Şimdi şöyle ki ..OHA ! desem ayıp olurmu bitanemkız naptın sen bi kaseye doldurup yeseydin.. abartmışsın sende
![]()
Ben bildiğin kutuyu aldım elime yedim tabi durduramadım kendimi ..
Çok fazla olmuş biliyorum ama ne yapayım ..:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi şöyle ki ..OHA ! desem ayıp olurmu bitanemkız naptın sen bi kaseye doldurup yeseydin.. abartmışsın sende
![]()
yok kızlar yazın istediğinizi lahmacunlardan hiç pişman falan değilim niye pişman oliim küçücük bişey yaaani!
zero konusunda dicek bişeyim yok evet bırakmam lazım, mideyi genişletmesi bi yana içindeki aspartam öldürecek. ama yazın da sıcakta iyi gidiyo napiim
bugün hiç içmedim zero ya da sprite valla!
bi de yani diyet yapıyorum diye kuru yemişle, suyla, iki kaşık yoğurtla yaşanmaz. dieti bırakır bırakmaz geri alınır o kilo. örnekleri de var zaten...
ben dieti bıraktığımda da böyle yaşamaya devam edecek şekilde, yavaş yavaş veriyorum kilocuklarımı.
lahmacun yediysem de hamburger yemedim zaten. o yüzden panik yok kızlar! herşey yolunda!
bak bak bana kızana bak!
kız bir kutu carte d'or 350 gram zaten naptın!![]()
tabiki senin tercihin cnm.. herşey yolunda olsun zaten :)
benim yemeğine değilde kolana lafım var sadece.. hani bıraksan daha iyi olur.. yeme ölçünü sen bilirsin zaten sonuçta zayıflamaya karar verdiysen ölçünü kaçırmazsın.. ama kola cısss
bu arada çıkamadım bir türlü iyi geceler öpüldünüz![]()
chikamuuuuuuuuuuuuuu ortimuuuuuuuuuuu napansın baby sarı saçlarından da sen suçlusun![]()
![]()
Şimdi benim bir tane izinli kaçamak hakkım vardı duymuşsundur belki kapntancığımdan ..
Ona saysak bunu![]()
Kızlar ben pazar gününe kadar yokum ..
Dikkat edin kendinize görüşmek üzere ..
neyse kızlar ben kaçıyorum yarın görüşükk öptümm hepinizi iyi geceleeeeerr![]()
canım ben ilk günü yürüyüş yaptım teraviye gitti bizimkiler bizde görümcemle akşam namazını kıldık mutfağı topladık çıktık 1 saat yürüdük..
bugün hem eşimde hem bende halsizlik vardı.. o işte çok yorulmuştu ben evde .. vaktin ve fırsatın olursa iftardan 1 saat sonra yürüyüşe çık..
İnşallah olmazsın canım..
Bu biraz da benim suçum, istesem kendime zaman yaratabilirim belki bilmiyorum, ama ben kendim dışında herkesi çok fazla düşünüp, en ufacık boş zamanımda bile onların bi işine koştuğum için en ufacık bi bakımdan bile mahrum bırakıyorum kendimi..E tabi 4 ay oldu daha bebeğim doğalı, belki zamanla bütün işleri bi düzene oturturum, o zaman da yeniden eskisi gibi olurum, kendime vakit ayırabilirim inşallah
![]()
bakalım sahur saati gelsin ben de yiyebilirsem yiyeyim canım istemiyor şimdi ama bakalım ..
Ben de k specialin kırmızı meyvelisini seviyorum ..
Ben de ben de ..
Böğürtlen vişne ve ekşi kırmızı meyvelere bayılıyorum hele dondurmada off .
Kızlar ben pazar gününe kadar yokum ..
Dikkat edin kendinize görüşmek üzere ..