• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü de yazayımm ..

Sabah:
- 1 bardak elma sirkeli su
- Domatesli yumurta
- 1 çavdar ekmeği
Öğle :

- 1 kase ezogelin çorbası
- 3 köfte
- 2 kaşık yoğurt

Akşam :

- 1 Elma
- 1 bardak şekersiz salep
- 7-8 badem

Sıvı :

- Bol su
- 3 bardak bitki çayı

Spor :

- 1 saat pilates ( devamı için deryanın cevabını bekliyorum :1:)

menün gayet güzel ama salep olmamış

sporumun bir kısmını yaptım sayılır
kalanı kızım uyuduktan sonra...

20 dk stepper
20 dk twıst

Benimde yapmam gerekiyor ama canım istemiyor hiç. :26:

Selam kızlarr bu gün resmen ordan oraya koşturmayla geçti ev ütü alışveriş vs vs vs derken spora gerek kalmadı sanıyorum.

Sabah
1 adet yumurta
bir avuç fındık
bir küçük mıhaliç 5 zeytin
tarçın çayı

akşam
2 adet içli köfte(haşlama)

valla yalan yok benimde hiç istemedi ama bri yerden başlamam gerekti.
azda olsa yaptım...

Ben spor yapmayı çok seviyorum ama evde yapmak hoşuma gitmiyor. Havalarda çok soğuk. Bugün dışarı çıkmayı düşünüyordum yürümek için eşimin maçı vardı. O gidince bu saatte dışarı çıkmam imkansız. Evde yapmakta istemiyorum. Bu haftaki sporum sadece 30 dk. :14::14:

Ben spor yapmayı çok seviyorum ama evde yapmak hoşuma gitmiyor. Havalarda çok soğuk. Bugün dışarı çıkmayı düşünüyordum yürümek için eşimin maçı vardı. O gidince bu saatte dışarı çıkmam imkansız. Evde yapmakta istemiyorum. Bu haftaki sporum sadece 30 dk. :14::14:

benimde mevsimle alakalı sanırım.soğukta canım istemiyor.baharda bomba oluyorum :51:

Selam kızlarr bu gün resmen ordan oraya koşturmayla geçti ev ütü alışveriş vs vs vs derken spora gerek kalmadı sanıyorum.

Sabah
1 adet yumurta
bir avuç fındık
bir küçük mıhaliç 5 zeytin
tarçın çayı

akşam
2 adet içli köfte(haşlama)

Bayılırım içli köfteye. Afiyet olsun canım da sadece iki öğün. Sanırım sabah geç uyanıyorsun. Eğer erken kalkıyorsan bunlarda durman zor olur sanırım.

su afiyet olsun...
sen sürekli 2 öğün besleniyorsun sanırım.:28:

benimde mevsimle alakalı sanırım.soğukta canım istemiyor.baharda bomba oluyorum :51:

Aynen Semiha'cım. Ben geçen haftaya kadar soğukta olsa çıkıyordum yürümeye. Zaten belli bir süre sonra ısınıyorsun soğuk sorun olmuyor. Ama son hafta çok soğuktu. Birde 6 yaşında kızım var. Onu evde yalnız bırakıp çıkamıyorum. Eşim işten geç geliyor. Yorgun oluyor. Geç saattede tek başıma çıkamıyorum. Benim bu işe bir çözüm bulmam lazım. Ama ne ?
Gerçi bugün araba kullanmadım. İşe tramvayla gittim. 10 dk tramvaya gitmek için yürüdüm. 5 dk tramvaydan sonra hastaneye yürüdüm. Akşamda 15 dk eder dönerken, hatta kızı okuldan aldım. Eve yürüyerek geldik. 5 dk ordan etse aslında ben bugün tempolu 35 dk yürümüşüm :)))))))))))

Aynen Semiha'cım. Ben geçen haftaya kadar soğukta olsa çıkıyordum yürümeye. Zaten belli bir süre sonra ısınıyorsun soğuk sorun olmuyor. Ama son hafta çok soğuktu. Birde 6 yaşında kızım var. Onu evde yalnız bırakıp çıkamıyorum. Eşim işten geç geliyor. Yorgun oluyor. Geç saattede tek başıma çıkamıyorum. Benim bu işe bir çözüm bulmam lazım. Ama ne ?
Gerçi bugün araba kullanmadım. İşe tramvayla gittim. 10 dk tramvaya gitmek için yürüdüm. 5 dk tramvaydan sonra hastaneye yürüdüm. Akşamda 15 dk eder dönerken, hatta kızı okuldan aldım. Eve yürüyerek geldik. 5 dk ordan etse aslında ben bugün tempolu 35 dk yürümüşüm :)))))))))))

bak hesaba vurunca nasılda yürüyüş çıkıyor meydana

bak hesaba vurunca nasılda yürüyüş çıkıyor meydana

Evet yaaa hiç bu açıdan düşünmemiştim. Günlük hayat içinde rutin olunca farkedilmiyor. Son bir haftadır spor yapmıyorum ama yollar çok buzlu ve Konya'da hava çok sisli olduğu için araba kullanmıyorum. Buda işe gelip giderken yürümemi gerektiriyor. Bende kendi kendime düşünüyordum düzenli spor yapmıyorum ama kilo veriyorum diye . Meğer nedeni buymuş. :9::9:

kızlar kaçamak yapmamak için kendimi zor tutuyorum
kjahve içiyorum günde 2 fincanı geçirmemeye çalışıyorum bide diş fırçalıyorum o anlık işe yarıyo
buzdolabının üstüne şunları yazıp astım
-dur biraz düşün canın ne istiyorsa tadını zaten biliyosun
-hani ayın 22 sine 53 kilo olucaktın?
-kahve iç dişini fırçala
-balkona çık temiz havayı doya doya içine çek
-temizlik yap çocuklarla oyna müzik dinle dahada olmadı yat uyu
-ne yaparsan yap yemeğe saldırma kaçamak yapma
-üstüme olmayan 1 pantolon ve 1" eteğide kardolaba astım bakınca iştahım kaçsın diye:9::9::9:

:9::9::9::9: süpermiş ya her eve lazımm bu tavsiyeler

Kızlar ben spor yapmaya gidiyorum. Bitince yazarım ne kadar olduğunu :)

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
1 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 porsiyon terbiyeli haşlanmış et
Yarım porsiyon salata
1 dilim kepek ekmek

Akşam

1 porsiyon barbunya
1 dilim kepek ekmek
1 tane acılı çiğköfte (olup olmadığını anlamak için tadına baktım)

Bugün çok fazla su içemedim.
Sanırım neden çok fazla bitki çayı içmem. Artık bitki çayı değilde direkt su içeceğim.
Akşama ancak 2 lt olur.
Spor henüz yapmadım. Ama listenin sonunda olmak istemiyorum. İlerleyen saatlerde yapınca yazarım.

afiyet olsun ebru bide spor olsa tam olucak

Eki Görüntüle 341266

Menüm:

İftar:

1 küçük tabak etli lahana sarması
1 büyük kase yoğurt ( tahminim 400 gr. vardır )
1 adet 2 kaşık yulaf kepeğiyle yapılmış, üstü çıtır içi yumuşacık hamburger ekmeği :60:

1 sahlep içmeyi düşünüyorum :44:

LeSLie ile 3 mil + 50 mekik + 30 dk. kemer
2 lt.su + 1 lt. limonlu yeşilçay
afiyet olsun melek salebi içmemen iyi olmuş ayrıca Allah kabul etsin

slm kızlar

menüm
sabah conflex+süt+yarım elma

öglen
1 sucuklu kaş. tost çift ekmek
1 bardak ayran

ikindi
tavuklu peynirli salata
1 dilim cavdar

akşam
conlex+süt

30 dk yürüdüm
2 lt su
sanada afiyet olsun özlem resimler süper inşallah 60 kiloluk halinide görürüz bebiş nasıl öp benim yerime:emir_bebek::emir_bebek::16::16:
menü..
sabah
1 bardak su
1 çay bardağı süt.
kahvaltı
2 zeytin
1 yumurta
1 dilim ekmek.
greyfurt suyu
ara
yeşil çay 300 ml
öğle
dışardan tavuk döner istedim salatayla lavaşı hariç kaşıkla yedim..
1 adet ayran
ara
tost
portakal yarsını yedim..
akşam acıkmadım
ama bir kepçe mercimek çorba içerim belki..
su 3 litre
spor 45 dk yüryüş artı dans..+20 dk bölgesel çalıştım göbiş için 100 mekik kolar için 1 kg lik ağırlıklarımla leslie nin kol hareketlerini yaptım..popuş için 20*3 set sıkılaştırma inceltme hareketi yaptım..akşamda tiwsit le randevum var ve masaj aletine bağlayacağım göbişi..
ay yazarken yoruldum..:37::60:
bravo hayranım sana bolca:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ve derya kaçar..:10:
hepinize hayırlı akşamlar..:38:
öpüldünüz ..:16::9:

Kızlar ben kaçtım ..

Mesaj sayım 25 Betül ..

Neyse kızlar bende şimdlik çıkıyorum..
Görüşürüz :3:
iyi geceler kızlar

bugünkü menüm

1 bardak sirkeli su

sabah
2 dl kepekli kızarmış ekmek
5 zeytin
sahanda yarım yumurta
1 tutam maydanoz
1 bardak şekersiz çay

ara
1 küçük kurabiye
1 bardak meyvesuyu

akşam
kereviz çorbası
ayran

suyu 3 lt ye tamamlarım.
sporumuda yapar ilerleyen saatlerde bildiririm...

bu hafta eşimin vardiyasından dolayı kahvaltıyı geç yapıyoruz.bende öğle yapmayıp 2 öğünle günü bitirmeyi düşünüyorum...
afiyet olsun semihacım ama bak meyva suyu içmek yok tamamen kilo yapıyo onun yerine meyvanın kendisini yiyoruz ben artık günde 2 çeşit yarım meyva tüketiyorum tavsiye ederim
Oh sporumda bitti.
Şimdi ders çalışayım.

Ya ben önceden spor yaparken cok terlerdim artık terlemiyorum.
Havalar soguk ondan mı acaba :1:
ohhhhhhhh mis gibi olmuş çalışkan mutim

:9::9::9::9: süpermiş ya her eve lazımm bu tavsiyeler

sende dene tavsiye ederim işe yarıyo ayrıca resimlerim süper 5 kilo bile fark etmiş

memnun oldum melis
hayırdır gönül neyin var

dikkat et özlem peki deneme sınavımıydı okul öncesi eğitim için miydi girmemişsin ya problem olmaz inşallah
yok cnm o sertifkayı aldım artık bitti o... kpss denemesiydi bu başka bir oturumu daha olcak ona giricemm artık hafta sonu...
kızlar kaçamak yapmamak için kendimi zor tutuyorum
kjahve içiyorum günde 2 fincanı geçirmemeye çalışıyorum bide diş fırçalıyorum o anlık işe yarıyo
buzdolabının üstüne şunları yazıp astım
-dur biraz düşün canın ne istiyorsa tadını zaten biliyosun
-hani ayın 22 sine 53 kilo olucaktın?
-kahve iç dişini fırçala
-balkona çık temiz havayı doya doya içine çek
-temizlik yap çocuklarla oyna müzik dinle dahada olmadı yat uyu
-ne yaparsan yap yemeğe saldırma kaçamak yapma
-üstüme olmayan 1 pantolon ve 1" eteğide kardolaba astım bakınca iştahım kaçsın diye:9::9::9:
güzelmiş öntemler... bende deniyim öz. diş fırçalama olayı çok aklıma yattı...

Cidden uyku bölününce çok kötü oluyor gülçin kilonun da onunla alakası olabilir.
Kızın da okula başlayınca daha rahat olur.

Ben de hilal 21 yaşındayım.
Fen bilgisi öğretmenliğinde okuyorum :)

Aman dikkat et Özlem kendine sen de hasta olma ..

Maşallah pek aktifiz son zamanlarda .

Hayırdır gÖNÜL NEYİN VAR Kİ ?

Yapma yapma sonra pişman oluyoruz gülçin ..

evet farkındayım :26: ama inan yoğunluktan oldu.... geçen haftayı biliyorsun... bu haftada bugün 1 daaha eşim evdeydi...:30:

Back
X