Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim icin yogun birgun olacak evi toparlayip cikicam,
sac boyasi almam lazim, aksamada musterim ve misafirim var ..

Misafirim hamile ve meshur kisirimdan istedi cani cekmis :16:
Dun yedim ve bugun yine kisir:27: yememeye caliscam yersemde cok cok az yerim ..

Simdilik gidiiyorum :54:

Bence de yeme Gönül bak böyle yapınca 2 ileri 1 geri oluyor ..

ben de gidim kahvaltı hazırlayayımmmmmmm sonrada spora kaçayım görüşürük bebekler :1: :1:

Kolay gelsin turtam.

günaydın kızlarrrrr hayırlı olumlu bi hafta diliyorum....

bu sabah tartıldım 66 çıktım yine 3gündür aynı değişen bişi yokk takıldığım kilolar sanırımmm
nasıl aşağı çekicem ibreyi bilemiyorumm offf

Semine'cim seyire yeni geçtin değil mi ondan da olabilir ?

kızlarrr merhaba,

ben sizin sessiz takipçinizim 1-2 haftadır. tebrik etmek istedim hepinizi, çok azimlisiniz herbirinizin ayrı ayrı maşallahı var. ben de 4. takımdaydım geçen yaz ayrıldım. böyle takım ruhu görmedim maşallah :nazar:

şuanda hamileyim, temmuzda doğumum olacak inşallah ondan sonra yeriniz olurda beni kabul edersiniz aranıza diye şimdiden hayaller kurmaktayım.

özendim ayoll Allah nazarlardan saklasın :16:

Çok hoşuma gitti bu şekilde görünmemiz :17:
Allah bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.
Cİnsiyeti belli mi ?
Ben muhtemelen o zamanlar olmam ama artık yerime gelirsin.

aminnnn insssssss bir zamanlar bendede mevcuttu amme velakin simdi nerelere saklandi bilemiyorum,geri gelmesini bekliyorum

ben dukan tariflerini yapsam varya onunda ... cikaririm :1::1:

hosgeldiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))

Ayy canım yok ya çıkmıyor ben yiyorum yiyorum sorun olmuyor.
Dün gece saat kaçtı bilmiyorum dukanella yaptım yedim bugün korkup tartıldım tabi geç yiyince ama sonuç güzel :1:

hayirli haftalar olsun hepinize bacilar.

ben oglanlari birakip geldikten sonra attim kenimi yataga 11 de kalkip kahvaltimi yaptim sonra ,cok uykum vardi sabah namazindan sonra uyuyamamistim 1 saat sonra geri almaya gitcem ,böyle oluncada hic bisey anlamiyom günden

Uyku bölünmesi gerçekten can sıkıcı oluyor kalk yat derken geçiyor gün ..

Kızlar kardeşimle carsıya cıkıcam birazdan...
Kendime ayakkabı,çanta, pardesü falan alıcam.. etek metek :1:

Ohh Gönül,bende ciciler alıcam kendime :9:

Bu geceki rüyamı da anlatayım :1:
Dün burada çiğköfte yapıyorlardı ama kocaman bir kapta göreceksiniz nasıldı öyle.
Baya yoğurdular falan.
Neyse ben yemeyeceğim dedim.
Biraz durdum hemen ortamı terkettim ..
Rüyamda beyaz aşçı kıyafetleriyle aynen o kapta çiğköfte yoğuruyordum bir de olmuş mu diye tavana attım o benim kafama geri düştü :1:
Yalnız sorun şu ki yiyemeden uyandım.
Aman be rüyamda bile rahat yok bana ..

Menum:

Kahwalti
pEynirli tost
pastirmali yumurta
maydonoz
sut

Oglen
1 tabak kisir :21:
yarim simit :17:

Aksam
(acikirsam) bir bardak sut

Su ve yesil cay herzamanki gibi ..
Afiyet olsun Gönül.

menümü yazayım hemen

sabah
1 haşlanmş yumurta
1 dilim dukan ekmek

akşam yani birazdan
özel soslu tavuğum
1 dilim dukan ekme
1 zero

40 dk plates
Yine soslu tavuklar götürülmüş. Afiyet olsun Ayşe

Kızlar size ne anlatacağım :1:
İki geceden beri rüyamda yeni bir hayattaki ufuk hocayı görüyorum.
İlk gece ben bir yere uğruyorum spor salonu diye birden ufuk hoca oradan çıkıyor aa sen mi geldin diye :1:
Yalnız benim halimi göreceksiniz üstümdeki eşofmanlar o kadar mı güzel durur incecik bir şey kalmışım tam fıstık olmuşum :1:
( Bu arada o kadar fıstık olupta eşofmanlarla görünmek pek hoşuma gitmedi neyse )
Sonra ben koşu bandına çıkıyorum, başlıyorum koşmaya.
Koşmak ne resmen depar attırıyorum.
O sırada şişmanlar falan da girdi hepsi bana gözlerimi dikmiş bakıyor nasıl koşuyor ya öyle diye.
Resmen yiyecek gibi baktılar bana ama pek havalıydım :60:

Dün sadece Ufuk hocayla ben vardım ama resmen adam bana işkence yaptı.
Hadi koş hadi durmak yok derken bitti ..
Ayrıca ilk rüyayı gördüğüm gece 5 mil yürümüştüm dün 2 mil acaba rüyalar ona göre mi oluyor :60:
Sen ne yaptın Hilal ya. sporda yaramıyor sana.Gece yatmadan önce sevgilinin resmini yanına koy da bari onu gör. :)))

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 yumurta
- 1 domates
- Bir parça peynir
- Marul - maydanoz

Akşam :

- 7 -8 köfte
- 2 kornişon turşu
- 2 minik dukan brownii

Sıvı :

- 2 litre kadar su

Spor :

- Leslie ile 3 mil
- 20 dakika yürüyüş.
Afiyet olsun canım güzel olmuş. sporda artış mı var ne:9:

hilalcim ve diğer arkadaşlarım saolun sıcak karşılamanız için..
adım reyhan.44 yaşındayım..belki de bi çoğunuzun annesi ya da ablası sayılırım.bir oğlum bir kızım var..oğlum 20 yaşında ünv.kazandı ama bursayı sevmedi bıraktı bölümü de iyiydi elektronik müh.yarım dönem durup geri geldi.bu yıl gene girdi sınava.fena değil sonuç.inş.ikincide istediği yeri kazanır..kızım 7 yaşında 1. sınıfa gidiyor.aynı okulda ben de öğretmenim.eşimden boşandım iki yıl kadar oldu.çocuklarımla beraber yaşıyoruz.stresli zamanlarımda herşeyi, kendimi ve maalesef diyeti de koyveriyorum.buna engel olmak için arkadaşlara ihtiyacım var.bu meseleyi yani diyet konusunu okuldaki ya da çevremdeki arkadaşlarla paylaşmayı sevmiyorum.ama burada konuşmaktan hoşlanıyorum.
benim hedefim en az 60 kg.55 olsam çok daha iyi ama 60 kiloda fazla durmuyo ben de.60 a bi inebilsem diyorum önce.sonra belki 55 te olur..
Merhaba Reyhan ben Hatice.Aramıza hoşgeldin.Bende sınıf öğretmeniyim. :)))

benim de bugün kü menüm

sabah
1 dilim ekmek
4 parça sucuk
1 yumurta
peynir
salatalık

öğlen
1 bardak sütlü nescafe
az badem

akşam
uçukmavinin özel soslu davugundan :1:
1 dilim ekmek
1 bardak zero

spor da : 2 saat
Afiyet olsun canım. sporuna hayranım zaten.

[TABLE="class: Grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zumba
[/TD]
[TD]Zıplama
[/TD]
[TD]Mekik
[/TD]
[TD]Yan Bel
[/TD]
[TD]Bacak
Hareketi

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PAZAR
[/TD]
[TD]30dk
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MENÜM:

Sabah:
2 dilim kepek ekmek
Az menemen
2 közlenmiş kırmızı biber
Biraz peynir ve çay

Öğle:
Yarım kase patates salatası
Yarım lorlu gül böreği ve çay

Akşam:
Tavuklu salata

2 lt.su + 1 lt. ballı yeşilçay
oooo Melekçim spor tablon süper olmuş,ayrıca afiyet olsun.

canım 1 yemek kaşığı yoğurt sulu tarafından
biraz köri,tuz
1 çay kaşığı kadar salça
sarımsak
harmanlayıp yağsız tavaya atıyorsun.afiyetle yiyorsun canım
Bende en kısa zamanda bu tavuktan yapacağım. Çok canım çekti.

tadli tadluuuuuuum bak bu hareketleri ben hergün salonda yapıyorum yan yag ve göbenk içüün çok etkililer sopa cevirme olayını ayakta bir sag yana eğilerek bir de sol yana egilerek yaparsan daha etkili

YAN KARIN YAGLARI ERITME - YouTube

Karnın yan bölgesi için ne tür egzersizler yapılabilir? - UZMANTV

bu videoda da tümü var hem göbek hem de yan yağlar ve acaip çalıştırıyor ben yapıyorum bunları akşam ama cok yapamıyorum cok yanıyor yeni basladım içüün :1: :1:

8 Min Abs - YouTube
Benimde en büyük problemim yanlarım.Bu paylaşımlar için teşekkürler,bu hareketleri spor listeme hemen alacağım.

MENÜM

Sabah

1 kase sütlü nesfit
2 tane kuru kayısı

Öğle

1 porsiyon tavuk ciğer
Salata
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara

2 tane kuru kayısı
1 tane kuru incir

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Bol su + 2 fincan yeşil çay
Afiyet olsun canım.

Benim icin yogun birgun olacak evi toparlayip cikicam,
sac boyasi almam lazim, aksamada musterim ve misafirim var ..

Misafirim hamile ve meshur kisirimdan istedi cani cekmis :16:
Dun yedim ve bugun yine kisir:27: yememeye caliscam yersemde cok cok az yerim ..

Simdilik gidiiyorum :54:
Kolay gelsin Gönülcüm.

Kızlar kardeşimle carsıya cıkıcam birazdan...
Kendime ayakkabı,çanta, pardesü falan alıcam.. etek metek :1:

Ohh Gönül,bende ciciler alıcam kendime :9:

İyi eğlenceler.Gelince sende aldıklarını paylaşırsın.
Dün burada çiğköfte yapıyorlardı ama kocaman bir kapta göreceksiniz nasıldı öyle.
Baya yoğurdular falan.
Rüyamda beyaz aşçı kıyafetleriyle aynen o kapta çiğköfte yoğuruyordum bir de olmuş mu diye tavana attım o benim kafama geri düştü :1:
Rüyalara bak :60:Son zamanlarda bir yerlerin açıkta mı kalıyor ne :60::60: Ama favorim MOR VE ÖTESİ :46:

Tek başıma takılır oldum. Kimsecikler yok. neyse dünden beri çok kaynatmışsınız ancak okuyabildim.Bugün 23 Nisan :16:
ULUSAL EGEMENLİĞİMİZİN İLAN EDİLDİĞİ BUGÜN HERKESE KUTLU OLSUN.
Bizde öğrencilerimizle güzel bir program yaptık, eğlenceliydi.:16::16:

Son düzenleme:
çok sıkıcı bir gün ya pöfffffffffffffff

bugün tefalin yoğurt yapma makinesinden sipariş ettim,sabırsızlıkla bekliyorum.artık çeşit çeşit yaparım meyveli,kakoulu

Bence de yeme Gönül bak böyle yapınca 2 ileri 1 geri oluyor ..

Kolay gelsin turtam.

Semine'cim seyire yeni geçtin değil mi ondan da olabilir ?

Çok hoşuma gitti bu şekilde görünmemiz :17:
Allah bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin.
Cİnsiyeti belli mi ?
Ben muhtemelen o zamanlar olmam ama artık yerime gelirsin.

Ayy canım yok ya çıkmıyor ben yiyorum yiyorum sorun olmuyor.
Dün gece saat kaçtı bilmiyorum dukanella yaptım yedim bugün korkup tartıldım tabi geç yiyince ama sonuç güzel :1:

Uyku bölünmesi gerçekten can sıkıcı oluyor kalk yat derken geçiyor gün ..

oh masallah,bende bi ara su karatay kekini yapicam ama bakalim ne zaman :)
Baya yoğurdular falan.

kiz ne acayip rüyalar görüyon sen :)

uzayım canım dene kısa zamanda valla çok lezzetli oluyor,hele de dukan lavaşın arasında:56:

cani sorcaktim unuttum tavugu bu sosla birliktemi pisiriyoruz yoksa tavuk pistikten sonrami sosu döküyoruz

not: canim yazdigin mesaji yeniden okudum,harmanla tavaya kay yazmissin ,demek ilk okudugumda anlamamamisim :)

Son düzenleme:
Selam kızlar. Ben geldim ama çok yorgunum. Geçmişi okuyacağım ama cesaretim yokkkkk. Okuyabildiğim kadar okuyup dönüyorum hemen. :16:

:1: dene dene biz de yardımcı oluruk zaten hepimiz prof olduk hep beraber bir klinik açsak bu işten iyi para kaldırırız valla :60: :60:

Ben bu gidişle diyet koçluğu yapmaya başlayacağım zaten. Her sorana anlatmaktan bir hal oldum. Bazende çok kendimi beğenmiş gibi anlattığımı hissediyorum :60:

merhaba hem forumda yeniyim, hem de ilk zayıflama deneyimini yaşıyorum :) umarım hepimizin dilediği gibi olur her şey...

Merhaba canım. Hoşgeldin aramıza .

annem onun annesiyle arkadas zaten en basından biliyormusta haberim yok :60: :60: ben de yeni öğrendim :60: :60:

geçmiş olsun canum ahahahahahhahahahaah :60: :60:

Hiç konuşma sen bakim. Rengin belli oldu. Biz futbol oynadık siz kazandınız. Önemli olan futboldu. Şükrü saraçoğlunda tekrar görüşmek üzere :60

inş. canım...
senden eşime bahsettim. " o hanımı eve çaya cagır" dedi :9:

afiyet olsun,kaynanan nasıl?

irade zamanla kazanılan bişi mujgancım.. sende basarırsın inş. :34:

Herkes kaynanamı soruyor yaaa imalı imalı. Hayırdır ? :60: Ben kolay kolay tavır yapamam zaten. Ama söylediğim mesele hala içimde. Unutmadım yani. Şuana kadarda bi sorun çıkmadı. Mutluyuz yani ailecek :9:

iyi alışverişler melekcim..

hilalcim ne güzel rüyaların:1:

Çok eğelniyorum bu sıralarda rüyalarımla bir ara çok kötü rüyalar görüyordum da nasıl uyanıyordum :18:

Sen ne yaptın Hilal ya. sporda yaramıyor sana.Gece yatmadan önce sevgilinin resmini yanına koy da bari onu gör. :)))

Afiyet olsun canım güzel olmuş. sporda artış mı var ne:9:

Canım her daim baş ucumda durur ama son zamanlarda onunla alakasız şeyler görüyorum hep ..
Bir arada sürekli rüyama Hugh Laurie giriyordu ama adamdan da hiç haz etmem ne işi var anlamıyorum :1:

Kaç gündür sürekli spor yapıyorum :1:

Cuma 5 mil
Cumartesi 2 mil
pazar 3 mil

Rüyalara bak :60:Son zamanlarda bir yerlerin açıkta mı kalıyor ne :60::60: Ama favorim MOR VE ÖTESİ :46:

Ayy hiç güzel değildi ya bir konserlerinde sahnenin ortasında öpüşmüşlerdi onlar ben çok sinir olmuştum oradan mı kaldı ki aklımda :26:

Tek başıma takılır oldum. Kimsecikler yok. neyse dünden beri çok kaynatmışsınız ancak okuyabildim.Bugün 23 Nisan :16:
ULUSAL EGEMENLİĞİMİZİN İLAN EDİLDİĞİ BUGÜN HERKESE KUTLU OLSUN.
Bizde öğrencilerimizle güzel bir program yaptık, eğlenceliydi.:16::16:

Hepimizin bayramı kutlu olsun ama en çok da benimm :17:
Takımın en küçüğüyüm ya malummmm :1:

çok sıkıcı bir gün ya pöfffffffffffffff

bugün tefalin yoğurt yapma makinesinden sipariş ettim,sabırsızlıkla bekliyorum.artık çeşit çeşit yaparım meyveli,kakoulu

Ayşe'cim sen de evde sıkıldıkça internetten sipariş mi veriyorsun :1:

oh masallah,bende bi ara su karatay kekini yapicam ama bakalim ne zaman :)

kiz ne acayip rüyalar görüyon sen :)

Sorma yahu :60:

Selam kızlar. Ben geldim ama çok yorgunum. Geçmişi okuyacağım ama cesaretim yokkkkk. Okuyabildiğim kadar okuyup dönüyorum hemen. :16:

Hoşgeldin Ebru'cum ..

hilalcim sorma ben herşeyi internetten alıyorum kıyafet,ayakkabı,çanta.her hafta kargom vardır mutlaka:9:

hilalcim sorma ben herşeyi internetten alıyorum kıyafet,ayakkabı,çanta.her hafta kargom vardır mutlaka:9:

Ben geceleri can sıkıntısından yapardım zaman zaman bu sıralarda tutmaya çalışıyorum kendimi bir gece nasıl abarttıysam 2 günde burada değildim görevli doğum günü mü diye sormuş :60:

Back
X