Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haklisin pogacayi yerken böyle hic tad alamadim...oofff yememeliyim oofff diye diye yedim...eee biliyosun niye yiyosun deme..bi tatda almadim aslinda..ama guzeldi pogaca:)

evet lazanyayida yapmistim tadina baktim sadece öyle oturup yemedim:)
Yemek yapınca illa taına bakılıyor zaten.İnsan bir bakar tadı tuzu var mı diye değil mi:1:

ben çıkıyorum bebeklerr herkese iyi geceler umarım yarın iyi sonuclar alırız :1: :1:
İnşallah canım.İyi geceler.

ben de haftaya regl olucam ferhancım yaav :((
neymiş bu kadınların çilesi be ? erkekler her konuda rahatlar ...
kıl - tüy dertleri , her ay regl , doğum yapma , temizlik , ütü vs.. , çocuk bakmak gibi dertleri yok !
doğuştan paşazadeler :47:

Off onu ben hep diyorum her dert bizde anasını satayım. Gece gece dertlendim yine ya...

Benim çok var:1:Hem Trakalıyım,hem göçmenim vs vs :1: Bu arada evet bugün evdeyim :16:

Oooo sende Karamanlısın yani

Kızlar yaa bugün yoğun birgün !..
arada iğne yap , aşı yap veletleri ağlat , pansuman , tansiyon ,kilo - boy takibi , bilgisayar ve yazı işleri , ay sonu çalışmaları derkene arada bir bakıp cevap bile yazamadan başka işlere bakiyom ; kusura bakmayınız :34:
yaav bu hastalar da bir memlekete yada tatile gitseler ya ! ne zaman gitcekler yaa :27::27::37:

eee naaptınız ben yokkene bakiim ?

Canım nerde görev yapıyorsun. Sen avcılardaymışın kesin görüşecez seninle yani:10::10:

ooohhh ne güsel ne güsel !..
özledim vallahi boş oturmayı kız :43:
evde şöyle bir ayaklarımı uzatıp dinlenemiyorum ancak Ceren hanım ( bizim kız olur kendileri :)p uyursa o zaman belki ??
düşünsene evi temizleyip , düzenliyosun senin ki dağılmıyodur çocuk yok ; bizim ki 5 dakika toplu diğer zamanlar dağınık :37::37:
heryerden oyuncak çıkıyo filan :52::52:
eşim mutfağa girdiyse orası zaten savaş alanı :27:
sabah giderken yatağı toplamıyorum çünkü eşim evde çalışıyor gece geç yatıyo benden sonra kalkıyo ; eh yatak odası da dağınık !
akşam ben gelene kadar mutfak dağılıyo!
duş aldıysa banyo dağınık !
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr diyesim var ve hatta isyanlardayım uzun bir süredir kardeş :30::30::30:
ne dertliymişim de mi ???

Çocuklar ev toplu olunca rahatsız oluyor hoş benim eşimde rahatsız oluyor o yüzden bıraktım şimdi herkes mutlu:9::9:

Çalışan biriysen ve işte çoksa dertte çok oluyor.Ben evdeyim ama üşengeçlikten bende yapmıyorum.Anneme özenirim hergün ev temizlenir silinir bende mümkün değil.Evdeyim keşke bende yapsam ama hiç işime gelmiyor.

Ay canım evde olunca iş hiç bitmiyor. Benim annemde temizlik konusunda psikopattır ama temizler gezmeye gider evde kirleten yok...

ben geldim :16:

menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
peynir
şekersiz çay

öğlen
1 dilim ekmek
ıspanak
ayran

akşam
dondurma:17:

yorumlarınızı bekliyorum

Valla bence güzel
bende dondurma yedim bugün:9::9:

kızlar akşama ben gene nete giremiycem !
çünkü kızımın doktor kontrolü var , yine idrar tahlili yapıcaz ! geçen sefer sabaha kadar vermedi psikodeli kızım :)p bakalım bu sefer ne olacak ?

çok geçmiş olsun canım

Evet canım sorma.İnsanın başına gelmeyince belirtileri hep bir rahatsızlığa bağlıyor.Ben tesadüfen öğrendim.Ablamda hemşire İzmirde çalışıyor.Ziyarete gittiğimizde annemden kontrol amaçlı kan aldı.Almışken bi seninkilerede baktıralım dedi.TSH 33 çıktı:53:.Sonra ilaç kullanmaya başladım.Şimdi kimi görsem tiroid hakkında bilgi verip tahlil yapmalarını öneriyorum.

Geçmiş olsun canım
Benimde ferittinim düşüyor hatta drun deyimiyle hiç kalmıyor, yine kilo verememeye başladım kesin 1-2 şu anda :43::43:

:56:MENÜM:56:
SABAH
Biberli dukan krep
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve
3 kayısı

AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
Yarım dilim salçalı çavdar ekmeği

Bana biraz az geldi canım ya

Yemek yapınca illa taına bakılıyor zaten.İnsan bir bakar tadı tuzu var mı diye değil mi:1:

İnşallah canım.İyi geceler.

evet birde benim lazanyam bazen cooook guzel olur bazen kuru kalir ama basemal sos yapmiyorum ben

aaa bak o kadar seviyosun sen yapmayi hic tarifin yok sitede ben sevmiyorum 16 tarifim var:12:

basla basla canım cok iyi olur bende salona gidiyordum ama yazın bıraktım yazın salon hiç çekilmiyor yaaaa zaten dışarıda spor yapabiliyorum çalışmadıgımdan vaktim var yani ama işe başlarsam yazılıcam gene salona

Sitede olunca inmem çok rahat ama tembellik yapıyorum.

İyi geceler kızlar hepinizeee :) yarın büyük gün :)

Sana da iyi geceler canım...

ben çıkıyorum bebeklerr herkese iyi geceler umarım yarın iyi sonuclar alırız :1: :1:

İyi gecelerrr

Geçmiş olsun canım
Benimde ferittinim düşüyor hatta drun deyimiyle hiç kalmıyor, yine kilo verememeye başladım kesin 1-2 şu anda :43::43:

Bana biraz az geldi canım ya
Teşekkürler canım sanada geçmiş olsun.Spor yapmadığım için bende dikkat etmeye çalışıyorum.Bu aralar çok üşengeç oldum.Sporu iyice aksatıyorum.:15:

Gelelim benim menüme
sabah
evde ekmek kalmamış gitmeye üşendim
Küçük olanlardan 4 tane grissini
1 dilim peynir
Salatalık ve domates

Arada 1 tane elma

Öğlen
2 tane kepekli bisküvi

Akşam
1 kase çorba
arkasından dondurma fruttare yedim ama kalorisi az

2 litre su ve bol çay

evet birde benim lazanyam bazen cooook guzel olur bazen kuru kalir ama basemal sos yapmiyorum ben

aaa bak o kadar seviyosun sen yapmayi hic tarifin yok sitede ben sevmiyorum 16 tarifim var:12:
Hadi ya bak haberim bile yoktu :1: Arada bende uğrayayım oraya.

Gelelim benim menüme
sabah
1 dilim peynir
Salatalık ve domates

Arada 1 tane elma

Öğlen
2 tane kepekli bisküvi

Akşam
1 kase çorba

2 litre su ve bol çay

seninde mi reglin yaklasti:) ögleni gecistirmissin, aksamda sade corba az olmus gibi sanki

Gelelim benim menüme
sabah
1 dilim peynir
Salatalık ve domates

Arada 1 tane elma

Öğlen
2 tane kepekli bisküvi

Akşam
1 kase çorba

2 litre su ve bol çay
Öncelikle afiyet olsun Nur.Öğleni beğenmedim.Protein tarzı yiyebilirdin.Akşam dondurma da hiç olmamış.Bugün perşembe ve kaçamaksız olmalı.Yarın büyük gün.Bazen kaçamak yapıyoruz ama cumadan sonraya denk getirmeye çalışıyoruz tamam mı?

seninde mi reglin yaklasti:) ögleni gecistirmissin, aksamda sade corba az olmus gibi sanki

Yok canım ben tam regl dönemindeyim
Öğlen ders çalışıyordum ara vermek istemedim. Akşamda eşim yoktu kızıma çorba yapınca başka bir şey canım istemedi...

Kızlar bende çıkıyorum.Hepinize iyi geceler.Güzel rüyalar görün.Yarın tartıya çıktığımızda yüzümüzde kocaman bir gülümseme olmasını diliyorum.Görüşürüz.Bu arada hatırlatma kilomuzu 11 e kadar bildirmeye çalışalım olur mu:16:

Son düzenleme:
Hadi ya bak haberim bile yoktu :1: Arada bende uğrayayım oraya.

sag kösede mesajlarimizin altinda kirmizi yaziyor..baaaaaak bende 16..profile tikladiginda recipe diye tarifleri yaziyor kisinin actigi konular yazdigi yazilar vs lerle birlikte

ama cok eskiler..mutfagimi degistirmistim hergun bisiler yapicam diyordum daha bir tane yapip fotograflamadim :S

Öncelikle afiyet olsun Nur.Öğleni beğenmedim.Protein tarzı yiyebilirdin.Akşam dondurma da hiç olmamış.Bugün perşembe ve kaçamaksız olmalı.Yarın büyük gün.Bazen kaçamak yapıyoruz ama cumadan sonraya denk getirmeye çalışıyoruz tamam mı?

Tamam ama bu fruttarelerin kalorisi çok düşük oluyor. Sınava az kalınca mutfakta oyalalanmak istemiyorum. Cuma içinde ben 2 hafta deneme süresindeyim hehe

Kızlar bende çıkıyorum.Hepinize iyi geceler.Güzel rüyalar görün.Yarın tartıya çıktığımızda yüzümüzde kocaman bir gülümseme olmasını diliyorum.Görüşürüz.Bu arada hatırlatma kilomuzu 11 e kadar bildirmeye çalışalım olur mu:16:

İyi geceler canım

***13. Takım 263. Etap Sonuçları ***

akashha : (71.1/ // % )
betuld: ( 58.7 / / / % )
elmaliturta: (63.7 / / / % )
LAydLiNe: ( 65.6 / / / % ) 262. etapta ayrılan üyenin kilosu ikiye bölündü.
nesdii28: (70.8 / / / % )
pia : ( 67.5 / / / % )
UZAYIM: ( 64.8 / / / % )
Zaum: (100.6 / / / % )

13. TAKIM ORTALAMASI:

Hatice canım yarınki listemiz bu şekilde. Yasemin henüz iki haftayı doldurmadı. O yüzden haftaya cumaya listede olur. İş yerinde internet sorunu yarın daha büyük problem çünki, en erken saat 12:00 de gelebilirim takıma. Çünki ekstradan işim var. Ama sorun yok sen listeyi yapmaya çalışırsın yapamasanda yarın 1. takımda genel liste sırası ben yapacağım için sorun yok. İşten 16:00 da çıkıyorum. En geç 16:30 a yetiştiririm listeyi. Sıkma yani sen kendini bir şekilde hallederim. Bu arada eve bu saatte gelebildim. Geçmişi okuyamadım. İnşallah yarın işten çıktıktan sonra bakacağım hepsine.

Back
X