• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Erkek için sadece maskeyi biliyorum ben valla :60: :60:

Melek'cim sen biraz araştırma yap canım. Bu aralar ben takvim yöntemini kullanıyorum. Çok işe yarıyor. Ama riskli bir yöntem. Çocuk olma olasılığı yüksek. Ben zaten çocuk istiyorum ama olursa olur olmazsa olmaz diye düşündüğüm için bu yöntem. Normalde çok ilkel ve basit bir yöntem var. Yalnız senin eşine güvenmen lazım. Sen araştır yöntemleri bi bakayım. Ne demek istediğimi anlarsın.

her erkek kabul etmiyor böyle şeyleri malesef :1:

Valla ben erkek olsam, bende korunmam bacım..
Gül bahçesi, maskeyle koklanmaz dimi :60: :60:

BOĞAAAA....
:60: :60:

:)))
Valla bir ara konusu acilmisti ben dedim direk ben kullanmak istemiyorum hap falan
O da bir sey demedi tabi ama evkenince durumlar degisir belki :1:

Melek'cim sen biraz araştırma yap canım. Bu aralar ben takvim yöntemini kullanıyorum. Çok işe yarıyor. Ama riskli bir yöntem. Çocuk olma olasılığı yüksek. Ben zaten çocuk istiyorum ama olursa olur olmazsa olmaz diye düşündüğüm için bu yöntem. Normalde çok ilkel ve basit bir yöntem var. Yalnız senin eşine güvenmen lazım. Sen araştır yöntemleri bi bakayım. Ne demek istediğimi anlarsın.

Anladım canım dediğini ama ben eşime asla güvenmiyorum şahsen :1:

:)))
Valla bir ara konusu acilmisti ben dedim direk ben kullanmak istemiyorum hap falan
O da bir sey demedi tabi ama evkenince durumlar degisir belki :1:

Eşimde öyle demişti emmeee.... :60:

Ocok ilkel ve basit yontemi korunmayi kabul etmeyen erkek beceremz bence:1:
Yanlis anlamadiysam EBru kast ettigin seyi, gercekten cok riskli bence ve biraz olayin buyusunu kaciran bir sey :1:
Ama takvim olayi mantikli, ozellikle senin durumunda :34:

Anladım canım dediğini ama ben eşime asla güvenmiyorum şahsen :1:

Eşimde öyle demişti emmeee.... :60:

ya iste sansimidenerim ben bakalim, bastan nasil alistirirsak oyle de devam eder belki:))

Uff hava soguk ama benim spor yapmam lazım...

Şimdi sporumu yapayım,oğlan uyumuşken..

Benimde dünden yatakodası kalmıştı temizlenecek temizleyeyimde bitsin bari sonra eşim alt katı mahfetmış bir daha temizlik yapacağım off ben spor yapmasam da olur yani :(

Kapıda +18 yazıyordu kızlar noluyo :1::1::1:

bu arada bende tipik bir kovayım yükselenim Aslan

Ya sorma nerden girdiysek bu konuya :1:

Tipik derken nasildir kovalar? :)
Bence serinkanli oluyorlar
Bir de zeki olduklarini soylerler hep, benim babam da kova gercekten zeki bir adam :)

Ya sorma nerden girdiysek bu konuya :1:

Tipik derken nasildir kovalar? :)
Bence serinkanli oluyorlar
Bir de zeki olduklarini soylerler hep, benim babam da kova gercekten zeki bir adam :)

Zekilige bisey diyemicem :1: ama süper inat ve dikkafalilardir :1::1:

Benim kardeşim kovadır acele acele yapar her işi çok dürüsttür yalan neredeyse hiç söylemez aşık oldumu biraz kör aşık olur konuşurken o kadar heyecanlı anlatırki herşeyi olayı yaşarsın resmen çokta merhametlidir (ay kardeşimi özledim) aslanda yönetilmeyi sevmez ilk önce bender aile onun için çok önemlidir aklıma gelenler bu benimde :)

Serikanli oldukları da doğru gözümü bile kırpmam seri cinayetlerde :1::1::1:
başka nasıl olurlarmis nasıl nasıl :1:

Benim kardeşim kovadır acele acele yapar her işi çok dürüsttür yalan neredeyse hiç söylemez aşık oldumu biraz kör aşık olur konuşurken o kadar heyecanlı anlatırki herşeyi olayı yaşarsın resmen çokta merhametlidir (ay kardeşimi özledim) aslanda yönetilmeyi sevmez ilk önce bender aile onun için çok önemlidir aklıma gelenler bu benimde :)

Ay aynı ben :1:
bir tek aceleci degilimdir herseyi kontrollü ve mükemmel olması için detayciyimdir

Back
X