Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel anlatmışsın hemen bi tane yapasım geldi
hoşgeldin bu arada ben özlem...
Su menüsünü utançla sunar:
kıymalı börek birazcık(
çay
et dürüm
az patates kızartma fırında
tek öğün yedim acayip saçma besleniyorum 2 gündür yarın sarsılıp kendime geleceğim((( Bu arada iki gündür çok yoğunum bilgisayarımı açamadım bile kusura bakmayın...
hosbulduuuummmmmmhoşgeldin![]()
memnun oldum elif bendeve
hosbuldum..
bir sey sormak istiyorum acaba attigimiz mesajlarin sayisini yazacakmiyiz? :26:
tesekkur ederim sutluTebrikler nasıl başardın bilmiyorum ama çok güzel bir başarı 1 ay bile olmadan 4 kilo vermek sakın kilo verdim diye gaza gelip yemene dikkat etmemezlik yapma
Çok güzel bir menü spor ve ara öğünde olsa daha güzel olacak bence.Birde kendi menüme bakıyorumda özenmemek elde değil hehehhe kıskandım :):)
Evet elif bugn pazar oldugu icin yazmadik ama diger gunler yaziyoruz
İster her mesajinin baslik kismina sayi yaz
Yok ben ugrasamam onunla dersen gun sonunda say hepsini mesaja yaz.
Melis senin de dikkatine:)
teşekkür ederim :) aksam değilde öğle mı yesem ?
We ikinci part sporumu yaptim
45 dk leslie 3 mil+15 dakkalik(2.mil tekrari)+ 15 dakika egzersiz 400 ip atlama
Ayagim koptu sanki nasi acio, burkuldu ustune basamiom
Herkese guzel geceler diliyorum, Allah in izniyle yarin gorusmek uzere gelecegin citirlari
mSJ sayim :11
slm kıslar nasılsınız....
dersane falan derken giremedim hafta sonu ama bu hafta menülerim ve ben geliyoruz inşallah artık... yarın sabahtan deneme sınavım var ama öğleden sonra gelirim mutlaka... eşim de hasta biras o işe gitmesse denemeyede giremem büyük ihtimalbu aralar herşey üstüste geldi bende ....
Öncelikle ben elif değil melis canım.Zayıflamaya çalışıyorum ama doğru değil ve ne kadar çabalasamda olmuyor yanlış yapıyorum sanırım sizinle beraber düzeltmek istiyorum yemek yeme tarzımı inşallah azim ve bu kararlada başaracağım.
Su menüsünü utançla sunar:
kıymalı börek birazcık(
çay
et dürüm
az patates kızartma fırında
tek öğün yedim acayip saçma besleniyorum 2 gündür yarın sarsılıp kendime geleceğim((( Bu arada iki gündür çok yoğunum bilgisayarımı açamadım bile kusura bakmayın...
Evet elif bugn pazar oldugu icin yazmadik ama diger gunler yaziyoruz
İster her mesajinin baslik kismina sayi yaz
Yok ben ugrasamam onunla dersen gun sonunda say hepsini mesaja yaz.
Melis senin de dikkatine:)
Alışamadım daha bunu söylemeye yeni üyelere teşekkür ederim betül
günaydın....bol sporlu kaçamaksız bir hafta diliyorum..ve cumaya 1. lik gelsin yine diyorum..
Günaydınn ..
İnşallah yine 1.yiz bu hafta tabi umarım ben de veririm kilo!
Öğle yiyebilirsin ama her zaman da yeme bence meyveyi 2 tane, bir de regl dönemim demiştin, bu dönemde metabolizma 2 kat hızlı çalıyor, eğer dikkat edersen daha fazla kilo verirsin aklında bulunsun.
GunayDiin citirllaaar
Bomba gibi baslayalim haftaya
Kacamak yapanlar yapmayanlar hepsi geride kaldii![]()
günaydın....bol sporlu kaçamaksız bir hafta diliyorum..ve cumaya 1. lik gelsin yine diyorum..
Günaydın arkadaslar..
Telden girdiğim için ya ilk sayfa ya da son sayfayı görüyorum 7500 kusur sayfa olduğu için tek tek geçmem lazımo yüzden diğer sayfaları okuyamadım
(
Ya aslında haklisin doktorumda yemek zorunda degilsin günde bir elma muhakkak ye ama diğer 2 meyveni yemek zorunda degilsin demişti :) dikkat etcez artık![]()
Günaydınlar :))
saol canım darısı başına o zamanBende 26 yaşındayım istanbulda yasıyorum evliyim henüz bebeğim yok ( insaallah olur dua edin) Allah seninde evlatlarını bagislasin ağız tadiyla büyüt :)
İnan bana doğumda alınan kilolar gözüme hiç gözükmüyor tatlı kilo diyorum onlaraRabbim bana da versin de bende o kiloları sizlerle burada tekrar vereyim :))
anladım doktor kontrolündesin ama meyvayı sabah yada öğlene atrarsan ii olurevet Elif..
Ara Ogun yiyemiyorum doktorum 3 ana Ogun olarak belirledi diyetimi bazı saglık sorunlarımdan dolayı o yüzden meyvemi proteinle birlikte ana öğünlerde alıyorum..
6 dan sonra icin dikkat ederim ve birde hafta da 140-150 dk yürüyorum
masallah ne kadar spor yapmışsın kaç dak oldu kız hemen yaz
We ikinci part sporumu yaptim
45 dk leslie 3 mil+15 dakkalik(2.mil tekrari)+ 15 dakika egzersiz 400 ip atlama
basarılar özlemcim kolay gelsin görüşürüzslm kıslar nasılsınız....
dersane falan derken giremedim hafta sonu ama bu hafta menülerim ve ben geliyoruz inşallah artık... yarın sabahtan deneme sınavım var ama öğleden sonra gelirim mutlaka... eşim de hasta biras o işe gitmesse denemeyede giremem büyük ihtimalbu aralar herşey üstüste geldi bende ....
GunayDiin citirllaaar
Bomba gibi baslayalim haftaya
Kacamak yapanlar yapmayanlar hepsi geride kaldii![]()
Günaydın Kızlarrr ..
Erkenden kalktım geldim diyordum ama Derya benden önce gelmiş
Öğle yiyebilirsin ama her zaman da yeme bence meyveyi 2 tane, bir de regl dönemim demiştin, bu dönemde metabolizma 2 kat hızlı çalıyor, eğer dikkat edersen daha fazla kilo verirsin aklında bulunsun.
Uff benim de her yerim ağrıyor
Cidden zormuş Özlemcim kolay gelsinn ..
İsimleri karıştırdım kusura bakmaa :26:
Dün geride kaldı yarın yeni bir gün yeni bir hafta ve güzel menüler seni bekliyor.
Su ne yaptın sen bir karataycıya hiç yakışıyor mu ?
Elektrikli sandalyeni diğer tarafa yollarım
Alışamadım daha bunu söylemeye yeni üyelere teşekkür ederim betül
Günaydınn ..
İnşallah yine 1.yiz bu hafta tabi umarım ben de veririm kilo!
Günaydın arkadaslar..
Telden girdiğim için ya ilk sayfa ya da son sayfayı görüyorum 7500 kusur sayfa olduğu için tek tek geçmem lazımo yüzden diğer sayfaları okuyamadım
(
Ya aslında haklisin doktorumda yemek zorunda degilsin günde bir elma muhakkak ye ama diğer 2 meyveni yemek zorunda degilsin demişti :) dikkat etcez artık![]()
günaydın kızlarGünaydınlar :))