• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın..:9:

semine niye gitmiyo bu kilolar kız..

:nazar::10::9:

:nazar::nazar::46:bravo gülçin..

uçmuş uçmuş..maşallah..ankarada yağışlı kapalı..
:2::2:ya düzgün beslenmiyorum hala sabah normal
öğlen normal akşamda eve gidince yiyorum 6:30 7 gibi ama osaatten sonra hiç hareketim olmuyoo :14:ders falan çalışıp kişisel işlerimi halledip yatıyorum:14:bide dün akşam fındık yemiştim 1,5 avuç
kızlar günaydın ben geldim ne var ne yok ..
başımda birşey var sanırım terslik terslik üstüne ..
eşimle olan son durum konuşuyoruz sırnaşıyorda hatta ama bazen bende tam sırnaşcak gibi oluyorum o an geliyor aklıma duraklama oluyor ister istemez .. o günden hiç konuşmadık ... sanki böyle bişi hiç yaşamadık gibi davranıyor .. belkide böylesi daha iyidir ..
diğer konu ise kayınvaldem insanlar ne kadar anlayışsız ya zaten en yakınından beklicekmişin darbeyi ..
biz eyşa almaya girişicez şimdi beyaz eşyalara 3 500 tutuyor taksidi 300 küsür düşüyor eşimde araştır dedi daha alçak taksit olursa girelim dedi bu sabah kayınvaldeme söledim ...dedim böle böle annemle git dio dedi dedim dioki ben ne anlıyım ya zaten ben seçiçem dedim oğlun dediki sen seç al işte taksidi uygun olsun annemde karttan çeksin öderiz ona dedi dedim öyle diince bozuldu herhalde o seççeğini sandı .. neyse işte kahwaltıya oturcaz diyorki valla bana her ay 200 versin dio dedim ya sana verirse biz nasıl eşya alıcaz ki dedim nasıl evimizi kurucaz dioki hanım ben napıyım ... zaten onu duymam yetti .. faturalara yetişemiyormuş diğerine herşey alnır ama bize gelince hiç bir kolaylık yok ... ev kurucaz ya para kısıtlı nereye ne gidio zaten belli 200 üde ona verirsek nasıl eşya alıcaz ...
artık kesinlikle eminim buuu evimizin olmasını istemiyor ..
allah yardımcın olsun cnm en kısa zamanda evine çıkarsın inşallahh
:nazar::46::46:
senin nezdinde kilo veren herkesi kutluyorum ve şimdilik çıkıyorum..
HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR..:16:

hayırlı cumalarrrrr:16:

Bilmiyorumki,ayşe vardı ne kadar vermiştir.Ben bu hafta 600 gram verdim sende 1200 müydü,1800 müydü.Hepsi acıklansın bakarız sonuclara, inş. oluruz :))

benim 1800 senin 600 2400... ayşenin ortisi kimdi?? almıştır belki...:1: ay planlarıma bak yaa. ama napıyım bi daha bu kadar veremeyebilirim bi kerede...

kızlar günaydın ben geldim ne var ne yok ..
başımda birşey var sanırım terslik terslik üstüne ..
eşimle olan son durum konuşuyoruz sırnaşıyorda hatta ama bazen bende tam sırnaşcak gibi oluyorum o an geliyor aklıma duraklama oluyor ister istemez .. o günden hiç konuşmadık ... sanki böyle bişi hiç yaşamadık gibi davranıyor .. belkide böylesi daha iyidir ..
diğer konu ise kayınvaldem insanlar ne kadar anlayışsız ya zaten en yakınından beklicekmişin darbeyi ..
biz eyşa almaya girişicez şimdi beyaz eşyalara 3 500 tutuyor taksidi 300 küsür düşüyor eşimde araştır dedi daha alçak taksit olursa girelim dedi bu sabah kayınvaldeme söledim ...dedim böle böle annemle git dio dedi dedim dioki ben ne anlıyım ya zaten ben seçiçem dedim oğlun dediki sen seç al işte taksidi uygun olsun annemde karttan çeksin öderiz ona dedi dedim öyle diince bozuldu herhalde o seççeğini sandı .. neyse işte kahwaltıya oturcaz diyorki valla bana her ay 200 versin dio dedim ya sana verirse biz nasıl eşya alıcaz ki dedim nasıl evimizi kurucaz dioki hanım ben napıyım ... zaten onu duymam yetti .. faturalara yetişemiyormuş diğerine herşey alnır ama bize gelince hiç bir kolaylık yok ... ev kurucaz ya para kısıtlı nereye ne gidio zaten belli 200 üde ona verirsek nasıl eşya alıcaz ...
artık kesinlikle eminim buuu evimizin olmasını istemiyor ..
inşallah bir an önce evinize çıkarsınızda rahatlar mutlu mesut yaşarsınızgizem

:60: :60: evet evet kesinlikle ben de öyle düşünüyorum hilalim :60: :60: melekim var zaten adayım sadece köşeye sıkıştırmam lazım :60: :60:

hiç kilolu durmuyorsun kızzzzzz
saol turta ben eski halime dönmek istiyorum ondan yani

günaydın kızlar benimde kilom 61.300 o kadar da yedim nasıl verdim anlamadım :60: çok spor yaptım amma bir iki gündür ondan mı acep :24::24:
tebrikler turta

Geçen hafta: 74.5 :21:

Bu hafta: 73.9 :66:
tebrikler melek ne güzel
Gunaydin kizlar.. Kizlar 50.3..
tebrikler ece

benim 1800 senin 600 2400... ayşenin ortisi kimdi?? almıştır belki...:1: ay planlarıma bak yaa. ama napıyım bi daha bu kadar veremeyebilirim bi kerede...
ewet gelelim sana gizem benim orti ferdici tam bilmiyorum ama almış galiba fakat ben geçen hafta 59.4 bu hafta 56.6 canım benim toplam 2800 oluyo canım sanmam ben tek başıma geçerim sizi kız şaka şaka :52::52::35::35:

yaseminli yeşil çay acı biraz ben yarım limon sıkıp anca içiyorum
2 tane atıyorum bi demlik demleyip içiyorum tavsiye ederim çok etkisi oluyo kabızlığada bire bir

kızlar ben çıkıyım evi süpürücem halıyı silicem size şindilik hayırlı cumalar

2800 müş,aysenin bakalım almışmı ortisi :1:

tebrikler melek ne güzel

ewet gelelim sana gizem benim orti ferdici tam bilmiyorum ama almış galiba fakat ben geçen hafta 59.4 bu hafta 56.6 canım benim toplam 2800 oluyo canım sanmam ben tek başıma geçerim sizi kız şaka şaka :52::52::35::35:

sus kız :1:
Ahh ahh ilk zaman olsaydı bizde böyle verirdik herhal :60:

yaseminli yeşil çay acı biraz ben yarım limon sıkıp anca içiyorum
2 tane atıyorum bi demlik demleyip içiyorum tavsiye ederim çok etkisi oluyo kabızlığada bire bir

evet alıcam bugün inş. iyi gelir

ayşeciğin ortisi benimm ve kilo aldım canımmm:( :14: depresyondayııımmmm :14: :14:

kaç aldın semine?
ya sen neden alıyorsun ki acaba? dikkaet edemedinmi bu hafta

1. TAKIM 236. ETAP

aylin90_(83,5/84,7/-1,2/-1,44%)
Naz_(61,2/61/0,2/0,33%)
hepbera_(70,5/69,8/0,7/0,99%)
bal10_(53,9/53,6/0,56%)
T_N_(72,6/71,6/1/1,38%)
MINEL3478_(68,9/67,4/1,5/2,18%) Tartisi degisti, yeni baskülü 0,9kg fazla gösteriyor, gecen Hafta kilosu 68 idi, baslangic kilosu 68,9kg olarak degisti.
qarden_(93,2/93,1/0,1/0,11%)
imeldaguney_(73,1/71,9/1,2/1,64%)

1. TAKIM ORTALAMA YÜZDESI= 0,72%

listemizi kontrol edip özel mesaj ile bildirirmisiniz kizlar

tsk ederim :))

2800 müş,aysenin bakalım almışmı ortisi :1:

sus kız :1:
Ahh ahh ilk zaman olsaydı bizde böyle verirdik herhal :60:

evet alıcam bugün inş. iyi gelir

kaç aldın semine?
ya sen neden alıyorsun ki acaba? dikkaet edemedinmi bu hafta
yeni değil melek bu hafta 5. haftam

Melek gulcin ve ozlem cook tebrik ediyorum sizi.
Arkadaslar cuma gunleri patlasim yaparken gecen haftaki kiloyu da yazalim obur turlu anlamiyorum ne kadr verdini aldiniz:))

5. Takım 236. Etap

hasretttt 72,6/72,4/0,2/%0,28
tdgd 68,9/68,5/0,4/%0,58
sirine35 71/70,5/0,5/%0,70
chosen1234 72/71,3/0,7/%0,97
maway 76/77/-1/-%1,32
nelii 69,3/69,3/0,0/%0,00
iklimam 73/73/0,0/%0,00
samanyolu 64,5/65,5/-1/-%1,55

5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (-%0,04)

hilalcim listeyi mesajaeklemeyi unutmuşum özelden bildirir misin canım?

Selam kızlar nasılsınız ?
Gizem izine ayrılacaktı sanırım değil mi bildirimi yok zaten ..
Özlemi de bildirim yapmadı olarak geçiyorum.
Mümkün oldukça bekliyorum ama saat 11.30'a kadar normalde bildirimler biliyorsunuz.

13 .TAKIM 235.ETAP SONUÇLARI
Aysecig ( 59.4 / 56.6 / 2.8 / 4.71 %)
Balkaymak ( 75.4 / 73.6 / 1.8 / 2.39 %)
Betüld ( 66.9 / 66.7 / 0.2 / 0.30 %)
bugungunlerdenaralik ( 66.3 / 66.2 / 0.1 / 0.15 % )
elisya ( 50.4 / 50.3 / 0.1 / 0.20 % )
elmaliturta ( 61.7 / 61.3 / 0.4 / 0.65 %)
eski_bir_masal ( 59.3 / 59.1 / 0.2 / 0.34 %)Geri dönmek üzere ayrıldı.
ferdici_( 63.2 / 63.7 / -0.5 / -79 % )
irras ( 87.2 %) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Mutedeyyin: 74.5 / 73.9 / 0.6 / 0.81 % )
Özlew_19 ( 78 / / / %) Bildirimde bulunmadı
ysfmir ( 62.2 / 61.5 / 0.7 / 1.13 % )
Takım ortalaması : 0.82 %

Kızlar listemizin son durumu bu.
Ben de çıkıyorum bakalım izine.
Hoş aslında haftaya değil sonraki cuma falan girme şansım olabilir ama riske atmayalım.
Hem içim rahat olsun.
Sonuçlar çok güzel kilo veren herkesi çook tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
hilalcim çok teşekkürler ..Bu arada ben evveli hafta düşündüm epeydir senle görüşmüyoruz liste telaşına unutmuşum :d geçen hafta annemin dırdırından kavga ettik giremedim.Bu hafta da çıkmam lazım ama inş önümüzdeki hafta kaynatırız :D özledim seninle konuşmayı :d

sizin liste verilmedi galiba paylaşıma?

hilalcim anllattıklarımı hesaplarsak toplam yüzdeniz 0,82 oluyor...

hilalcim çok teşekkürler ..Bu arada ben evveli hafta düşündüm epeydir senle görüşmüyoruz liste telaşına unutmuşum :d geçen hafta annemin dırdırından kavga ettik giremedim.Bu hafta da çıkmam lazım ama inş önümüzdeki hafta kaynatırız :D özledim seninle konuşmayı :d

sizin liste verilmedi galiba paylaşıma?

Öyle valla tatlım.
Sen de izindesin ben de izine çıkıyorum derken önümüzdeki hafta da ben yokum.
Yolunda mı her şey ?

hilalcim anllattıklarımı hesaplarsak toplam yüzdeniz 0,82 oluyor...

Ben 84 buldum ama niyeki ?
Yanlış nerede ?

elbet biraraya geleceğiz canım yaa :D ben izni değerlendiriyorum desem yeri :D

Back
X