• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın....hayırlı sabahlar..:16:
semine ne yaptın yaz heyecanla bekliyoruz..:9::52::1:

geldim canlarımmmmm:9:
ahh ahh sormayınnn açlık bi yandan heycan bi yandan dün gece küt diye düşüp bayılmadım ya şükürrrrr:)))
geldiler içeri geçtiler yerleştiler (çiçek bembeyaz hoş bişeydi çikolata tepsimde hoş hoşuma gittii ) sonra gittim teker teker ellerini öptüm
1-2 saat oturduk öylee sonra çay yapıldı çayı servis ederken bende bi telaşşşş:9:ayy kime vercem ya dökersemmm:52:
çayları dağıttım ikramları yaptık
ikramda dolma makarna salatası kurabiye elma topları tatlı börek vardı yenildi içildiii
sonra kahve yapmaya başladımmm
tuzlu kahve yapmaya gönlüm el vermedii yapmadım yanii:27:
sırayla kahveleri dağıttım sonra kız isteme merasimi başladı allahın emri .......diye
benimki bana bakıyo ben ona:1:bakma diye işaret yapıyorum...
abim hayırlısı olsun dedi büyük olarak 70yaşında bi eniştemiz var onu çağarmıştık hayırlı olsun demekle olmaz verdim allah utandırmasın de dedi abimde öle dediii:27:
hergün benden kız istemiyolarla nerden bilim dedi bi gülüştük öyleee
sonra el öpülmesi gerekiyodu ama ben çikolataları dağıttımm sonra hanımlar odaya çekildiii söz nişan ne zaman nasıl olcak diye
3gün sonraya yani pazar gününe karar kıldıkkk:37:nasıl yetişcek okadar şey bilmiyorum
yani bu pazarrr nişanım oluyooo :52::52::52::52::52::52:
sonra biraz daha oturduk gittilerrrrrrrr

ve ben gece boyunca sadece 4-5 dolmadan başka hiçbişi yemedim :)))

gelelim nişan mevzusunaaa
aile arasında düşünmüştüm ben ama annem eve sığamayız dedi
evin bi sokak ilersinde toplantı yeri var orayı tutucazzz sanırım ve oyun falan istemiyorum ya kuran okunsun istiyorumm:53:
ayrıca oranın dizaynı nasıl olcak bilmiyorum
yarın alışverişe çıkıcazz kıyafet vs
en fazla 80-90 kişi olur nişanda belki okadar da deil çok tanıdık olanları çağırcam sadce
onun için nasıl bi kıyafet alabilirim sizce böyle kabarık abiye tarzı bişi istemiyorumm:26:
ve ikram olarak ne dağıtılırkiii kurabiye yeterli olurmu sizceee okadar kişiyeee ne verilebilirkiiiiii:52:
ve şuan işteyimmmm ayrıca 4gibi işten çıkıp ailece onların evine gidicez işten sabahtan izin istedim vermediler uyuzlarrrrr:47:
4ten sonra gidip napcaksam zaten 2saat yol tutuyoooo:53::53:böyle işte kızlarrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar işler beni bekler ben kaçar
kolay gelsin..
günaydınnn kızlarrrr nasılsınızzzz bu sabah tartıldım 63,5çıktımmm:27:
ama hiç bişi yiyemiyorummmmm strestennn:9:
geçmişe bakayım havadisleri vereceğimmmmmm
aşk 5 kilo zayıflatırmış..eee sende herşey var aşk heyecan abinin onayı..:nazar:
afiyet olsunda
patlamış mısır .çok kalorili örmeğin 1 kase 350-400 cal 1 öğün yani
diğerler lokum dışında çok değil
çerez olması ii tok tutar

:52::52::52:
bende manyak gibi pıtlak yedim ya bişey olmaz diyom kendi kendime :53:
pıtlak neki?:44:
kızlar bu yogunluga ve menüye ragmen kacamak yapmadım

sabah
1 bardak su

kahvaltı
h.yumurta
havuç,y.biber,domates
k.ktsu kadar peynir

ara
çay+ 1 kase patlamış mısır

öğlen
fırınlanmış tavuk
1 kase mercimek corbası
havuç salatası

ara
çay

akşam
3 yemek kaşıgı
dünkü türlü

ara
espresso+1 lokum+2 cevizli sck

2,5lt su

4,5 km yol eşimle yürüdüm saate bakmadım ama eşim arabayla giderken yolun kaç kilo metre olduguna bakmış(avm ye gittikte yayan:9:)

ve en önemlisi4 den 9 a kadar uyudum ve yogun biğündü
hiç kaçamak yapmadım :46:
regl oluyorum şişlik var tartı durdu sinir oldum ya neden böyle ay nazar degdi bana
:43::43:
kuzu hiç kaçamak yapamdığına eminmisin..havuç var bolbol mısır var lokum var :53::27:
neyseki bol koşuşturmaca var..:9:
slm kızlar bugun çok yogundum:27:
dün saat 4 de sabaha krşı yattım sabah 9 da kalktm:53::53::53:

arkadaşlarım kahvaltıya geleceklerdi gece kararlştırdık neyse
kak bakkala git ,kahvaltı hazırla bi yandan bebekle ugraş

kahvaltı faslı bitti filim için cerezdi tekrar cay mısır derken baya eylendik:32::32::32:

yemek faslı yemek hazırla+ topla makineye doldur, kalan tencereleri elde yıka :37:

ayyy yine cay yap iç topla laklakkkk :37::37::27:
ne gündü bee

ahhh bide gece regl oldum:26: şişlik agrı off offf

eşimle karlı havada 4,5 km yol yürüdüm
yorgunlugun üstüne bi espresso yanında küçük lokum+2 lokum kadar cevizli suck

eve gel bebişi uyut ayyy çok yorgunum
bu yüzden bi fırsat bulupta giremedim:1::1::1:
mis mis dolu dolu bir gün olmuş sana..
İzinlilerde olunca mesaj sayımlarıda değişti.Yarın bi hal çaresine bakayım listenin..

Hilal gelsin, bi kaç bişi konusucam olmazsa izine ayrılmayı düşünüyorum bende :44:

Ozlemcım sen nasılsın?Bebişin nasıl?
niye müti niye izin alıcaksın..ne oldu .?

Ah canım ya, çok zordur cocukların diş agrıları...
Geçmiş olsun..
Agrı kesici falan içir, birde diş jelleri var ondan sür dişlerine...

eşimde gelmedi ayın 22sinde gelecek :((

oğlumla ilgileniyordum.Ya zaten çok kimsekalmadı izine ayrıldılar.
Elisya aralık izinli.Kalanlar
sen, ben, ozlem, balkaymak, betul birde derya sanırım....

Hilalde gelsede rahatlasak...
Bu hafta cok paylasım olmadı sanırım.
Cogumuz hasta ve cocuklarda olunca işler karıstı malesef...
Gecici diye düşünüyorum yoluna girer inş...
evet sayımız azaldı hilal gel artık..
Göbek eritmek zor değil !!!!!!!!!!!

'Eyvah, göbeğim var ve yok olmuyor' diyorsanız mutlaka önerileri uygulayın!

Göbeği eritmenin yolları

• Hemen uygulamaya başlayacağınız basit önerilerle, birkaç gün içinde göbeğinizi kontrol altına alabilir ve tatil günlerinizde kendinize daha çok güven duyabilirsiniz.

İşe az yemekten başlayın

• Akşam yemeklerini bol mineral alabileceğiniz sebze ağırlıklı mönülerle oluşturun. Böylelikle vücudunuz depoladığınız yağları yakmaya başlar.

• Sık sık küçük öğünler yiyin. Şekeri mümkün olduğunca kesin. Vücudunuzun şeker ihtiyacını meyvelerle karşılayın.

• Ancak meyveyi mutlaka bir proteinle birlikte alın ki hemen kana karışıp daha sonra da yağa çevrilmesin!

Egzersizleri ihmal etmeyin

• Egzersizlerinizi sabah kahvaltısından önce yaparsanız gece boyu harcayamadığınız enerji açığını kapatacak ve depolandığınız yağı eriteceksiniz.

• Akşam yemeği sonrası yapacağınız egzersiz ise bütün gün boyunca biriktirdiğiniz şekeri eritecek. Hatta uyuduğunuz sırada da vücuttaki yağ depolarından yakmaya başlayacak.

İp atlayın

• Bacaklar, kasların en çok biriktiği yerdir. Onları güçlendirmek, kalorileri daha iyi yakabilmek ve metabolizmayı hızlandırmak anlamına gelecektir.

• Kalça kaslarınızı güçlendirecek egzersiz yapmak da yararınıza. Hiçbir şey yapamıyorsanız, günde en az 15 dakika ip atlayın. Böylelikle 100 kaloriden fazlasını harcayacaksınız!

• Tüm bunları kendinizi sıkmadan yapın. Unutmayın uzmanlar haftada bir kilo ve 6 haftada bir beden incelmenin ideal olduğunu söylüyor.

Kaba tuzla banyo

• Kaba tuz terletir ve vücuttaki fazla suyun vücut dışına atılmasına, derinin metabolizmasının hızlanmasına yardımcı olur.

• Süpermarketten veya bakkaldan birkaç torba kaba tuz alıp, banyodan önce bir bardak kaba tuzu biraz sıcak suyla karıştırarak, karnınızın üstüne sürün. 10 dakika ellerinizle masaj yapın. Daha sonra sıcak suyla durulayıp banyonuzu yapın.

Ev işleri

• Yerleri temizlerken elektrikli süpürge yerine bez veya normal süpürgeyi tercih edin. Hava sıcaklığının arttığı öğle saatlerinde çamaşır yıkamayı ve ütü yapın.

• Acıktığınızda, kendinize bir diet yemek hazırlayın. "Aşçı" genellikle kendi pişirdiği yemekleri yemeyi sevmez, böylece az yemek yemiş olacaksınız.

Masaj

• Masaj, karın bölgesini eritmek için en çok kullanılan yöntemlerden biridir. Masaj kremiyle karnınızı ovalayın. Bu uygulama, karın bölgesindeki yağın giderilmesi için etkilidir.

• Masaj, derinin ısısını yükselterek enerji tüketimini artırmanın yanı sıra bağırsakların hareketlerini de hızlandırır. Kan dolaşımını hızlandıran masaj fazla suyun da vücuttan atılmasına yardımcı olur. Her gün bir masaj yapmayı ihmal etmeyin.

Normal öğünden önce biraz atıştırın. Bu uygulama iştahınızı kapatarak normal öğünde daha az yemek yemenizi sağlar. Ayrıca her gün 15-20 mililitre sirke içerseniz, bir ay içinde sevindirici bir sonuç görebilirsiniz.

Beyni çalıştırma

• Eski Sovyetler Birliği'nden bir fizyolog, beyin ne kadar çok çalışıyorsa, vücudun o kadar çok enerji tükettiğini öne sürdü.

• Bu teoriye dayanarak, beyni çalıştırma yoluyla zayıflama yöntemi ortaya çıktı. Bu yöntemde, şişman insanlara kitap okumak, resim yapmak, yazı yazmak, matematik soruları çözmek ve teknik beceri öğrenmek gibi çalışmalar yapmaları öneriliyor.

Otomobil kullanırken de göbek eritebilirsiniz

• Herkes otururken, otomobil kullanırken karın kaslarını sıkılı tutup bırakabilir... Sıkmak, beklemek ve gevşemek önemli.

• Oturduğunuz yerden çapraz karın kaslarını çalıştırmak adına çapraz yönde sağ elinizi sol dizinizi geçecek yönde çevirerek ve sonra aksi yönde tekrarlayarak kasları sıkıp bırakarak çalıştırabilirsiniz.

• Üst karın kaslarını otururken çalıştırmak zordur, otururken en fazla yapabileceğiniz boynunuzu iyice öne doğru eğip çenenizi göğsünüze yaslayıp bir miktar çalıştırmaktır. Karın kasları gerçekten çok önemlidir; insanın duruşunu, bel sağlığını ve bütün olarak da omurga sağlığını etkiler.

• O nedenle mutlaka gerekli özen gösterilmelidir. Oturduğunuz yerde bu egzersizleri yapmayı bir alışkanlık haline getirin. Böylece 'spora zamanım yok' diye bahaneniz de kalmaz.

Göbek eritmek için soya sütü

• Göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak isteyenlere müjde. Amerikalı bilim adamları her gün düzenli olarak soya sütü içeren içeçekler tüketmenin, göbek bölgesindeki yağlanmayı ortadan kaldırdığını ortaya çıkardı.

• Alabama Üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre, soya sütü fazla şekerin yağa dönüşmesini engelleyerek günlük olarak alındığında karın bölgesindeki yağların erimesini sağlıyor.

• Araştırmayı yürüten uzmanlardan Dr. Daniel Christie, soya sütlü içeceklerin karın bölgesindeki yağları engellemesine bağlı olarak kadınların kalp ve diyabet gibi rahatsızlıklara yakalanma riskini de azalttığını belirtti.1

bu yazıyı sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar :)))

burada ilgimi çeken kaba tuzla banoyo veee hegün 15-20 mililitre sirke içerek 1 ay içinde sevindirici bir sonuç alabilirsiniz diyo...ilk defa duyuyorum sirkeyi...
pul biberli yyağlı yoğurt tüketmekte göbekteki yağları eritiyor..güzel paylaşım olmuş..
aralar bi epey fazla olmuş

geçmiş olsun deryacım kızım yaptırdı geçenlerde masallah ne iğne vurulurken üf dedi ne kanal tedavisinde ne dolguda çocukken daha mı kolay ki yoksa senin işlem daha mı farklıda ağrı oluyo basıma gelmedi bilmiyom
benim de ön dişimin birinde azcık çatlak oldu çokfırçalamaktan heralde günde 5 kere fırçalıyorum:1::1:
yapmadım derya ama frenliyemiyorum kendimi bu aralar yedkçe yiyesim geliyo azim kalmadı bugün tartıldım koca bi hüsran 57,4 geri geliyo kilolar çünkü kaçgün çok meyva ve ekmek ve akşam yemeği geç yedim aldım sil bastan
ewet oğlan diş çıkarıyo ayrıca çok soğuk soğuk almış gündüz faturalkar için çıktım dı

afiyet olsun nugetları kızarttınmı fırın mı yaptın

afiyet olsun spor:nazar::nazar:

melek ti ama eşi malatyaya gittiydi 1 haftalığına annesine gidicekti orda giremedi herhalde
kız küçücük çocukta ne kanal tedavisi..
benim ağız yaralarım çok acıyor dişim iyi geçti şükür.
oğlunada geçmiş olsun bizde diş problemi yaşıyoruz azı diş son calpol iyi calgel birde uykudan 5 -10 dk önce sürersen rahatlar kuzum..
Merhabalar kızlar..

Kaç gündür annemlerdeydim, giremedim hiç..
Dukan yapamadım ama yediklerime dikkat ettim.
Yarın ve cuma günü evdeyim ama ondan sonra yine annemlere gidebilirim.Evde tek kalmama izin vermiyorlar malesef... :50:

Hiç gitmek istemiyorum...
Evde düzenim ii oluyor.Diyetime göre yemekler yapıyorum ama bi yere gidince olmuyor işte...
İnş. artı cıkmam cumaya...
Kaçamak yapacak bişi yemedim ama dukana göre beslenemedim malesef...

Sizler nasılsınız?
Neler yaptınız?

Geçmişi okuyamadım..

Ortim iyileştin mi? sacların nasıl oldu?
Derya dişlerin ne durumda?
Gülçin sende iyisindir inş.
Betul abinle ii vakit geçirmişsindir umarım..

Valla aklıma şimdilik bunlar geldi :1:
dişim bugün iyi ama ağzımdaki yaralar acıyor..

Bana bi taş mı geldi acaba? :44:

taş değil mütim annelerdeymişsin mazeretin var:17: ne olduğunu takip edemedim:9:.ama durumumuz kötü..:50:

Son düzenleme:
ahh ahh sormayınnn açlık bi yandan heycan bi yandan dün gece küt diye düşüp bayılmadım ya şükürrrrr:)))
geldiler içeri geçtiler yerleştiler (çiçek bembeyaz hoş bişeydi çikolata tepsimde hoş hoşuma gittii ) sonra gittim teker teker ellerini öptüm
1-2 saat oturduk öylee sonra çay yapıldı çayı servis ederken bende bi telaşşşş:9:ayy kime vercem ya dökersemmm:52:
ikramda dolma makarna salatası kurabiye elma topları tatlı börek vardı yenildi içildiii
sırayla kahveleri dağıttım sonra kız isteme merasimi başladı allahın emri .......diye
abim hayırlısı olsun dedi büyük olarak 70yaşında bi eniştemiz var onu çağarmıştık hayırlı olsun demekle olmaz verdim allah utandırmasın de dedi abimde öle dediii:27:
sonra el öpülmesi gerekiyodu ama ben çikolataları dağıttımm sonra hanımlar odaya çekildiii söz nişan ne zaman nasıl olcak diye
3gün sonraya yani pazar gününe karar kıldıkkk:37:nasıl yetişcek okadar şey bilmiyorum

evin bi sokak ilersinde toplantı yeri var orayı tutucazzz sanırım ve oyun falan istemiyorum ya kuran okunsun istiyorumm:53:
en fazla 80-90 kişi olur nişanda belki okadar da deil çok tanıdık olanları çağırcam sadce
onun için nasıl bi kıyafet alabilirim sizce böyle kabarık abiye tarzı bişi istemiyorumm:26:
ve ikram olarak ne dağıtılırkiii kurabiye yeterli olurmu sizceee okadar kişiyeee ne verilebilirkiiiiii:52:
ve şuan işteyimmmm ayrıca 4gibi işten çıkıp ailece onların evine gidicez işten sabahtan izin istedim vermediler uyuzlarrrrr:47:
4ten sonra gidip napcaksam zaten 2saat yol tutuyoooo:53::53:böyle işte kızlarrrrrrrrrrrrrr

Allah mesut etsin cnm... bak herşey girmiş yoluna çok sevindim...elbiseyi balık elbise tarzı düşünürmüsün?? bi nşanda çok beğenmiştim ben... çok zarif duruyor...

ayy ne kadar yumuşacık ipek gibi duruyo :1:
saclarında uzamış bu arada :9:

günaydın kıslar...
gece öksürükten uyuyamadım... şimdide bu saat olmuş anca uyandım...daha saati 9 sanıyorum yaa.... :9:

geçmiş olsun.. dediğim gripini yaptın mı?
günaydın kızlarrr :52::52:
günaydın

ay semine okudukca benim nişan olaylarım aklıma geldi :1:

Niaşnda Kuran okunsun istersen beni çagır :60: böyle seylerle ugrasıyorum ben.. kına nişan organizasyonu :60:
Şakak bi yana ehil bi kişi bul ki; dinlettirsin kendini... genelde cok konusurlar kadınlar böyle ortamlarda...

Kıyafet işine gelince, ben kaftan gibi bi elbise almıştım.
Yakın birinin düğünündede giyebilirsin.
Yemektede biz poğaça ve meyvesuyu dagıtmıştık nişanda.daha ii oluyor öyle...

taş değil mütim annelerdeymişsin mazeretin var:17: ne olduğunu takip edemedim:9:.ama durumumuz kötü..:50:

Deryacım; belki bilirsin Kuran kursu Hocalıgı için yeterlik sınavları oluyor.Martta var.Benimde ilmihali bitirip, bi iki kere ezberden kuranımı hatim etmem lazım.Mülakat ve yazılı oluyor. ikisindende 70 alırsam gecerim. gecen de yazılıdan 84, sözlüden 89 aldım iyiydi.Bu senede iyice calısmam lazım, yoksa belgemin süresi bitecek...

Agzındaki yaralar için ne yap bak.. benimde gecenlerde cıkmıstı ya...
Ender Saracoglu cıkmıstı tv ye.. Dediki limonun suyunu sıkıp günde 3 kez gargara yapsınlar agızlarında.. biraz acır ama gecer dedi.Kız ben o kadar sey yaptım gecmedi.2 gün bunu yaptım gecti, en azından agrısı falan kalmadı. aklına geldikçe limon suyuyla gargara yap.

evet annemlerdeydim, yarın yine gidebilirim.. hiç gitmek istemiyorum ama :50:

mütücüm şu sebepten söyledim...ben bu gruba girerken neyneyse kaptan ysfmir kaptan yardımcısıydı... benide ysfmir davet etmişti....:16: ordan aklıma geldi ama zaten yarın ayın 20 si....:34:

günaydın

Niaşnda Kuran okunsun istersen beni çagır :60: böyle seylerle ugrasıyorum ben.. kına nişan organizasyonu :60:
Şakak bi yana ehil bi kişi bul ki; dinlettirsin kendini... genelde cok konusurlar kadınlar böyle ortamlarda...

Deryacım; belki bilirsin Kuran kursu Hocalıgı için yeterlik sınavları oluyor.Martta var.Benimde ilmihali bitirip, bi iki kere ezberden kuranımı hatim etmem lazım.Mülakat ve yazılı oluyor. ikisindende 70 alırsam gecerim. gecen de yazılıdan 84, sözlüden 89 aldım iyiydi.Bu senede iyice calısmam lazım, yoksa belgemin süresi bitecek...

Ender Saracoglu cıkmıstı tv ye.. Dediki limonun suyunu sıkıp günde 3 kez gargara yapsınlar agızlarında.. biraz acır ama gecer dedi.Kız ben o kadar sey yaptım gecmedi.2 gün bunu yaptım gecti, en azından agrısı falan kalmadı. aklına geldikçe limon suyuyla gargara yap.

onu yapamadım yaw... zaten bi sürü ilaç içiyorum bide o karışmasın dedim... o daha mı iyi gelirdi acaba.... neyse olan oldu...

kıslar bende ders çalışayım bugün... ççok saldım toparlamam lasım... öptüm hepinizi... bu arada yarın dersaneye gitme durumum var sabah... gidersem bugünkü kilomu yazayım onu baz alın olurmu???? bugün 71.8 dim.... geç gidersem yarın yine bildirim yaparım...

mütücüm şu sebepten söyledim...ben bu gruba girerken neyneyse kaptan ysfmir kaptan yardımcısıydı... benide ysfmir davet etmişti....:16: ordan aklıma geldi ama zaten yarın ayın 20 si....:34:

Sundan davet etmedim, takıma bi kaç kişi gelmişti bizide alın diye..
Yer oldugu halde Hilal yerimiz yok demişti, herhald eeski üyeleri düşünerek öyle dedi.
O yüzden ben de davet etmiyorum.Aklımda ama karısmayayım şimdi :1:
Hilal gelince halleder, zaten bayagı azaldık, izine ayrılan cok oldu...

onu yapamadım yaw... zaten bi sürü ilaç içiyorum bide o karışmasın dedim... o daha mı iyi gelirdi acaba.... neyse olan oldu...

kıslar bende ders çalışayım bugün... ççok saldım toparlamam lasım... öptüm hepinizi... bu arada yarın dersaneye gitme durumum var sabah... gidersem bugünkü kilomu yazayım onu baz alın olurmu???? bugün 71.8 dim.... geç gidersem yarın yine bildirim yaparım...

Cok daha iyi gelecekti, bu kadar cekmezdin en azından...

Çalış çalış :1: cocuk uyusun bende calısıcam..
Ya ben bu hafta annemlerdeydi geldim baktım kilo almışım ya :50:

Yer oldugu halde Hilal yerimiz yok demişti, herhald eeski üyeleri düşünerek öyle dedi.

aynı durumu ben geçen hafta yaşadım... k.validem geldi... insanın düzeni kaçıyor bir kere...

günaydın

kuranlı olursa abim okurrr inşallahhhhhh dinleticeğini umuyorumm....evet kaftan tarzı olabilirrrr....tşklerr muteeeeeee
Allah mesut etsin cnm... bak herşey girmiş yoluna çok sevindim...elbiseyi balık elbise tarzı düşünürmüsün?? bi nşanda çok beğenmiştim ben... çok zarif duruyor...
amin inşallahhh
balık elbise hoş görünüyo ama onu giyebilmek için vücut lazım bacımmmm bendede varrr amaa azcık fazlaaa varr:9:

günaydın....hayırlı sabahlar..:16:
semine ne yaptın yaz heyecanla bekliyoruz..:9::52::1:

günaydın kıslar...
gece öksürükten uyuyamadım... şimdide bu saat olmuş anca uyandım...daha saati 9 sanıyorum yaa.... :9:
geçmiş olsun özlem dikkat et havalar çok soğuk zor iyileşiliyo

ay okurkende insan çok heycanlanıyo benim hiç böyle olmamıştı akraba ya öyle geldiler istediler işte sonra büyük kalabalık bir nişan olmuştu
ikram için az kişi ya aslında evde hazırlanabilir yada kuru pasta meyva suyu olabilir bizim oralar illa bol yemekli olur zaten yakın akrabalarınız gelir evede yaparsınız bişeyler
kıyafet için pastel renklerde düz sade yeleği işlemeli uzun bi abiye alabilirsin kabarık olmayanından
kolay gelsin..

aşk 5 kilo zayıflatırmış..eee sende herşey var aşk heyecan abinin onayı..:nazar:

pıtlak neki?:44:

kuzu hiç kaçamak yapamdığına eminmisin..havuç var bolbol mısır var lokum var :53::27:
neyseki bol koşuşturmaca var..:9:

mis mis dolu dolu bir gün olmuş sana..

evet sayımız azaldı hilal gel artık..

pul biberli yyağlı yoğurt tüketmekte göbekteki yağları eritiyor..güzel paylaşım olmuş..

kız küçücük çocukta ne kanal tedavisi..
benim ağız yaralarım çok acıyor dişim iyi geçti şükür.
oğlunada geçmiş olsun bizde diş problemi yaşıyoruz azı diş son calpol iyi calgel birde uykudan 5 -10 dk önce sürersen rahatlar kuzum..

ewet canım kanal tedavisi ve dolgu yapıldı çünkü azı dişinin düşmesi 12-13 yaşını bulurmuş oğlanda ne yapsam rahatlamıyo hep mızmız

tekrar geçmiş olsun

Selam kızlar ben geldim temelli ..
Nasılsınız ?
Harika güzel zaman geçirdik.
Ama hasta oldum ben hasta olunca da geç gitti şimdi daha iyiyim bir de regl oldum.
Bir kaç güne toparlarım inşallah ..

Takım niye bu kadar boş kaldı ama ben size emanet etmedim mi takımı ?
mesaj sayımına kurallara dikkat edelim yaptırımlar başlıyor ona göre :1:
Geçmişe göz atıyoruz şimdi.
Seminecim hayırlı olsun her şey gönlüne göre olsun.
İstemeyi atlatmışsınız nişan da umarım çok güzel olur.

Off yaa... ondan gitmek istemiyorum.Yemeyincede kızıyor annem ..
Yok diyetten hastalancakmısım da, bilmem ne de... :44:
aynı benim annem... böbreklerin iflas eder zayıflama diyor...:26: Allah korusun....:53:
kuranlı olursa abim okurrr inşallahhhhhh dinleticeğini umuyorumm....evet kaftan tarzı olabilirrrr....tşklerr muteeeeeee

amin inşallahhh
balık elbise hoş görünüyo ama onu giyebilmek için vücut lazım bacımmmm bendede varrr amaa azcık fazlaaa varr:9:

$imagesCALT7DHM.webp$imagesCA7GXQYQ.webp$images.webp$imagesCAUWASMN.webp
ozaman böyle birşey önerebilirim cnm... benim söz kıyafetim bu modellerin birasdaha kısa dize kadar olanıydı... kiloları güzel saklıyor.. istersen feceden ekle orda var... gerçi açıkmıydın kapalımıydın hatırlamıyorum da bunlar dönüştürülüyordur heralde kapalıyada...

Son düzenleme:
Nasılsınız ?
Ama hasta oldum ben hasta olunca da geç gitti şimdi daha iyiyim bir de regl oldum.

hoşgeldin hilal geçmiş olsun ewet takım da kimse kalmadı çok kişi izinde bide motivaston sıfır şahsen bende geri kilo alıyorum

Nasılsınız ?

oh çok şükür gelmişsin.... geçmiş olsun... özledik çok...:29:

Melekcim o zaman izine çıkanlar 1-2 haftalık çıkmıştı.
Şimdi listelere bir bakalım yarın duruma göre yeni üye davet edelim bence de.
Ece sınavları bitene kadar mı izinli ?
Turta ne kadar izinli ?

hoşgeldin hilal geçmiş olsun ewet takım da kimse kalmadı çok kişi izinde bide motivaston sıfır şahsen bende geri kilo alıyorum

Toparlarız Gülçin merak etme ..
Çok mu kaçamak yaptın neden öyle oldu ?

kıslar kahve falı bilen varmı??? kapattım ficanımı bi bakıverin hele işe gircem mi sınavı kazancam mı??? bakçak kimsem yok:32:

Back
X