Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah iyileşirsin biran önce canım. Bugünlerde stresim yok ama belki regl döneminden de olabilir. Test yaptırsana belki gerçekten vardır.

Bu hafta gecsin ben mazosistim bu konuda aci cektiriyorum sonuna kadar kendime ama olmadigini duymaktan da korkuyorum herhalde negatifi :) artik rituele dondu bendeki bu durum. Hepsi gececek umuyorum...

Ben yatsam artik cok iyi olacak canlarim benim iyi geceler diyim ve yatayim yine midem tasiyor cunku patates sarayim iyisimi sagol canim.

Bu hafta gecsin ben mazosistim bu konuda aci cektiriyorum sonuna kadar kendime ama olmadigini duymaktan da korkuyorum herhalde negatifi :) artik rituele dondu bendeki bu durum. Hepsi gececek umuyorum...

Ben yatsam artik cok iyi olacak canlarim benim iyi geceler diyim ve yatayim yine midem tasiyor cunku patates sarayim iyisimi sagol canim.

Hadi bakalım sana iyi geceler o zaman sana. İnşallah düzelirsin biran önce.

Kimse yok diye tam çıkacaktım ki Betül seni gördüm, Hoşgeldin canım :16:

ayy masallaaahhh ne tatli bi kizsin sen oyleeee :16:
evli diildin dimi?
benimde bi abim var boyyle mavi gozlu kumral cok yakisikli :1::1:

afiyet olsunnn :21:

Kimse yok diye tam çıkacaktım ki Betül seni gördüm, Hoşgeldin canım :16:

Hosbulduumm
Ebru nevresim takimin ne tatli yaa
Ben once kizinin sandim
Bi baktim aa iki kisilik super cok eglencelii

Ay ELif Allah iyiligini versin:)
Yukarda sana alinti yapacaktim unutmusum yorum
Yazmayi
:1:

Canim evli degilim ama, henuz dehilim, insalaah sevdicegimle bir an once evlenebiliriizz
Basim bagli yanii:1:
Nasil kacrdin anlatiyorum o kadar:1:

günaydın kızlar

günün ilk güzel mesajı benden gelsin

Eklentiler

• $12wo1.gif
    $12wo1.gif
    13,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $myspacecodesglitters268bw9.gif
    $myspacecodesglitters268bw9.gif
    42 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Hosbulduumm
Ebru nevresim takimin ne tatli yaa
Ben once kizinin sandim
Bi baktim aa iki kisilik super cok eglencelii

Teşekkürler canım kızımınki winx club'lı pembe pembe. Siz o kadar şirinlerden bahsedince dün gittik bizde aldık sürpriz yumurta ama şirinler çıkmamdı üzüldük.

Yazmayi

Canim evli degilim ama, henuz dehilim, insalaah sevdicegimle bir an once evlenebiliriizz

Vallahi Elif kaşla göz arasında götürüyordu seni Betül'cüm.:9::9:

Yazmayi

:1::1::1: ya hani bekar kizlara oyle yaparlar ya :1::1::1:
Eki Görüntüle 359889

günaydın kızlar

Eki Görüntüle 359890
gunaydin ebrucummmmmm :16::16::16:
Teşekkürler canım kızımınki winx club'lı pembe pembe. Siz o kadar şirinlerden bahsedince dün gittik bizde aldık sürpriz yumurta ama şirinler çıkmamdı üzüldük.

Vallahi Elif kaşla göz arasında götürüyordu seni Betül'cüm.:9::9:
:9::9::9:

GÜNAYDIN ARKADAŞŞLAAARRRRRRRRRRRR :119::119::119:
Istanbulda hava muthiş
herkesin gunu mikemmel gecsin insaallaaahhhhhhhh :16::16::16::16:

arkadaslar dun doktorumla konusurken dedim ki
sevgili doktor ablacigim simdi ben biraz wc ye cikamiyorum ustelik cok zor kilo veriyorum benim listemde ki sebzelerle corba yapsam proteinleri de mesela tavuk corbasi dugun corbasi gibi yapsam dedim hep sivi beslensem de bu hafta 1 kilo falan versem olmaz mi dedim
doktor ablacigim da bana
-elifcigim git gozum gormesin seni! yavrucugum bizim bu metabolik balans vucudun surekli yapacagi seyleri onerir diyet boyunca boyle yasa sivi beslen haftanin hergunu spor yap sonra diyeti birakinca yine kati beslen sporun haftada 2 gun olsun bak bakalim sürunerek verdigin kilolari gobek ata ata almiyormusun :50:
bide dedi ki bunu cidden bu sekilde soyledi
-elifcigim her zaman cig tuketilen sebze ve meyve posali seyler daha cok kilo verdirir.

yani napiyomusuz sonradan yapmayacagimiz seyleri diyetimize almiyormusuzzzzzz :34:

sevgili doktor ablacigim simdi ben biraz wc ye cikamiyorum ustelik cok zor kilo veriyorum benim listemde ki sebzelerle corba yapsam proteinleri de mesela tavuk corbasi dugun corbasi gibi yapsam dedim hep sivi beslensem de bu hafta 1 kilo falan versem olmaz mi dedim
doktor ablacigim da bana
-elifcigim git gozum gormesin seni! yavrucugum bizim bu metabolik balans vucudun surekli yapacagi seyleri onerir diyet boyunca boyle yasa sivi beslen haftanin hergunu spor yap sonra diyeti birakinca yine kati beslen sporun haftada 2 gun olsun bak bakalim sürunerek verdigin kilolari gobek ata ata almiyormusun :50:
-elifcigim her zaman cig tuketilen sebze ve meyve posali seyler daha cok kilo verdirir.

yani napiyomusuz sonradan yapmayacagimiz seyleri diyetimize almiyormusuzzzzzz :34:

Bizde bunu söylüyoruz zaten özellikle çok spor yapanlara. Ben burda doğru ve düzenli beslenmeyi öğrenmek ve hayatıma uygulamak istiyorum, zaten farkındaysan Elif yavaş yavaş gram gram veriyoruz. Çok spor yapmak yerinede çok hareket etmeye çalışıyorum. Mesela yaklaşık 1 aydır araba kullanmıyorum gittiğim her yere ya yürüyerek yada toplu taşıma araçlarıyla gidiyorum ve her fırsatta hareket etmek için çaba sarfediyorum. Ev işlerini yaparkende daha aktif ve hızlı olmaya çalışıyorum. Çünkü ilerde bu söylediklerimi yine mutlaka yapacağım ama belki günde 2 saat spor yapamayacağım. Aslında biraz mantıklı düşünürsek bunu kimsenin söylemesine gerek yok kendimizde anlayabiliyoruz.

Bizde bunu söylüyoruz zaten özellikle çok spor yapanlara. Ben burda doğru ve düzenli beslenmeyi öğrenmek ve hayatıma uygulamak istiyorum, zaten farkındaysan Elif yavaş yavaş gram gram veriyoruz. Çok spor yapmak yerinede çok hareket etmeye çalışıyorum. Mesela yaklaşık 1 aydır araba kullanmıyorum gittiğim her yere ya yürüyerek yada toplu taşıma araçlarıyla gidiyorum ve her fırsatta hareket etmek için çaba sarfediyorum. Ev işlerini yaparkende daha aktif ve hızlı olmaya çalışıyorum. Çünkü ilerde bu söylediklerimi yine mutlaka yapacağım ama belki günde 2 saat spor yapamayacağım. Aslında biraz mantıklı düşünürsek bunu kimsenin söylemesine gerek yok kendimizde anlayabiliyoruz.

evet ebrucum biliyorum bunlari bi cok arkadasimiz da bilir lakin hani biz turk milleti olarak muhakkak bir uzmandan durmamiz gerekiyor ya onun icin yine de yazayim dedim bildiklerimizi :34:

evet ebrucum biliyorum bunlari bi cok arkadasimiz da bilir lakin hani biz turk milleti olarak muhakkak bir uzmandan durmamiz gerekiyor ya onun icin yine de yazayim dedim bildiklerimizi :34:

Bende zaten bir uzmanla aynı fikirde olduğuma çok sevindim. Çok teşekkürler paylaşım için. :16:

$vasat_27.gif

kızlar meraba geçmişe bakmadım şimdi bakacam
spor yaptım yazayım
15 dak oklava çevirme
35 dak leslie
25 dak egzersiz
10 dak oklava hareketi
85 dak toplamda dünde
80 dak yaptım
top:165 dak
:53: çok yapmıssın...
Eki Görüntüle 359889

günaydın kızlar

Eki Görüntüle 359890
günaydın $1322065754_ebru.gif

GÜNAYDIN ARKADAŞŞLAAARRRRRRRRRRRR :119::119::119:
Istanbulda hava muthiş
herkesin gunu mikemmel gecsin insaallaaahhhhhhhh :16::16::16::16:

İnş. canım, günaydın.. :16:
doktor ablacigim da bana

:31: o zaman dikaktli beslenmke gerek.. sporu biliyordumda, beslenmenin bu kadar etkileyecegini tahmin etmiyoırdum

Back
X