• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm Geliyorr ..

Sabah :
- 1 bardak elma sirkeli su
- Yarım greyfurt
- Çaydarlı ekmekten yapılmış peynirli tost

Öğle :
- Yarım Greyfurt
- 1 kase ezogelin çorbası
- 2 tane burger
- Bol yeşillik

Akşam :
- 1 elma
- 1 bardak salep ( şekersiz )

Sıvı :
- Sayamadım ama bol su
- 3 bardak bitki çayı

Spor:
- 20 dakika 30 shered days
- 1 saat pilates​

akşam yatmadan 3 mil daha leslie yaptım

-MENÜM-

-SABAH-
-kalkınca sirkeli su-

-2 bardak da ılık su-

- 1kibrit kutusu peynir-
-yarım elma-
-1 dilim ekmek-

-ARA-

-3 yk yoğurt bol biberli-

-ÖĞLE-

-1 cintik elmalı turta-
-2 tana yumurta haslama-
-salata-

-ARA-

-1 dilim ekmeğe biraz peynirli tost-
-1 bardak ayran-

-AKŞAM-

-1 kase ayran çorbası-

-SIVI-
-1lt karbonatlı su-
-1 lt tarçınlı su-
-4fincan yesil cay-
-1 fincan form çay-

-SPOR-
-şimdilik 200 oklava hareketi-
-30 dak plates
-3 mil leslie
-50 tanede mekik çekicem-

hoşgeldin melekcim şükür kavuşturana yoklugun beliydi kız
iyiyiz sen nasılsın canım
kilo vermeye çalışıyorum şahsım adına 2 saatte bir atıştırıyorum ve bol spor yarışma varya coştum 280 dak oldu sporum melek bugünkü kilomda 56.5 mutluyum yani ayın 22 sine kadar bali 53 kilo falan olsam süper olucakk

hoşbulduk sevindim senin adına...
Nasıl 280 dk. yaptın ya :53:

Hosgeldin melooo:46::46::46::46:

Hoşbulduk $1323607053_gonul.gif

Hoşgeldinnn Melekcimm ..
Çok sevindim bilgisayarının olduğuna yokluğun gerçekten çok belli oluyor.

Hoşbulduk canım...
Ay yerim belli oldu mu :17:

Valla sonunda oldu şu merette kavuştum buraya :1:

Selam kızlar...

Eki Görüntüle 340511

Bilgisayarım sonunda oldu,Şükürler olsun :1:

Eki Görüntüle 340513

Perşembeden haber verdim size ulaşamam belki bi daha diye...
Kilom 71.5 idi.

:32: :32: :32:

Of neyse ya, bilgisayar oldu ya, önemli olan o :1:
Sıkıldım valla, buraya amma alışmışım...

:6: :31: :10: :9:

Eee neler yaptınız?
1. olmuşuz eferin bize...

Eki Görüntüle 340523 Eki Görüntüle 340523 Eki Görüntüle 340523

Canım hoşgeldin yaaaa çok belliydi yerin. Özletme bu kadar kendini. İnşallah bidaha bozulmaz bilgisayarın. :1:

Menüm Geliyorr ..

Sabah :
- Yarım greyfurt

Öğle :
- Yarım Greyfurt
- 2 tane burger
- Bol yeşillik

Akşam :
- 1 elma

Sıvı :
- Sayamadım ama bol su
- 3 bardak bitki çayı

Spor:
- 1 saat pilates​

Afiyet olsun canım. Ama akşamın pek bi az olmuş. Acıkmazsın umarım ilerleyen saatlerde.

Bugün pek uzun sürmez Ebru :1:

Evet yaaaaaa çok kolay oldu bugün :9:

Yaaaaa kızlar yaaaaa eşim yine kek yapıyor :18::18::14::14:

-MENÜM-

-SABAH-
-kalkınca sirkeli su-

-2 bardak da ılık su-

- 1kibrit kutusu peynir-
-yarım elma-
-1 dilim ekmek-

-ARA-

-ÖĞLE-

-1 cintik elmalı turta-
-2 tana yumurta haslama-
-salata-

-ARA-

-1 bardak ayran-

-AKŞAM-

-1 kase ayran çorbası-

-SIVI-
-1lt karbonatlı su-
-1 lt tarçınlı su-
-4fincan yesil cay-
-1 fincan form çay-

-SPOR-
-30 dak plates
-3 mil leslie

Afiyet olsun gayet kalabalık ama düzenli bi menü...
Belirli bi diyet mi yapıyorsun?
işe yarıyor mu bu beslenme?

Gerçi her öğünde protein var :46:

Menüm Geliyorr ..

Sabah :
- Yarım greyfurt

Öğle :
- Yarım Greyfurt
- 2 tane burger
- Bol yeşillik

Akşam :
- 1 elma

Sıvı :
- Sayamadım ama bol su
- 3 bardak bitki çayı

Spor:
- 1 saat pilates​
afiyet olsun şekercik kaç dak poldu spor masllah sende çok iyisin:nazar::nazar:

Selam kızlar ben geldim. Şuan yazdıklarınızı okumakla meşgulüm birazdan dönerim Eki Görüntüle 340528
hoşgeldin bütün kızlar toplandık

Canım hoşgeldin yaaaa çok belliydi yerin. Özletme bu kadar kendini. İnşallah bidaha bozulmaz bilgisayarın. :1:

Afiyet olsun canım. Ama akşamın pek bi az olmuş. Acıkmazsın umarım ilerleyen saatlerde.

sende benim gibi 1 çindik al bırak:9::9::9::9::9:

-MENÜM-

-SABAH-
-kalkınca sirkeli su-

-2 bardak da ılık su-

- 1kibrit kutusu peynir-
-yarım elma-
-1 dilim ekmek-

-ARA-

-ÖĞLE-

-1 cintik elmalı turta-
-2 tana yumurta haslama-
-salata-

-ARA-

-1 bardak ayran-

-AKŞAM-

-1 kase ayran çorbası-

-SIVI-
-1lt karbonatlı su-
-1 lt tarçınlı su-
-4fincan yesil cay-
-1 fincan form çay-

-SPOR-
-30 dak plates
-3 mil leslie

Menün güzel olmuş canım ama şu sular karbonatlı olan biraz çok olmuş gibi. Sirkede ve karbonatta asit olduğunu biliyorsun dimi. Dikkat et midene zarar vermesin. Yaklaşık 1 ay boyunca bende sabahları aç karnına elma sirkesi içmiştim. Sonra iyice araştırınca iyi bişey olmadığını anladım. Vazgeçtim. Bunların yerine normal su bile içsen bence aynı etkiyi yapar. Ayırca resmen sirke içerken asit içiyorsun dikkat et.

İnş. $1322065754_ebru.gif
Bi kere daha böyle olmuştu.kasyaı acıp tozunu almıştık.düzelmişti.
Şimdi rom oynamış yerinden onu taktılar işte...

Ay senin eşinde tam sopalık ya :57:

-MENÜM-

-SABAH-
-kalkınca sirkeli su-

-2 bardak da ılık su-

- 1kibrit kutusu peynir-
-yarım elma-
-1 dilim ekmek-

-ARA-

-ÖĞLE-

-1 cintik elmalı turta-
-2 tana yumurta haslama-
-salata-

-ARA-

-1 bardak ayran-

-AKŞAM-

-1 kase ayran çorbası-

-SIVI-
-1lt karbonatlı su-
-1 lt tarçınlı su-
-4fincan yesil cay-
-1 fincan form çay-

-SPOR-
-30 dak plates
-3 mil leslie

Öncelikle yazış şeklin için teşekkür ederim daha güzel okundu kafam karışmadı ..
Elmalı turta çok değilse menün gayet güzel olmuş, bu arada turtam gelmeyecek mi ki artıkk ..

Hoşbulduk canım...
Ay yerim belli oldu mu :17:

Valla sonunda oldu şu merette kavuştum buraya :1:

Olmaz mı hiçç aaa Melekcimm , söyle o bilgisayara bir daha bozulup araya mesafe sokmasın.

Yaaaaa kızlar yaaaaa eşim yine kek yapıyor :18::18::14::14:[/COLOR]

Hiç acıkmadım Ebru ama gece de bırakmak istemedim o yüzden bir şeyler yiyeyim de acıkmayayım dedim.

Ayy ya eşinin hamaratlığı başına dert olacak ama pek de güzel bir şey kek yapması.
Bu akşam sakın yeme ama yarın sabah canın çok isterse 1 ince dilim yiyebilirsin.

hoşgeldin bütün kızlar toplandık

sende benim gibi 1 çindik al bırak:9::9::9::9::9:

Yok canım yaaa hiç yemeyeceğim. Tadını alınca daha kötü oluyor. En iyisi kokusuyla idare etmek. Kokusu kilo aldırmaz dimi :60::60:

Afiyet olsun gayet kalabalık ama düzenli bi menü...
Belirli bi diyet mi yapıyorsun?
işe yarıyor mu bu beslenme?

Gerçi her öğünde protein var :46:
ewet melek 2 saatte bir yiyorum bişeyler akşam 6 ya kadar bol protein koyuyorum araya böyle beslenerek izindeyken kilo almadım verdim halada veriyorum hem sık yiyorum hem acıkmıyorum dene istersen ama erken kalkmak lazım yoksa ikindide kalıyo insan akşamı yapamadan saat 6 oluyo benim gibi:1::1:

Cuma yapmamıştım dün 70 dakika bugün de 80 dakika oldu 1.5 saati geçirmek istemiyorum zaten ama çok iyi geliyor pilates ..
Diğeri çok zorladı tamamlayamadım, kol kaslarım çok zayıf sanırım incecikler de zaten şınav ve ağırlık hareketlerine dayanamıyorlar.

Öncelikle yazış şeklin için teşekkür ederim daha güzel okundu kafam karışmadı ..
Elmalı turta çok değilse menün gayet güzel olmuş, bu arada turtam gelmeyecek mi ki artıkk ..

Olmaz mı hiçç aaa Melekcimm , söyle o bilgisayara bir daha bozulup araya mesafe sokmasın.

Hiç acıkmadım Ebru ama gece de bırakmak istemedim o yüzden bir şeyler yiyeyim de acıkmayayım dedim.

Ayy ya eşinin hamaratlığı başına dert olacak ama pek de güzel bir şey kek yapması.
Bu akşam sakın yeme ama yarın sabah canın çok isterse 1 ince dilim yiyebilirsin.

Olsun Hilal'cim. Kızla ikisi geçti beraberce yaptılar. Ben yemeyince kek bitmiyormuş :1::1: Çok canım istese bile yemeyeceğim. Ben bir 63 olayımda ancak o zaman. Şuana kadar hiç kaçamak yapmadım. İnşallah sonuna kadarda öyle gidecek. :nazar::nazar::nazar::nazar:

Yok canım yaaa hiç yemeyeceğim. Tadını alınca daha kötü oluyor. En iyisi kokusuyla idare etmek. Kokusu kilo aldırmaz dimi :60::60:

Zihinden yapılan spor kilo verdiriyor kokusu da kilo aldırmasın :60:

O değil de ben şeyi duymuştum mesela canın bir şey yemek istedi yediğini hayal ettin, insülin hormonu devreye girip yağ depoluyormuş ama ne kadar doğrudur bilemem :26:

Zihinden yapılan spor kilo verdiriyor kokusu da kilo aldırmasın :60:

O değil de ben şeyi duymuştum mesela canın bir şey yemek istedi yediğini hayal ettin, insülin hormonu devreye girip yağ depoluyormuş ama ne kadar doğrudur bilemem :26:

Aslında mantıklı geliyor şuan söylediklerin. Ama umarım kilo almam :60:

inş. bozulmaz canım :1:

ewet melek 2 saatte bir yiyorum bişeyler akşam 6 ya kadar bol protein koyuyorum araya böyle beslenerek izindeyken kilo almadım verdim halada veriyorum hem sık yiyorum hem acıkmıyorum dene istersen ama erken kalkmak lazım yoksa ikindide kalıyo insan akşamı yapamadan saat 6 oluyo benim gibi:1::1:

Sen mutluysan sorun yok :1:
Ben en geç 10 da kalkıyorum.yeterince erken sanırım :60:

Olsun Hilal'cim. Kızla ikisi geçti beraberce yaptılar. Ben yemeyince kek bitmiyormuş :1::1: Çok canım istese bile yemeyeceğim. Ben bir 63 olayımda ancak o zaman. Şuana kadar hiç kaçamak yapmadım. İnşallah sonuna kadarda öyle gidecek. :nazar::nazar::nazar::nazar:

Kaçamağı mümkün oldukça yapma tabi ebru ama hiç kaçamak düşüncesinden de uzak dur o şekilde düşündüğünde vücuda kıtlık sinyali veriliyor, yeme krizlerin gelebilir zamanla hadi o irade ile atlatılır ama kıtlık sinyali verildiğinde vücut mümkün oldukça yağları yakmamaya çalışıyor metabolizmayı yavaşlatarak ..
O yüzden düşünce çok önemli .

dikkat edrim bundan sonra canım
yok turta sadece bir tutam yedim nefsim körelsin diye zaten kalanıda ev halkı yeyince komşulara gönderdim
bakalım hilal böyle beslenerek kendimi çok rahat hissediyorum bol proteinlide iyi oluyo pek acıkmıyorum bugün daha spor yapamadım akşam inşallah
bu arada sabahki kilom 56.5 ve ben çok mutluyum 22 sine kadar biraz daha vermek istiyorum 3 kilo kadar hala 55 i göremedim ya:14::14::14::14::14:

spor nasıldı ben daha bakamadım vakit kalmadı zor yükleniyo duraklattım 1-2 güne kadar anca yüklenir şu vın feci yavaş

Back
X