Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar dünkü menümü yazayım ..yazamamıştım dün akşam

sabah
dukan krep
peynir(prynirim %7.5 yağlı.arayıp daha yağsızını bulucam..kararlıyım:) )

öğle
pırasalı kiş
iki köfte
yoğurt

ara
1 kutu yğsz süt
1 dukan kek

akşam
yoğurt çorbası
kıymalı bir tane enginar
ayran

22/05 MSJ SAYIMI
Betul 8
Ladyline 25
tadLi 10
Uzayim 24
eski_bir_masal70
elmali turta ?
ucuk mavi 17
angelic ?
niyal ?
zaum 27
gurbet_dmr 18
chika ?

sabah
dukan krep

öğle
pırasalı kiş
iki köfte
yoğurt

ara
1 kutu yğsz süt
1 dukan kek

akşam
yoğurt çorbası
kıymalı bir tane enginar
ayran

Afiyet olsun Reyhan abla gayet güzel olmuş.

22/05 MSJ SAYIMI
Betul 8
Ladyline 25
tadLi 10
Uzayim 24
eski_bir_masal70
elmali turta ?
ucuk mavi 17
angelic 2
niyal ?
zaum 27
gurbet_dmr 18
chika ?

İnan benim de aklıma aynı şey geldi :1:
İzliyorum sürekli zaten hatta bazen izlerken kalkıp spor yapıyorum feci gaz veriyor.

demekki gaza gelmeden olmuyor bu iş 1 saat bitti ama bende bittim ve kızım uyanınca daha onu dışarı çıkarıcam 1 saat te öle yürüyüş yapıyorum
neyse gideyim doyurayım aç karnımı:)

demekki gaza gelmeden olmuyor bu iş 1 saat bitti ama bende bittim ve kızım uyanınca daha onu dışarı çıkarıcam 1 saat te öle yürüyüş yapıyorum
neyse gideyim doyurayım aç karnımı:)

Hakettin bence de doyur artık karnını ooo gitti bugün de 400 gram yarın da gider tamamdır cumaya o 800 gitmiş olur ..

adamı glediğine geleceğine pişman ettinz yani:)artık hayal kuramaz hale gelmiştir kesin :) valla bekarken hele hele okurken insan nedense daha deli oluyor bazen diyorum ah o günlerim geri gelse diye:) biz 5 kız kalırdık bir evde tabi 5 ken olurduk 10 dışardanda arkadaşlar gelirdi eve hiç erkek girmezdi kuralcıydık.gece bazen dışarı çıkmamız gerekse ben elime alırdım bir tane sopa en önde diğerleri arkamda giderdik gideceğimz yere :)
o günlerimi hatırlattın ya bana gidesim geldi valla buralardan

:60: siz kuralcıymıssınız gene benim ev arkadasım erkekti :60: 2 kız 1 erkek kalıyorduk son senemde ama en güzel yıllardı yaw üni yılları iyki şehir dışı yazmısım diyorum

Yazık olmuş yaaa çocuğa :60:

ayh ne hayallerle geldiydi nasıl gitti :60: :60:

:60::60: Kız 34 deme 34ü giyince çok dar oluyor 36 kabul ediyorum ben ama kalçamdaki dolgunluk duruyor o gitmesin diye daha fazla vermek istemiyorum kadının kalçalısı sonuçta dimii :60:

Aa nasıl olacak Eylem HAticee ?

Kız bizim o halimiz henüz bilinmiyor büyük atsana azıcık aman ben kesin hamilelik sonrası da 36-38 beden olurum diye :1:

Eline sağlık canım ..

Ayy nasıl çamaşırlar aldınn bakalımm :27:

Kız bak göreceksin dukandan sonra nasıl eriyecek.
Ben dukana başladıktan sonra yani yaklaşık son 3.5-4 kg da öyle bir inceldim kii .
Hatırlarsan 57de kiloda ben 55ten sonra biraz daha versem iyi olacak diyordum.
Bir de bacak hareketlerine çok yüklendim tavsiye ederim bazen buraya yazmadım gece yaptığım zamanlar ama bacaklarım kopuyordu çok ciddi fazlasını gördüm.

:60::60: Ahh Betül öldürdün beni pek iyi geldi valla bugün ..
Bu arada dava açmaz bizimkisi silahını alır koşar gelir ona göre :60:

Devamını bekliyoruz canımm :1:
Rüşvetin de pek hora geçti ..

Yok turtam tamamen boştu niye gelmedi ki acep ..

:1: 34 demeyin kız garip hissettimm ..

Tamamdır Nermincim.

Motive ediyorsa tartıl tabiki.

:60::60: Allah iyiliğini versin yahuu ..

Uykudan kalkıp da spor pek zor yahuu ama erken saatte alışınca çok güzel geliyor.

Bütün deliler toplanmışız aferin bizee :60::60:

oda birşey mi hilalim yaw be hamileliğimde 34 bedene düşmeyi planlıyoruebru şallı gibi kilo almıcam kilo vericem :60: :60:

Turtaya itafen olsun :60:

Aşk

Bana talip olanlardan bir polis, bir öğretmen ve bir doktor arasında kaldım. Seçemeyince en iyi arkadaşımdan yardım istedim ve ona bildiklerimi özet geçtim. O da, doğru anlamış mı emin olmak için bana kendi özetini yaptı: "Yani diyorsun ki polis yakışıklı, öğretmen iyi niyetli, doktor da doktor..." Hakikaten, başka hiçbir vasfı olmadan bu kadar mı öne geçer bir insan? Seçtim vallahi!

ben işimi biliyorum da işte ah ahhhhhhhh :60: :60:

doktorların işide zor ya hele cerrahsa adam bütün gün kesiyor biçiyor akşam eve gelince yemekte ne var ciğer var desen adam der yok almayayım bütün gün beraberdik diye:)

:60: yaa annemi ameliyat ettircemiz zaman bir beyin cerrahı vardı ameliyathaneden çıkıyordu adam bilmem kaç saat ameliyatta bryin kesmiş falan sonra yemek yicem et söyleyin dedi asistanına da ben şöyle bir bakmıstım adama ne mide varmış diye :60: :60: ama insanüstü yaratık bu cerrahlar yaw

Midem yazmışım nasıl alıştıysam artık başım ağrıdı canım :60:

İlahi Hilal yaaaaaaaaaa sen iyice uçtun, bende öldüm gülmekten :60:

LİStedesiniz Nermin'cim ..
İlk kilonuzu baz alırız 2 hafta tam dolmadı diye hatırlıyorum cumadan sonra girmiştiniz takıma o şekilde alırız ..

Evet canım 2 hafta dolmadı. Kiloda bölünmeyecek iki haftaya :9:

Kİzlar bu sabah tartida 60.5 i gordum been
Bu gazla cok dilkat edicem:))

Zaten iyi gidiyorum yaa nazar degmesin de:))
Gerci bugun 2 dilim normal kasar yedim ama olumsuz etkilemez diye umuyorumm

Süpersin Betül'cüm. Bence bişey olmaz iki dilim kaşardan.

hmm yani 97.400 üzerinden anladım canım o zaman bu hafta birincilik bizim demekki hehe:)

Hatta bireyselde derece umudum bile var sizden. İnşallah güzel bir giriş yapacaksınız listeye.

Hİlal bu hafta biz kesin acik ara farkla birinci olucaz insallah

Senin zaten cok buyuk bir yuzden olcak ben de yaklasik 1 kg vermis olcam
Listeye yeni giris yapanlarda iyi vermis olarak girecek
Takimda zaten oyle ciddi bi kacamak yapan yok
Super olacak bence bu hafta sonuc :16:

Bencede inşallah birinciyiz bu hafta. :16:

Bisiklette mi yazıyorsun yoksaaa ? :53:
İkinci Gönül vakası :52:

Gönül küvette bili yazıyordu :9:

Turtaya itafen olsun :60:

Aşk

Bana talip olanlardan bir polis, bir öğretmen ve bir doktor arasında kaldım. Seçemeyince en iyi arkadaşımdan yardım istedim ve ona bildiklerimi özet geçtim. O da, doğru anlamış mı emin olmak için bana kendi özetini yaptı: "Yani diyorsun ki polis yakışıklı, öğretmen iyi niyetli, doktor da doktor..." Hakikaten, başka hiçbir vasfı olmadan bu kadar mı öne geçer bir insan? Seçtim vallahi!

Etiket etiket. Duy turti. Seni mutlaka zengin kocaya vercez. :9:

akşam erkenden uyudum.fena değilim bugün.diyette baya bi yorgunluk yapıyo.vitamin alıyorum o da pek iyi gelmedi.bakalım bu hafta geçsin de bi kan tahlillerimi yaptırayım ne var ne yok..
diyete tam gaz devam.cumaya kadar kendime söz verdim 68.0 gösterecek beni o tartı..

Süpersin ablacım. İnşallah düzelirsin biran önce.

sabah
dukan krep

öğle
pırasalı kiş
iki köfte
yoğurt

ara
1 kutu yğsz süt
1 dukan kek

akşam
yoğurt çorbası
kıymalı bir tane enginar
ayran

Afiyet olsun ablacım çok güzel olmuş.

:60: siz kuralcıymıssınız gene benim ev arkadasım erkekti :60: 2 kız 1 erkek kalıyorduk son senemde ama en güzel yıllardı yaw üni yılları iyki şehir dışı yazmısım diyorum

Buda iyiymiş yaaaaa. Bence erkeklerle arkadaşlık daha iyi oluyor. Kızlarla arkadaşlık bir yerde kavgaya dönüşüyor. Benin her dönem mutlaka bir kankim vardır erkek.

Hatta bireyselde derece umudum bile var sizden. İnşallah güzel bir giriş yapacaksınız listeye.

Buda iyiymiş yaaaaa. Bence erkeklerle arkadaşlık daha iyi oluyor. Kızlarla arkadaşlık bir yerde kavgaya dönüşüyor. Benin her dönem mutlaka bir kankim vardır erkek.

herhalde ebrum yaa zengin koca istiyorum valla bu kadar söylemeye bence en zengininden bulucam inş. :60: ben ünide bile garanticiyimdim ya ev arkadasım astsubaydı kira derdimiz yoktu senelik anlaşmıştı biz gelmeden yiyecekler askeri kantinden yarı yarıya geliyordu kuaförümüz askeriyenin kuaförüydü herşey yarı yarıyaydı altında arabası vardı geziyorduk durmadan :60: bende hep erkeklerle daha iyi anlastım ya zaten ev olayında erkek daha iyi oluyor bir yerde :1:

herhalde ebrum yaa zengin koca istiyorum valla bu kadar söylemeye bence en zengininden bulucam inş. :60: ben ünide bile garanticiyimdim ya ev arkadasım astsubaydı kira derdimiz yoktu senelik anlaşmıştı biz gelmeden yiyecekler askeri kantinden yarı yarıya geliyordu kuaförümüz askeriyenin kuaförüydü herşey yarı yarıyaydı altında arabası vardı geziyorduk durmadan :60: bende hep erkeklerle daha iyi anlastım ya zaten ev olayında erkek daha iyi oluyor bir yerde :1:

Sizinki süpermiş ama, ben olsam bende kaçırmazdım öyle bir ev arkadaşını :60:

valla tpeden inme bir aşık olursun gözün ne para görür ne pul canım görürüm ben seni işte o zamn:)aşık oldum seviyorum para da neymiş der gezersin:)
bu arada erkeklerle ben hiç anlaşamazdım sürekli ağız kavgası yapardım her laflarına alırlardı ağızlarının payını:) birde babalarımızdan ödümüz kopardı her hafta biri gelirdi kontrole duvara astığımız gökhan özen pret pitt özcan deniz resimlerini bile toplardık :)

inşallah ya dereceye falaln girersem heralde iyiden iyiye gaza gelirim hehe:)hayırlısı bakalım ne olacak.

valla tpeden inme bir aşık olursun gözün ne para görür ne pul canım görürüm ben seni işte o zamn:)aşık oldum seviyorum para da neymiş der gezersin:)
bu arada erkeklerle ben hiç anlaşamazdım sürekli ağız kavgası yapardım her laflarına alırlardı ağızlarının payını:) birde babalarımızdan ödümüz kopardı her hafta biri gelirdi kontrole duvara astığımız gökhan özen pret pitt özcan deniz resimlerini bile toplardık :)

yok cnm ya o salaklıgı bir kere yaptım ben eşikten döndüm çok şükür :60: daha da yapmam bir de yaş ilerleyince mantık daha baskın oluyor sanırım ben önceden çok duygularımla hareket ederdim şimdi mantıgım daha baskın tabi arada salak duygularım olaya el atmıyor değil :1:

ay baba faktörü önemli tabi benim babam olmadıgı içüün okudugum yerde istanbula uzak oldugu için annem de gelemezdi cart curt cok rahattım yani öyle rahattım ki ben üniye dereceyle girmiştim 3 yerden burs alıyordum üstüne ögrenim kredisi yani paraya para demiyordum türkiyeyi geziyordum durmadan annem daha benim gittiğim yerleri bilmez bile şimdi anlatınca şaşırıyor vay adi seni diye :60: 11 ay boyunca istanbula gelmedim hiç ben annem sonunda telefon açtı işte mezuniyetime 1 hafta var ya dedi yarın gelirsin yada bir daha bu eve gelme diye baya ciddiydi ama ben nasıl yusuf yusuf bir toplanmısım o akşam sabahına istanbuldaydım :60:1 hafta sonra geri döndüm mezuniyet törenim için :60: yani şimdi benim bir kızım olsa çok şanssız olacak anasının okurken yemedigi halt kalmamıs beni kandıramayacak yani :60:

Back
X