Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hatice canim ne guzel katilimin var valla tebrik ediyorum seni... Bir de mesaj sayini nasil yaziyorsun?
Canım teşekkürler.Mesaj yazdığımız yerde BAŞLIK kısmı var.Oraya yazabilirsin canım:16:

Evet biliyorum ki çok tatlıyım :60::60: Hatta en tatlı benim. Canım taş kadayıfı istedi. Keşke gelirken getirseydim Adana'dan tatlı deyince bugünlerde aklıma gelen ilk tatlı :60:
Bende sana güldüm bu kadar güldün diye :60::60:
Allahım gecenin bu vakti aklına getirdiği şeye bak.Adanaya gittiğinde çok az yemiş sankide neden yanında taş kadayıfı getirmemiş.:60::60::60:

Nesdi gecen benim kizida unutmusum kuvette cocuk anne ben burdayim diye hatirlatti:9:
Bu akşam SÜPERSİNİZ SÜPERSİNİZ.:1::1::1:Allahtan burdayım diye hatırlatmış.Annesinin aklı kimbilir nerelerde:1:Çok güldürünüz beni çok :9:

Son düzenleme:
Betül'cüm bende sen ol derim ama senin cuma günleri özellikle gündüzleri çok evde olduğuna denk gelmedim. Hatice biliyosun haftaya izne gidecek. Duruma göre gelmeye çalışacak ama gelemeyebilirde. Biliyosun benim iş yerinde internet problemim var. Tartı günü hafta sonu olsa hiç problem olmayacaktı ama cuma olunca bende de sorun oluyor. Allahtan doktorum cuma namazına gidiyorda arada bakabiliyorum takıma. Bence cuma günleri aktif olabileceği kesin olan birisi olursa iyi olur diye düşünüyorum. Bakalım yine gönüllü çıkmazsa bakacağız bir çaresine. Bide senin mezuniyetine az kaldı zaten, benim de öyle. Ben Hatice'nin dönmesini bekleyeceğim ama ondan sonrasında yine bir yardımcı yetişmesi lazım. Hatta geleceğin kaptanını yetiştirmekte lazım.
Evet biliyorum ki çok tatlıyım :60::60: Hatta en tatlı benim. Canım taş kadayıfı istedi. Keşke gelirken getirseydim Adana'dan tatlı deyince bugünlerde aklıma gelen ilk tatlı :60:

Sen nerden biliyosun bakalım, ben türkçe öğretmenine sordum hıh :19:
Bende sana güldüm bu kadar güldün diye :60::60:

iste dedigim gibi simdi okull bitti ya cuma sabahlari idare edebilirim hatice donene kadar ya da senin internet baglanana kadar
Ama baska gonullu cikarsa daha iyi
Ben yine yardim etmeye calisirim

Kızlar kaptan yardımcılığı hakkında bir soru sordum gönüllü olan var mı diye Betül'den başka kimseden ses çıkmadı?

şikolardan biri olarak eğitime gönüllüyüm.yüzde hesabı bildiğimiz matematikteki yüzdeyse kolay hallederim.azcık fen tek örtmeniyimde.başka neler lazım....

Nur pardon mersinli nickli arkadasla karistirdim:26:

Kizlar kuvet- banyo muhabbetlerinize cok guldum yaa
Leyla anneler sizi :1::1:

Canım teşekkürler.Mesaj yazdığımız yerde BAŞLIK kısmı var.Oraya yazabilirsin canım:16:[/

Allahım gecenin bu vakti aklına getirdiği şeye bak.Adanaya gittiğinde çok az emiş sankide neden yanında taş kadayıfı getirmemiş.:60::60::60:
[/
Bu akşam SÜPERSİNİZ SÜPERSİNİZ.:1::1::1:Allahtan burdayım diye hatırlatmış.Annesinin aklı kimbilir nerelerde:1:Çok güldürünüz beni çok :9:

Valla sinava 1 hafta kaldi. Firsat bulmusken evide supreyim dedim :21:

evet nur, kör etçen bizi kızzz:9:
Olmuyor guzelim ya ne kadar denedim.

Valla sinava 1 hafta kaldi. Firsat bulmusken evide supreyim dedim :21:

Olmuyor guzelim ya ne kadar denedim.

Nur'cum geçmiş olsun canım. Sen pro üyesin kontrol panelinden düzeltebilirsin belki o yüzden düzeltemiyorsun oralara baksana. Pro üyelerin öyle hakları var.

Bu arada evi süpürmek ne alaka :9:

şikolardan biri olarak eğitime gönüllüyüm.yüzde hesabı bildiğimiz matematikteki yüzdeyse kolay hallederim.azcık fen tek örtmeniyimde.başka neler lazım....

Hatice öğretmenimiz toplu eğitim verecek bir ara kendisininde haberi yok ama bu vesileyle haber vereyim dedim :9: Ayyy ben çok komiğim yaaaaaaa :60::60::60:

:44::44::1::1:
evet yaa neden ses çıkmıyo kimseden ebrucuuuum ?

Valla bilmem gönüllü çıkmazsa ben seni kestirdim gözüme haberin olsun :9:

cok kolay zaten
Soyle hesaplaniyor:

Kilo farki bolu kisinin ilk kilosu carpi yuz

Mesela 65.7 ymis 65.2 ye dusmusse

(0.5/65.7).100

Selam guzellerim gecmisi soyle bi okudum. Bugun aksilikler benimle sanki esim bilgisayarimi cokertti. Ustune kadin doguma gittim spiral vardi kaymis cikartip yenisini takti. Regl donemim bittigi icin cok zorlandim hala sancim var:(((

cooook gecmis olsun

Kaçıncı mesajdasın canım sen?Bittin derken :1: Ne işkenceler bekliyor acaba beni:60:

sinirini bozarim,kizinca demogoji yaparim..yadaaaaaaa cilve yaparim..ama ben hic öyle degilimyaaaaaa...ben cool takilirdim hangi ara cilveli oldum..hep istanbul yuzunden heeeeppp

FERHANNNNNN bak papucun dama atıldı.Sen cilveli olansın ben TADLUUUU olan.hehehehehehe:60::60::60:Teşekkürler Betülcüm.

betül:5: ama :5: ama

hatice:26:

burdaki herkes tatli masallahhhhh

bir sayayim mesajlarimi..sonrada "PIA" ya bildiri yapayimmmmm :)

hello bebekler ben geldim bugün deli danalar gibi yedim ama öyle burger falan degil tabisi genede yazmıycam güzeldi :60: artık bugünede vücut şoklanmazsa hay eşşek arısı soksun beni yani albümüme bir boydan birde üstten 2 adet foto koyuveriyorum bir bakın gerci altımdaki etek rüzgarla şişmiş daha şişman gözüküyorum amma ossun :1: :1:

[ı]hatice öğretmenimiz toplu eğitim verecek bir ara kendisininde haberi yok ama bu vesileyle haber vereyim dedim :9: Ayyy ben çok komiğim yaaaaaaa :60::60::60:[/ı]
[ı]valla bilmem gönüllü çıkmazsa ben seni kestirdim gözüme haberin olsun :9:[/ı]
duruuunnnnnn ne oluyorrrrrr.toplu eğitim derken.kim , kiminle,ne zaman,nerede, ne yapıor pardon ne ğitimi veriyor.

Bu arada bugun ki menumu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek
1 tane yumurta
Domates salatalik

Oglen
3 grissini dra gittim ondan atistirdim

Ara
1 tane elma
Aksam

300 gram kofte ve salata

1.5 litre su