Bisiklette mi yazıyorsun yoksaaa ?
İkinci Gönül vakası![]()
evet canım:)boş durmayayım dedim hehe:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bisiklette mi yazıyorsun yoksaaa ?
İkinci Gönül vakası![]()
sabah tartıldım tm 94.800 şuan canım cumaya kadar allah kerim
evet canım:)boş durmayayım dedim hehe:)
Çok güzel cidden de ben hep sürüp hem nasıl yazılıyor bir türlü hayal edemiyorum hoş yolda bisiklete binerken mesaj çekerdim ama telefondan mı yazıyorsun yoksa ?
yok canım ya ben henüz o kadar ilerletemedim benimki tekerleksiz evde sürüyorum :)
kondisyon bisikletine biniyorum hehe:)
Bilgisayar nerede duruyor
Bu sefer hayal edeceğim kararlıyım ..
Turtaya itafen olsun
Aşk
Bana talip olanlardan bir polis, bir öğretmen ve bir doktor arasında kaldım. Seçemeyince en iyi arkadaşımdan yardım istedim ve ona bildiklerimi özet geçtim. O da, doğru anlamış mı emin olmak için bana kendi özetini yaptı: "Yani diyorsun ki polis yakışıklı, öğretmen iyi niyetli, doktor da doktor..." Hakikaten, başka hiçbir vasfı olmadan bu kadar mı öne geçer bir insan? Seçtim vallahi!
güldürdün beni ya :) bilgisayar laptop masanın üstünde duruyor masa yanımda duruyor,maus elimde bisiklet altımda hem yazıyorum hem çeviriyorum :)
Vay be işte türk kadını böyle oluyor herşeye yetişiyor maşallahhh![]()
![]()
Ben biliyorum zaten amaç başka kızım sana bi tane yetmez koca bi kaçtane lazım![]()
Geçmiş olsun ablacım,hayırdır inşallah? Neyin var?
gecmis olsun ablacım görüşürüzz
akşam erkenden uyudum.fena değilim bugün.diyette baya bi yorgunluk yapıyo.vitamin alıyorum o da pek iyi gelmedi.bakalım bu hafta geçsin de bi kan tahlillerimi yaptırayım ne var ne yok..
diyete tam gaz devam.cumaya kadar kendime söz verdim 68.0 gösterecek beni o tartı..
ev hanımı olunca öğreniyosun valla bisiklete binerken bigisayar kulanmayı,dizi izlerken çocuk uyutmayı,yemek yaparken müzik dinlemeyi,temizlik yaparken çocukla oynamayı öğrendim ben:)
şaka maka sayende 30 dakikadır bisiklte biniyorum :)
akşam erkenden uyudum.fena değilim bugün.diyette baya bi yorgunluk yapıyo.vitamin alıyorum o da pek iyi gelmedi.bakalım bu hafta geçsin de bi kan tahlillerimi yaptırayım ne var ne yok..
diyete tam gaz devam.cumaya kadar kendime söz verdim 68.0 gösterecek beni o tartı..
Ohh ne güzel olacak 2 kg da Reyhan abladan var mı arttırannnn ..
vitamin ilaçları bazı bünyelerde ters etki edermiş bir yerde okumuştum.doktora gitmeden olmuyor inşallah düzelirsin geçmiş olsun.
Maşallah valla cidden her şeye yetişen hatunlara bakıyorum böyle
Ben nasıl yetişirim herşeye hiç bir fikrim yok ..
Hadi onu 1 saat yapalım Nermin ben sana buradan gaz vereyim sen bas pedallara.
tamam devam ediyorum o zmn:)
bu arada bu haftaki mesajlar kimeydi ben yanlış mı attım mesajı
22/05 MSJ SAYIMI
Betul 8
Ladyline 25
tadLi 10
Uzayim 24
eski_bir_masal70
elmali turta ?
ucuk mavi 17
angelic ?
niyal ?
zaum 27
gurbet_dmr ?
chika ?
bilmiyorum ki tatlım olabilir.vitamin ilaçları bazı bünyelerde ters etki edermiş bir yerde okumuştum.doktora gitmeden olmuyor inşallah düzelirsin geçmiş olsun.
hergün en az 100 gr 200 gr.ekside oluyor kilom.bünyem tepki veriyor heralde diyorum.