Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim o kadar yemeye kilo vermemin tek açıklaması olabilir çok stres yaptım çok ağladım ya ondan diye düşünüyorum başka hiç birşey yoktu çünkü hani böyle çok titiz çok pimpirikli insanlar zayıf olur yediği bu şekilde yanıyor derler ya benimkisi de üzüntüdendi sanırım :1:

okadar yemeye mi??? ya bişey yemiorsun ki ya dukan krep ya turk kahvesi:)))

deneme süresini geçersek yani dimi anladım şimdi :)
neyse ben menümü yazayım eşim gelir birazdan yemek faslı var:)
sabah:aç karnına 1 bardak lahana suyu çeyrek simit yarım tam buğday ekmeği,salatalık domates.maydonoz.biber.çeyrek kk kadar peynir 1 tane haşlanmış yumurta şekersiz çay.
öğlen: yağsız tuzsuz patates salatası 1 tabak
ara: 1 elma 1 kayısı
ara:1 fincan yeşil çay 1 fincan form çayı
akşam: aç karnına 1 bardak lahana suyu 1 kase nesfit
aktivite: 1 saat yürüyüş,20 dakika bisiklet,15 dakika hareket
2 litre su

ohoo sen bu hızla haftaya 75i görürsün:) ancak patates salatası yeme bence birde o lahana suyunu nassılll içiorsun ya:53:

toplaşın yamacımmaaaa:)) şimdi kocim geldi 4 gibi biir sewindirik oldum erken geldi diye ancak simdi bi yere gitti :( oğluşuda uyutttum zarzor.. biraz önce haslanmış tavukuma pul biber kısaca isot ektim tavada bir sag bir sol yaptım lahana(taze) dogradım nar ekşisi buladım ayranla yedim:) bugunude böyle tamamladımmm bundan sonra bir yesil cay 1 lt su yatmadanda form cayı seftalilisinden:) ikide twister yaptım mıııı tmmdır:))

Geçmiş olsun HAtice neden dolayı acaba ağrı çok rahatsız eder o da ..

Valla nedenini bilmiyorum ama yine ağrıyor.Cumartesi doktora gidip bir kaç tahlil yaptırayım.Bakalım sorun var mı:44:.
Pazartesi lazere gidecektim cihazları bozulmuş gidemedim.Kas yağ oranına baktıracaktım o da kaldı.OFFFFFFFF:15:

Son düzenleme:
okadar yemeye mi??? ya bişey yemiorsun ki ya dukan krep ya turk kahvesi:)))

Canım geçen hafta yediklerim çok feciydi hepsini hatırlayamıyorum bile ama özet geçersem 4 tane franbuazlı pasta 4 ekler 6-7 çiğköfte dürüm burger sütlü tatlılar midye 2 paket büyük cips gibi uzayıp giden bir liste var.

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemen,peynir
Yeşil çay

ARA
Ebru çok kızacak ama okulda deneme vardı içecek arayışındaydım.
Kahve

ÖĞLEN
Müslili yoğurt

AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Yarım dilim ekmek
3 kaşık yoğurt

toplaşın yamacımmaaaa:)) şimdi kocim geldi 4 gibi biir sewindirik oldum erken geldi diye ancak simdi bi yere gitti :( oğluşuda uyutttum zarzor.. biraz önce haslanmış tavukuma pul biber kısaca isot ektim tavada bir sag bir sol yaptım lahana(taze) dogradım nar ekşisi buladım ayranla yedim:) bugunude böyle tamamladımmm bundan sonra bir yesil cay 1 lt su yatmadanda form cayı seftalilisinden:) ikide twister yaptım mıııı tmmdır:))

Tavuk yerken nasıl yapacağımızı şaşırıyoruz dimi artık :1:

Valla nedenini bilmiyorum ama yine ağrıyor.Cumartesi doktora gidip bir kaç tahlil yaptırayım.Bakalım sorun var mı:44:.
Pazartesi lazere gidecektim cihazları bozulmuş gidemedim.Kas yağ oranına baktıracaktım o da kaldı.OFFFFFFFF:15:

Çok kötü ya bir tahlillerini falan yaptır bakalım bir şey yoktur inşallah..

Ne zaman gidecekmişsin şimdi ?

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemen,peynir
Yeşil çay

ARA
Kahve

ÖĞLEN
Müslili yoğurt

AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Yarım dilim ekmek
3 kaşık yoğurt

Gayet güzel olmuş Hatice, kahve sütlü müydü ?
Şekersiz dimi ?
Alında yardımcıdır kilo vermeye kahve ..

Canım geçen hafta yediklerim çok feciydi hepsini hatırlayamıyorum bile ama özet geçersem 4 tane franbuazlı pasta 4 ekler 6-7 çiğköfte dürüm burger sütlü tatlılar midye 2 paket büyük cips gibi uzayıp giden bir liste var.

wooowww supperrmişş yaaaa!!! hayırrr!!! c.tesi bende ciğköfte sırası var:( nasıl yapıp edip yemicem ki??? bide cuma kayınvalidemler gelcek dicem yemiyorum dicek nasıl yemezsinnnn!!! olur mu cocuğa süt olmas ye ye diyip zorlicak. ben ne yapcam ne yapmalıyım?

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemen,peynir
Yeşil çay

ARA
Kahve

ÖĞLEN
Müslili yoğurt

AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Yarım dilim ekmek
3 kaşık yoğurt

Afiyet olsun canım. Çok kızmadım ama sen çok kızdım say. Bak bu hafta bence güzel kilo vereceksin.

Baş ağrısının sebebi kahvesizlik olmasın sakın Hatice'cim. Kafeinsizlikte yapabilir bence.

wooowww supperrmişş yaaaa!!! hayırrr!!! c.tesi bende ciğköfte sırası var:( nasıl yapıp edip yemicem ki??? bide cuma kayınvalidemler gelcek dicem yemiyorum dicek nasıl yemezsinnnn!!! olur mu cocuğa süt olmas ye ye diyip zorlicak. ben ne yapcam ne yapmalıyım?

Çiğköfteden 1-2 tane alır tadına bakarsın olmazsa.
Menülerin zaten kuş kadar değil ki belki fark etmez bile yeterki yememen gereken şeyleri yeme.
Sorarsa da midem rahatsız falan diyebilirsin ..

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemen,peynir
Yeşil çay

ARA
Kahve

ÖĞLEN
Müslili yoğurt

AKŞAM
Haşlanmış tavuk
Yarım dilim ekmek
3 kaşık yoğurt

iyiymiş bayaaa. ancak deneme diyorsun? üni. hazırlık mı? eger öyleyse kendini cok kasma bence sınavın bitsin istediğin yere yerleş ondan sonra 3 ay yemeden içmeden kesil ama suan derslerine adapte olmalısın

Ben yedim zaten mutfakta diyeceksin, az önce yedim, çok yedim dahada yiyemem diyeceksin :9::9:

Artık öyle bir duruma geldim ki artık iş yerinde bana teklif bile etmiyorlar, Ebru yemez nasıl olsa diye :9:

iyiymiş bayaaa. ancak deneme diyorsun? üni. hazırlık mı? eger öyleyse kendini cok kasma bence sınavın bitsin istediğin yere yerleş ondan sonra 3 ay yemeden içmeden kesil ama suan derslerine adapte olmalısın

Nihal'cim Hatice öğrenci değil canım, öğretmen. Öğrencileri sınav yapmışlardır.

Çiğköfteden 1-2 tane alır tadına bakarsın olmazsa.
Menülerin zaten kuş kadar değil ki belki fark etmez bile yeterki yememen gereken şeyleri yeme.
Sorarsa da midem rahatsız falan diyebilirsin ..

hahayyy burda ci köfte adıyamanlı amca gibi yapılmıyorki sıkıp sıkıp minik parcalar halinde olsun, avucunla alıp koca cikofte parcasını güm die tabaka bırakıyorsun:) kociman:) ama ayak yaparımda cuma gunu kayınvalidemi nasıl atlatıcam onu merak ediyorum...asıl ona ne desem?

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle

Çok az et yemeğinin eti
1 bardak ayran
2 dilim tam buğday ekmeği

(Yemek çok kötüydü yiyemedim, öğlen aç kaldım resmen)

Ara

Azıcık leblebi

Akşam

1,5 kase sütlü nesfit

İki gündür su içemiyorum sanırım hastalığımdan dolayı. Bugün 1,5 litre ancak oldu.

Back
X