- 13 Mayıs 2012
- 1.360
- 0
- 66
Dünki mesaj sayını Hilal not alır Zeliş'cim ama bugün ki mesaj sayını akşam çıkarken yazarsın son mesajında olur mu?
tmm:)herkes çıktı galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünki mesaj sayını Hilal not alır Zeliş'cim ama bugün ki mesaj sayını akşam çıkarken yazarsın son mesajında olur mu?
tmm:)herkes çıktı galiba
sağolsun eşim o konularda sabırlıdır arabayı bazen hoplatırım istop ettiririm falan ters ters bakar ama kızmaz:)alayım ehliyetide gezelim bari başka türlü geçmeyecek zaman hehe:)
Benim o kadar yemeye kilo vermemin tek açıklaması olabilir çok stres yaptım çok ağladım ya ondan diye düşünüyorum başka hiç birşey yoktu çünkü hani böyle çok titiz çok pimpirikli insanlar zayıf olur yediği bu şekilde yanıyor derler ya benimkisi de üzüntüdendi sanırım![]()
deneme süresini geçersek yani dimi anladım şimdi :)
neyse ben menümü yazayım eşim gelir birazdan yemek faslı var:)
sabah:aç karnına 1 bardak lahana suyu çeyrek simit yarım tam buğday ekmeği,salatalık domates.maydonoz.biber.çeyrek kk kadar peynir 1 tane haşlanmış yumurta şekersiz çay.
öğlen: yağsız tuzsuz patates salatası 1 tabak
ara: 1 elma 1 kayısı
ara:1 fincan yeşil çay 1 fincan form çayı
akşam: aç karnına 1 bardak lahana suyu 1 kase nesfit
aktivite: 1 saat yürüyüş,20 dakika bisiklet,15 dakika hareket
2 litre su
İyi akşamlar.Görüşürüz.hilalciğim toplam msj bununla 17 tmm canım.
herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere allaha emanet olun.
Geçmiş olsun HAtice neden dolayı acaba ağrı çok rahatsız eder o da ..
okadar yemeye mi??? ya bişey yemiorsun ki ya dukan krep ya turk kahvesi:)))
toplaşın yamacımmaaaa:)) şimdi kocim geldi 4 gibi biir sewindirik oldum erken geldi diye ancak simdi bi yere gittioğluşuda uyutttum zarzor.. biraz önce haslanmış tavukuma pul biber kısaca isot ektim tavada bir sag bir sol yaptım lahana(taze) dogradım nar ekşisi buladım ayranla yedim:) bugunude böyle tamamladımmm bundan sonra bir yesil cay 1 lt su yatmadanda form cayı seftalilisinden:) ikide twister yaptım mıııı tmmdır:))
Valla nedenini bilmiyorum ama yine ağrıyor.Cumartesi doktora gidip bir kaç tahlil yaptırayım.Bakalım sorun var mı:44:.
Pazartesi lazere gidecektim cihazları bozulmuş gidemedim.Kas yağ oranına baktıracaktım o da kaldı.OFFFFFFFF
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemen,peynir
Yeşil çay
ARA
Ebru çok kızacak ama okulda deneme vardı içecek arayışındaydım.
Kahve
ÖĞLEN
Müslili yoğurt
AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Yarım dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Canım geçen hafta yediklerim çok feciydi hepsini hatırlayamıyorum bile ama özet geçersem 4 tane franbuazlı pasta 4 ekler 6-7 çiğköfte dürüm burger sütlü tatlılar midye 2 paket büyük cips gibi uzayıp giden bir liste var.
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemen,peynir
Yeşil çay
ARA
Kahve
ÖĞLEN
Müslili yoğurt
AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Yarım dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Valla nedenini bilmiyorum ama yine ağrıyor.Cumartesi doktora gidip bir kaç tahlil yaptırayım.Bakalım sorun var mı:44:.
Pazartesi lazere gidecektim cihazları bozulmuş gidemedim.Kas yağ oranına baktıracaktım o da kaldı.OFFFFFFFF
wooowww supperrmişş yaaaa!!! hayırrr!!! c.tesi bende ciğköfte sırası varnasıl yapıp edip yemicem ki??? bide cuma kayınvalidemler gelcek dicem yemiyorum dicek nasıl yemezsinnnn!!! olur mu cocuğa süt olmas ye ye diyip zorlicak. ben ne yapcam ne yapmalıyım?
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemen,peynir
Yeşil çay
ARA
Kahve
ÖĞLEN
Müslili yoğurt
AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Yarım dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
wooowww supperrmişş yaaaa!!! hayırrr!!! c.tesi bende ciğköfte sırası varnasıl yapıp edip yemicem ki??? bide cuma kayınvalidemler gelcek dicem yemiyorum dicek nasıl yemezsinnnn!!! olur mu cocuğa süt olmas ye ye diyip zorlicak. ben ne yapcam ne yapmalıyım?
iyiymiş bayaaa. ancak deneme diyorsun? üni. hazırlık mı? eger öyleyse kendini cok kasma bence sınavın bitsin istediğin yere yerleş ondan sonra 3 ay yemeden içmeden kesil ama suan derslerine adapte olmalısın
Çiğköfteden 1-2 tane alır tadına bakarsın olmazsa.
Menülerin zaten kuş kadar değil ki belki fark etmez bile yeterki yememen gereken şeyleri yeme.
Sorarsa da midem rahatsız falan diyebilirsin ..