Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tavuk yerken nasıl yapacağımızı şaşırıyoruz dimi artık :1:

Çok kötü ya bir tahlillerini falan yaptır bakalım bir şey yoktur inşallah..

Ne zaman gidecekmişsin şimdi ?
2 gün içerisinde ayarlama yapıp arayacaklarmış.

Gayet güzel olmuş Hatice, kahve sütlü müydü ?
Şekersiz dimi ?
Alında yardımcıdır kilo vermeye kahve ..
Sütlüydü canım.şeker kullanmıyorum.

Yaaaaa Hilal yaaaaa Melek gitti, yine çiğköfte lafı geçmeye başladı. Beni yoldan çıkarmayın sakın. En dayanamadığım şey çiğköfte. :9:

hahayyy burda ci köfte adıyamanlı amca gibi yapılmıyorki sıkıp sıkıp minik parcalar halinde olsun, avucunla alıp koca cikofte parcasını güm die tabaka bırakıyorsun:) kociman:) ama ayak yaparımda cuma gunu kayınvalidemi nasıl atlatıcam onu merak ediyorum...asıl ona ne desem?

Asıl kayınvalidene kullan bence anne midem çok ağrıyor yiyemiyorum sütümü etkilemesin diye bir sürü ayran içiyorum de al eline ayranı otur :1:

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle

Çok az et yemeğinin eti
1 bardak ayran
2 dilim tam buğday ekmeği

(Yemek çok kötüydü yiyemedim, öğlen aç kaldım resmen)

Ara

Azıcık leblebi

Akşam

1,5 kase sütlü nesfit

İki gündür su içemiyorum sanırım hastalığımdan dolayı. Bugün 1,5 litre ancak oldu.

Afiyet olsun Ebru'cum aman su miktarına dikkat et çok etkiliyor biliyorsun bağışıklığın için de gerekli zaten.

Ben yedim zaten mutfakta diyeceksin, az önce yedim, çok yedim dahada yiyemem diyeceksin :9::9:

Artık öyle bir duruma geldim ki artık iş yerinde bana teklif bile etmiyorlar, Ebru yemez nasıl olsa diye :9:
saolasın da... aaah ah!
walla olmadı derim yemiorum midem kötü. çünkü sabahtan gelcekler görümcemde gelcek ki görümcemde benim gibi bi yere gittim mi cok cabuk acıkıyor durmadan dicek yemek yapalım e hep birarada olcaz onlar oturduğunda dua ediorum oğlum zırlasın onla ilgileniyim sonra yerim diyip gecistireyim

2 gün içerisinde ayarlama yapıp arayacaklarmış.

Sütlüydü canım.şeker kullanmıyorum.

Çok merak ediyorum ben senin yağ oranını ya ..

Yaaaaa Hilal yaaaaa Melek gitti, yine çiğköfte lafı geçmeye başladı. Beni yoldan çıkarmayın sakın. En dayanamadığım şey çiğköfte. :9:

Yok yok yok kapattık konuyu hemen çok etkiliyor seni Ebru biliyorsun tartıdan

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin

Öğle

Çok az et yemeğinin eti
1 bardak ayran

Ara

Azıcık leblebi

Akşam

1,5 kase sütlü nesfit

İki gündür su içemiyorum sanırım hastalığımdan dolayı. Bugün 1,5 litre ancak oldu.

çok güzelmiş afiyet olsun. 1.5 ltyide yatana kadar 2.5 yaparsın zaten merak etme

Asıl kayınvalidene kullan bence anne midem çok ağrıyor yiyemiyorum sütümü etkilemesin diye bir sürü ayran içiyorum de al eline ayranı otur :1:

Afiyet olsun Ebru'cum aman su miktarına dikkat et çok etkiliyor biliyorsun bağışıklığın için de gerekli zaten.

Tamam canım dikkat etmeye çalışırım ama gerçekten çok zor geliyor su içmek. Daha doğrusu bişeyler yemek ve içmek.

wooowww supperrmişş yaaaa!!! hayırrr!!! c.tesi bende ciğköfte sırası var:( nasıl yapıp edip yemicem ki??? bide cuma kayınvalidemler gelcek dicem yemiyorum dicek nasıl yemezsinnnn!!! olur mu cocuğa süt olmas ye ye diyip zorlicak. ben ne yapcam ne yapmalıyım?
Bizde haftasonları kayınvalideme gidiyoruz.Başlangıçta tokum teşekkürler diyordum.Şimdi de bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden ısrar etmeyin dedim.Sağolsunlar çok üstelemiyorlar.Sen yiyebileceğin şeyleri tabağına topla ve diğerleri için dikkat ediyorum dersin.zaten tabağında birsürü salata vb olunca birşey demezler.
Afiyet olsun canım. Çok kızmadım ama sen çok kızdım say. Bak bu hafta bence güzel kilo vereceksin.

Baş ağrısının sebebi kahvesizlik olmasın sakın Hatice'cim. Kafeinsizlikte yapabilir bence.
Kafeinden olduğunu sanmıyorum canım.Reglem bittiğinden beri böyle.Kan tahlili falan yaptırayım.Belki üşütmüşümdür ama en azından içim rahatlar.

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin

Öğle

Çok az et yemeğinin eti
1 bardak ayran

Ara

Azıcık leblebi

Akşam

1,5 kase sütlü nesfit

Afiyet olsun canım.

ŞİİŞŞTTTTTT yok çiğ köfte falan.CIZZZZZZZZZZZZ

Ebru'cum bitki çayı falan içsen onlar da iyi olur hem sana da iyi gelir.

Dün eşim ıhlamur demledi sağolsun. Limonlu ıhlamur içtim 2 fincan sıcak sıcak. Bugünde yapar. Yine içerim bi kaç bardak. Ihlamur çok iyi geliyor boğaz ağrısın. Bide çok güzel terletiyor.

Bizde haftasonları kayınvalideme gidiyoruz.Başlangıçta tokum teşekkürler diyordum.Şimdi de bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum o yüzden ısrar etmeyin dedim.Sağolsunlar çok üstelemiyorlar.Sen yiyebileceğin şeyleri tabağına topla ve diğerleri için dikkat ediyorum dersin.zaten tabağında birsürü salata vb olunca birşey demezler.

]

ay inşallah.. su hafta sonunuda atlatsam tmmdr.buarada bu haftasonu deyince 2 hafta sonra okula dönüyorum... Allahımmm yine müdür yine o koridorlarrrr

Ebru ağzımdan aldın.SEVGIILIMMMM bENİM YAĞ ORANIM %12 :60::60:

Ama ben bunun espirisini bilmiyorumm :26:

Dün eşim ıhlamur demledi sağolsun. Limonlu ıhlamur içtim 2 fincan sıcak sıcak. Bugünde yapar. Yine içerim bi kaç bardak. Ihlamur çok iyi geliyor boğaz ağrısın. Bide çok güzel terletiyor.

Çok iyi olmuş Ebru'cum tam olmasa da bitki çayları suyun yerini baya tutuyor.

nasıl ölçülür yağ oranı? güvenilir mi?

Profesyonel aletler bence güvenilir ama ben tartımdan ölçüyorum tam değeri vermeyebilir fakat yine de doğru olduğunu düşünüyorum çünkü şey yaptım mesela sabah denedim sonra 1 - 1.5 litre su içip bir şey yemeden tekrar ölçtüm su oranı azıcık bir şey yükseliyor.

Back
X