / 62.5/ 0.2 / 0,32%)
kedican ( 81.8 / 81.1 / 0.7 / 0.86% )
serena- ( 59.0 / 58.4 / 0.6 / 1,02% )
neslivicdan ( 64.0 / 63.3 / 0.7 / 1.09%)

puffycikcik ( 58.0 / 57.0 / 1.0 / 1.72%) Yeni üye, 14.07’de katıldı. Hedef: 46
maviyesil1999 ( 66.5 / 66.3 / 0.2 / 0.30%) Yeni üye, 15.07’de katıldı. Hedef: 63
eski_bir_masal ( 64.5 / 63.0 / 0,75 / 1.16%) Eski üye geri döndü. 214. etapta ayrılmıştı.
sakaleynmaster ( 61.7 / 60.7 / 0.5 / 0,81%) Eski üye geri döndü. 214. etapta ayrılmıştı.
hamutran (61.8 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 912,5 / 746,2 / 4,25 / % )

ben yokum ya :59::58::58::58:

kizlaar
selam
misafirim daha gelmedi bekliyorum
temizlik filan alisveris filan yaptim hallettim tum isleri

2 haftada 3 kilo gitti..60tan 57ye dustum
bi 10 kilo daha versem cok iyi olcak
haha ne kadar kolay di mi
dile kolay 10 kilo

bi 10 kilocuk daha versem
:49:

hepinize merhaba kızlarr:3:

bugün maydanoz suyumu içtikten sonra beyaz ekmekle yapılmş yağsız tost yedim evde kepekli ekmek kalmamış da :26::26:

öğle yemeğim için de patates yapıyorum fırında herkes için klasik olmuş patatesi ben de bi deniyim dedim:1: 2 tane patatesi kabuğuyla yıkadım dilimledim elma patates şeklinde folyonun üzerine dizdim biraz domates biberiye karabiber azcık da köri ekleyip fırına koydum bakalım nasıl oldu ay acıktım ya:56:

kahvaltim: yogurt ananas
oglenim: sebze corbasii taze domates 1 tane
ara: greyfurt

tabiki bolbol su ve yesilcay

aksam: bilinmiyor ama sanirim turkiyeden kofte gelecek hehe salatayla onu yerim =):16:

Back
X