Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah erken kalktık kuzum.. müsabetsizin biri sabahın köründe aradı :60:

Ayy sabah öyle uyanınca çok sinirli oluyorum ben.
Galiba ben sinirli olmaya hazırım genelde. :1:

demin öğlen yemeğimi yedim..

3 orta büyüklükte tavuk eti (haşladım derisi yoktu ama haşlama suyuna yağını bıraksın diye haşlamayı tercih ettim..) (tuzsuz ve bol karabiberli)

yanında 1 çorba kaşığı acılı ezme ve ketçap.. şimdi şekersiz tük kahvemi içiyorum.

akşama yemem sanırım yemek.. (special k tercih edicem)

Ohh afiyet olsun.
Gayette güzel olmuş ..

dünün msjlarınıda sayıyım hazır işim yokken :61:

Kolayy gelsinn

23 Temmuz 2011 Mesaj Sayımları

elmaliturta: 10 (çenen düşmüş yine:52:) :65::65:
neyneyse: 7 :65::65:
eski_bir_masal: 6 :66::32:
ozlemmtekinn: 6 :66::32:
dryrgp: 5 :66::32:

_ferdici_: 4 :20::47: (hiç yakışmadı sana :50:)
maviyesil1999: 3 :47::20:
sakaleynmaster: 2 :47::20:
kedican: 2 :47::20:
mcrgozde: 2 :47::20:
puffycikcik: 2 :47::20:

hamutran: (izinli)
serena-: (izinli)
roseking35: (izinli)
Elisya: (kayıp aranıyor :52:)
chika: (kayıp aranıyor :52:)
neslivicdan: 1(varla yok arası:52:)

Ayy sabah öyle uyanınca çok sinirli oluyorum ben.
Galiba ben sinirli olmaya hazırım genelde. :1:

Ohh afiyet olsun.
Gayette güzel olmuş ..

Kolayy gelsinn

ay sorma canım benim aklıma direk biri öldü geliyor. insan pazar günü sabah erken birini ararmı ya acil bişi olmadıkça :53:

evet cnm hafif olduğunu düşünüyorum.. 8 li rakamlara az kaldı. bu hafta son olarak 5 kilo diyetini yapıp normal beslenmeye geçicem Allah izin verirse.. sonra zaten ramazan geldi çok şükür..

teşkr ederim saydım geldim :52:

Eline sağlıkk ..
Ben de sessizleşmişim bakıyorum da .. :1:

ay sorma canım benim aklıma direk biri öldü geliyor. insan pazar günü sabah erken birini ararmı ya acil bişi olmadıkça :53:

evet cnm hafif olduğunu düşünüyorum.. 8 li rakamlara az kaldı. bu hafta son olarak 5 kilo diyetini yapıp normal beslenmeye geçicem Allah izin verirse.. sonra zaten ramazan geldi çok şükür..

teşkr ederim saydım geldim :52:

Buraya ilk başladığında ki başlangıç kilon mu yoksa daha önceden mi?
ne kadar olmuştu başlayalı?
Ne kadar da verdin kiloyu ..
Maşallah zaten menülerin de sporun da çok güzel ..
Verirsin rahatlıkla

Eline sağlıkk ..
Ben de sessizleşmişim bakıyorum da .. :1:

Buraya ilk başladığında ki başlangıç kilon mu yoksa daha önceden mi?
ne kadar olmuştu başlayalı?
Ne kadar da verdin kiloyu ..
Maşallah zaten menülerin de sporun da çok güzel ..
Verirsin rahatlıkla

canım buraya ilk katıldığımda 6-7 kg vermiştim. 105 küsür ile başladım işin gerçeği. ama küsarıtı kenara atıp 105 olarak belirledim :61:

7 kg da canım grubumla verdim.. geri kalan 15-16 kg yuda burda vericem inşallah hep birlikte.. hatta daha fazlasınıda vermeyi düşünüyorum.. sonra yıllardır hasret kaldığım kilonun zevkini sürüp ikinci bebişi düşünmeye başlıcam Allah izin verirse :69:

canım buraya ilk katıldığımda 6-7 kg vermiştim. 105 küsür ile başladım işin gerçeği. ama küsarıtı kenara atıp 105 olarak belirledim :61:

7 kg da canım grubumla verdim.. geri kalan 15-16 kg yuda burda vericem inşallah hep birlikte.. hatta daha fazlasınıda vermeyi düşünüyorum.. sonra yıllardır hasret kaldığım kilonun zevkini sürüp ikinci bebişi düşünmeye başlıcam Allah izin verirse :69:

Böyle güzel devam ederken hiç uzun süreceğini zannetmiyorum istediğin kiloya düşmek ..
Biraz keyfini sür önceki hamileliğinde kaç kiloydun?
Kilo problemi olmayınca hamilelik de daha rahat geçer ..

ilk iki ayda 7 kg verdim canım..

sonraki 2.5 ayda da 7 kg verdim.

4.5 aydır çıktım bu yola..

tam 6 mart 2011 tarihinde eşimin: "eskisi gibi zayıf olsan zayıflasan ne kadar güzel olursun lafıyla" başladım. bişeylerin tetiklemesi gerekiyormuş demekki...
bende adam haklı kendime bakmak zorundayım daha genç bir anneyim ve henüz yeni sayılabilecek bir evliliğim. (6 yıllık evliyim ama 3 yıldır bir çatı altındayız) neden ben böyle oldum dedim ve başladım. Allah'ıma şükürler olsun bugünleri görebildiğim için. şu geri kalanlarıda verebilsek ne kadar mutlu insanlar olucaz. ve profilde gördüğün benim resmim kilo verdikçe yüzüm küçüldü asla yaşını göstermiorsun diyorlar. 85 doğumluyum 26 yaş yapıyor sanırım :1: kilo insanı yaşlı gösteriyor.. hepimizi çıtır olcezz gari :60:

Böyle güzel devam ederken hiç uzun süreceğini zannetmiyorum istediğin kiloya düşmek ..
Biraz keyfini sür önceki hamileliğinde kaç kiloydun?
Kilo problemi olmayınca hamilelik de daha rahat geçer ..

70-75 arasıydı evlendiğimde 1-2 yıl sonra hamile kaldım 76 kilo idim.. 90 kilo ile doğurdm.. sonrasında gelsin kilocuklar :52:
76 kilo olduğuma bakma 40 beden giyiyordum.. eskiden beri spora düşkünlüğüm yüzünden sanırım vucudumda daha çok kas var ve sıkıyım gerçekten.. şuan 44 beden giyiyorum bu kilo ile. hamilelik çocuk derken 3 sene doğru düzgün sporun s sini bile yapamamıştım..

Son düzenleme:

tam 6 mart 2011 tarihinde eşimin: "eskisi gibi zayıf olsan zayıflasan ne kadar güzel olursun lafıyla" başladım. bişeylerin tetiklemesi gerekiyormuş demekki...
bende adam haklı kendime bakmak zorundayım daha genç bir anneyim ve henüz yeni sayılabilecek bir evliliğim. (6 yıllık evliyim ama 3 yıldır bir çatı altındayız) neden ben böyle oldum dedim ve başladım. Allah'ıma şükürler olsun bugünleri görebildiğim için. şu geri kalanlarıda verebilsek ne kadar mutlu insanlar olucaz. ve profilde gördüğün benim resmim kilo verdikçe yüzüm küçüldü asla yaşını göstermiorsun diyorlar. 85 doğumluyum 26 yaş yapıyor sanırım :1: kilo insanı yaşlı gösteriyor.. hepimizi çıtır olcezz gari :60:

Bazen dediğin gibi bazı şeylerin tetiklemesi gerekiyor ..
çok güzel 4.5 ayda 14 kilo ki sanırım şu an daha fazla gidiyor değil mi?
İstediğin kilonun bile altına düşebilirsin ama şu an 44 beden giyiyorsan düşmemen daha iyi çok zayıf gözükür o zaman da ..
3 yıl neden ayrıydınız ?

70-75 arasıydı evlendiğimde 1-2 yıl sonra hamile kaldım 76 kilo idim.. 90 kilo ile doğurdm.. sonrasında gelsin kilocuklar :52:
76 kilo olduğuma bakma 40 beden giyiyordum.. eskiden beri spora düşkünlüğüm yüzünden sanırım vucudumda daha çok kas var ve sıkıyım gerçekten.. şuan 44 beden giyiyorum bu kilo ile. hamilelik çocuk derken 3 sene doğru düzgün sporun s sini bile yapamamıştım..

Hamile kalana kadar problem yok ama hamilelik sonrası kadınların kendilerine olan ilgileri azalıyor sanırım değil mi?

29

helal olsun ama aynen bole dvm et cnm..benımde 2 cocugum var yas 29.kızım 7 yasında.evlendıgımde 48kılo ıdım.hamıle kaldıgımd 52.hamılelıgımde80lerı gordum.dogumdan sonra kendı kendıme verdım.hemde hıc bole dıyt yapim yok cok andakıloluyumm dıye takmadım.aklıma bıle gelmedı.58-59gıbı ıkende 2.cocugu ıstedik..olmadı.1sene tedavı gordum 63e cıktım ılaclar yuzunden.doguma 75ıle gırdım.cıktıgımda 66ydım.ama sonrasında tekrar 70e cıktım.verırım derken cocugu 5-6aylık ettık.mıllet cok kılo almıssın dıodu sınır oluodum .su anda 70ıle basladı dıete 66.3um.azımlıyım verıcem en azından 63e ınmem lazım:(

Son düzenleme:
Bazen dediğin gibi bazı şeylerin tetiklemesi gerekiyor ..
çok güzel 4.5 ayda 14 kilo ki sanırım şu an daha fazla gidiyor değil mi?
İstediğin kilonun bile altına düşebilirsin ama şu an 44 beden giyiyorsan düşmemen daha iyi çok zayıf gözükür o zaman da ..
3 yıl neden ayrıydınız ?

Hamile kalana kadar problem yok ama hamilelik sonrası kadınların kendilerine olan ilgileri azalıyor sanırım değil mi?

canım bizim hikayemiz biraz karışık...
2004 aralık nişanlandık. ikimizin isteği ile aynı gün dini nikah kıydık. ocak 13 2005 de ikimizde isteği ile resmi nikah kıydık..
bu sırada 2005 ben üni okuyordum istanbulda.
2005 mayıs ayı hatta anneler günüydü.. ben bir spor salonuna gidiyordum haftada 3 gün (okuldan arta kalan zamanlarda) (kilo sıkıntımdan değil can sıkıntısıdan :61: birazda sıkılaşmayı elden bırakmamak için)

neyse anneler günü mayıs 2005 de annem spora gitme illa bizimle pikniğe gel dedi. kıramadım. gittik neyse olacağı varmışki voleybol oynarken düştüm ve sol dizim resmen ters döndü. acile gittik çıktı yada kırıldı sanarken sol çapraz bağlarım kopmuş. ameliyat dedi p.tesi geldin dediler. ve ameliyat olursam 3 cm bacağın kısalır vs.. büssürü hikaye. neyse korktum tabi istanbul avrupa yakası sarıyerde kemik hastanesi var bilenleriniz vardır. eniştem saolsun götürdü beni oraya o halime 3 ay sonraya randevu verdiler. çok yoğunmuş. ee geldim kartal araştırmaya MR leri gösterdim ameliyat etmiycez 45 gün alçıda kalıcak düzelmezse ameliyat dedi. yaşın genç yazık olur vs. çünkü topallama oranım %99 du. ama olsun onada şükür dedim. neyse alçıya aldılar 45 gün sonunda nerdeyse 3 ay destekle yürüdüm.. (baston gibi olanlar varya adını bilmiyorum:52:) yavaş yavaş düzelmeye başladım. tabi 2 ay yatalak gibiydim. okulum aksadı sınavları bırak telafi sınavlarına bile giremedim. birde özel okuldu. okul iki yıllıkken 3 yıla uzadı sınavlardan kaldım. o sıra eşim bingölde çalışıyodu. 3 sene okula devam ederken 4 dersten kaldım. yaz okuluna gitmem gerekiordu bir maddi sıkıntıya girdik. 2006 da düğün dernek derken iki düğün yaptık çünkü biri ist biri bingöl.. akrabalar burda olduğu için.. düğünden gelenlerle masrafları karşıladık ancak. okul parası aksadı biraz okul uzadıkça uzadı.. sonra eşim istanbula geçici görevle geldi. bu arada ist. gelince annemlerde bingöle gidince onun ailesinde kalıyoduk.. sonra kayraya oğluma hamile olduğumu öğrendim. 1.5 yıl sonraydı sanırım. eşimin tekrar tayini çıktı yuppa tekrar bingöl.. mecbur evi burda kurduk..

kız bi soru sordun hayatımı anlattım :60: kısacasıydı bu çünkü çok zorluklar gördüm.. ayrılık döneminde inanılmaz sıkıntılar çektim.. :43:

çok şükür ki şimdi herşey yolunda.

29

helal olsun ama aynen bole dvm et cnm..benımde 2 cocugum var yas 29.kızım 7 yasında.evlendıgımde 48kılo ıdım.hamıle kaldıgımd 52.hamılelıgımde80lerı gordum.dogumdan sonra kendı kendıme verdım.hemde hıc bole dıyt yapim yok cok andakıloluyumm dıye takmadım.aklıma bıle gelmedı.58-59gıbı ıkende 2.cocugu ıstedik..olmadı.1sene tedavı gordum 63e cıktım ılaclar yuzunden.doguma 75ıle gırdım.cıktıgımda 66ydım.ama sonrasında tekrar 70e cıktım.verırım derken cocugu 5-6aylık ettık.mıllet cok kılo almıssın dıodu sınır oluodum .su anda 70ıle basladı dıete 66.3um.azımlıyım verıcem en azından 63e ınmem lazım:(

İnşallah vericez canım hepbirlikte... burdaki dayınışma inan sosyal hayatımda yok. çünkü herkes bir fesatlık içinde..

:60: :60: evet yaa ellerine sağlık canummmmm :16::16: hafta içi pek konuşamıyorum ya hafta sonu acısını çıkarıyorum bende :60::60:

yaa kızlar ne yalan sölimm hep şu formum bozulmasın diye çocuk istemiyorum diyen kadınlara çok kızardım amma şimdi bu kadar kiloyu verince çocuk için bile olsa o kiloları geri alcagımı düşünmek beni deliiiiiiii ediiiiiiiyooooor :53::53::60::60: gerçi hiç annelik duygusunu tatmadım tatsam başka oalbilirdi belki bilmiyorum ama Allahtan şanslıyım bu kaa kiloyu verip sonra cocuk yapalım diyen biri yok :60::60: bu gidişle bakar ölücem ztn ya neyse :47::47:

şöyle kocalara da uyuz oluyorum he sanki adam bradd pitt anasını satim çok biliyosa kendi taşısın dogursun hayret birşey :15: ama gerçekten bana da kilo verdikten sonra 19 20 gösteriyosun diyolarr hohohohooho hiç de rahatsız değilim bu durumdan :60::60:

kesınlıkle katılıom.herkes oynuo...

evet canım. insan bir motive edice iki kelime söyler dimi? yoooookk nerde daha çok köstek oluyorlar. burda öle çok gezicek yer yok. dikkat edersen hep evdeyim arada bir kaynanama giderim yada anneme. çok nadir. öle gezmelere gidemem. hep dedikodu bi fesatlık anlamıyorum insanları. ben kimseyi kırmak istemem ama bişi olursada genelde yüzüne söyler dumur ederim :52:

ee bi ikinci bebeği yapın oda kız olur diyor çoğu benim verdiğim cevap:

evet yukarıya sipariş verdim.. yakında bi kızım olucak diyorum. gülüolar ama sinirden :60: ekliyorum bakın çoğunuz 5 vakit namaz geçirmiyorsunuz ama yok kız olsun ben nerden biliyim Allah'ın işini.. evlat evlattır. çoğu erkek olsun diye peş peşe doğruyor onlarıda anlamıyorum inanın. sonra inançtan bahsediyorlar hani nerde kaldı inanç? ben müneccimmiyim diyorum. hem sizene benim ikinci çocuğumdan. sizene benim kilomdan boyumdan sizene yawww :D yeminle bazıları aynaya bakmadan konuşuyor.. kendini bilmez bazıları: kendi dünya güzeli de biz yanında çömez kalıyoruz :60: vallahi bazen bu insancık topluluklarına sadece acıyorum.. laf söylenecek kadar değerli değiller..

İnşallah vericez canım hepbirlikte... burdaki dayınışma inan sosyal hayatımda yok. çünkü herkes bir fesatlık içinde..

evett bak bu mesajına da katılıyorum baby :60: kesinlikle çok fesat ve kıskançlar hele de kilo vermek isteyip veremeyen arkadaslarım ki bunlardan cogu zaten zayıf ama ben şişmanken karşıma geçip dalga geçer gibi ayy sanki buram çok kilo aldı (ki kız incecik) diyip duruyolardı. şimdi ben karşılarına geçip ayy sen kilo almışsın diyorum çok eğlenceli oliyiii :60: :60:

bu arada kızlaaaar yaa telefonuma yeni şarkılar yüklemek istiyorum önerisi olan var miiii yeni şarkıları vs vs hiç bilmiyorum ben :S takip edemiyorum bu aralar televizyon bile izlemedim bir haftadır şok şok şok :60::60::60::60::60::60:

Back
X