sağol canım benim .sen nasılsın senin enescik nasıllar bakalım.havalarda epey sıcakladı gündüz evdeyiz hep akşam fırlıyoruz.ayy gobişini sevsinler, ne tatlı gözüküyor:97:
Allah hayırlı hamilelikler versin canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benim .sen nasılsın senin enescik nasıllar bakalım.havalarda epey sıcakladı gündüz evdeyiz hep akşam fırlıyoruz.ayy gobişini sevsinler, ne tatlı gözüküyor:97:
Allah hayırlı hamilelikler versin canım.
güzel gidiyor canım ,göbekte çıktı![]()
Eki Görüntüle 228805 bak size özel
valla gülüm hayırlısı olsun inşallah enes çok istiyordu kız olsun kız olsun allah gönlümüze göre de verdi bakalım inşallah sağlıcakla doğar ,büyütürüz .
amin canım benim.kilolarıda zamanla verirsin inşallah gülüm ben azimli görüyorum 13. takımdakileri ,sonrada hayırlısıyla bebiş geliverir ,darısı sana ve rabişe diyeyim o zamanAllah'ım Hayırlı bir hamilelik sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin.. bende 70 li kilolara geldiğimde biraz tadını çıkardıktan sonra ikinci bebeği düşünüyoruz Allah kısmet ederse.. seni şimdi gördümya nasıl özendim anlatamamAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
![]()
amin canım benim.kilolarıda zamanla verirsin inşallah gülüm ben azimli görüyorum 13. takımdakileri ,sonrada hayırlısıyla bebiş geliverir ,darısı sana ve rabişe diyeyim o zaman
az kaldı ama gitmek bilimyo yaaa çok inatçııı 60 a bi ulaşsam 58 -55 e kadar düşmeyi düşünüyom tabi bakalımm nolcakohhh kuzum benim hedefine çok az kalmış.. MAŞALLAH SANA
teşkr ederim tatlım..![]()
tşk ederim ablacımmmne güzel kilocuklar verilmiş .
sakalaynmaster ve ferdicim ayrıca tebrikler size.
tmm cnm değişicemkilo tikırını değişsen..63.5 çok güzel tebrikler..
güzel gidiyor canım ,göbekte çıktı![]()
valla gülüm hayırlısı olsun inşallah enes çok istiyordu kız olsun kız olsun allah gönlümüze göre de verdi bakalım inşallah sağlıcakla doğar ,büyütürüz .
tam protein olmuş süperdünkü menü..
2 kaşık goji beryy 1 bardak su..
sabah
1 yumurta
1 bardak yy yağlı süt..
az peyaz peynir..
2 zeytin..
ara yok
öğlen
körili bol acılı ızgara tavuk göğsü
3 kaşık yoğurt
ara
1 bardak yy yağlı süt..
akşam
2 kase cacık bol naneli ..
1 küp şeker kadar karpuz..
3.5 litre su..
abimlere oturmaya gidiyorum.akşama kadar yokum hepinizi öptüm canlar..
eee hedefe ulaşmak kolay değil deme benim gibi mısırlarla dondurmalarla olmazdı bu iş elbet.... ama bugün çok kararlı gördüm kendimi.... 60 ları görücem bende başka yolu yok... şişko özlemin makus kaderi değişecek...neler neler yemişim:)
inş canım hep birlikte istediğimiz rakamlara inicez....8'li rakamlara çok az kaldı.. Allah'ım sana şükürler olsun.. ne diyebilirim ki...
hepinize çok ama çok teşekr ederim burda olduğum için herzaman çok mutlu oldum iyi günde kötü günde destek bulduk birbirimizde.
kimimizin yaşı daha çok genç kimimiz anneyiz ablayız,
hepiniz iyiki varsınız.. burası olmasaydı belkide böyle azimle bu kiloyu veremezdim. buraya geldiğimde kendi çabamla 6 kilo vermiştim. şimdi sizlerle zoru başarıyorum..
hepiniz iyiki varsınız...
![]()
allah kolaycacık kucağına almayı nasip etsin.... bende 60 olursam biraz tadını çıkardıktan sonra istiyorum hem o zaman borçlarda biter benm tshlarda dengeye girer.... zaten başladığım kiloya onlar yüzünden döndüm.... nasılsa tshlarım bozuk diyet yapsamda vereemicem diye diye rejimi bırakmıştım... halbuki o güne kadar hiç kilo alıp bildirim yapmamıştım.... 300-500 de olsa gidiyodu gene.... hain tsh.....güzel gidiyor canım ,göbekte çıktı![]()
cnm bu dukanı nerden takip ediyosun ben internetten baktım biraz 10 gün sıfır ekmek sadece protein diyodu aman yapamam dedim 10 gün ekmeksiz dayanılırmı??? sen nasıl yapıyosun????vee kızlarr buügn itibariyle atak evremi bitiripp seyir evresine geçiyorumm öğlen yemeğinde melemen yapıyorum onu yicemmm kilocuklar seyir evresinde veriliyomuş bakalımmmmm bu hafta 1 kilo vermiş gözüküyorum ama tartıda 65.5 lara kadar görmüştümmm63.5 u görünce rahat ettim ya şurda 3.5 kilo kalmışşş gitmiyooo göbeğimde gitmiyooooo sarkık duruyo yaa
varmı bi önerisi olannn karın gerdirme operasyonumu yaptırsam neee
![]()
kitabını okumayı öneriyolar ama ben okumadımcnm bu dukanı nerden takip ediyosun ben internetten baktım biraz 10 gün sıfır ekmek sadece protein diyodu aman yapamam dedim 10 gün ekmeksiz dayanılırmı??? sen nasıl yapıyosun????
güya ben 5 günde 5 kilo diyetine başlıyacaktım misfir gelince yattı artık pazartesi başlarım
derya senin ikinci yapışın değilmi memnunsun galiba
aslında dukan diyeti süper ama ben kh yapamam
güya ben 5 günde 5 kilo diyetine başlıyacaktım misfir gelince yattı artık pazartesi başlarım
derya senin ikinci yapışın değilmi memnunsun galiba
aslında dukan diyeti süper ama ben kh yapamam
13 .TAKIM 216. ETAP
_ferdici_ ( 64.5 / 63.5 / 1.0 / 1.55%)
ozlemmtekinn (74.1 / 75.9/ -1.8 / -2.43%)
elmaliturta ( 67.4 / 66.8 / 0.3 / 0.45%) Geçen hafta bildirim yapamadığı için verdiği kilo 2’ye bölündü.
chika (96.0 / / / %)
dryrgp( 92.3 / 91.2 / 1.1 / 1.19%)
neyneyse ( 62.7 / 62.5/ 0.2 / 0,32%)
kedican ( 81.8 / 81.1 / 0.7 / 0.86% )
serena- ( 59.0 / 58.4 / 0.6 / 1,02% )
neslivicdan ( 64.0 / 63.3 / 0.7 / 1.09%)
puffycikcik ( 58.0 / 57.0 / 1.0 / 1.72%) Yeni üye, 14.07’de katıldı. Hedef: 46
maviyesil1999 ( 66.5 / 66.3 / 0.2 / 0.30%) Yeni üye, 15.07’de katıldı. Hedef: 63
eski_bir_masal ( 64.5 / 63.0 / 0,75 / 1.16%) Eski üye geri döndü. 214. etapta ayrılmıştı.
sakaleynmaster ( 61.7 / 60.7 / 0.5 / 0,81%) Eski üye geri döndü. 214. etapta ayrılmıştı.
hamutran (61.8 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 912,5 / 746,2 / 4,25 / % )
ben dukan diyeti yapıyom bakalım işe yaricak mııı