Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Maşallah çok güzel bir spor olmuş.Valla Ebrucum ben varım.Bebekleri beraber yapıp hamilelik kilolarını beraber veririz. Çocuklarıda beraber büyütürüz.:1:

İyi oldu spor canım yaaaa. 500 tane zorladı biraz ama eğer böyle devam edersem sayı günden güne artık gibi geliyor. Bebek konusunda da inşallah aynı zamana denk gelir o zaman süper olur.

Kesiyorum cezamı 500 defa ip atlayacağım sanırım yeter :9:

Ben gidiyorum ancak atlarım :60:
kolay gelsin ebru

Çok değil canım evleneli daha 1,5 yıl oldu :16: Ama seneye hamile kalmayı düşünüyorum.En kısa sürede 57 olup korumaya almalıyım.Kalıcı olması için 6 ay kadar belki daha fazla geçmesi lazım.Tabi planlar böylede.Allah bebeği ne zaman nasip eder onu bilmem.Herşey planla olmuyor.
hayırlısı olsun hatice Allah gönlüne göre versin

BEn de menumu yazayimm

Acayip bir menu oldu begenmedim

Sabah
Yulaf kepekli yogurt

Ogle
Sade yogurt

Ara
Sekersiz sutlu turk kahvesi -yaninda Kahve dunyasinin kucuk cikolata-gofretlerden yedim 4 tane-:26:

Aksam
Buyuk 1 dilim somon - annem pisiriyor daha yemedim-

1,5 lt su ictim
2 veya 2.5 a tamamliycam:21:
Uzun bir suredir boyle icemiyordum artik daha dikkat edicem
sabah ve öğlen çok hafif atlattığın için olmuş kahvaltı hiç olmassa öğleni iyi tutmalı ki kaçamak yapmamalı betüşüm
afiyet olsun
ay benimde canımı türk kahvesi istettin kızım yaaaaaaaaa tatlandırıcıyla yapayım bari içeyim içersem öyle içerim şeker atmam yanüü şekersiz de içemem :26::26::27::27:
yapda iç tatlım
ben sade şekersiz içiyorum sabah tv yi bir açtım ender saraç türk kahvesi çok iyi kalorisis tok tutar meto hızlandırır vs sayınca artık içiyim hergün küçük bir fincan dedim:9:

ressimleri yükledim boydan da yükledim ama çok çirkin haberinizz olsun:)
çok tatlısın canım masallah yüzün çok güzel
geleceğin için sağlığın için
daha okuyacaksın,çalışacaksın,çocukların olacak
hayatın için kendin için sağlıklı beslenip dengeli kilo vererek yasam sıtandartını yükseltirsin umarım
sakın yanlış anlama kilo biloyoruz kalp tansiyon herseyi etkiloyo
burda olduğun için çok memnunum:16:

Ben de sekersiz turk kahvesine alisyim diye bugun sutlu sekersiz turk kahvesi ictim
Ama alcak kahve dunyasi yine masaya kucuk cikoltalrdan getirdi
Hic bir anlamai kalmadi kahveyi sekersiz soylememin :1:
bazı şeylere dur deyip nefsimize hakim olmamız lazım galiba betül

sporumu yaptım geldim ohhh missss:8:
35 dk tempolu bisiklet
240 twist
basen ve bacak eğzersizleri

şimdi de hiç sevmediğim halde yeşil çay içeceğim:1: haziran 15 az kaldı ya tutuştum yumurta misali:1:
masallah sporlar yapılmış
senin mi benim mi ayse az zaman kaldı şurda 15 gün sayılır bakalım ne olacak bu sefer çok kararlıyım bitireceğim bu işi

Selam kizlaar nasilsinzi cok ozledim siziii:16:

Dun bi ciktik pir ciktik, alamanya turu yaptik :1:gezdik dolastik cok iyi geldi :16:

Gecmise bir gozatayim neler kaynattiniz bakalim :23:
bugün de aklımdan tam sen geçtin gönül nerelerdeki bu kız dedim kendime
stres atmışsın ne güzel

:9:SPOR YOKLAMASI :60:
AYŞE =YAPTI
EBRU =YAPTI
DERYA =
GÜLÇİN =
ZELİŞ =
FUNDA =
BEN =:18:
NERMİN=
GÖNÜL=

YAPANLAR PARMAK KALDIRSIN.Ben kaçırdım da :17:Ben hemen yapıp geliyorum.

sporumu yazıyorum kızlar
-30 dak shred
-3 mil leslie
-100 ip atlama
-100 oklava hareketi
-100 yan mekik

işte bu kadar ebrucum cuma 55 hedefim bakalım neler olacak

:9:SPOR YOKLAMASI :60:
AYŞE =YAPTI
EBRU =YAPTI
DERYA =
GÜLÇİN =
ZELİŞ =
FUNDA =
BEN =:18:
NERMİN=
GÖNÜL=

YAPANLAR PARMAK KALDIRSIN.Ben kaçırdım da :17:Ben hemen yapıp geliyorum.
yaptım haticecim hemde bugün çok iyi oldu başımın ağrısıda gitti bu spor nasıl bişey ya insanın yaptıkça yapası geliyo

sende kalkta yap artık geç oldu

Maşallah çok güzel bir spor olmuş.Valla Ebrucum ben varım.Bebekleri beraber yapıp hamilelik kilolarını beraber veririz. Çocuklarıda beraber büyütürüz.:1:

İyi oldu spor canım yaaaa. 500 tane zorladı biraz ama eğer böyle devam edersem sayı günden güne artık gibi geliyor. Bebek konusunda da inşallah aynı zamana denk gelir o zaman süper olur.

Zeliha kiz basortulyymussun sen
Bir de tatilde deniz kenarina gidicem ben de seksi olucam fln diyince bikini mayo giyeceksin sandim :1:

Zeliha yuzun kilonu belli etmiyor, sanslisin o konuda
Oyle cirkin fln da deme once- sonra diye karsilastirinca cok motive olacaksin bu resim sayesinde
ewt bütün arkadaşlarım baş örtülü o yüzden özel yerlere gideriz kızlar arasında seksi olurum die yazmıştım:1:
sağol ablacım inşallah öyle olur

Yok canım evde atlamadım. Tam 500 tane atladım. Arada ip bıraktığım zaman birtanede atıyor kendinden. Toplamda 570 oldu ibre ama ben 500 saydım. Kızımı parka götürdüm. O parkta oynarken bende açık havada atladım ipi. Acaip kardio yapıyo bu ip atlama. Nabzım kaça çıktı bilmiyorum.

İnşallah canım hayırlısıyla alırsın bebişi kucağına. Bende istiyorum yaaa gel biz birlikte doğum yapalım, sonra yine burda birlikte zayıflarız :9:

Afiyet olsun canım. Seninde farkında olduğun gibi mmenün olmamış hiç. Ayrıca akşam yemeği içinde geç kalmışsın. Daha erken ye bence. Şimdide ceza beğen bakalım kendine gofretler için :9:

Yorumda da yazdığım gibi çok kötü değil canım. Ama inşallah zayıfladığın zaman çok daha tatlı olacaksın. Hangi ilçedesin diye sormuştum ben sana. Sanırım görmedin mesajımı.
ewt görmedim ebru abla kuluda yşıyorum sen nerdesin

ewt bütün arkadaşlarım baş örtülü o yüzden özel yerlere gideriz kızlar arasında seksi olurum die yazmıştım:1:
sağol ablacım inşallah öyle olur

ohh ne guzel Zelıha ya
gidin bol bol gezin eğlenin :))

kızlar mesaj sayılarıbugün de bana atılıyor

zeliş fotolarına baktım çok güzel bir yüzün var ablacım.kg da 104 gibi görünmüyor yaşında küçük bu da demek oluyor ki vucudun çabuk toparlanacak kg verdiğinde tabi spor da yapacaksın sonunda fıstık gibi bir kız olacaksın

sağol ayşe ablacım inş öyle olur

MENÜM

Sabah

Yarım simit

Öğle

1 kase çorba
Küçük bir porsiyon şehriyeli et kavurma
1 dilim kepek ekmek

Ara

3 tane kiraz
3 tane küçük erik

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Dünki menümü hiç yazmıyorum. Resmen rezaletti. Ama sadece mecbur olduğum için yedim. Ama akşam yemeğinde dalda taptaze kirazı ve taptaze çileği görünce dayanamadım. Ne kadar kiraz yedim bilmiyorum ama çok yedim :36::56::56::9:

Canim afiyet olsunda sehriyeli et kavurmasini cozemedim ben :44:

Canım benim biliyorum düşündüğünden diyorsun şimdi annem de aynı şey için aradı ama bir anda belli olacak geleceği zaman 10 günü geçirmez diye düşünüyorum ama doktorla görüşemedi bir türlü ameliyat zamanı belli olduğu gibi izin almaya çalışacak geldiğinde ben de giderim artık doktora en azından bir ekg falan çektirelim dedik sonrasına neye ne kadar zaman bulabilirsek.
Bu hafta sonu da sigarayı bırakacağım inşallah korkuttu beni de ..

sporumu yaptım dujumu aldım ..5.1 km koştum..ayaklarım zonkluyor ..ama mutluyum.
.şu ana kadar 2 km + 2.6 km+ 5.1 km koştum..:)dk olarak bugün 45 dk..dün 25 dk.cumartesi 30 dk..
bu gün twist yapmadım..ip atlayamdım :((

:20::20: hilalcigim ihmal etme saglik olaylarini bak erteleyince Allah korusun buyuk patlak verir ona gore ..

kızlar merhaba..

tansiyonum yükseldi gözümü açamıyorum..
yapmayı başarmayı çok istedim ama buranın sorumluluklarını yerine getiremeyeceğimi anladım artık.strese giriyorum olmuyor.
ben gelebildiğim zaman geleyim sizle konuşayım daha iyi olacak öyle.diyetime aynen devam ediyorum onda bi sıkıntı yok..sizleri çok seviyorum..

aa gecmis olsun ablacim ya cok uzuldum ..
Senin icin nasil kolaysa oyle yapmaya calis mumkun oldukca aramizda olmaya calisirsin :54:

hatice ben toblo yapmayı bilmiyorum o yüzden düz yazdım bugün yaptıklarım

-ebrucum söz bırakmayacağım

-3 mil leslie
-400 ip atlama
-30 dak shred
-200 twister
hepsi bu kadar duşumuda aldım 2 bardak yeşil çay demledim onuda içtim daha ne olsun değil mi<?

:46::46::46: super gulcin cim umarim boyle devam edersin ..

İşte geldim burdayım, ben bu işte ustayım :60::60::60:
:8:SPORUUUUMMM GURURLA SUNARIM:8:
[TABLE="class: outer_border, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels
level 3
[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
Yürüyüş
[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL
HAREKETİ
[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]45 dk(4km)[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Jillian Michaels level 3 e geçtim geçmez olaydım.Vücudumda yeni kaslar keşfettim..Aranızda 3. yü yapan var mı bilmiyorum ama ben çok zorlandım.Ter içinde kaldım.
Şimdi geçmişi okuyup yoklama alayım :1::1:

masallahh masallah :nazar::nazar::46::46: hastayim spordaki azmine :46:

günaydın hanımlar bugün hastayım hiç halim yok sanırım grip olucam hapşırp duruyorum bir geçmişe bakmaya çalışayım neler var.

gecmis olsn canim umarim hasta olmadan atlatirsin ..

Bugunki menum

Doner eti, bir bardak ayran ...

Kahweye misafir geliyormus simdi cikiyorum, sonra ugramaya calsirim :54:

sporumu yazıyorum kızlar
-30 dak shred
-3 mil leslie
-100 ip atlama
-100 oklava hareketi
-100 yan mekik

işte bu kadar ebrucum cuma 55 hedefim bakalım neler olacak

Çok güzel olmuş canım. Aferin sana :46:

bugünde mi mesajlar betüle atılıyo kızlar

Evet canım Betül'e atılıyor mesajlar.

gidip ders çalışıyım bugün yüzünü bile açmadım anayasa beni epey zorluyo

Kolay gelsin Gülçin'cim.

ewt görmedim ebru abla kuluda yşıyorum sen nerdesin

Ben merkezde Selçuklu'dayım Zeliş'cim. Görmedim Kulu'yu hiç bilmiyorum.

Bugunki menum

Doner eti, bir bardak ayran ...

Kahweye misafir geliyormus simdi cikiyorum, sonra ugramaya calsirim :54:

Tek öğün mü yaptın Gönül'cüm. Güzel olmuşta ben anlayamadım?

Canim afiyet olsunda sehriyeli et kavurmasini cozemedim ben :44:

Canım pirinç yerine şehriye kullanmışlar böyle pilav gibi bişey. Üzerine et kavurması vardı. Konya'da çok yapıyorlar bu yemeği. Kayseri'de başka şehirlerde pek karşılaşmadım. İlk burda yemiştim.

Kızlar şimdilik bende kaçıyorum. Kızımın yarın okul pikniği var. Kek yapmam lazım. Yatmadan uğrarım yine.

kolay gelsin ebru

hayırlısı olsun hatice Allah gönlüne göre versin

sabah ve öğlen çok hafif atlattığın için olmuş kahvaltı hiç olmassa öğleni iyi tutmalı ki kaçamak yapmamalı betüşüm
afiyet olsun
yapda iç tatlım
ben sade şekersiz içiyorum sabah tv yi bir açtım ender saraç türk kahvesi çok iyi kalorisis tok tutar meto hızlandırır vs sayınca artık içiyim hergün küçük bir fincan dedim:9:

çok tatlısın canım masallah yüzün çok güzel
geleceğin için sağlığın için
daha okuyacaksın,çalışacaksın,çocukların olacak
hayatın için kendin için sağlıklı beslenip dengeli kilo vererek yasam sıtandartını yükseltirsin umarım
sakın yanlış anlama kilo biloyoruz kalp tansiyon herseyi etkiloyo
burda olduğun için çok memnunum:16:

bazı şeylere dur deyip nefsimize hakim olmamız lazım galiba betül

masallah sporlar yapılmış
senin mi benim mi ayse az zaman kaldı şurda 15 gün sayılır bakalım ne olacak bu sefer çok kararlıyım bitireceğim bu işi

bugün de aklımdan tam sen geçtin gönül nerelerdeki bu kız dedim kendime
stres atmışsın ne güzel
sağol ablacım bende çok memnunum burda olduğum için :16: neden bana sürekli yanlış anlama falan diyonuz ya ben kırılmam hepinizin iyiliğim için beni uyardığınız farkınddayım:54:

Back
X