- Emoji Skoru
- 20
- Puanlar
- 158
Öyle mi dersin ?
Uff ya bilemedim ki
Neyse şu sebzeler bozulmadan bitsin de ben öyle desteğe geleyim sana kendim de o cesareti bulamıyorum ..
Hem et, tavuk yemek zor geliyo dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi dersin ?
Uff ya bilemedim ki
Neyse şu sebzeler bozulmadan bitsin de ben öyle desteğe geleyim sana kendim de o cesareti bulamıyorum ..
Hem et, tavuk yemek zor geliyo dimi![]()
bende dün tam 5 saat temizlik yaptımay bugün bir temizlik perisi geldi bana sormayın gitsin
kocişle kızı gönderdim evden hava çok güzeldi gezin dedim
sonra işler aldı başını gitti
evimin tüm camlarını,oturma odamla mutfağın halısını,mutfak dolaplarını,buzdolabımı ve tüm evi dip köşe sildim süpürdüm.
ama şu an kollarım ayaklarım titriyor yorgunluktan...
az kalmış melek ne yapıcan
Hayır ya, martın 8ine kadar 65 olmam lazım...
65 e cekmiştik en son..
nasıl becereicem bilmiyorum.
Dukan falanda kar etmiyor artık ya :95:
oh ne güzel ebru bende pek severim çuprayıBen evlenene kadar balık yemezdim. Eşim İzmir'li. Kayınpederim kendi tutar balıklarını. Benim yemememdeki en büyük sebep balığın kılçıklarıydı. Eşim önceleri çocukmuşum gibi kılçıklarını temizleyip yedirirdi bana. Evde hamsi yaparken mutlaka fırında yaparız biz. Eşimle birlikte temizleriz. Kılçıklarını ayıklarız tek tek. Tadı çok güzel olur. Bide çuprayı çok seviyorum. Kılçıkları hemen temizleniyor. Evde fırının varsa eğer hilal hiç bir ekleme yapmadan fırın poşetiyle pişirebilirsin. Çok lezzeli oluyor.
Tek başınada yiyemiyorsan ben geleyim yanını hızlı trenle 1,5 saat Ankara
ah ah sen böyle yazınca eski günlerim aklıma geliyo da
Ayy denizden babam çıksa yerim derler ya aynen öyleyim, çok severim deniz ürünlerini.
Ebrucum ya yapmaktan değil de belki biraz abartı gelecek içime sinmiyor, sevdiceğim dağın başında ne yiyeceği belli olmuyor doğru dürüst bir şey yemiyor zaten orada o öyleyken benim de boğazımdan geçmiyor, çok sever balığı da ..
Hatta bir çok şeyi yerken boğazıma dizilip kalıyor ..
ellerine sağlık elifcim senin misafirler yasadı yaniValla suan çok kırgının ona insaallah gecer
şimdi masayı hazırladım misafirler oturdu çaylarını koydum çıktım salondan muazzam bir sofra oldu![]()
takma kafaya ayıp etmiş ama erkek işte boşvermisafirlerin yanında azarladı beni sonra da küstu bende kustum konuşmuyorum onunla gicik oldum
dün öyle yaptım yemeğe saldırdım ama sanki ona ceza verdim akıllı ben(
bugün çok dikkat etmem lazım suyumada sporumada
Valla ya tavuk et içim dışıma çıktı
Sevdiceğim de karakolda sürekli tavuk yiyor hangimizde daha önce civcivler ciklemeye başlayacak diye bekliyoruz sabırsızlıkla![]()
gıdaklamayın hilal![]()
yavru civciv seniBen daha çıtırım Gülçin gıdaklamam ancak cik cik diye öterimm
Onun da gıdaklaması pek mümkün değil![]()
kızlar dün 5 saat temizlik yaptım spor yapamıyorum
betül yaz beni listeye en kaçamakçı diye dün fena yedim ekmek epey yedim
kek ve 4 tane meyva yedim
sabah bi tartıldım offfffffffff 57.5 nasıl gidicek şimdi bu kilolar bilmem spor yapmam lazım daha sadece 80 dak anca sporum var bugünden sonra çok dikkat edicem kızlar
yavru civciv seni![]()
Off vazgeçmek üzereyim ben de tüm kilo konularından az kaldı ama şimdi bir de sevdiceğimin haberi var nasıl vazgeçeyim ki .. ..
Aaa açık açık söylemeyeyim dedim ortasını tuttursana şunun piliç o piliç
hilal hakkatten ya bu kilolar takıldımı takılıyo bende artık vazgeçmek üzereyim olmuyo ne yapıyım kabullensem mi artık birdaha eskisi gibi olamayacağımı ne bilmiyorum işte azcık bi kaçırsam hop basa 1 ileri 2 geri çok sıkıldım artık
http://www.hafiftarif.com/wp-content/uploads/2011/12/inanimaz_degisim.jpg
kızlar bayana bakın tam 60 kilo verniş bravo
Kızlar nasılsınız bilgisayarım çöktü dün akşam ..
Onu hallettim ama bütün verileri de kaybettim.
Semiha, Elif, Su bana tekrar başlangıç kilolarınızı bildirirseniz sevinirim.
dimi ama biz şurda birkaç kiloyu veremiyoruz masallah bayan 60 kilo vermiş
Millete bak sen yaa ..
Canım gecen hafta mı bu hafta mı canım?
Gecen hafta 77.800 bu hafta 77
hilal sen şu 30day shred devam ediyor musun?