Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hatice öğretmenimiz toplu eğitim verecek bir ara kendisininde haberi yok ama bu vesileyle haber vereyim dedim :9: Ayyy ben çok komiğim yaaaaaaa :60::60::60:

Valla bilmem gönüllü çıkmazsa ben seni kestirdim gözüme haberin olsun :9:

eyvaaahh yandık desenee , zaten içimden bir ses öle diyodu!
benim de fazla kilom kalmadı verecek amaaa bakarız ! zaten hedef kilomu 62' ye indirmeyi düşünüyorum ...
benim de p.tesi ve cuma en yoğun günlerim iş yerinde ...
ama gerekirse yardımcı olarak hallederiz canım ...
gönüllü varsa o olsun ama yoksa olabilirim farketmez .

cooook gecmis olsun
sinirini bozarim,kizinca demogoji yaparim..yadaaaaaaa cilve yaparim..ama ben hic öyle degilimyaaaaaa...ben cool takilirdim hangi ara cilveli oldum..hep istanbul yuzunden heeeeppp betül:5: ama :5: ama

hatice:26:

burdaki herkes tatli masallahhhhh

bir sayayim mesajlarimi..sonrada "PIA" ya bildiri yapayimmmmm :)
Ben talıyım diye yediremedin değil mi kendine:1: Mesaj bildiriminide PİA yap sakın unutma tamam mı:60::60:

hello bebekler ben geldim bugün deli danalar gibi yedim ama öyle burger falan degil tabisi genede yazmıycam güzeldi :60: artık bugünede vücut şoklanmazsa hay eşşek arısı soksun beni yani albümüme bir boydan birde üstten 2 adet foto koyuveriyorum bir bakın gerci altımdaki etek rüzgarla şişmiş daha şişman gözüküyorum amma ossun :1: :1:
Afiyet olsun.Bünyen neye uğradığını şaşırmıştır:60:Resimlere bakıyorum şimdi.
Bu arada bugun ki menumu yazayim
Sabah
1 dilim ekmek
1 tane yumurta
Domates salatalik

Oglen
3 grissini dra gittim ondan atistirdim

Ara
1 tane elma
Aksam

300 gram kofte ve salata

1.5 litre su
Afiyet olsun Nur.Güzel olmuş.

Ayy ben cikicam aslinda film izlieyecktim bu aksam da ama herkesin bir cenesi dusuk bu aksam sonra gecmisi okumasi zor geliyo :1:

Kızlar bende kendimi yorgun hissediyorum kafamda yorgun bugün. Şimdi çıkıyorum akşama gelirim yine. :5:

ebrucumcum bence liste olayını cok takıyorsun kuzum mesela ben yemedigim halde kilo veremiyorum ki benim gibi birkaç arkadas daha var kaçamak yapanları uyarıyoruz anında zaten ertesi gün düzeltiyorlar yani yapcak bişi yok verilmeyince verilmiyor ki zaten az kilosu kalanlar grm grm veriyor bizdeki sorun o listedeki çogu kişi yeni arklar gelene kdr az kilosu kalan kişiler hep ben hatce betül sen falan yani bilemiyorum :26::26:

Nur'cum geçmiş olsun canım. Sen pro üyesin kontrol panelinden düzeltebilirsin belki o yüzden düzeltemiyorsun oralara baksana. Pro üyelerin öyle hakları var.

Bu arada evi süpürmek ne alaka :9:

Hatice öğretmenimiz toplu eğitim verecek bir ara kendisininde haberi yok ama bu vesileyle haber vereyim dedim :9: Ayyy ben çok komiğim yaaaaaaa :60::60::60:

Valla bilmem gönüllü çıkmazsa ben seni kestirdim gözüme haberin olsun :9:

Canim sinava hazirlaninca ancak kizim gelince ev supurebiliyorum...

Nur pardon mersinli nickli arkadasla karistirdim:26:

Kizlar kuvet- banyo muhabbetlerinize cok guldum yaa
Leyla anneler sizi :1::1:

Canim valla leylalik halt etsin yanimizda

Kızlar hesaplama çok kolay. Şöyle anlatmaya çalışayım. Anlamadığınız yerleri sorun.

Etap başlangıç kilosu (bir önceki etaptaki kilosu) - bu etaptaki kilosu = fark

(fark / etap başlangıç kilosu) x 100

Şimdide rakamlarla anlatayım.

Mesela Hatice geçen hafta 64.8 kiloydu. Bu hafta kilosu 64.2 o zaman şu şekilde hesaplayacağız.

64.8-64.2 = 0.6

0.6 / 64.8 = 0,0092592592 diye devam ediyor. Sonra bunu x 100 yapıyorsunuz. O zamanda 0,92592592 diye devam eden bir rakam çıkıyor. Onuda 0,9 u alıp yanındaki rakamı yuvarlamanız lazım. Eğer yanındaki rakam 4 ve daha aşağısı ise 0,92 olarak kalacaktı. Ama yanındaki rakam 5 olduğu için yukarıya yuvarlıyoruz. Yani sonuç 0,93 olarak bulunuyor. Yuvarlamaları biraz karışık anlattım ama büyük ihtimal anlarsınız. Bide bu söylediklerimi bu haftanın listesi üzerinde deneyin. Sonuçları bulmaya çalışın. Nasıl yuvarlandığıda orda belli zaten.

Kızlar hesaplama çok kolay. Şöyle anlatmaya çalışayım. Anlamadığınız yerleri sorun.

Etap başlangıç kilosu (bir önceki etaptaki kilosu) - bu etaptaki kilosu = fark

(fark / etap başlangıç kilosu) x 100

Şimdide rakamlarla anlatayım.

Mesela Hatice geçen hafta 64.8 kiloydu. Bu hafta kilosu 64.2 o zaman şu şekilde hesaplayacağız.

64.8-64.2 = 0.6

0.6 / 64.8 = 0,0092592592 diye devam ediyor. Sonra bunu x 100 yapıyorsunuz. O zamanda 0,92592592 diye devam eden bir rakam çıkıyor. Onuda 0,9 u alıp yanındaki rakamı yuvarlamanız lazım. Eğer yanındaki rakam 4 ve daha aşağısı ise 0,92 olarak kalacaktı. Ama yanındaki rakam 5 olduğu için yukarıya yuvarlıyoruz. Yani sonuç 0,93 olarak bulunuyor. Yuvarlamaları biraz karışık anlattım ama büyük ihtimal anlarsınız. Bide bu söylediklerimi bu haftanın listesi üzerinde deneyin. Sonuçları bulmaya çalışın. Nasıl yuvarlandığıda orda belli zaten.
Gayet güzel anlatmışsın canım.Özellikle örneklem olmam beni çok mutlu etti :60: Birkaç hesaplama yaptıktan sonra herkes rahatça yapabilir.Şimdi teorik anlatıldı soru kısmına mı geçsek.Bir anda öğretmenliğim debreşti:60:Soru sorup doğru hesaplayanlara AFERİN kaşesi veya stecker vereceğim:60:

Ben talıyım diye yediremedin değil mi kendine:1: Mesaj bildiriminide PİA yap sakın unutma tamam mı:60::60:

manyaga cevirdim bünyemi bugün ömründe böyle şoklanmamıştır :60: 60:

fundacim sana 41 kere masallah diyorum ve 41.mesajimla gidiyorummmmm

hepinizi minciriyorum iyi gecelerrrrr

saol cenesi düşük hatun az da yazmamış ya bugün :60: sanada iyi geceler

ebrucumcum bence liste olayını cok takıyorsun kuzum mesela ben yemedigim halde kilo veremiyorum ki benim gibi birkaç arkadas daha var kaçamak yapanları uyarıyoruz anında zaten ertesi gün düzeltiyorlar yani yapcak bişi yok verilmeyince verilmiyor ki zaten az kilosu kalanlar grm grm veriyor bizdeki sorun o listedeki çogu kişi yeni arklar gelene kdr az kilosu kalan kişiler hep ben hatce betül sen falan yani bilemiyorum :26::26:

Turticim canım taktığımdan değil bu hafta paylaşımlar konusunda da çok konuştum fark ettiysen. Listeyi tekrar incele bakalım ne durumda gerçekten kötü bir liste. Biz takım olarak çok daha iyilerini yapabilecek kapasitede bir takımız. Sadece motivasyon düşsün istemiyorum. O yüzden bu kadar telaşlanıyorum. Örnek olarak dağılmak üzere olan birçok takım var. Bizim takımın o duruma düşmemesi için uğraşıyorum. Bu hafta şanssızlık olacak yaaa kötü rakamlar denk geldi. Kimseyede bişey demedim zaten. Normaldir olabilir ama daha iyisinide yapabiliriz.:34:

Gayet güzel anlatmışsın canım.Özellikle örneklem olmam beni çok mutlu etti :60: Birkaç hesaplama yaptıktan sonra herkes rahatça yapabilir.Şimdi teorik anlatıldı soru kısmına mı geçsek.Bir anda öğretmenliğim debreşti:60:Soru sorup doğru hesaplayanlara AFERİN kaşesi veya stecker vereceğim:60:

laynn sırf matematikten kaçmak için ünide güzel sanatlar okudum o kadar severim merci ben almayayım kızlar ya :60: :60: isterseniz vurun beni yani nefret ediyorum amma

Teşekkürler canım

Teşekkürler canım birkaç gündür protein almadığımı farkettim :(

Teşekkürler

Biz bırakılacak insan mıyız ama:16::16:

Evettttt sayende canım teşekkürler:16::16::16::16::16:

Ne demek canım benim rica ederim :16:

Kullandigi kelimelere bak ya tam ogretmen :1:

Bana da sticker ver ogretmenimm

cooook gecmis olsun

sinirini bozarim,kizinca demogoji yaparim..yadaaaaaaa cilve yaparim..ama ben hic öyle degilimyaaaaaa...ben cool takilirdim hangi ara cilveli oldum..hep istanbul yuzunden heeeeppp

betül:5: ama :5: ama

hatice:26:

burdaki herkes tatli masallahhhhh

bir sayayim mesajlarimi..sonrada "PIA" ya bildiri yapayimmmmm :)

Teşekkürler canım

bi ara ebrucum biriniz hesap isini aciklamali yazarsaniz gerektiginde not aliriz bizde

menun guzel olmus nur;)

Teşekkürler canım birkaç gündür protein almadığımı farkettim :(

Teşekkürler

Ayy ben cikicam aslinda film izlieyecktim bu aksam da ama herkesin bir cenesi dusuk bu aksam sonra gecmisi okumasi zor geliyo :1:

Biz bırakılacak insan mıyız ama:16::16:

Düzeltmişsin yazını :46:

Evettttt sayende canım teşekkürler:16::16::16::16::16:

Back
X