• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Uff ben de erken kalkmaya alışmışken bozmak istemiyorum düzeni ..
Melek'e adıyoruz Özlem ..

bende artık erken kalkmak istiyorum... bizim dersanede bir çocuk var geçen kanıma girdi... güneş üzerine doğarsa o günün bereketi kaçar dedi... çocuk dersaneye gelmeden 2 test çözüyormuş düşün bizim ders 8.30 da başlıyor... bende 6 da kalkmaya çalıştım bu hafta hep eşimle beraber... ama bu seferde gözlerim yanıyor öğle saati... bu seferde öğle uykusu uyuyorum...

bende artık erken kalkmak istiyorum... bizim dersanede bir çocuk var geçen kanıma girdi... güneş üzerine doğarsa o günün bereketi kaçar dedi... çocuk dersaneye gelmeden 2 test çözüyormuş düşün bizim ders 8.30 da başlıyor... bende 6 da kalkmaya çalıştım bu hafta hep eşimle beraber... ama bu seferde gözlerim yanıyor öğle saati... bu seferde öğle uykusu uyuyorum...

Kaçta uyuyormuş kii :26::26:
Şaşırıyorum ben öyle insanlara ama çok güzel ..

$thumb.webp

:9::9::9::9: bu ikinci aynı ben....

önceden kaç kiloydun ki??? bana sen hep çok zayıfmışsın gibi geliyosun...

72ydim hatta belki daha bile fazla olmuşumdur tartılmadan.
Ama çok berbattı cidden ya, depresyondayken olmuştu bunlar.
Bir daha öyle olmak istemiyorum ..
Bir de benim yüzüme vuracak kimse yoktu herkes kilolu durmuyorsun diyordu, tersini duymak insanı üzüyor ama kendine de getiriyor ..

72ydim hatta belki daha bile fazla olmuşumdur tartılmadan.
Ama çok berbattı cidden ya, depresyondayken olmuştu bunlar.
Bir daha öyle olmak istemiyorum ..
Bir de benim yüzüme vuracak kimse yoktu herkes kilolu durmuyorsun diyordu, tersini duymak insanı üzüyor ama kendine de getiriyor ..

banada hep böyle söylüyorlar... boyun kaldırıyor diyolar kızıyorum onlara... basbaya kiloluyum işte...baya çokmuşsun bu arada benle aynıymışsın... inş bende inerim senin kilona...

banada hep böyle söylüyorlar... boyun kaldırıyor diyolar kızıyorum onlara... basbaya kiloluyum işte...baya çokmuşsun bu arada benle aynıymışsın... inş bende inerim senin kilona...

Öyle olunca da insan hep gaza geliyor ama dedikleri gibi boydan biraz daha iyi oluyoruz Özlem ..

aynen:1: cnm ben çıkıyım eşim söyleniyo sabah kalkamıcan diye... haklıda:32: görüşürüz yine... önümüzdeki hafta çok aktif olcam ve bol sporyapçam söz... iyi geceler...

İyi geceler Özlemm ..

malum bugün kaynana kayın baba geldi..eşim şimdi gitti bana soruyor ne yapayım diye..annesinin elini öpmeyecekti yapma dedim..hava soğuk kar yağışlı biz gidemedik aslına bakarsanız iyide oldu..
bugün öğleden sonra misaifr trafiğim arttı..abimle ablam geldi peşinden kayın babam ve küçük abim..kayın baba eve girmedi aslında kendisi bizzat amcamdır benim..ne acı değilmi hiçbir saygısızlığım yok ama hep ben hırpalandım..artık kimse için kendimi ne üzerim nede üzdürüm..yoğunluktan daha yeni fırsat bulup geldimçmesaj sayımıda alınmamış zaten ..
ben saydığımda bana kimse mesaj atmadı hilal hariç..hilal harici kimseyi yazmamalıymışım buda iyi bir örnek oldu..

Off akrabanin yaptigini el yapsa bu kadar zoruna gitmiyor insanin ayni benim durum:ssz:

:8::8::8::8::8::8: SPOR LISTESI :8::8::8::8::8:

1. GONUL 795 DK.:nazar::46:
2. OZLEM_19 700 DK.:10::46:
3. GULCIN 665 DK.:46::52:
4. HILAL VE CANSU 430 DK.:46::21:
5. MELEK 265 DK.:32:
6. SEMIHA 240 DK.:32:
7. DERYA 160 DK.:34:
8. BETUL 115 DK.:34:
9. EBRU 80 DK.:1:

BETUL PRODUCTION GURURLA SUNARRR
ISTE KARSINIZDAAA.....

HAFTANIN ENNN' LERİ

Ennn HAMARAT : MELEK
Ennn IRADELİ : EBRU
Ennn HIZLI GİRİŞ YAPAN ÜYE: CANSU
Ennn GELIN : DERYA
Ennn OGRENCI: OZLEM
Ennn LEYLA : HILAL
Ennn ATOM KARINCA: GÜLÇİN
Ennn KACAK: MELİS
Ennn YARAMAZ: BETÜL
Ennn BIZDEN ADAY: SEMIHA ve ELİF
Ennn KAYIP: BALKAYMAK OZLEM
Ennn KACAMAKSIZLAR: HILAL, EBRU VE MELEK
Ennn TEMBEL: LADY EBRU

EN KACAMAKCILARI UNUTMUSSUN betul nasi unutursun :60: ben we ozlem :9:
Ellerine saglik cok iyi olms sen kiwirdin bu isi :9:

Eee ben de yorumları yapayım bari listeler açıklanmış ..

*** 13. Takım 243. Etap *** (etap 2.si)
Aysecig ( 58.6 / 56.1 / 0.83 / 1.42 % ) 241. Etapta ayrılan üye geri döndü, kilosu 3’e bölündü.
Balkaymak: ( 72.7 / 72.7 / 0.0 / 0.0 % )
Betüld: ( 63.7 / 63.8 / -0.1 / -0.16 % )
Eski_bir_masal : ( 61.4 / 61.3 / 0.1 / 0.16 % / )
LaydLiNe: ( 79.3 / 78.4 / 0.9 / 1.13 % )
Mutedeyyin: ( 72.1 / 71.1 / 1 / 1.39 % )
Ozlew_19: ( 70.4 / 68.8 / 1.6 / 2.27 % )
tatLi : ( 62.0 / 62.3 / -0.3 / -0.48 % )
Ysfmir: ( 59.8 / 59.7 / 0.1 / 0.17 % )
13. Takım Ortalaması : 0.66 %

Öncelikle hepimizi tebrik ederim 2 haftadır derecedeyiz maşallah bize ..

Gülçin; Bak sağlıklı sağlıklı beslenerek ne güzel kilo veriyorsun sakın o şok diyetlere dönme ..

Özlem ; BU hafta yoktun buralarda genelde sporunun da olmaması nedeniyle kilo verişi yok ..

Betül ; Kendi deyişinle geç yemekten benim deyişimle kaçamaklardan dolayı ufak bir kilo alış var ama eminim haftaya telafi edeceksindir sen ..

Ebru ; İdolümsün, nasıl bir irade hayranım sonuçlarını da alıyorsun ama şöyle günde leslie ile bile yarım saat yürüsen çok daha harika sonuçlar alacaksın ..

Melek ; Hiç kaçamaksız çok güzel bir haftaydı( bugüne kadar :1:) sporun menülerin harikaydı ne güzel sonucunu da gördün.

Özlem ; o kadar kaçamağa kilo veriyorsun ya bununla ilgili yorum yapmak yerine sırrını alabilir miyim acaba :17:

Gönül ; O kadar spora rağmen kilo almanı kas kütlenin artmasına bağlıyorum, evet kaçamaklar oldu ama yine de sporunun bunları telafi ettiğini düşünüyorum tabi bağırsaklarınla da alakası vardır ..

Derya ; Bol stresli günler yaşıyorsun muhtemelen kilona da etki ediyordur, menülerin gayet güzeldi ama stresin etkisinin ispatısın ..

Önümüzdeki hafta yeni arkadaşlarımızla beraber çok güzel bir liste ve 1.lik umarım bizim olacak
..

Senin bu kisisel cuma yorumlarina bayiliyorum Hilal :16:
Ben cok uzulmedim cnm +300 gr a hasta oldugmdan heralde beterin beteri wardir olayi :60:

Eki Görüntüle 344385

Paran yoksa Atatürk bile yüzüne bakmıyor :60:

Sırasıyla Atatürk resmine bakınız :60: :60:

Deluuu :52::52::52:

Saat 12 olsun da mesaj atayım bari bugün biraz geç yatarım hem ..

cok saol cnm sabaha gore daha iyyim doktora gittim bide benim cok moralimi bozan bi haberim war paylascam sizle :(

Afiyet olsun, kalp tabaciginda ne guzelmis ole :))) :nazar:
tam bi kurabiye canawariyim kurabiyen cok guzel gorunuo hmmm hhmmm

Rica ederim cnm maksat bilgilenmek :54:

Canım ne oldu hayırdır ne bozdu moralini ?

Tabağım sevgililer günü tabağı :17:
Çok hafif bir kurabiye ne yağı ne şekeri var Gönül tavsiye ederim
[/QUOTE]

Nasıl unuttum anlatamam ki o kadar da düşündüm ne yiyecektim diye ama hatırlayamadım, bir de Melek sabah yazmıştı ama o sırada aklımda kurabiye vardıı ..

Yaptım Gönül yaptım hem de nasıl rahat nasıl kolay yaptım anlatamam sanki dün o kadar zorlanan ben değildim.
Sen hastasın yapamamışsındır dimi ?

Allah a sukur suan biraz daha iyyim Hilal fena bulanti bas agrisi bas donmesi war, eklem agrilarim war..
Shred i yapamadim cnm imkani yok yerimden kalkamadim dogru durust bi dr ye gidip geldim TIROID lerim yawas calisiyormus bir o eksikti :ssz:
Moralim cok bozuldu pazartesi gunune kadar daha net bilgi wercek doktor daha derin arastirmaya girmisler :31:
bi ara alirim o kurabiyenin tarifini zahmet etmessem sana

Senin bu kisisel cuma yorumlarina bayiliyorum Hilal :16:
Ben cok uzulmedim cnm +300 gr a hasta oldugmdan heralde beterin beteri wardir olayi :60:

Allah a sukur suan biraz daha iyyim Hilal fena bulanti bas agrisi bas donmesi war, eklem agrilarim war..
Shred i yapamadim cnm imkani yok yerimden kalkamadim dogru durust bi dr ye gidip geldim TIROID lerim yawas calisiyormus bir o eksikti :ssz:
Moralim cok bozuldu pazartesi gunune kadar daha net bilgi wercek doktor daha derin arastirmaya girmisler :31:
bi ara alirim o kurabiyenin tarifini zahmet etmessem sana

Bu sıralarda genelde herkes iyi gittiğinden fazla yorumum da olmuyor ama klasik olsun diye devam ediyorum Gönül ..

Canım çok geçmiş olsun ama sıkma canını, bak bundan aylar önce Balkaymak olan özlemde de aynı problem olmuştu ve kendini o kadar üzmüştü ki hatırlıyorum da günlerce bunalımdaydı resmen sonra bir ilaç verdiler kontrollere gidiyor ve bir problem kalmadı.
O yüzden hiç sıkma canını teknoloji de tıp da çok ilerledi ..

Ne zaman istersen veririm Gönülcüm.

Bu sıralarda genelde herkes iyi gittiğinden fazla yorumum da olmuyor ama klasik olsun diye devam ediyorum Gönül ..

Canım çok geçmiş olsun ama sıkma canını, bak bundan aylar önce Balkaymak olan özlemde de aynı problem olmuştu ve kendini o kadar üzmüştü ki hatırlıyorum da günlerce bunalımdaydı resmen sonra bir ilaç verdiler kontrollere gidiyor ve bir problem kalmadı.
O yüzden hiç sıkma canını teknoloji de tıp da çok ilerledi ..

Ne zaman istersen veririm Gönülcüm.

Bebeim geldi mi hersey ust uste geliyor bu siralar kendimi psikolojikman da iyi hissetmiyordm saglik problemlerim cikti ustune,
o da Allah tan demekki gecen dr ye gitmistim sirtimda yogun siwilcelenme wardi zaten bu siralar artmisti yine
doktor kurutmasi icin basit bir jel wercekti cigerlerden kaynaklanan bi durum olabilir dusuncesiyle kan aldirmak istedim,
bugun sonuc belli oldu diger degerler normal ama tiroid lerim az calisiyormus cok sac dokulmem wardi hele ama ustunde durmuyordm sinir stres,
asiri kilo alma, kolay zayiflayamama problemleri yaratirmis we biraz arastirdimda bi sure ilac tedawisiyle duzelen bi rahatsizlik deilmis omur boyu kullanilmasi gerekirmis ilaclarin :25::25: Elden ne gelir ki Allah beterinden saklasin, hc keyfim yok ...

Menumu werecektim en sona kaldi unuttum (unutkanlikta tiroid probleminden kaynaklanirmis)

sabah i taa ogle yaptim 12-1 gibi
zeytin
domates
salatalik
2 dilim ekmek
yumurta

Ara
mandalina
muz

2. ogun
1 kase mercimek corbasi

3. ogun
cig kofte 7-8

Yaklasik 2lt su
2 bardak bitki cayi
spor yok

slm kızlar
ben geldim
geçmişi okuyayım dedim
ama beceremedim.
ne çok kaynatmışsınız öyle

arada okuyabildiklerim
gönülcüm rahatsızmış.geçmiş olsun.acil şifalar

takım olarak 2. olmuşuz.buda iyi...tebrik ediyorum hepinizi.

sporda dehşet rekor dakikasıyla gönül birirnci.tebrikler

betülün ennnnn tablosuna bayıldım.ellerine sağlık...

Misafirler gitti yarın yine misafirim var :S
doktora gideceğim için aksamdan yapicam yemeklerimi ama şimdi biraz koşmalıyım
haftaya Cuma görürsünüz siz listede adım yoktu haftaya olacak inşallah

beni soracak olursanız.
kızımla çıkmış olduğum avm gezintisinden yorgun bitkin eve döndüm.
çok hantalım bu sıralar
ayaklarımın üstüne basamıyorum neredeyse

menümüde hafif kaçakla bildireyim

sirkeli su
sabah
20 dilim kızarmış kepekli ekmek
kk kadar beyaz peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta,yarım demet maydanoz
1 bardak şekersiz çay

ara
1 bardak süt