Nihal'cim Hatice öğrenci değil canım, öğretmen. Öğrencileri sınav yapmışlardır.
perdon:) o zman yemesin yemesinnn:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nihal'cim Hatice öğrenci değil canım, öğretmen. Öğrencileri sınav yapmışlardır.
2 gün içerisinde ayarlama yapıp arayacaklarmış.
Tavuk yerken nasıl yapacağımızı şaşırıyoruz dimi artık
Çok kötü ya bir tahlillerini falan yaptır bakalım bir şey yoktur inşallah..
Ne zaman gidecekmişsin şimdi ?
Sütlüydü canım.şeker kullanmıyorum.
Gayet güzel olmuş Hatice, kahve sütlü müydü ?
Şekersiz dimi ?
Alında yardımcıdır kilo vermeye kahve ..
hahayyy burda ci köfte adıyamanlı amca gibi yapılmıyorki sıkıp sıkıp minik parcalar halinde olsun, avucunla alıp koca cikofte parcasını güm die tabaka bırakıyorsun:) kociman:) ama ayak yaparımda cuma gunu kayınvalidemi nasıl atlatıcam onu merak ediyorum...asıl ona ne desem?
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
Çok az et yemeğinin eti
1 bardak ayran
2 dilim tam buğday ekmeği
(Yemek çok kötüydü yiyemedim, öğlen aç kaldım resmen)
Ara
Azıcık leblebi
Akşam
1,5 kase sütlü nesfit
İki gündür su içemiyorum sanırım hastalığımdan dolayı. Bugün 1,5 litre ancak oldu.
saolasın da... aaah ah!Ben yedim zaten mutfakta diyeceksin, az önce yedim, çok yedim dahada yiyemem diyeceksin
Artık öyle bir duruma geldim ki artık iş yerinde bana teklif bile etmiyorlar, Ebru yemez nasıl olsa diye
2 gün içerisinde ayarlama yapıp arayacaklarmış.
Sütlüydü canım.şeker kullanmıyorum.
Yaaaaa Hilal yaaaaa Melek gitti, yine çiğköfte lafı geçmeye başladı. Beni yoldan çıkarmayın sakın. En dayanamadığım şey çiğköfte.![]()
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Öğle
Çok az et yemeğinin eti
1 bardak ayran
Ara
Azıcık leblebi
Akşam
1,5 kase sütlü nesfit
İki gündür su içemiyorum sanırım hastalığımdan dolayı. Bugün 1,5 litre ancak oldu.
Asıl kayınvalidene kullan bence anne midem çok ağrıyor yiyemiyorum sütümü etkilemesin diye bir sürü ayran içiyorum de al eline ayranı otur
Afiyet olsun Ebru'cum aman su miktarına dikkat et çok etkiliyor biliyorsun bağışıklığın için de gerekli zaten.
Yaaaaa Hilal yaaaaa Melek gitti, yine çiğköfte lafı geçmeye başladı. Beni yoldan çıkarmayın sakın. En dayanamadığım şey çiğköfte.![]()
Çok merak ediyorum ben senin yağ oranını ya ..
Yok yok yok kapattık konuyu hemen çok etkiliyor seni Ebru biliyorsun tartıdan
çok güzelmiş afiyet olsun. 1.5 ltyide yatana kadar 2.5 yaparsın zaten merak etme
Tamam canım dikkat etmeye çalışırım ama gerçekten çok zor geliyor su içmek. Daha doğrusu bişeyler yemek ve içmek.
Bizde haftasonları kayınvalideme gidiyoruz.Başlangıçta tokum teşekkürler diyordum.Şimdi de bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden ısrar etmeyin dedim.Sağolsunlar çok üstelemiyorlar.Sen yiyebileceğin şeyleri tabağına topla ve diğerleri için dikkat ediyorum dersin.zaten tabağında birsürü salata vb olunca birşey demezler.wooowww supperrmişş yaaaa!!! hayırrr!!! c.tesi bende ciğköfte sırası varnasıl yapıp edip yemicem ki??? bide cuma kayınvalidemler gelcek dicem yemiyorum dicek nasıl yemezsinnnn!!! olur mu cocuğa süt olmas ye ye diyip zorlicak. ben ne yapcam ne yapmalıyım?
Kafeinden olduğunu sanmıyorum canım.Reglem bittiğinden beri böyle.Kan tahlili falan yaptırayım.Belki üşütmüşümdür ama en azından içim rahatlar.Afiyet olsun canım. Çok kızmadım ama sen çok kızdım say. Bak bu hafta bence güzel kilo vereceksin.
Baş ağrısının sebebi kahvesizlik olmasın sakın Hatice'cim. Kafeinsizlikte yapabilir bence.
Afiyet olsun canım.MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Öğle
Çok az et yemeğinin eti
1 bardak ayran
Ara
Azıcık leblebi
Akşam
1,5 kase sütlü nesfit
ŞİİŞŞTTTTTT yok çiğ köfte falan.CIZZZZZZZZZZZZYaaaaa Hilal yaaaaa Melek gitti, yine çiğköfte lafı geçmeye başladı. Beni yoldan çıkarmayın sakın. En dayanamadığım şey çiğköfte.![]()
Yağ oranım % 12 diyomuş Hatice :)))))))))))))
Teşekkürler canım.
Çok merak ediyorum ben senin yağ oranını ya ..
Yok yok yok kapattık konuyu hemen çok etkiliyor seni Ebru biliyorsun tartıdan
Ebru ağzımdan aldın.SEVGIILIMMMM bENİM YAĞ ORANIM %12Yağ oranım % 12 diyomuş Hatice :)))))))))))))
Teşekkürler canım.
Ebru'cum bitki çayı falan içsen onlar da iyi olur hem sana da iyi gelir.
Bizde haftasonları kayınvalideme gidiyoruz.Başlangıçta tokum teşekkürler diyordum.Şimdi de bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden ısrar etmeyin dedim.Sağolsunlar çok üstelemiyorlar.Sen yiyebileceğin şeyleri tabağına topla ve diğerleri için dikkat ediyorum dersin.zaten tabağında birsürü salata vb olunca birşey demezler.
]
Otur oturduğum yere yok o zaman sana diyet miyet deriz biz de
Ben de ölçsem ya yarın bir yağ oranımı ya da cuma ..
Ebru ağzımdan aldın.SEVGIILIMMMM bENİM YAĞ ORANIM %12
Dün eşim ıhlamur demledi sağolsun. Limonlu ıhlamur içtim 2 fincan sıcak sıcak. Bugünde yapar. Yine içerim bi kaç bardak. Ihlamur çok iyi geliyor boğaz ağrısın. Bide çok güzel terletiyor.
Ölçtür canım bakalım ne çıkacak.Karşılaştırırız.13 TAKIM OLARAK YAĞ ORANI ÖLÇTÜRMEYE GİDELİM
Otur oturduğum yere yok o zaman sana diyet miyet deriz biz de
Ben de ölçsem ya yarın bir yağ oranımı ya da cuma ..
nasıl ölçülür yağ oranı? güvenilir mi?