Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederimm :17:
Bu arada bugün tam burgera sipariş veriyordum silkindim aman 15 dakikalık zevk için ne gerek var dedim ..

Ben çok düşkün değilim kahveye ama zaman zaman da içesim geliyor.
Önceden asla yapamazdım.

Afiyet olsun menüler harika bugün ..
Cuma ve bugün arasındaki 7 farkı bulunuz

:))))) bulduuummmm
1kilo kaybı
2 mutluluk
3 sevinç çığlığı
4 yaşasıııınnn diye bir çığırtma sesi
5 aşkıımm koş bak kilo vermişim :))))
6 layla lay lay lay diye çoçukça bir şarkı
7 kendini biraz daha beğenme ve özgüvenin tavan apması durumu :)))
NASIL FARKLAR DOĞRUMU HİLAL:)))

Elif'cim zaman zaman olabilen bir durum bu.
Ben de bazen kendime güvenimi kaybediyorum.
Ama hemen kendini telkin etmeye başla.
Sporumu yapıyorum diyetimi yapıyorum neden iyi gitmesin ki ?
Yanlış yaptığım bir şey yok, er veya geç istediğimi elde edeceğim diye düşün.
Ayrıca gerçekten çok güzel gidiyorsun sakın sıkma kendini.
Elimde olmuyor ama kendimi sıktığım ve çok rahat bırakıp hiç kuşku duymadan şu kiloda olacağım dediğim zamanın kesinlikle farkındayım.

aslında kendimle sürekli konuşuyorum olacak bu sefer bitecek.
vermelisin bu yazda eve kapalıp kalmayacam.
kız kardeşimin düğününde şık giyip ortada salına salına yürüyecem herkesin gözü bende olacak
o izmire bende gidecem.
biliyormusunuz kızllar kilolarım yüzünden neleri neleri kaçırdım,ay gözlerim doldu ya.

1kilo kaybı
2 mutluluk
3 sevinç çığlığı

Harikasın Hatice yüzüme bir gülümseme yerleşti :1:
Eşinle vermek çok güzel ama sana destek olması koş aşkım koş koş diye bağırması falan ..

kız kardeşimin düğününde şık giyip ortada salına salına yürüyecem herkesin gözü bende olacak
o izmire bende gidecem.
biliyormusunuz kızllar kilolarım yüzünden neleri neleri kaçırdım,ay gözlerim doldu ya.

Elif'cim Yeni bir hayatı izliyor musun ?
Çok etkilendim ben.
O kadar değiliz biz ama kilonun insanların hayatında neler değiştirdiğini nasıl gösteriyor.
Üzüldüm resmen izlerken bile.
Ben sana çok güveniyorum.
Düğün ne zaman ?
Düğünde herkes sana soracak nasıl yaptınnn diye.

o izmire bende gidecem.

Morelini bozma sakın. herşey çok güzel olacak diye düşün. Tek derdimiz kilo olsun canım ya. Allah başka dert,hastalık ,ölüm vermesin. Düğünde dediğin gibi salına salına yürüyeceksin , yeter ki sen iste :))

kızlar ben çıkıyorum. arkadaşlar eve okey oynamaya çağırdı. geç gelmezssem aranıza katılırım. görüşürüüüüzzz

Harikasın Hatice yüzüme bir gülümseme yerleşti :1:
Eşinle vermek çok güzel ama sana destek olması koş aşkım koş koş diye bağırması falan ..

Elif'cim Yeni bir hayatı izliyor musun ?
Çok etkilendim ben.
O kadar değiliz biz ama kilonun insanların hayatında neler değiştirdiğini nasıl gösteriyor.
Üzüldüm resmen izlerken bile.
Ben sana çok güveniyorum.
Düğün ne zaman ?
Düğünde herkes sana soracak nasıl yaptınnn diye.
haziranın ortalarında,inşallah canım.eşim oğluma çikolata kek falan almış normalde çoğunu ben yerdim,elimi bile sürmedim.

Bu arada bugün tam burgera sipariş veriyordum silkindim aman 15 dakikalık zevk için ne gerek var dedim ..

Önceden asla yapamazdım.

Cuma ve bugün arasındaki 7 farkı bulunuz :1:

Elif'cim mısırdan uzak dur bir süre istersen.
Gİ çok yüksek ve pek tavsiye edilmiyor.
Onun haricinde gayet güzel.
Arada spor yapmamaktan bir şey olmaz ama bugün kafan karışmış gibi olmazsa düşüncen var o yüzden bence bugün spor yaparak bu düşünceye karşılık ben kilolarımdan daha inatçıyım düşüncesini yerleştir.

haşlama zararı olmaz diye düşünmüştüm,uyarın için saol.

Morelini bozma sakın. herşey çok güzel olacak diye düşün. Tek derdimiz kilo olsun canım ya. Allah başka dert,hastalık ,ölüm vermesin. Düğünde dediğin gibi salına salına yürüyeceksin , yeter ki sen iste :))

aslında kendime güveniyorum ne olduysa birden işime bir korku girdi.tabiki Allah başka dert vermesin.

kızlar ben çıkıyorum. arkadaşlar eve okey oynamaya çağırdı. geç gelmezssem aranıza katılırım. görüşürüüüüzzz

İyi eğlenceler Hatice ..

haziranın ortalarında,inşallah canım.eşim oğluma çikolata kek falan almış normalde çoğunu ben yerdim,elimi bile sürmedim.

haşlama zararı olmaz diye düşünmüştüm,uyarın için saol.

Bak 3 ayın var önünde haftada 2 kilo diye hedefliyorsun.
Ayda 8 kilodan 24 kilo eksik olduğunu bir hayal etsene.
60 civarı olacaksın ..
Daha ne olsun.
Yeter ki inanalım Elif .

afiyet olllsun düzenmiş menün.

afiyet olsun

ne güzel ya bendede bu 2 gündür bir korku var hilal her şey güzel gidiyor ama sanki olmayacak gibi korkuyorum.

inşallah etkilemez canım şimdiden sıkıntı yapma kendine.

afiyet olsun neredeyse her gün spor yapıyosun,hemde 2 saat :nazar::nazar:

Teşekkürler canım :)

Mnün çok güzelmiş.afiyet şeker olsun canım.

Afiyet şeker olsun :))

maşallh maşallah. 2 saat spor SÜPERSİN :)

bilgi için teşekkürler :)) kahvesiz yapamam ben:)

Teşekkürler canım :)

benim menüm
sabah: 2dilim ekmek+peynir+zeytin+domates+yeşilçay
ara: sütlü kahve
öğle: 1 kase kayısılı yoğurt,2 yulaflı bisküvi
akşam: bir kaç kaşık mercimek çorbası,haşlanmış tavuk, salata,yoğurt

Afiyet olsun Hatice'cim güzel menü.

menü
sabah
1 fincan şekersiz kahve:37::37:hiç güzel değildi
salatalık dometes,
1 dilim çavdar ekmeyi
öğlen
1haşlanmış baget
brokoli haşlaması
akşam
küçük bir kase haşlanma mısır
1 elma
su 2 litre
spor yapamadım bu gün hiç canım istemedi

Afiyet olsun canım. Güzel olmuş menün. Hilal uyarmış zaten mısır için.

1kilo kaybı
2 mutluluk
3 sevinç çığlığı

Harika olmuş bu yedi fark :60: :9:

o izmire bende gidecem.

Sen böyle söyleyince aklıma geçen yıl görümcemin düğünü geldi. Onun düğünüde izmir'de oldu. Bugün eve gelince görümcemin düğünü için aldığım kırmızı bir elbise vardı o geldi aklıma. O zamanlar elbise bana dardı. Göbeğim hamile gibi çıkmıştı. Bide ben şehir dışına gidince yani kendi evimden uzak olunca tuvalete gidemem. Düğünde patlayacak gibiydim. Bugün o elbiseyi giydim o kadar güzel oldu ki. Şuan elimi dolaptaki kıyafetlere atıyorum bol gelmeyen kıyafet arıyorum. Eskiden içine girebileceğim kıyafet arardım. Bu öyle büyük bir mutluluk ki anlatamam. Eminim ki sende başaracaksın. Sakın olumsuz düşünme. Ben sadece 3 ayda verdim 12 kiloyu. Rüya gibi :nazar:

kızlar bir si.... içip geliyorum.

Ne içeceksinnn ?

Sen böyle söyleyince aklıma geçen yıl görümcemin düğünü geldi. Onun düğünüde izmir'de oldu. Bugün eve gelince görümcemin düğünü için aldığım kırmızı bir elbise vardı o geldi aklıma. O zamanlar elbise bana dardı. Göbeğim hamile gibi çıkmıştı. Bide ben şehir dışına gidince yani kendi evimden uzak olunca tuvalete gidemem. Düğünde patlayacak gibiydim. Bugün o elbiseyi giydim o kadar güzel oldu ki. Şuan elimi dolaptaki kıyafetlere atıyorum bol gelmeyen kıyafet arıyorum. Eskiden içine girebileceğim kıyafet arardım. Bu öyle büyük bir mutluluk ki anlatamam. Eminim ki sende başaracaksın. Sakın olumsuz düşünme. Ben sadece 3 ayda verdim 12 kiloyu. Rüya gibi :nazar:

Şu duygu için yemeklerden kısmak çok zor gelmemeli ..
Çok güzel verdin gerçekten Ebru'cum ..

Ne içeceksinnn ?

Şu duygu için yemeklerden kısmak çok zor gelmemeli ..
Çok güzel verdin gerçekten Ebru'cum ..

Anlamadın mı ne içeceğini? İnce, uzun, dumanı çıkan, böreğinin ismi kalem olarak değiştirilen, insanı zehirleyen bir madde :9:

Haklısın Hilal'cim. Gerçekten çok güzel bir duygu. Ben bile artık inanamıyorum kendime. Herkes soruyor nasıl verdin diye. Bu soru dahada çok mutlu ediyor insanı. Artık bizim bölümdekiler cumayı bekler oldu. Cumaları tartıldığımı biliyorlar. Her cuma soruyorlar kaç oldun diye :9:

Anlamadın mı ne içeceğini? İnce, uzun, dumanı çıkan, böreğinin ismi kalem olarak değiştirilen, insanı zehirleyen bir madde :9:

Haklısın Hilal'cim. Gerçekten çok güzel bir duygu. Ben bile artık inanamıyorum kendime. Herkes soruyor nasıl verdin diye. Bu soru dahada çok mutlu ediyor insanı. Artık bizim bölümdekiler cumayı bekler oldu. Cumaları tartıldığımı biliyorlar. Her cuma soruyorlar kaç oldun diye :9:

Ayy :1:
Hiç aklıma bile gelmedi direk sıvı bir şey düşündüm bulamadım da :1::1:

Ebru gerçekten çok kısa bir zamanda verdin.
Bak ben aylardır bir al bir ver yapıyordum ama gerçekten çok güzel ilham verdin bana.
Dedim bir al bir ver yapacağıma böyle bir irade gösterip bitireyim bu işi.
Bak bu hafta kızmamana rağmen fena değilim dimi ?
Kendimi frenledim.
Hele bugün.
Tek bir hamle kalmıştı sipariş vermeme son anda bıraktım hayır dedim.
Herkesin fark etmesi bilmesi de güzel bence.
Bu yüzden artı bir dikkat de olur.

afiyet olllsun düzenmiş menün.

afiyet olsun

ne güzel ya bendede bu 2 gündür bir korku var hilal her şey güzel gidiyor ama sanki olmayacak gibi korkuyorum.

inşallah etkilemez canım şimdiden sıkıntı yapma kendine.

afiyet olsun neredeyse her gün spor yapıyosun,hemde 2 saat :nazar::nazar:

Mnün çok güzelmiş.afiyet şeker olsun canım.

Afiyet şeker olsun :))

maşallh maşallah. 2 saat spor SÜPERSİN :)

bilgi için teşekkürler :)) kahvesiz yapamam ben:)

saolun canlarıııııııımm :1: hazır salona üyeliğim varken kullanayım bunu diyorum :1: üyeliğim bitene kadar deli gibi spor yapıcam tartıda gitmesede en azından incelirim diyorum :51::52:

Önceden asla yapamazdım.

Cuma ve bugün arasındaki 7 farkı bulunuz :1:

Elif'cim mısırdan uzak dur bir süre istersen.
Gİ çok yüksek ve pek tavsiye edilmiyor.
Onun haricinde gayet güzel.
Arada spor yapmamaktan bir şey olmaz ama bugün kafan karışmış gibi olmazsa düşüncen var o yüzden bence bugün spor yaparak bu düşünceye karşılık ben kilolarımdan daha inatçıyım düşüncesini yerleştir.

işu Gİ dediğiniz olay ne hilalim yawww

o izmire bende gidecem.

aynen öyleeeee bende valla kendi mezuniyetime bile gitmeyecektim nerdeyse o derece yani 3 senedir denize girmedim ben ki lisedeyken bir kulupte yüzücüydüm o derece suyu seven insanım kilolarım yüzünden 3 senedir denize girmiyorum yazın eve kapanıyordum ama bu sene öyle olmayaacaaaaak :47::47::47::47::47:

saolun canlarıııııııımm :1: hazır salona üyeliğim varken kullanayım bunu diyorum :1: üyeliğim bitene kadar deli gibi spor yapıcam tartıda gitmesede en azından incelirim diyorum :51::52:

işu Gİ dediğiniz olay ne hilalim yawww

Kuzum Glisemik indeks.
Glisemik indeksi yüksek olan besinler kana çok çabuk bir şekilde karışıyor birden kan şekerini yükseltiyor sonrasında ise kısa süre içinde açlık hissi hissediyorsun ve tabiki depolanması çok kolay oluyor.
Oysa Glisemik indeksi düşük besinler yavaş yavaş kana karışıyor ve kan şekeri birden yükselip geri düşmüyor uzun süre tok hissediyorsun.

aynen öyleeeee bende valla kendi mezuniyetime bile gitmeyecektim nerdeyse o derece yani 3 senedir denize girmedim ben ki lisedeyken bir kulupte yüzücüydüm o derece suyu seven insanım kilolarım yüzünden 3 senedir denize girmiyorum yazın eve kapanıyordum ama bu sene öyle olmayaacaaaaak :47::47::47::47::47:

Geçen yaz kaç kiloydun turtam ?

Kızlar size bir şey soracağım.
Bu diyet yüzükleri varmış duydunuz veya kullandınız mı ?
Akapuntur etkisi yaparak iştahı dengeliyormuş.
Kan akışını falan hızlandırıyormuş.

Geçen yaz kaç kiloydun turtam ?

hilalim geçen yaz 75 76 kilo civarıydım ben yaz sonu gibi çok hızlı kilo vermeye basladım özellikle de salona yazıldıktan sonra 60 ları gördüm zaten.

Kuzum Glisemik indeks.
Glisemik indeksi yüksek olan besinler kana çok çabuk bir şekilde karışıyor birden kan şekerini yükseltiyor sonrasında ise kısa süre içinde açlık hissi hissediyorsun ve tabiki depolanması çok kolay oluyor.
Oysa Glisemik indeksi düşük besinler yavaş yavaş kana karışıyor ve kan şekeri birden yükselip geri düşmüyor uzun süre tok hissediyorsun.

anladımm canuuuuum şu mesele ben hiç dikkat etmiyordum ona ben de dikkat edeyim bundan sonra cnm saol :1:

Kızlar size bir şey soracağım.
Bu diyet yüzükleri varmış duydunuz veya kullandınız mı ?
Akapuntur etkisi yaparak iştahı dengeliyormuş.
Kan akışını falan hızlandırıyormuş.

ben inanmıyorum öyle şeylere hilalim yaww akapuntur falan onla da zayıflayanı görmedim zayıflasada geri alan çok çünkü sağlıksız yani bir arkim yaptırmıstı hergün sodayla marul yiyip duruyordu sonunda isyan etti zaten açım yeter diye kendi bıraktı :60: :60: sözde etkiliyor diyorlar ama bilmiyorum

Back
X