Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok kızlar yazın istediğinizi lahmacunlardan hiç pişman falan değilim niye pişman oliim küçücük bişey yaaani!
zero konusunda dicek bişeyim yok evet bırakmam lazım, mideyi genişletmesi bi yana içindeki aspartam öldürecek. ama yazın da sıcakta iyi gidiyo napiim :27:
bugün hiç içmedim zero ya da sprite valla!

bi de yani diyet yapıyorum diye kuru yemişle, suyla, iki kaşık yoğurtla yaşanmaz. dieti bırakır bırakmaz geri alınır o kilo. örnekleri de var zaten...
ben dieti bıraktığımda da böyle yaşamaya devam edecek şekilde, yavaş yavaş veriyorum kilocuklarımı.

lahmacun yediysem de hamburger yemedim zaten. o yüzden panik yok kızlar! herşey yolunda!

tabiki senin tercihin cnm.. herşey yolunda olsun zaten :)

benim yemeğine değilde kolana lafım var sadece.. hani bıraksan daha iyi olur.. yeme ölçünü sen bilirsin zaten sonuçta zayıflamaya karar verdiysen ölçünü kaçırmazsın.. ama kola cısss :20:

bu arada çıkamadım bir türlü iyi geceler öpüldünüz :54:

tabiki senin tercihin cnm.. herşey yolunda olsun zaten :)

benim yemeğine değilde kolana lafım var sadece.. hani bıraksan daha iyi olur.. yeme ölçünü sen bilirsin zaten sonuçta zayıflamaya karar verdiysen ölçünü kaçırmazsın.. ama kola cısss :20:

bu arada çıkamadım bir türlü iyi geceler öpüldünüz :54:

kola konusunda haklısın canım ben de her gün içmiyorum artık, bırakmaya çalışıyorum.

iyi geceler sana daa :81:

canım ben ilk günü yürüyüş yaptım teraviye gitti bizimkiler bizde görümcemle akşam namazını kıldık mutfağı topladık çıktık 1 saat yürüdük..

bugün hem eşimde hem bende halsizlik vardı.. o işte çok yorulmuştu ben evde .. vaktin ve fırsatın olursa iftardan 1 saat sonra yürüyüşe çık..

evet olabilir bak bu hem zorlamaz da sağolasın canım:71:

İnşallah olmazsın canım..
Bu biraz da benim suçum, istesem kendime zaman yaratabilirim belki bilmiyorum, ama ben kendim dışında herkesi çok fazla düşünüp, en ufacık boş zamanımda bile onların bi işine koştuğum için en ufacık bi bakımdan bile mahrum bırakıyorum kendimi.. :31: E tabi 4 ay oldu daha bebeğim doğalı, belki zamanla bütün işleri bi düzene oturturum, o zaman da yeniden eskisi gibi olurum, kendime vakit ayırabilirim inşallah :61:

anlıyorum canım seni bende aynen senin gibiyim bin kat daha fazla değer veririm sevdiklerime çok iyi anne ve eşsin bence en doğru olanı yapmışsın yakında oturtursun herşeyi biz kadınlar herşeyi başarabilirz:71:

bakalım sahur saati gelsin ben de yiyebilirsem yiyeyim canım istemiyor şimdi ama bakalım ..
Ben de k specialin kırmızı meyvelisini seviyorum ..

Ben de ben de ..
Böğürtlen vişne ve ekşi kırmızı meyvelere bayılıyorum hele dondurmada off .

aynenn:56:

ben o söylediğini denedim kırmızı meyveli yanlış hatırlamıyosam çilekliydi yada karıştırıyorum o bana ekşi gelmişti pek sevmemiştim onu

hayırlı sabahlar kızlar:79:

dün gece gelemedim. tv başında takıldık.

iftar ve sahurum:

iftar: 1 kase tavuk çorbası, 3-4 yk makarna, salata, ekmek yok.
yatmadan önce karpuz yedim.

sahur: 1.5 kase ayran aşı, yeşil mercimekli ve yarmalı.
1 yumurta, peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek

Back
X