günaydın....hayırlı sabahlar..
semine ne yaptın yaz heyecanla bekliyoruz..![]()
resimler burda canım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...eratin-tedavisi-yapmanin-incelikleri-481.html
semine nerdesin semine bekliyoruz heyecanla....![]()
geldim canlarımmmmm

ahh ahh sormayınnn açlık bi yandan heycan bi yandan dün gece küt diye düşüp bayılmadım ya şükürrrrr:)))
geldiler içeri geçtiler yerleştiler (çiçek bembeyaz hoş bişeydi çikolata tepsimde hoş hoşuma gittii ) sonra gittim teker teker ellerini öptüm
1-2 saat oturduk öylee sonra çay yapıldı çayı servis ederken bende bi telaşşşş

çayları dağıttım ikramları yaptık
ikramda dolma makarna salatası kurabiye elma topları tatlı börek vardı yenildi içildiii
sonra kahve yapmaya başladımmm
tuzlu kahve yapmaya gönlüm el vermedii yapmadım yanii

sırayla kahveleri dağıttım sonra kız isteme merasimi başladı allahın emri .......diye
benimki bana bakıyo ben ona

abim hayırlısı olsun dedi büyük olarak 70yaşında bi eniştemiz var onu çağarmıştık hayırlı olsun demekle olmaz verdim allah utandırmasın de dedi abimde öle dediii

hergün benden kız istemiyolarla nerden bilim dedi bi gülüştük öyleee
sonra el öpülmesi gerekiyodu ama ben çikolataları dağıttımm sonra hanımlar odaya çekildiii söz nişan ne zaman nasıl olcak diye
3gün sonraya yani pazar gününe karar kıldıkkk

yani bu pazarrr nişanım oluyooo

sonra biraz daha oturduk gittilerrrrrrrr
ve ben gece boyunca sadece 4-5 dolmadan başka hiçbişi yemedim :)))
gelelim nişan mevzusunaaa
aile arasında düşünmüştüm ben ama annem eve sığamayız dedi
evin bi sokak ilersinde toplantı yeri var orayı tutucazzz sanırım ve oyun falan istemiyorum ya kuran okunsun istiyorumm

ayrıca oranın dizaynı nasıl olcak bilmiyorum
yarın alışverişe çıkıcazz kıyafet vs
en fazla 80-90 kişi olur nişanda belki okadar da deil çok tanıdık olanları çağırcam sadce
onun için nasıl bi kıyafet alabilirim sizce böyle kabarık abiye tarzı bişi istemiyorumm:26:
ve ikram olarak ne dağıtılırkiii kurabiye yeterli olurmu sizceee okadar kişiyeee ne verilebilirkiiiiii

ve şuan işteyimmmm ayrıca 4gibi işten çıkıp ailece onların evine gidicez işten sabahtan izin istedim vermediler uyuzlarrrrr

4ten sonra gidip napcaksam zaten 2saat yol tutuyoooo