Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun turticim güzel olmuş menün.

Bencede daha faydalı bişey ye akşama. Çünki güzel olmamış menün. Bence öğünlerini atlama canım. Yoksa ilerde kilo vermen çok zor olur.

Sorma Betül yaaaaaa. Uçuyor valla göz göre göre :9:

Canım benim yaaaaa doktora gitmedin mi sen? Bu arada regl noldu, bitti mi?

Sen şimdi boşver işi gücü. Sağlık daha önemli. İşi nasıl olsa yaparsın.

saol cnmm :8::8:

Kızlar bugün neden hala iyileşemediğimi çözdüm. Bu bir sene içinde üçüncü hastalık olunca antibiyotiğe karşı direnç göstermiş hastalık. Penisilin yaptırmam gerekiyormuş ama iğneden kortuğum için cesaret edemedim yaptırmaya. Hastalık şimdi ciğerlerime indi. Geniz akıntısı olunca öksürmeye başladım. Ve hayatta en nefret ettiğim şey hastalık. :14:

ayy acaba tasınma olayını mı cok takıyorsun ki kafana böyle oluyorsun takma canım ya bakarsın umdugundan daha iyi olur sizin için

teşekkür ederim

yok cnm taşınmayı takmıyorum hatta sabızsılanıyorum gitmek için.geçen hafat canımı sıkmıştı bir arkadaş çok kafama taktım beklemediğim bir insandı.malesef hassas bir yapım var.onun stresi sanırım 2 gün çok üzdüm kendimi şimdi takmıyorum ama acısı şimdi çıkıyor.
Afiyet olsun turticim güzel olmuş menün.

Bencede daha faydalı bişey ye akşama. Çünki güzel olmamış menün. Bence öğünlerini atlama canım. Yoksa ilerde kilo vermen çok zor olur.

Canım benim yaaaaa doktora gitmedin mi sen? Bu arada regl noldu, bitti mi?

Sen şimdi boşver işi gücü. Sağlık daha önemli. İşi nasıl olsa yaparsın.

Kızlar bugün neden hala iyileşemediğimi çözdüm. Bu bir sene içinde üçüncü hastalık olunca antibiyotiğe karşı direnç göstermiş hastalık. Penisilin yaptırmam gerekiyormuş ama iğneden kortuğum için cesaret edemedim yaptırmaya. Hastalık şimdi ciğerlerime indi. Geniz akıntısı olunca öksürmeye başladım. Ve hayatta en nefret ettiğim şey hastalık. :14:

yok gitmedim cnm ama bu baş dönmesi için ya izinde ya edirene de gideceğim dr a.% 99 vertigo diyecek çünkü kedimi çok sıktığımda strese girdiğimde üzüldüğümde çok yaşıyorum kafam kazan gibi oluyor halsiz düşüyorum.bugün arkadaşlarda da döndü durdu deprem oluyu hissi gibi geliyo

ebrucum sen de yaptırsaydın iğne cnm çekmezdin bu kadar ne var korkacak sen hemşireydin değil mi cnm

Son düzenleme:
günaydın kızlar 1 günde özledim sizi moralim çok bozuk berat bi gezi geçirdim ewe 2de geldim ve yatağıma girip 3e kadar ağladım gezide en yakın arkadaşlarım bile alay etti benimle kilom hakkında cwpda veremedim öyle kaldım çok kötüyüm:(

dövesim var öyle tipleri!

dün akşam gerçekten moralim 0ın altındaydı. halada üstümden atamadım. dün sabah 2 yumurta saat4 gibi patlıcan yemeği 2 kaşık pilav bu kadar hmm bi de gittiğimiz yerde daldan erik toplayıp yedim bi sürü.

bugün sadece sabah tavuk gögsu haslama vardı onu yedim 1 bardak ayranla bide bi kase erik. bu kadar. canım zaten bişey istemiyor.:(

Hmm ben gelene kadar annem pisirmis tavugu normal sonradan eklesek olmaz mi?

yok cnm taşınmayı takmıyorum hatta sabızsılanıyorum gitmek için.geçen hafat canımı sıkmıştı bir arkadaş çok kafama taktım beklemediğim bir insandı.malesef hassas bir yapım var.onun stresi sanırım 2 gün çok üzdüm kendimi şimdi takmıyorum ama acısı şimdi çıkıyor.

yok gitmedim cnm ama bu baş dönmesi için ya izinde ya edirene de gideceğim dr a.% 99 vertigo diyecek çünkü kedimi çok sıktığımda strese girdiğimde üzüldüğümde çok yaşıyorum kafam kazan gibi oluyor halsiz düşüyorum.bugün arkadaşlarda da döndü durdu deprem oluyu hissi gibi geliyo

ebrucum sen de yaptırsaydın iğne cnm çekmezdin bu kadar ne var korkacak sen hemşireydin değil mi cnm

Biliyosun canım vertigonun öyle belirgin bir tedavisi yok. Geçenlerde banada olmuştu hatırlarsan şuan çok iyiyim allaha şükür. Yaaaa sorma canım normal iğne olsa korkmam ama penisilinden tırsıyorum nedense. Allerjim yok ama içimden yaptırmak gelmedi. Bide depopenisilinin yapılması zor. Hani şu donan ilaçlar varya onlardan. Bu defalık böyle olsun diye düşündüm ama inşallah bidaha tekrarlamaz. (Bu arada başkalarına yapmak kolay geliyor:9:)

dün akşam gerçekten moralim 0ın altındaydı. halada üstümden atamadım. dün sabah 2 yumurta saat4 gibi patlıcan yemeği 2 kaşık pilav bu kadar hmm bi de gittiğimiz yerde daldan erik toplayıp yedim bi sürü.

bugün sadece sabah tavuk gögsu haslama vardı onu yedim 1 bardak ayranla bide bi kase erik. bu kadar. canım zaten bişey istemiyor.:(

Hayırdır canım yaaaaa. Neden sıkıldı canın? Özel değilse dinlemek isterim. Bu arada menülerinde olmamış :20: Yani düzensiz ve dengesiz olmuş.

git bir güzel uyu dinlen..

Dinlenemiyorum sanki Derya'cım uyudum ettim ama tık yok ..

altta kalan yaglar gitti demek ki hilalim vücudu da yiyip şoklayınca verdin ama bundan sonra koruman daha önemli bak düğünün yaklaşıyor düğünün yemee :52::52::52::52::52::9::9::1::1:

Canım işte güçlendirmeye geçiyorum artık ufak ufak yerim ama kafamda artık almayacağım düşüncesi var sanırım bu düşünce işe yarıyor.
Çünkü aman bu stresle veririm diye düşündüm orada hep bir de temiz hava bol oksijen işe yaradı sanırım.

kimsecikler yok galiba.
akşam yemeğimi yiyeceğim şimdi.
menümü yazayım arada kaynamasın

sabah: aç karnına 1 bardak lahana suyu
1 dilim tam buğday ekmeği,salatalık,domates,maydonoz,1 çay kaşığı bal,1 tane haşlanmış yumurta,papatya çayı

öğlen: 1 elma,1 tane kayısı 1 kase tarçınlı yoğurt

akşam: aç karnına 1 bardak lahana suyu
1 tabak kabak,biber,domates(karışık)haşlama yemek
1 bardak papatya çayı,1 elma

2.5 litre su
1 saat bisiklete bindim.

Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş.

Yerin o kadar belli ki canım. Şimdiden kara kara düşünmeye başladım. Sen bu hafta mezun olursan nasıl olacak diye. Çok alışmışım ben sana yaaaaa :14:

Bu arada maşallah 55 inde altına düştün. :nazar:

Yaaaaaaaaaaa Hilal yaaaaaaa ben sen gidince napcam :26::14:

Sen almazsın gibi geliyor bana eğer sevdiceğin seni kandırmazsa. Ama alırsanda yerin hazır zaten burda :9:

Canım beniö şaka maka düştüm ama evlenince kendimi asla bırakmayacağım.
Zaten direk eve koşu bandı almayı düşünüyorum bir şekilde zaman bulup günde en az 1 saat düşünüyorum.
Eee ev de inşallah denize sıfır olacak iyi kötü yüzeriz de o şekilde almam inşallah ..

ahh Ebu'm ya bugün ben de mezuniyet falan deyince nasıl duygulandım çok alıştım buraya hep buralardayız ama hiç ayrılmam da diyemiyorum ki çünkü neyin ne olacağı belli değil.
Belki sevdiceğimin yanına gidebililirim haftaya falan bir anda belli olacak.
Ben gidersem o da sonra gelecek neler olur neler biter bilemiyorum çok ani belli olacak belli oldukça haber veririm size zaten ..

slm okuldan yeni geldim hemen burraya koştum:)

moralim sayenizde biraz düzeldi teşekkürler:) şimdi menümü yazym ama ben dukan diyeti yapmak istiyorum daha hızlı veriliyomuş heralde bana biraz bilgi verirmisiniz

menüm:
sabah: 1 dilim ekmek domates salatalık 1 kk peynir
öğlen:1 parça börek domates salatalık
akşam: 1 tabak ısbanak

Börek olmasa iyiymiş canım bence dukanı kaçamaksız yaparsan güzel bir disiplin sağlıyor ben destekliyorum bu durumu.
Bir de azıcık kilo alsan onu nasıl toparlayacağını öğreniyorsun.

ben geldim kızlar.hilalcim çok sevindim senin adına canım
hafta mezun mu olacaksın:5:

Ayy evet Ayşe'cim ya ama pek bir duygulanıyorum nasıl gideceğim bakalım benn ..

ben de eskisi kadar sık giremeceğim ama her fırsatta buradayım.haziran 15 inde 15 günlük bir izne gideceğiz temmuza 24 de de taşınıyoruz temennim o zamana kadar mezun olmak belki 57 kg ya düşünce de mezuniyetimi isterim zamanım kalmadı çünkü.ama bu sabah + çıktım 3gündür wc problemim var kötüyüm birazdan form çayı içeceğim karnım taş kesildi

Ayy kolay gelsin ne zor şeyler eşya toparla falan var bir de siz de.
Bende de bir kıbrıs korkusu oluştu bakalım nasıl olacak birden herşey.
Eğer kronik bir halde problem varsa sindirim konusunda kesinlikle mindivan nar ekşili macunu tavsiye ederim.
Düzenli kullanınca baya da kilo verdiriyor.

vücut antibiyotiği yiye yiye direnç kazanıyor benim kızımda çok sık rahatsızlanır özelliklede bademcikleriinden oda iğne yemeden düzelmez.allah şifa versin en iyiside iğne zaten canım yaptır bir an önce bırak iğne senden korksun sen niye korkuyosun:)

Bugün Hatice hiç uğramadı yaaaaa. Pazartesi dönerim demişti bana ama bu saate mutlaka gelmesi lazımdı. Umarım bir sorun yoktur.

Ebru'cum ben aaba okuldan çıkıp gelince yorgunlukla uyuyup kaldı mı diye düşündüm..

Selam kizlaaarrrr...
Bağlantı yine kötü, Hilal'i deli gibi merak ediyorum ama giremedim, şimdi hemen gecmise bakayım bı neler olmuş neler bitmis diye.

Bu arada da bağlantıyı yakalamışlar menümü de yazayım,

Dün;

Sabah, 1fincan Türk kahvesi :17:
Ara, 1 muz
Öğle, toplam yarım kase edecek sekilde sade nesfit+meyveli Müsli+yy süt
Aksam, 1kase yoğurt + 1dilim kepek ekmek
Su, 1,5 Ltd fln, 1 sise maden suyu

Bugün

Sabah, 2fincan turk kahvesi
Öğle, 1avuc kiraz
Ara, 1 muz
Aksama da karpuz yerim artık, yada yoğurt
Suyu 2 Lt. Ye tamamlarim

Ben geldim ben geldinm özlediniz mi beniii .. :17:

Canım Ebru'nun da söylediği gibi sırf meyveyle geçiştirme bak proteini eksik etme yoksa ister istemez kaslardan gidiyor ve kaslardan verirsen kilo vermen de zorlaşır zamanla verince de çabul alırsın malum 1 gram kas 1 gram yağın 50 katı kadar enerjii harcıyor.

ben de menümü yazayım kızlar

sabah
1 dilim zeytinli ekmek
peynir
1 yumurta
salatalık

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğle
1 tane özel soslu davuk
haslanmıs karısık sebze
yogurt

akşam
1 bardak sütlü nescafe
fındık
badem
2 tane hurma

Davuk diye diye canımı istettiniz.
Ayy bu arada ben tavuktan sıkılmıştım iyice, bizim dağ evinde babam herşeyin organiği olsun diye uğraşıyor tavuklar falan da var.
Ben gideceğim diye kesmişler kızlar biz cidden tavuk yemiyormuşuz ya ..

Hilal cok sevindim, olacak en normal, olumlu konusmalar bunlar.
Kilona da masallah
Kusumuz iki anlamda da yuvadan ucuyor desene:)

Ayy inşallah olumludur canım ama öyle şeyler deme bak çok duygusalım bir ağlarım tutamazsınız yarında -1 kg ile uyanır kilo almak isteyenlere giderim :1:

canım 1 haftadır rahatsızım midem kötü,başım dönüyor hiç keyfim yok.menü yazmadım kraker peynir falan yedim tuzlu şeyler bastırsın diye midemi.şimdi de başım dönüyor kafam kazan gibi.inş. bir az önce geçer artık yapmam gereken bir ton iş var

Canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine o işleri yaparsın önce sağlığına dikkat et ..

Valla benim icin yaz kis bahar fark etmiyor hep yiyebiliyorum :))

Ben de yazın yemek yiyemiyorum ama dondurmaya veriyorum kendimi ..

:14::14::14::14:

Ayy kız sen korkuyor musun iğneden ama bak böyle çekmek çok daha zor oluverseydin ya ..

Uff o sürekli baş dönmesi çok kötü bir şey Allah korusun mutlaka git bir görün ..

geçmiş olsun canım ya bütün hastalıkların ana sebebi sitres sinir zaten hiç birşey takmaya değmiyor aslında ama takmadanda edemiyoruz malesef.yinede ihmal etme kendini.

Canım ne oldu hayırdır?
Aman düzenli ye sonradan vücudun tepki verip çok yavaş gidiyor ..

Hmm ben gelene kadar annem pisirmis tavugu normal sonradan eklesek olmaz mi?

Bu sos eklenmez betül ama 1 tatlı kaşığı hardalla yoğurdu ve sarısamğı içine ekleyerek güzel bir sos yapabilirsin.

regl olmuşum:( iyice depresife bağlarım 3-5 gün artk:(

Ayy kolay gelsin cidden ben de çok etkileniyorum bir de geçen hafta oldum düşün artık ..

kız canım çok sıkkın dediğin bumu bende merak ettim acaba ne oldu diye allah seni emi neyse 3- 5 gün idare ederiz seni artık:)

ay yok canım bu olur mu beni bu kadar üzen sizlerden uzaklaştıran. Başka bir şeydi eşimle ilgili...

neyse dönüyorum sizlere bakalım kimler neler yemiş? ebru iyileşmiş mi? hilal napmış?

geçmiş olsun canım ya bütün hastalıkların ana sebebi sitres sinir zaten hiç birşey takmaya değmiyor aslında ama takmadanda edemiyoruz malesef.yinede ihmal etme kendini.
teşekkür ederim canım

hayırdır canım senin canın neden sıkıldı?

ebrucum başklarına yapmak daha koloy demek seni seniiiii:1:

hilalcim teşekkür ederim canım.sürekli dönmüyor başım ama işte strese girince sinyal veriyo gibi bişey oluyo kendine dikkat,takma herşeyi diye:27:

ay yok canım bu olur mu beni bu kadar üzen sizlerden uzaklaştıran. Başka bir şeydi eşimle ilgili...

neyse dönüyorum sizlere bakalım kimler neler yemiş? ebru iyileşmiş mi? hilal napmış?

Dön bak bakalım neler olmuş :1:

teşekkür ederim canım

hayırdır canım senin canın neden sıkıldı?

ebrucum başklarına yapmak daha koloy demek seni seniiiii:1:

hilalcim teşekkür ederim canım.sürekli dönmüyor başım ama işte strese girince sinyal veriyo gibi bişey oluyo kendine dikkat,takma herşeyi diye:27:

Ebru'cum öyle tabi ki ya sen de çok duygusal bir insansın herşeyi takıyorsun kafana sanırım ama insanı çok yıpratıyor biliyorsun.

HERKESE MERHABALAR.Eve yeni geldik.Duş aldım ve pc başına geldim.Nasılsınız bakalım?Geçmişi okumak uzun sürecek sanırım.Hilalcim babanla nasıl geçti?

HERKESE MERHABALAR.Eve yeni geldik.Duş aldım ve pc başına geldim.Nasılsınız bakalım?Geçmişi okumak uzun sürecek sanırım.Hilalcim babanla nasıl geçti?

Hoşgeldin Haticee ..
Nasıl geçti ayrıntısını anlattım ama net bir cevap yok sordu o nasıl olacak bu nasıl olacak şaşkınım düşünüyorum diyor.
Ben de dün gergindim biraz atıştık o kötü oldu ama bakalım bu hafta netleşsin istiyorum ..

Back
X