• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada sabah tartıldım ve moralim çok bozuldu ben 66 kiloyu görmüşümde haberim yokmuş.:51:
eyvah ki ne eyveah:51:

Gunden gune degisebiliyo baska etkenlerle
Ama yine de dikkate almak lazim ama moralini cok bozma o kilolari vermeye geldin sen de buraya:)

Ay canim vucudum, tatli metabolizmam
Ben kacamklari yapiyrum yapiyorum o yine kilo veriyor:))

Cuma gunu tarti farkliydi tartilmadim biliursunuz carsamba sabahko kilomu soylemistim
64.8 diye
Cuma ve sonrasi gunler bol kacamk ve regl vardi
Cumartesi 65
Pazar 65.4 ciktim sonra tartilmadim
Bugun 63.6 ciktim:)):46:

Bu neyin kreameti bilemedim:9:
Kacamak yaptigim gunlerde soguk fln demeden baya gezdik arkadaslarla onun mu etkisi yoksa reglim bitti onun mu etkisi
Ya da 2-3 gun cakma detoks corbasi ve gercek drtoks corbasi ictim
Acaba diyorum suyu az iciyorum su mu kaybettim:44:
Bugun 2 litre suyumu tamamlayayim da kontrol edeyim

bak ne güzel vermişsin sevin işte...vücudunu metabolizmanı daha çok sev böylelikle.
sende farkındasın yaptığın artı ve eksilerin
sende artıların eksileri götrümüş ne güzel...

Bir de 2-3 hafta ben bu 64 65 kilo civarinda dolandim durdum
Bunye birden yiyip yiyip sonra tekrar diyete uygun beslenmk vucudu soka mi soktu acaba:44:

Her neyse bu 2 gunde cok dikkat edip spor yapayim da biraz dha gitsin :21:

günaydın kıslar:3:
bugün evdeyim.... devamsızlık hakkı vardı bir gün.... onu kullanıcam:27: dersaneyede kalkamadım sabah.... 8.30 la 10 arası dersim var ama bir türlü kalkamıyorum... onuda geçe aldırmaya çalışıcam.... yarın da misafirim vardı zaten iyi oldu evde hazırlık temizlik falan yapıcam.... siz neler yapıyorsunuz???? bu arada bende menü falan kalmadı..... 2 haftadır ilk defa bugün evde yemek yiycem.... düzenim çok şaştı:50:

ortim senide ilk haftadan yalnız bıraktım çok üzgünüm:5: haftaya telafi ediceğimden emin olabilirsin:30:

gunaydinlaaaar bugun gune guzel basladimmmm we metabolizmam calismaya baslamistr gune erken baslamanin faydalari hehehheh ama haaala uykum war bide dus aldm anlayamadim :)

Uff benimkisi şaşırmıştır dün gece bir uyudum bir uyandım ne olduğumu anlayamadım ..

günaydınlarrrr

bende güne erken başlayanlardanım...bu vesile ile 1 litre suyum bitmiş bulunmakta...

:nazar::nazar: Maşallah ..
Su konusunda ben günde yarım litre su içmediğim zamanları bilirim.
Sonra alışkanlık haline dönüştürdüm, şimdi o kadar çok seviyorum ki su içmeyi bazen fazla oldu diye dikkat ediyorum.

bu arada sabah tartıldım ve moralim çok bozuldu ben 66 kiloyu görmüşümde haberim yokmuş.:51:
eyvah ki ne eyveah:51:

Başlangıç kilonu tam olarak kaç alalım semiha ?

Ay canim vucudum, tatli metabolizmam
Ben kacamklari yapiyrum yapiyorum o yine kilo veriyor:))

Cuma gunu tarti farkliydi tartilmadim biliursunuz carsamba sabahko kilomu soylemistim
64.8 diye
Cuma ve sonrasi gunler bol kacamk ve regl vardi
Cumartesi 65
Pazar 65.4 ciktim sonra tartilmadim
Bugun 63.6 ciktim:)):46:

Bu neyin kreameti bilemedim:9:
Kacamak yaptigim gunlerde soguk fln demeden baya gezdik arkadaslarla onun mu etkisi yoksa reglim bitti onun mu etkisi
Ya da 2-3 gun cakma detoks corbasi ve gercek drtoks corbasi ictim
Acaba diyorum suyu az iciyorum su mu kaybettim:44:
Bugun 2 litre suyumu tamamlayayim da kontrol edeyim

Su haricinde dediklerinin hepsi olabilir ama sudan değildir, çünkü asıl vücut su içmediğinde suyu kaybetmekten dolayı tutuyor ödem oluşuyor.

bugün evdeyim.... devamsızlık hakkı vardı bir gün.... onu kullanıcam:27: dersaneyede kalkamadım sabah.... 8.30 la 10 arası dersim var ama bir türlü kalkamıyorum... onuda geçe aldırmaya çalışıcam.... yarın da misafirim vardı zaten iyi oldu evde hazırlık temizlik falan yapıcam.... siz neler yapıyorsunuz???? bu arada bende menü falan kalmadı..... 2 haftadır ilk defa bugün evde yemek yiycem.... düzenim çok şaştı:50:

Ama kaçamak yapmıyorsun değil mi özlem ?
Yaptıysan bir günah çıkart bakalım :1:

Bir de 2-3 hafta ben bu 64 65 kilo civarinda dolandim durdum
Bunye birden yiyip yiyip sonra tekrar diyete uygun beslenmk vucudu soka mi soktu acaba:44:

Her neyse bu 2 gunde cok dikkat edip spor yapayim da biraz dha gitsin :21:

Betül onun etkisi olacak kadar olmadı bence diyete başlayalı ee bir de tamamen kesip o şok diyetlerden de yapmadın.
Ama regl ve soğuk ciddi derecede etkilemiş olabilir.
İnsan o soğuklarda ısınmak için koşmaktan daha çok enerji harcıyor .

Ama kaçamak yapmıyorsun değil mi özlem ?
Yaptıysan bir günah çıkart bakalım :1:

canım kaçamak yok yalnız yemek saatlerim 9-10 arası oldu....kahvaltı gibi yaptım genelde.... yumurta peynir zeytin.... meyve.... dün birtek normal ekmek yedim... bu kaçamak sayılabilir ama ben mecburiyetten yedim... 2dilim...

Son düzenleme:

Disarda yemek Zor ya insan hem bunaliyo, ne yiyecegini sasiriyo

Kurs nasil gidiyo ozlem neler ogreniyorsunuz

Betül onun etkisi olacak kadar olmadı bence diyete başlayalı ee bir de tamamen kesip o şok diyetlerden de yapmadın.
Ama regl ve soğuk ciddi derecede etkilemiş olabilir.
İnsan o soğuklarda ısınmak için koşmaktan daha çok enerji harcıyor .

bu arada izmirdede dehşet verici bir soğuk var.... şansıma benim dışarı çıktığım günlere geldi...:26: uzun zamandır bu kadar soğuk olmamaıştı...

:nazar::nazar: Maşallah ..
Su konusunda ben günde yarım litre su içmediğim zamanları bilirim.
Sonra alışkanlık haline dönüştürdüm, şimdi o kadar çok seviyorum ki su içmeyi bazen fazla oldu diye dikkat ediyorum.

Başlangıç kilonu tam olarak kaç alalım semiha ?

evet alışkanlık haline döndürmek lazım...

başlangıç kilomu 66 olarak alabiliriz...

bu arada izmirdede dehşet verici bir soğuk var.... şansıma benim dışarı çıktığım günlere geldi...:26: uzun zamandır bu kadar soğuk olmamaıştı...

her yer soğuk ya...sabah haberlerde duydum.gerçek sibirya soğukları haftaya geliyormuş...:18::18::18:

Disarda yemek Zor ya insan hem bunaliyo, ne yiyecegini sasiriyo

Kurs nasil gidiyo ozlem neler ogreniyorsunuz

aynen.... kurs çooooooooooook sıkıcı geçiyor.... bir tane müfettiş giriyor derslere.... slayttan yazı okutturuyor... genelde eğitim dersleriyle ilgili.... formasyonda hepsini görmüştük zaten....

canım kaçamak yok yalnız yemek saatlerim 9-10 arası oldu....kahvaltı gibi yaptım genelde.... yumurta peynir zeytin.... meyve.... dün birtek normal ekmek yedim... bu kaçamak sayılabilir ama ben mecburiyetten yedim... 2dilim...

Yok canım bu yoğunluk için o da kaçamak sayılmaz ..

Uff soğuk deme buz buz her yer ..

evet alışkanlık haline döndürmek lazım...

başlangıç kilomu 66 olarak alabiliriz...

Hedef kilona kaç diyoruz ?

her yer soğuk ya...sabah haberlerde duydum.gerçek sibirya soğukları haftaya geliyormuş...:18::18::18:

Bunlar daha gerçek değil miymişşşş :53:

aynen.... kurs çooooooooooook sıkıcı geçiyor.... bir tane müfettiş giriyor derslere.... slayttan yazı okutturuyor... genelde eğitim dersleriyle ilgili.... formasyonda hepsini görmüştük zaten....

Direk okul oncesi egitimine yogunlasmiyo musunuz
Cocuklarin yas ozelligi fln?

kıslar bu arada laptopı karnımın bacaklarmın üzerine koyuyordum genelde... artık ne zaman koysam karnıma kramp gibi birşey giriyor... araya yastık koymaya başladım bende.... benim gibi yapan varsa dikkat etsin diye söyliyim dedim.... Allah korusun bizi şu teknolojinin zararlarından...:18:

kıslar bu arada laptopı karnımın bacaklarmın üzerine koyuyordum genelde... artık ne zaman koysam karnıma kramp gibi birşey giriyor... araya yastık koymaya başladım bende.... benim gibi yapan varsa dikkat etsin diye söyliyim dedim.... Allah korusun bizi şu teknolojinin zararlarından...:18:

Evet ya
Ben de tepsiler var ya alti sunger ustu duz laptoplar icin de kullaniliyo onlar baya iyi oluyor

Back
X