Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ebru abla (abla diyebilirim demi:1:) snin menülerine bayılıyorum ben senin kadar iyi değilim maalesef bazen kendime hakim olamıyorum:(

Tabiikii abla diyebilirsin canım. Bugün benim menüm hiç olmadı canım. Hastaydım. 11 gibi kahvaltı yaptım. Akşam 6 gibi yedim akşam yemeğini. Arada bi süre uyudum.

Ayrıca sen daha yolun başındasın. Bizim eski menülerimizi görsen o zaman anlardın. Emin ol zamanla seninkilerde çok güzel olacak. Yeter ki ayrılma burdan. :34:

Atak doneminde bozunca ne oluyor?
Kitabina baktim bulamadim
Atagi tekrar bastan mi yapmamiz gerekiyor?
Bilginiz var mi?

Bence yarın bunun yerine bir gün daha atak yap.

Nazarlik bir menu olmus Ebrucumm :nazar:

Teşekkürler Betül'cüm tamamen hastalıktan.

Bu arada farkettin mi benim verilecek kilom senden daha az kaldı :9:

doktorlarda hemen dişi çekelim tribine giriyorlar ya uyuz oluyorum banda öyle demişlerdi çektirmem demişti sonra kanal yaptılar kaplama yaptılar kullanıyorum dişimi yani cık cık :19::19::20::20:

Ay hic sorma turtam yaa ugrasmak istemiyorlar heralde dolguyla falan..
Neyseki suan iyiyim Allah a sukur ..

Dün misafirliğe giderken çok acele çıktım evden, antibiyotiğimi almayı unutmuşum Gönül'cüm. Şuan yine çok kötüyüm sesim çıkmıyor, boğazım acaip yanıyor. Sanırım iğne yaptırmam gerekecek. Sırf korktuğum için yaptırmıyordum ama bir haftadır süründürüyor bu hastalık.

Ilaclarini almayi ihmal etme ebru Allah sifa versin canim ins iyilesirsin biran once ..

Bu arada Melek in iyi olmasina sevindim umarim zamanla daha da duzene girer hersey..

ebrucum mutlaka yemişsindir normal pideden ince olur.sıcak sıcak tereyağ,beyaz peynir ve çayla tadından yenmez
Eki Görüntüle 422196

Off off kizlar soylemeyin soyle seyler bde resim falan eklemesek zaten bahane ariyoruz saldirmak icin :26:

Kizlaar bir sey diycem sizee

Biliyorum sikca tartilmak iyi degil ama ben bu sabah tartildim
Ve. 60.9 ciktiimm :16:
Dun 61.4 tum

Bakalim yarin protein+sebzeye basliyorum insallah bir anda cikmaz kilom

:46::46:Tebrikler betus ..

kolay gelsin canım

Ellerine sağlık Gönül'cüm.

Kolay gelsin canım. Bahar temizliğine mi başladın?

Tesekkur ederim kizlar, bahar temizliginin devami diyelim yarida kalmisti disimden dolayi, kendimi daha iyi hissetmisken cam kapi hali devam ettim iste ..

Bu arada kimse bana dün misafirlikte ne yaptığımı sormadı. İkramların hiç birisini kabul etmedim güzel bir şekilde anlattım. Zaten 17,5 kiloyu görünce onlarda ısrar edemedi ye diye. Çantama yeşil çay koymuştum çay yerinede onu içtim. Kaçamaksız güzel bir misafirlik oldu benim için :9:

:46::46::46: Supersin sevgili rakibem aldin basini gidyorsun benide gectin maasallah :5:

MENÜM

Sabah

2 tane haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği arası sucuklu tost

Akşam

1 kase sütlü nesfit

1 litre su (Su çok az oldu yatana kadar çoğaltmaya çalışacağım.

Afiyet olsun guzel olmus ebrucum ..

Ay hic sorma turtam yaa ugrasmak istemiyorlar heralde dolguyla falan..
Neyseki suan iyiyim Allah a sukur ..

Ilaclarini almayi ihmal etme ebru Allah sifa versin canim ins iyilesirsin biran once ..

Bu arada Melek in iyi olmasina sevindim umarim zamanla daha da duzene girer hersey..

Off off kizlar soylemeyin soyle seyler bde resim falan eklemesek zaten bahane ariyoruz saldirmak icin :26:

:46::46:Tebrikler betus ..

Tesekkur ederim kizlar, bahar temizliginin devami diyelim yarida kalmisti disimden dolayi, kendimi daha iyi hissetmisken cam kapi hali devam ettim iste ..

:46::46::46: Supersin sevgili rakibem aldin basini gidyorsun benide gectin maasallah :5:

Afiyet olsun guzel olmus ebrucum ..

Eğer senin ticker doğruysa Gönül'cüm tam 2 kilo 100 gr fark attım sana. Betül'ü bile geçtim. :9:

Artık rakip tanımıyorum takımda :27:

Menum;

Kahwalti
pasTIrmali sahanda yumurta
1 siyah zeytin
Yesillik
2 dilim esmer ekmek

Oglen
Mercimek yemegi (1 kepce)
Salata
ayran

Aksam
2 dilim salam
salatalik domates
1 dilim ekmek

Bugun cok abarttim ben

Su 3 lt
Yesil cay 3 fincan
Form cayi 1 fincan

Aksama 1 saat yuruyus e cikmak istiyorum bakalim ..

Tabiikii abla diyebilirsin canım. Bugün benim menüm hiç olmadı canım. Hastaydım. 11 gibi kahvaltı yaptım. Akşam 6 gibi yedim akşam yemeğini. Arada bi süre uyudum.

Ayrıca sen daha yolun başındasın. Bizim eski menülerimizi görsen o zaman anlardın. Emin ol zamanla seninkilerde çok güzel olacak. Yeter ki ayrılma burdan. :34:

eğer beni alırsanız inanın ömrüm boyunca burayı bırakmayı düşünmüyorum:54:

menüm:

sabah:1 simit
domates salatalık
1zeytin
peynir

öğlen:3 dilim ekmek
sucuklu yumurta
salatalık domates

akşam:1 tabak çorba

öğlen bozmuş demi:(

menüm:

domates salatalık
1zeytin
peynir

sucuklu yumurta
salatalık domates

Afiyet olsun canim, kahwaltida simit yemissn oglen yine uc dilim yemissin bence fazla olmus, ben kahwaltida yersem oglen ve aksam yememeye calisiyorum..
Burayi takip etmeye devam et, zamanla oturacaktir menulerin bu arada aksamin cok iyi olmus ..

Bu arada kimse bana dün misafirlikte ne yaptığımı sormadı. İkramların hiç birisini kabul etmedim güzel bir şekilde anlattım. Zaten 17,5 kiloyu görünce onlarda ısrar edemedi ye diye. Çantama yeşil çay koymuştum çay yerinede onu içtim. Kaçamaksız güzel bir misafirlik oldu benim için :9:

tebrik ederim ebrucum:nazar:

MENÜM

Sabah

2 tane haşlanmış yumurta
5 tane zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği arası sucuklu tost

Akşam

1 kase sütlü nesfit

1 litre su (Su çok az oldu yatana kadar çoğaltmaya çalışacağım.

menünde çok güzel afiyet olsun

menüm:

domates salatalık
1zeytin
peynir

sucuklu yumurta
salatalık domates

afiyet olsun canım.bence menün iyi.kg na göre alman gereken kalari miktarıda farklı,zamanla daha da iyi olacaksın canım.

reyhan ablacım özel soslu tavuk benim tarifim bende akşam yedim:27:
tavuğu sotelik doğruyorsun,1 tepeleme kaşık yoğurt sulu tarafından,köri,tuz çok az salça,istersen kırmızı biber hepsini karıştır tavaya dök kapağı kapat kısık ateste pişir.bu kadar.

Menum;

Kahwalti
pasTIrmali sahanda yumurta
1 siyah zeytin
Yesillik
2 dilim esmer ekmek

Oglen
Mercimek yemegi (1 kepce)
Salata
ayran

Aksam
2 dilim salam
salatalik domates
1 dilim ekmek

Bugun cok abarttim ben

Su 3 lt
Yesil cay 3 fincan
Form cayi 1 fincan

Aksama 1 saat yuruyus e cikmak istiyorum bakalim ..

Afiyet olsun canım bence abartmamışsın gayet normal bir menü ama sen dişinden dolayı son günlerde çok az yediğin için sana çokmuş gibi gelmiş.

eğer beni alırsanız inanın ömrüm boyunca burayı bırakmayı düşünmüyorum:54:

İnşallah canım bende senin zayıfladığını görmeyi çok istiyorum.

menüm:

domates salatalık
1zeytin
peynir

sucuklu yumurta
salatalık domates

Sadece öğlen ki üç dilim fazla olmuş. Oda Ayşe'nin dediği gibi kilona göre normal sayılır. Zamanla zaten oda azalacaktır.

tebrik ederim ebrucum:nazar:

menünde çok güzel afiyet olsun

Teşekkürler canım. :16:

tavuğu sotelik doğruyorsun,1 tepeleme kaşık yoğurt sulu tarafından,köri,tuz çok az salça,istersen kırmızı biber hepsini karıştır tavaya dök kapağı kapat kısık ateste pişir.bu kadar.

saol ablasının güzeli..eline sağlık..

Evet Ebru benden az kaldi kilon
Zaten ben bugun bozdum dukani da.. 1 kase kisir yedim :(

Bu arada
Ebru ben simdi dukana basladim ya,
O benim hedefimi 56.8 yapti:)
Oyle hesaplarsak cok yakiniz
Yarisa girmedgin bi ben varim, gel yarisalim :))

Bu arada
betül aşkolsun karnabahar kısırı yapıyoruz dukana uygunmis gibi.. hiç kısır için diyet bozulur mu ablacım..

bugünkü menüm

sabah
bir dilim dukan ekmek(1 kş yulaf kepeği)
bir parça peynir

ara
yağsız bir kutu süt

öğle
fırında alabalık

ara
sütlü kahve
1 dukan kurabiye(yarım kş yulaf kepeği)

akşam
tavuk
ayran
yoğurt çorbası
yarım dilim etli dukan ekmek(yarım kş.yulaf kepeği)

Ayşe'cim başka hiç bişey yapmadan bütün bu malzemeleri karıştırıp mı pişiriyoruz?

ebruu ben de yarışıyorum artık sizle.rakibinim senin de gönülünde..:9::9:
69.4 olmuşum bu sabah tartıldım..bu hafta 68 olucam kesin..:46:

Tebrik ediyorum 6 lı rakamları gördün sende. :46:
Olur ablacım. Yarışalım ama bizim Gönül'le yarışımız hedefe kalan kilolarımızla oluyor. Şimdi onun 7,1 kg benimse 5 kg var. Eğer öyle olursa senin bize yetişmene daha var :26:

Bu arada

Olur canım yarışalım. Ama dukana göre sanırım benimde 2 yada 3 kilom kaldı. Bana saçma sapan bi takvim çıkardı. Düşünsene atakta sadece 700 verecek mişim :9:

Yalnız benimle yarışıp şimdiye kadar kaçmayan bi Gönül var. Sende kaçma sakın :9:

Elif var dı ilk kim 70 i görcek diye başlamıştık, o gitti. Sonra diğer Betül geldi o hiç başlamadan gitti :9:

Back
X