Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selamlar kızlarr..

Bugün sabah bağlantı yoktu yine sonra da misafirim vardı bugün giremedim.

Menüşümü yazim..

sabah
2 yumurta (yağsız,sahanda)
içine 2-3 adet patates parçası (böyle kızartma dilimi boyutunda 2-3 adet)
1 bardak üzüm suyu

ara
sek türk kahvesi

öğlen
nescafe 1/4 kahve fincanı kadar sütle

ara yok

akşam 1 ısırık börek, başka bişey yemedim:78:

ama şimdi gece gece öyle bi acıktım ve canım meyve çekti ki
saat 12buçukta, 1 bardak (450ml.lik )limonlu soğuk su içtim ve 8 adet kiraz yedim.. :50:

annem geri hastaneye gitti.. moralim bozuldu. kalp yetmezliği var zaten.. off. bugün demişlerki kalp damarların dtıkalı. anjiyo olman gerek demişler. burda yapılmıyor diyarbakıra sevk etmişler.. ne bilim ya bi garip oldum :59: bunada şükür Allah'ım beterinden korusun...

Canım çok geçmiş olsun annene, artık anjiyo falan nerdeyse kadın doğum muayenesinden daha ağrısız.. kafanı takma Rabbim yardım eder inşallah, dediğin gibi Allah beterinden korusun.. :70:

günaydın kızlar:16:
Öncelikle mesaj sayımları kızlar ..

dryrgp: 29:65::65:
neslivicdan: 20:65::65:
eski_bir_masal: 12:65:
kedican: 11:65:
ozlemmtekinn: 11:66::66:
elmaliturta: 10 :66::66:
chika: 9:66:
neyneyse: 8:66:
mcrgozde: 7:66:
sakaleynmaster: 6:64:
Elisya: 5:64:
maviyesil1999: 1:50:
_ferdici_: 0:50:
puffycikcik: 0:50:
Serena:0:50:
benim hep 11 çıkıyo sanki :1:
Candan kıymetli değil alınır yenisi sen sıkma canını ..
Sen olsan farklı mı davranırlardı ?

Çok geçmiş olsun.
Emin ol sağlığı için iyi olacaktır, arkadaşların da dediği gibi artık anjiyo ameliyatları çok kolay bir şekilde oluyor. Sen içini rahat tut.

Regl dönemin de ağrılı geçmişti onunla alakalı olabilir mi ki?
Bol sıvı tüket bu dönemde ..
bende anlamadım ki canım kalkıuyorum başım dönüyor yatıyorum sırtım başım ağrıyo sersem gibi oldum dün... sonra pekmez içtim 2 ceviz bi avuç badem yedim biraz iyi geldi sanki acaba demirim mi düştü dedim... ama emin de değilim...
geçmiş olsun canım biran önce iyileşirsin umarım
saaol cnm...
Bildiğiniz bir şey yiyemiyorum.
Şimdiki problemim yiyememe, bundan önce iştahımı kapatamıyordum.
Dün yazamadım menümü çünkü doğru dürüst bir şey yiyemedim diye.
Bugün de sabah kahvaltı yaptım sonra kahve o kadar ..
Nasıl düzene girecek bakalım bu olay ..
kız hasta olcan vitamin bişiy al biraz en azından bi sebze yemeği ye...
geldim gldimmm cnm ama hala tercihlere bakıyorum off offf kararsızım hala düzgün bi meslek olarak devlettede memur alımı olan bölüm istiyorum ama ne ? :(((
cnm devlet memuruluğu genelde çoğu bölümden alınıyor... ör düz memurluğun şartı herhangi bi lisans fak mezun olmak diye geçiyor... sen seveceğin bi meslek seç... bide ben bi ara iş ararken hep fizyoterapist arıyolardı... keşke fizyoterapi okusam demiştim... ama açık öğ. var mı bilmiyorum... gerçi seçtiğin bölümlerde güzelmiş....
Çok teşkr ederim canım benim ÇOK SAĞOL :34:

babamın sözüne hala bende gülüyorum :1:

sağol kuzum.. sanada geçmiş olsun rahatsızmışsın... ama kızartma cıssss yemeseydin keşke :50:
evet cıssss oldu dün biraz...:2:
Bugün ki menüm çok berbatt...

sabah:

yarım litre soğuk su.

2 salatalık 2 domates küçük dilim yağsız peynir

kahvaltıyı zaten 12 yi geçiordu yediğimde.. sonra türk kahvesi falan içtim 2-3 fincan. (sek şekersiz)

akşamda çıktım evden bir salatalık kemirdim..

3 litre su içtim..
demin eve geldim çok acıktım :50: neler yedim sormayın bile :43:

4 çorba kaşığı yoğurt 3 kayısı :32: şimdi kendimi benim karnım tok diye kandırmaya çalışıyorum :52:
kız ceza vercem size .... bugün masal da sen de bi tabak sebze yemeği yiceksiniz... bu ne hasta olcanız bişiycik yemiyosunuz....

benim de bugün kü menütom şöyle :

sabah : 1 dilim ekmek + 1 yumurtalı omlet
ara : 1 adet light sütle nescafe
öğlen : az mercimek çorbası +tavuk şiş + 3 kaşık bulgur pilavı + yogurt + salata
akşam : yagsız kasarlı tost sandvüüc ekmegine
ara da : fındık + az karpuz

spor olarak da 1 saat 45 dk yürüyüş işten eve yürüdüm de :52::52::60::60:
sopa + mekik

senin sporlarına hasatayım turtacım...

kızlar rejimi bozdum veya bozmak zorunda mı kaldım desem ne desm.... acayip halsizim kolum kalkmıyor... öğlen annem yemek getirmiş patlıcan, biber kızartması üzerine domates soslu filan yedim... yattımda yattım bide... her yerim dökülüyor... akşamada yemek yapmadım eşim tost filan yapçak gelince.... neden böyle oldum anlamadım...
geçmiş olsun canım.
acaba hormon düzensizliğinle ilgisi olabilir mi bu halsizliğin. yani hormon durumuna göre bir diyet yapmalısın belki de. istersen bir araştır internetten falan.
önce sağlık gelir ama sağlık için de olsa kızartma yenmez. 3-4 tabak sebze yemeği yesen aramazdım.
olan olmuş ama bundan sonrası için böyle durumlarda ilk düşüneceğin bir çorba olur, mevsim yaz sebze çok, sebze yemeği olur.

Öncelikle mesaj sayımları kızlar ..

dryrgp: 29:65::65:
neslivicdan: 20:65::65:
eski_bir_masal: 12:65:
kedican: 11:65:
ozlemmtekinn: 11:66::66:
elmaliturta: 10 :66::66:
chika: 9:66:
neyneyse: 8:66:
mcrgozde: 7:66:
sakaleynmaster: 6:64:
Elisya: 5:64:
maviyesil1999: 1:50:
_ferdici_: 0:50:
puffycikcik: 0:50:
Serena:0:50:
eline sağlık canım.:71:

maviyesil, puffycikcik ve serena ... böyle giderse bu hafta listede yer veremeyeceğim.:50:

yediklerimi de yazayım:

kahvaltı edemedim geç uyandım biraz

ara: noodle yedim ben ucundan azıcık yicektim bi de bakmışım hepsini yemişim :26::26::26:

akşam yemeği:bamya

farkında olmadan yaptığım kaçamaktan ötürü akşam yemeğimi çok erken saatte yedim ve porsiyonum çok küçüktü acıkıcam bu gece ama yapıcak bişey yok :26::26:
akşamı kısman iyi olmuş canım. dengelemiş olmuşsun.

Bildiğiniz bir şey yiyemiyorum.
Şimdiki problemim yiyememe, bundan önce iştahımı kapatamıyordum.
Dün yazamadım menümü çünkü doğru dürüst bir şey yiyemedim diye.
Bugün de sabah kahvaltı yaptım sonra kahve o kadar ..
Nasıl düzene girecek bakalım bu olay ..
benim iştahım niye hiç kapanmıyor yaws:95:

kızlar topiğe bu gün ne oldu kimsecikler yok yahu..sıcaktan herhal

benimde misfiri gelecek fırınım bozuldu :37:

bende oturup mantı sktı
oh oh misafirlerin bayram etmiştir.:nazar::nazar:

selam kızlarrrr sonunda kavuştum sizee ya kaç gündür işyerindeki pc bozuldu abimde evdekine ambargo koydu giremedimmmm:14:nasılsınız bakalımmmm geçmişi okumadım daha intsiz bi hayat ne kaaa zormuş yaaa hiçbişiden haber alamıyon saf saf duruyonn:14:

diyetime gelinve boz<madım hiç hala devam etmekteyim son gaz :66:

daha üniv. için seçeneklere bakcam karar vercemm sonra gelip geçmişii okicam akayım neler kaynatmışsınızzzz öptümmmmm
ayh sonunda geldin seminecim yaw. artık iyice meraklanmıştık. her şeyin yolunda olmasına sevindim. diyetine sadık kalmış olmana daha çok sevindim.:46::nazar:
kaç puan aldın sınadan? gerçi açıköğretim yazacaktın dğil mi?

Aksamki menum
2 lahmacun
1 ayran

bu ne perhiz bu ne lahmacun diyeceksiniz de, o anki sartlar falan filan canlarim sizi seviyorum iyi aksamlar:D (45 dk da kondisyon bisikletine bindim ayrica onu belirteyim:D)
evet, bu ne perhiz bu ne lahmacun:47::47::47:

1 lahmacunla doyan var mi aranizda:D bana 1 tane yetmiyor valla:D
doymadan kalkma prensibiyle yaklaşıyoruz kendisine:60:

geldim gldimmm cnm ama hala tercihlere bakıyorum off offf kararsızım hala düzgün bi meslek olarak devlettede memur alımı olan bölüm istiyorum ama ne ? :(((
öğretmenlik ve sağlık sektörü bence.

Bugün ki menüm çok berbatt...

sabah:

yarım litre soğuk su.

2 salatalık 2 domates küçük dilim yağsız peynir

kahvaltıyı zaten 12 yi geçiordu yediğimde.. sonra türk kahvesi falan içtim 2-3 fincan. (sek şekersiz)

akşamda çıktım evden bir salatalık kemirdim..

3 litre su içtim..
demin eve geldim çok acıktım :50: neler yedim sormayın bile :43:

4 çorba kaşığı yoğurt 3 kayısı :32: şimdi kendimi benim karnım tok diye kandırmaya çalışıyorum :52:
dışarda çok aç kalmışsın sen canım. çantana bir iki atıştırmalık atsaydın iyi olurdu. sebze günü bozulmuş ama diyet açısından bir sıkıntı yok. "neler yedim sormayın" deyince bir kuzu yedin sanmıştım:27::27::27:

hastalık yüzünden birilerine engel konuşması ne kadar cahilce ya bende olduğu gibi benim ailem kabul etmedi ms hastası diye:( olmadı

geldim rabişim geldim sonundaaaa tam kaçıyodum rabişim merak eder dedim geri döndümm :60:

laboantlığa baktım da sağlıkta okuyanların yükselmesi için avantajlıymış sosyal hizmet 2. tercihim olcak ama 5000 kontenjan alıyo oyüzden başka bölümde bakmam lazım

1 okul öncesiöğretmenliği
2 sosyal hizmetler
3 türk dili ve edebiyati
4 konaklama işletmeciliği
5 yerel yönetim
bunlar görünüyo 2 olmazsa 3 olur hepsi açık öğetim zaten :60:

bu arada yarın sabah annemle dişçiye gitcem öğlene kadar yokummm şimdilik kaçar öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiii
ah canım kocaya kaçarken beni de düşünürmüş:60::60::60:
tercihlere gelince sıralama iyi de türk dili ve edebiyatı pek iş garantili olmaz sanırım.

saol kaptişim :9::9: hoşlaştığım vatandaş iş için gitti de oraya bende platonik takılıyorum buralarda :60::60: önceden yüzüne bakmıyordum cocugun bizim iki alt katımızda oturuyolar. şimdi de o baksın istiyorum ama yok :14::14: :60::60:
ay ay platonik olmuş turta:1:
yaw gitmeden önce niye hiç bakmadın çocuğa. bak almış başını tee ingiltereye gitmiş.:97:
internetten falan mı görüşüyorsunuz, elektirklenme ne zaman oldu:1:

öğlen : az mercimek çorbası +tavuk şiş + 3 kaşık bulgur pilavı + yogurt + salata

sopa + mekik
senin menüto gayet güzel:nazar:
başka durumlarda akşam tost yemene bir bahane bulabilirdim ama süper yürümüşsün.:nazar:

ben yokken kaynatmışınız

yok be canlarım ne zayıfı misfirlerimi atlatıyım size boydan fotomu çekiyim görün göbüşümü:9::9:
bekleriz:97:

Selamlar kızlarr..

Menüşümü yazim..

sabah
1 bardak üzüm suyu

ara
sek türk kahvesi

öğlen

ara yok

saat 12buçukta, 1 bardak (450ml.lik )limonlu soğuk su içtim ve 8 adet kiraz yedim.. :50:
yaw akşam kendinizi aç bırakıyorsunuz, gece de krize giriyorsunuz. dövecem ha.
niye akşam yemeği yenmedi?

kötü dediğim düzensiz.. o kayısı ve yoğurtta kaçamağım.. çünkü bugün sadece sebze günümdü :50:

Hmm anladım neyse o da olsun artık diyelim.

bana deilde benim pcye bozulmak yakışmadı diyelimmm :60:

oy oyyyy deryoşum ne aşamalardan geçmişşşşş allah mutluluğunuzu daim etsin bacımmmmm

hastalık yüzünden birilerine engel konuşması ne kadar cahilce ya bende olduğu gibi benim ailem kabul etmedi ms hastası diye:( olmadı

gecikmelide olsaaaa hoşgeldin cnmmm :)

sende hoşgeldin cnmmm

maşallahh cnm çok güzel saçların varrrmış yaa

çok geçmiş olsunn guzumm

vovvvv mükemmel olmuşsunnn ablacım yaaaaa

kız sen kilo mu alsan nee birazz :60: fıstık ablam

geldim rabişim geldim sonundaaaa tam kaçıyodum rabişim merak eder dedim geri döndümm :60:

ahhh hiç sorma

laboantlığa baktım da sağlıkta okuyanların yükselmesi için avantajlıymış sosyal hizmet 2. tercihim olcak ama 5000 kontenjan alıyo oyüzden başka bölümde bakmam lazım

1 okul öncesiöğretmenliği
2 sosyal hizmetler
3 türk dili ve edebiyati
4 konaklama işletmeciliği
5 yerel yönetim
bunlar görünüyo 2 olmazsa 3 olur hepsi açık öğetim zaten :60:

bu arada yarın sabah annemle dişçiye gitcem öğlene kadar yokummm şimdilik kaçar öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiii

Yükselmek için mantıklı da direk kpss ile tercih edip de yerleşiyorsun diye biliyorum bitirince.
Bir de okul öncesi öğretmenliğini sırf meslek liseleri yazabiliyor diye biliyorum da istersen tam bir araştır da problem çıkmasın.

saol kaptişim :9::9: hoşlaştığım vatandaş iş için gitti de oraya bende platonik takılıyorum buralarda :60::60: önceden yüzüne bakmıyordum cocugun bizim iki alt katımızda oturuyolar. şimdi de o baksın istiyorum ama yok :14::14: :60::60:

Kız sen buralarda kıymetini bilme çocuğun sonra ..
Görüşüyor musunuz?

sopa + mekik

Niye senin öğleler biraz fazla oluyor?

Selamlar kızlarr..

Menüşümü yazim..

sabah
1 bardak üzüm suyu

ara
sek türk kahvesi

öğlen

ara yok

Gece yemeyince akşam çok acıkılıyor ben de yapıyorum zaman zaman aynı hatayı sonra gece acıkıyorum.
Ama bünye ona da alışıyor:1:

günaydın kızlar:16:

benim hep 11 çıkıyo sanki :1:

bende anlamadım ki canım kalkıuyorum başım dönüyor yatıyorum sırtım başım ağrıyo sersem gibi oldum dün... sonra pekmez içtim 2 ceviz bi avuç badem yedim biraz iyi geldi sanki acaba demirim mi düştü dedim... ama emin de değilim...

saaol cnm...

kız hasta olcan vitamin bişiy al biraz en azından bi sebze yemeği ye...

cnm devlet memuruluğu genelde çoğu bölümden alınıyor... ör düz memurluğun şartı herhangi bi lisans fak mezun olmak diye geçiyor... sen seveceğin bi meslek seç... bide ben bi ara iş ararken hep fizyoterapist arıyolardı... keşke fizyoterapi okusam demiştim... ama açık öğ. var mı bilmiyorum... gerçi seçtiğin bölümlerde güzelmiş....

evet cıssss oldu dün biraz...:2:

kız ceza vercem size .... bugün masal da sen de bi tabak sebze yemeği yiceksiniz... bu ne hasta olcanız bişiycik yemiyosunuz....

senin sporlarına hasatayım turtacım...
Bugün saymadan 11 yazayım o zaman sana :1:
Bugün nasılsın daha iyi hissediyor musun kendini?
Yeme cezası var galiba :1::1::1:
Tamam tamam bugün erkenciyim sebze yemeği yapayım da yiyeyim.

günaydınlar kızlar:79:
akşam bir arkadaşa çaya gittik, gelemedim. ne var ne yok:)

İyilik neyneysecim ne olsun işte ..
Sen nasılsın iyi misin?

benim iştahım niye hiç kapanmıyor yaws:95:

oh oh misafirlerin bayram etmiştir.:nazar::nazar:

ayh sonunda geldin seminecim yaw. artık iyice meraklanmıştık. her şeyin yolunda olmasına sevindim. diyetine sadık kalmış olmana daha çok sevindim.:46::nazar:
kaç puan aldın sınadan? gerçi açıköğretim yazacaktın dğil mi?

evet, bu ne perhiz bu ne lahmacun:47::47::47:

doymadan kalkma prensibiyle yaklaşıyoruz kendisine:60:

öğretmenlik ve sağlık sektörü bence.

dışarda çok aç kalmışsın sen canım. çantana bir iki atıştırmalık atsaydın iyi olurdu. sebze günü bozulmuş ama diyet açısından bir sıkıntı yok. "neler yedim sormayın" deyince bir kuzu yedin sanmıştım:27::27::27:

ah canım kocaya kaçarken beni de düşünürmüş:60::60::60:
tercihlere gelince sıralama iyi de türk dili ve edebiyatı pek iş garantili olmaz sanırım.

ay ay platonik olmuş turta:1:
yaw gitmeden önce niye hiç bakmadın çocuğa. bak almış başını tee ingiltereye gitmiş.:97:
internetten falan mı görüşüyorsunuz, elektirklenme ne zaman oldu:1:

senin menüto gayet güzel:nazar:
başka durumlarda akşam tost yemene bir bahane bulabilirdim ama süper yürümüşsün.:nazar:

bekleriz:97:

Arası olsun artık şu iştah kapanma olayının 2 gün bir şey yemesem canım istemiyor ..
Bu da çok kötü metabolizma yavaşlatacak diye korkuyorum ayrıca sağlığa da zararlı.
Az da olsa yemeye çalışıyorum.

dryrgp: 14
neyneyse: 10
eski_bir_masal: 9
elmaliturta: 9
Elisya: 6
neslivicdan: 5
ozlemmtekinn: 4
chika: 3
mcrgozde: 3
_ferdici_: 3
sakaleynmaster: 1
kedican: 1
maviyesil1999: 0

puffycikcik: 0
Serena:0

İyilik neyneysecim ne olsun işte ..
Sen nasılsın iyi misin?
İyiyim çok şükür canım.
sıcaklarla boğuşuyorum.:96:
sen nasılsın? nasıl gidiyor yaz okulu?

Bu arada 5 günde 5 kilodan tekrar vazgeçtim canım hiç patates istemeyince şimdi.
canım sen de sebze ile başlasaydın. günleri değiştirebiliyorsun diye biliyorum.

Arası olsun artık şu iştah kapanma olayının 2 gün bir şey yemesem canım istemiyor ..
Bu da çok kötü metabolizma yavaşlatacak diye korkuyorum ayrıca sağlığa da zararlı.
Az da olsa yemeye çalışıyorum.
evet, maalesef vücudun bu duruma bir ayak uydurursa sonra az bir şey yesen dahi kilo alabilirsin. zorla kendini mümkün mertebe.

dryrgp: 14
neyneyse: 10
eski_bir_masal: 9
elmaliturta: 9
Elisya: 6
neslivicdan: 5

eline sağlık canım.

özlem'in rahatsız olduğunu biliyorum. chika ve ferdici de bilgisayar sorunları yüzünden gelememişler.

kalanlar için ne diyeceğimi bilmiyorum ama memnun değilim bu durumdan hanımlar.

gruba katılırken kuralları okudunuz, kabul ettiniz. minimum 5 mesaj kuralını biliyorsunuz. bu durum da böyle sürerse cuma listeleri kimseye süpriz olmasın.

Akşam misafirim vardı, ve tabi ki bir boşnak klasiği olan "kabaklı boşnak böreği" vardı yemek için..:1:
Börek varken ısırık almadan olmazdı,:78: e ondan bi yudum alınca da başka bişe yemim dedim..
ne bilim kızımın uyumicanı ve o saate kadar uyanık durmam gerekeceğini.. :50:

Gunaydin.. Hava cok sicak, guzel bi gun olsun hadi :)

:27: sıcak olsa da güzel bir gün olsun ..

Akşam misafirim vardı, ve tabi ki bir boşnak klasiği olan "kabaklı boşnak böreği" vardı yemek için..:1:
Börek varken ısırık almadan olmazdı,:78: e ondan bi yudum alınca da başka bişe yemim dedim..

Geceler problem hep bende de ..
En son 18de bırakmaya çalışıyorum yemeği..
Saat 3ten önce kolay kolay yatmıyorum ..
Son günlerde acıkmıyorum da önceden açlıktan kıvranırdım.

İyiyim çok şükür canım.
sıcaklarla boğuşuyorum.:96:
sen nasılsın? nasıl gidiyor yaz okulu?

canım sen de sebze ile başlasaydın. günleri değiştirebiliyorsun diye biliyorum.

evet, maalesef vücudun bu duruma bir ayak uydurursa sonra az bir şey yesen dahi kilo alabilirsin. zorla kendini mümkün mertebe.

eline sağlık canım.

özlem'in rahatsız olduğunu biliyorum. chika ve ferdici de bilgisayar sorunları yüzünden gelememişler.

kalanlar için ne diyeceğimi bilmiyorum ama memnun değilim bu durumdan hanımlar.

gruba katılırken kuralları okudunuz, kabul ettiniz. minimum 5 mesaj kuralını biliyorsunuz. bu durum da böyle sürerse cuma listeleri kimseye süpriz olmasın.

Fena değil Neyneysecim ya ..
Sıcakta pek çekilmiyor ama gidip geliyoruz mecburen.
Son senem rahat olsun istiyorum.
Aslında günleri değiştirebilirdim ama benim canımın ne zaman ne isteyeceği de belli olmuyor ki :1:
O yüzden amaan dedim biraz daha erteledim.
Ramazan da yaparım belki sadece akşam yenilecek sonuçta.
Ben de o yüzden bugün kahvaltımı yaptım öğle olmasa da akşam yiyeyim diyorum.
Bir kaç gün sonra da bir kaçamak yapsam da vücut arada farklılık görse diyorum ne dersin kaçamağa_

geçen yediğin neydi senin o da boşnak mantısı mıydı:52: nedir bu boşnak işinden çektiğimiz:27:
şekerciğim bir ısırık yediysen normal yemeğini yiyebilirdin. vur deyince öldürmüyoruz ki.

Fena değil Neyneysecim ya ..
Sıcakta pek çekilmiyor ama gidip geliyoruz mecburen.
Son senem rahat olsun istiyorum.
Aslında günleri değiştirebilirdim ama benim canımın ne zaman ne isteyeceği de belli olmuyor ki :1:
O yüzden amaan dedim biraz daha erteledim.
Ramazan da yaparım belki sadece akşam yenilecek sonuçta.
Ben de o yüzden bugün kahvaltımı yaptım öğle olmasa da akşam yiyeyim diyorum.
Bir kaç gün sonra da bir kaçamak yapsam da vücut arada farklılık görse diyorum ne dersin kaçamağa_
son seneyi rahatlatmak çok iyi fikir canım. tecrübeyle sabittir son sene koşuşturman çok olur. sen de şimdiden bunun için hazırlığa başlamışsın, çok güzel.
kimseye çaktırma:52: kaçamak fikri iyi çünkü eğer yapmazsan vücudun kıtlık moduna girecek.

geçen yediğin neydi senin o da boşnak mantısı mıydı:52: nedir bu boşnak işinden çektiğimiz:27:
şekerciğim bir ısırık yediysen normal yemeğini yiyebilirdin. vur deyince öldürmüyoruz ki.

son seneyi rahatlatmak çok iyi fikir canım. tecrübeyle sabittir son sene koşuşturman çok olur. sen de şimdiden bunun için hazırlığa başlamışsın, çok güzel.
kimseye çaktırma:52: kaçamak fikri iyi çünkü eğer yapmazsan vücudun kıtlık moduna girecek.

İzinli kaçamak ayy çok mutlu oldum bak :1:
Tartılma günü falan bir geçsin de hoş bugünkü kilomu söylerim muhtemelen yarın uyanamam diye ama yine de bir kaç gün geçsin o srada neyle kaçamak yapacağımı düşeneyim de değsin ..:1::1:

ya işte kendimi durduramayıp pişman olmaktan korktum :37:

Evet ya ben arnavut kocam boşnak, böreğiyle ünlü 2 milletin insanları bir araya gelince ne yenir ki başka :1:

Dolapta kola ve minik halleylerden de vardı misafir çocuklardan kalma, ama ben kiraz yedim sadece yine de buna da şükür diyorum :63::27:

Evet ya ben arnavut kocam boşnak, böreğiyle ünlü 2 milletin insanları bir araya gelince ne yenir ki başka :1:

Dolapta kola ve minik halleylerden de vardı misafir çocuklardan kalma, ama ben kiraz yedim sadece yine de buna da şükür diyorum :63::27:

Yemek kültürünü değiştirmek cidden çok zor.
Ben de küçüklüğümden beri hamur işleri ve kilo aldıracak o kadar çok şeye yakınım ki.
Ama kökten değiştirebilmek önemli.
Bence de ucuz atlatmışsın.

ben, kiraz yediğine kızmadım ki canım. çok masum bir şey yemişsin bence de. ben işin o raddeye gelmesini eleştirdim sadece. böyle ince düşündüğün için de tebrik ederim seni. böreğe direnmişsin, gece açlığına direnmişsin:46::nazar:

oh oh maşallah arnavut, boşnak:) dayanması güç gerçekten. ama önemli olan güç bir işi başarmak:42:

Back
X