Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13. Takım 263. Etap Sonuçları ***

akashha : (71.1/70.4 /0.7/ %0,98 )
betuld: ( 58.7 /58.7 /-0.3 / -% 0.51 )
elmaliturta: (63.7 /63.8/ -0.1/ % -0.16 )
LAydLiNe: ( 65.6 /65.2 /0.2 / %0.30 ) 262. etapta ayrılan üyenin kilosu ikiye bölündü.
nesdii28: (70.8 /70.5 /0.3 / %0,42 )
pia : ( 67.5 /68.3/-0.8/-%1.19 )
UZAYIM: ( 64.8 /64.2 /0.6 / % 0.93)
Zaum: (100.6 /100.1 /0.5 / %0.50 )

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0,16

Buda gerçeklerle yüzleşme listemiz. Kızlar bir süredir bunu düşünüyorum. Sonuçta kesin ve son kararımı verdim. Doğruluk öne çıktı. Hiç değişiklik yapmadan listeyi olduğu gibi bırakmak istiyorum. Son kararım budur. Bugün herkese duyuralım. Yarın akşam saat 20:00 de bütün üyeleri burda bekliyorum bir nevi toplantı yapalım. Akşam bu konuyu daha detaylı konuşuruz. Sonuç çok kötü. Bir an önce toparlanmamız lazım.

Son liste hakkında da görüşlerinizi ve desteklerinizi bekliyorum. :26::44::14:

Hatice'cim son listeyi kontrol ettikten sonra kardeş takımda paylaşıp, paylaşım alanına ekleyebilir misin canım? Umarım herkes benimle aynı fikirdedir.

betuld: ( 58.7 /59 /-0.3 / -% 0.51 )
elmaliturta: (63.7 /63.8/ -0.1/ % -0.16 )
LAydLiNe: ( 65.6 /65.2 /0.2 / %0.30 ) 262. etapta ayrılan üyenin kilosu ikiye bölündü.
pia : ( 67.5 /68.3/-0.8/-%1.19 )

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0,16

Tamam Nesli'cim teşekkürler canım. Düzelttim. ikimiz aynı anda farketmişiz :16:

Liste konusunda yorum yapmıştım ama siz değiştirilmemiş olan asıl listeyi paylaşmaya karar vermişsiniz, o yüzden mesajımı sildim ;)

Son düzenleme:
Arkadaşlar 100 gram 300 gram bir şey değil diyorsunuz ama sıralamayı çok değiştiriyor. O zaman kilo alanları hiç bildirmeyelim - eksi olmasın diye, yarışmanın da amacı sadece zayıflayanları listeye dahil etmeye dönüşsün. Biliyorum 100 gramın önemi yok ama kilo verince hemen gösteriyoruz. Bakın ortalamanız da çok değişiyor. Hoş sonunda madalya verilmeyecek ama ben belirtilen kilo neyse onu yayınlamanız taraftarıyım. 59 kilo için 300gram almak bence belirtilmesi gereken bir durum. nesdii'nin 300 gram vermesi kadar önemli bence. Takım topiğinize rastgele girdim sıkıntıdan. Böyle değişiklikler yapılabiliyor sen haksızsın diyorsanız ben de kendi takımım için yapayım. Lütfen yanlış anlamayın ve kızmayın da...

biz de zaten olduğu gibi bildirmeye karar verdik canım !
haklısın bence de !..

akşam 8' de buluşalım nerde hata var neler yapmalıyız bi konuşalım bence de kızlar !..
haftaya da birinci olucaz bakın hissediyorum :))
medyum nesliyim ben :3::1::9:

ebru , betülün kilosunu aynı bırakmışın ama yüzde de -0,3 yazıyor ona bi bak istersen !..

İlgin ve dikkatin için teşekkür ederim canım :16:

bence de böyle bildirelim canım yaa !..
haftaya daha süper sonuçlar olacak inşallah :)

Desteğin içinde teşekkürler.

Arkadaşlar 100 gram 300 gram bir şey değil diyorsunuz ama sıralamayı çok değiştiriyor. O zaman kilo alanları hiç bildirmeyelim - eksi olmasın diye, yarışmanın da amacı sadece zayıflayanları listeye dahil etmeye dönüşsün. Biliyorum 100 gramın önemi yok ama kilo verince hemen gösteriyoruz. Bakın ortalamanız da çok değişiyor. Hoş sonunda madalya verilmeyecek ama ben belirtilen kilo neyse onu yayınlamanız taraftarıyım. 59 kilo için 300gram almak bence belirtilmesi gereken bir durum. nesdii'nin 300 gram vermesi kadar önemli bence. Takım topiğinize rastgele girdim sıkıntıdan. Böyle değişiklikler yapılabiliyor sen haksızsın diyorsanız ben de kendi takımım için yapayım. Lütfen yanlış anlamayın ve kızmayın da...

Haklısın canım bende bu konuyu çok düşündüm zaten ve sonra listeyi düzelltim. Ayrıca sana neden kızalım ki, gayet normal olan düşünceni bizlerle paylaştın. Yorumun içinde ayrıca teşekkür ediyorum. :16:

akşam 8' de buluşalım nerde hata var neler yapmalıyız bi konuşalım bence de kızlar !..

Bu toplantı konusunu çoktandır düşünüyorum ben. Dediğim bugün akşam konuşur detaylarını belirleriz. Hatta takım kurallarına bile eklemeyi düşünüyorum. Belli bir gün belli bir saat belirleyeceğiz ve herkes kendini ona göre ayarlayacak. Toplu bir şekilde karar alınır herkes aynı anda fikrini söyler.

Ayrıca Hatice uzun bir süre izine ayrılacağı için takıma yeni bir kaptan yardımcısı seçilecek. Bu konuyuda herkes düşünsün toplu olarak karar veririz.

Tamam o zaman bende fikrimi değiştirdim, kızlar 0 olarak kalsın. Ferhan ın çok eksisi olduğu için onu izinli yazalım. Yaseminide ekledik mi ortalama yükselir. Yalnız bugün çok kötü oldum sonuçlar karşısında daha iyi sonuçlar bekliyordum. Tam bir hayal kırıklığı oldu. :14:

Bu hafta ortalama çok düştü.Sağlık olsun canım arada olur böyle şeyler.Haftaya çok güzel olacak inşallah.

betuld: ( 58.7 /58.7 /0 / % 0 )
elmaliturta: (63.7 /63.7/ 0/ % 0 )
pia : ( 67.5 /// % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0,45

Kızlar bu haftaki listemiz bu şekilde. Var mı bir itirazı olan? Ayrıca liste bu hafta canımı çok sıktı.

Haticem canım seni tebrik ediyorum çok güzel ki vermişin bu hafta. :46:
Yasemini eklemekten vazgeçtin sanırım.Bu haftada böyle olsun canım.Sıkma canını.Sen bide aslında 1,7 verdin .Haftaya ne yapacaksın çok merak ediyorum.Yine o kadar çok verebilirsin.:16: Ayrıca teşekkürler canım.O kadar çok sevindim ki.Yanlışlık olmasın die yine evin 3 köşesinde tartıldım :1::1:

bencede listeyi doğal haliyle yayınlamak daha mantıklı.sadece iyi günde değil kötü günde de kendimize dürüst olmalıyız.hatalarımızla yüzleşmeliyiz.ben daha 3 gündür burdayım,bunlarım söyledim diye kızmayın ne olur bana:26:

Kızlar ben çıkıyorum artık. 15:00 gibi uğrarım. Hatice liste sana emanet canım. En sondaki liste en doğru liste. Paylaşım alanınada eklersen sevinirim. Nasıl yapılacağını biliyorsun sanırım? Olmazsa ben geldiğimde de ekleyebilirim. Sen nasıl istersen öyle yap canım. Öpüyorum herkesi. :16:

:1:İnşallah canım.

Bu toplantı konusunu çoktandır düşünüyorum ben. Dediğim bugün akşam konuşur detaylarını belirleriz. Hatta takım kurallarına bile eklemeyi düşünüyorum. Belli bir gün belli bir saat belirleyeceğiz ve herkes kendini ona göre ayarlayacak. Toplu bir şekilde karar alınır herkes aynı anda fikrini söyler.

Ayrıca Hatice uzun bir süre izine ayrılacağı için takıma yeni bir kaptan yardımcısı seçilecek. Bu konuyuda herkes düşünsün toplu olarak karar veririz.

Tamam canım akşam konuşalım.2. bir yardımcı seçelim.Ben kalmaya devam edeyim.İnternetimiz olacak.Vınnn aldık götürüyoruz.Sorun olursa haber veririm.Bir yardımcı daha olursa daha rahat oluruz.Birimiz illa sana yardımcı oluruz canım.

bencede listeyi doğal haliyle yayınlamak daha mantıklı.sadece iyi günde değil kötü günde de kendimize dürüst olmalıyız.hatalarımızla yüzleşmeliyiz.ben daha 3 gündür burdayım,bunlarım söyledim diye kızmayın ne olur bana:26:
Neden kızalım canım.Böyle olması daha ii.Herkes yüzleşmiş olur.Bu hafta toparlanırız.

ayyyyyyyyyy hatuna bak ya git ak git al sonrada kilo veremedim diye aglarsın burda :60: :60:

[/B]

Evet motivasyon çok önemli.Burasıda motivasyonun başkenti.İi ki bu takım var ve bende burdayım:16:

Kiminde şişkinlik yapıyor kimi kilo veriyor.Kişiden kişiye değişiyor.Olsun canım haftaya senden çok güzel bir sonuç alırız bu haftayı telafi etmiş olursun:16:

Ne çikolatası kız.Heyyyyyy dur bakalım.Sakın böyle birşey yapmacızzzzz:47::47::47:

[/B][/COLOR]
Haftaya telafi edersin canım.:16:

ya ferhanin regl olma partisi:)))

Kızlar mrb. Listeyi gördüm durum çok berbat. Betül ve turti sizin ortalamalrı 0 geçmek istemiyorum. Betül ünde dediği gibi kandırmaca olmasın. Ona ek bir öneri sizin kiloları olduğu gibi yazıp Yasemini listeye almak sizce nasıl bir fikir. Ben şimdi yemeğe gidiyorum. Siz fikirlerinizi paylaşın yemekten sonra konuşuruz yine. Ayrıca Ferhan ın eksisi çok fazla olacak onuda izinli yazmak istiyorum.

bence bu hafta zaten derece kaçtı gibi ? ( gerçi diğer takımların ortalamalarına bakmadım amaa...)
bence yasemini önümüzdeki hafta katın
tuvalet filan probleminden kızların +200 , 300 çıkması bence normal ; onları da sıfır gösterin
ferhanı da 0 gösterebilirsiniz ama ödemler gidince haftaya bariz fark olacağını ve bu hafta derecelerin de elden kaçtığını düşünürsek aslında şuan ki + kilosunu bildirip haftaya zaten bayağı bir fark olacağını da düşünürsek acaba + mı bildirsek ???
ben yeniyim burda ve bu konuda biliyosunuz siz bilirsiniz ! ben sadece düşüncelerimi paylaştım !
mantıklı mı değil mi siz karar verin kızlar :)

ben izinli yazilmak istemiyorum!! diycektim.degistirmissiniz sizde zaten..sonuc olarak her kadin ayda 1 regl oluyor ve herkes bu sorunla karsilasabilir ve bu özellikle cumaya denk gelebilir..ben daha gecen hafta cuma hesap ettigimde bu cumaya denk gelicegini söylemistim ve ben siskinlik yasayanlardanim..diger grup üyelerindede bu yasaniyor..onlar nasil yansitiyorsa listeye bizlerinde öyle yapmasi lazim diye dusunmustum bende..

bu arada toplantinin mevzuu ne olucak? bence herkes kurallara uyuyor..uymayanlar aninda uyariliyor..bukadar kasmayin bence..az veren arkadaslarimi zaten yolun sonunda ...baslardaki gibi 1 er kilo veremiycekler belli.. listede ortada..bence listeyi ele alip tek tek degerlendirme yapabilirsin ebrucum..o zaman sorun olmadigini göriceksin ;)

Back
X