:2::2:ya düzgün beslenmiyorum hala sabah normalgünaydın..
semine niye gitmiyo bu kilolar kız..
bravo gülçin..
uçmuş uçmuş..maşallah..ankarada yağışlı kapalı..
öğlen normal akşamda eve gidince yiyorum 6:30 7 gibi ama osaatten sonra hiç hareketim olmuyoo
allah yardımcın olsun cnm en kısa zamanda evine çıkarsın inşallahhkızlar günaydın ben geldim ne var ne yok ..
başımda birşey var sanırım terslik terslik üstüne ..
eşimle olan son durum konuşuyoruz sırnaşıyorda hatta ama bazen bende tam sırnaşcak gibi oluyorum o an geliyor aklıma duraklama oluyor ister istemez .. o günden hiç konuşmadık ... sanki böyle bişi hiç yaşamadık gibi davranıyor .. belkide böylesi daha iyidir ..
diğer konu ise kayınvaldem insanlar ne kadar anlayışsız ya zaten en yakınından beklicekmişin darbeyi ..
biz eyşa almaya girişicez şimdi beyaz eşyalara 3 500 tutuyor taksidi 300 küsür düşüyor eşimde araştır dedi daha alçak taksit olursa girelim dedi bu sabah kayınvaldeme söledim ...dedim böle böle annemle git dio dedi dedim dioki ben ne anlıyım ya zaten ben seçiçem dedim oğlun dediki sen seç al işte taksidi uygun olsun annemde karttan çeksin öderiz ona dedi dedim öyle diince bozuldu herhalde o seççeğini sandı .. neyse işte kahwaltıya oturcaz diyorki valla bana her ay 200 versin dio dedim ya sana verirse biz nasıl eşya alıcaz ki dedim nasıl evimizi kurucaz dioki hanım ben napıyım ... zaten onu duymam yetti .. faturalara yetişemiyormuş diğerine herşey alnır ama bize gelince hiç bir kolaylık yok ... ev kurucaz ya para kısıtlı nereye ne gidio zaten belli 200 üde ona verirsek nasıl eşya alıcaz ...
artık kesinlikle eminim buuu evimizin olmasını istemiyor ..
senin nezdinde kilo veren herkesi kutluyorum ve şimdilik çıkıyorum..
HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR..![]()
hayırlı cumalarrrrr