Memnun oldum Nurçin.Bilgi için teşekkürlerZayıflamak uğruna aç kalmak, öğün atlamak sanılanın aksine genelde kilo alımı ile sonuçlanmaktadır. Çünkü yeterince beslenemeyen metabolizma, durumu “kıtlık” olarak algılamakta ve tüketilen her besini savunma mekanizması olarak (yarın bir gün tekrar aç kalırsam enerji olarak kullanırım mantığı ile) vücutta yağ şekline depo etmektedir. Tıpkı bizlerin sular kesildiğinde depo ettiğimiz suyu kullanıp, suların geri gelmesi ile birlikte depoyu tekrar doldurmamız ve fazladan yedekleme yapmamız gibi. Önerilen; dengeli bir beslenme programına eşlik edecek egzersiz ile fazla kilolardan kurtulmaya çalışmaktır.
Kaynak: Aç kalmak zayıflatır (YANLIŞ)
Google amcaya sordum bana ilk bunu sundu
adim nurcin

Günaydın Ferhancım.Regle dolayı şişkinlik var sanırım.Neyse haftaya hepsicikleri gidergünaydin kizlar, önce kilo mu bildireyim 68,3 itiraf edeyim ben daha cok bekliyordum:/ .. ebrucum sen nasil uygunsa o sekilde hareket edersin
haticeyi gördüm hemmmeeennnnn kilosuna bakayim 63 63 63 63 63 63 63 63 63 63

Tebrikler canım:44:valla helal olsun.kaptanım öncelikle belirteyim benim evimde digital tartı yok.mekanikte de öle hassas ölçüm pek mümkün değil.ufak yanılmalarla tahminde bulunacağım.ben en son pazar tartılmıştım.bugün tartıldığımda 83.2 olduğunu düşünüyorum.(çizginin tam üzerinde olmadığı için)yani 800 g vermişimmutluyum.
Yardım ederim şimdihatice ben bu zımbırtıyı değiştiremedim![]()

Canım benim secret içinde teşekkürlertebrikler canim
eee biraz bekleseydin yaaaa tuvaletiiiiin o kadar scret yaptim :) tebrikler canim
bende aslinda..kesin 200 300 gr fark ederdi benimde..duzenlidir cunki benimde tuvaletim * afedersiniz:)